70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

en mantıklısı öğlen tartılmak olmuyormu şekerler aaç karnına olması için sahurdan bayaaa geçse vakit o zaman kadar mide boşalır herhal tartıya çıkılınca doğru rakamı verir herhal yada hep baştan itibaren belli saat yappıcak herkes kendine her hafta hep o saatte tartılacak o zaman belli olur kilo verilip verilmediği :44::44::44:annaaa şimdi başkaa yerde okudum eski topiklerde ramazanda iftar öncesi tartılmışlar hatunlar öle bildirim yapmışlar buda bir seçenek olabilir napsakki kızlar

Son düzenleme:
Kızlarr bu haftasonu itibariyle spora başlıyorum ve spordayken minimum 400 kalori yaksam, jillian 400 kalori.
Günde 1200 kaloriyi geçmesem... Eylülün 20sine kadar 62-64 civarı olur muyum :18:

O tarihe kadar benden de o kadar gitse şahane olur valla

O tarihe kadar benden de o kadar gitse şahane olur valla

ya ben 90 kiloyken 12 kiloyu vermiştim 2 ayda

sende yaparsın bence 86-12=74 uuv benim şuan ki halimden zayıf olursun

ama 12 kiloyu yememden çok kısarak verdim şimdi 1400-1600 kalori alsam günde, anında şişiyorum..

[sıze=3]hayırlı ramazanlar kızlar...

Terafıh namazımı kıldımda geldımm heheytttt 1 st surdu bayagı kalorı gıtmıstır cnımmm,herkezetavsıye ederım kızlar super oldu,

şimdisahurda kahvaltılık ve bol yesıllık dometes yıyecegım ınsl...
Kızlar benım ıs yogun bu arda cok gelemessem ona gore ;
1-hatımım var
2-kpss ye calısıyorum
3-el işi siparıslerım var
4-ev hnmı oldugum ıcın yemıslık yemek alısverıs vb.ıhıyaclarım var

eee bırde en onemlı sı
5- siz varsınız

eee ne yapimm ben sımdı
[/sıze]

Kız iftar oncesi halin kalacakmi spora

Evet ac karna spor daha etkili
Depolanmis yağlardan gidiyor
Ama çok ac oluncada zor olur spor yapmak
Hatta sabah kahvaltı oncesi yapıyorsanız yarım saat önce hafif bişeyler yemek lazim

ya ben 90 kiloyken 12 kiloyu vermiştim 2 ayda

sende yaparsın bence 86-12=74 uuv benim şuan ki halimden zayıf olursun

ama 12 kiloyu yememden çok kısarak verdim şimdi 1400-1600 kalori alsam günde, anında şişiyorum..

Ağzından bal damlıyor valla

O zaman günde kaç kalori almıştın ki? :26:

Ağzından bal damlıyor valla

O zaman günde kaç kalori almıştın ki? :26:

hiç hesaplamadım desem

9da kalkıp meyve yiyip evden çıkıp 10da sporda olup 1de eve geliyordum sonra 2-3 gibi köfte pilav salata gibi menüm oluyordu akşamda dışarı çıkıp dondurma, midye vb yediğim oluyordu ya da evde karpuz vb.. :26:

onun mantığı şurda: aç karnına yapılan sporda kandaki yağlar erimeye başlıyo iftardan önce de yeterince aç olacağımıza göre ama düşer kalırsın mazallah yapma öyle bişey

Ohoo iki gün girmedik kızlar kaç sayfa şey yazmışsınız,ayıp değil mii

Bugün jillian için dumbellarımıda aldım yarın başlıyorum,iftardan sonraa

Son düzenleme:
geçen sene yaptım bu sene de yaparım diye umuyorum ama yine de ne biliyim

evett yıkılmak yokk

siz burada mantı muhabbeti yaparken ben jillianı bitirip de geldim
ooo hızlısın şeker

valla bilmiyorumki şeker deneyeceğim bakalım ne olcak halim :18::18:

ohooo bu hatun kızçeye bakarsanız siz vallahi kilo alırsınız ,sakın yanlış anlama canım benim senin şu anda meton bizlere göre daha hzılı ve gelişme çağındasın sen o yüzden söledim o dönemde bende senin gibi yiyordum ama buna rağmen zayıflıyordum fakat şu anda aynı yöntemi uyguladığımda gram gitmiyor şeker :18::18::18:
o yüzden yaş da önemli diyet konusunda

tabi ki alırlar ben sadece söyledim
ve yaptığım sporda az değildi lütfen yani onuda hesaba kat

işte ileride gram gitmeyecek diye hamileliğime kadar 60ın üstüne çıkmamak istiyorum

tabi ki alırlar ben sadece söyledim
ve yaptığım sporda az değildi lütfen yani onuda hesaba kat

işte ileride gram gitmeyecek diye hamileliğime kadar 60ın üstüne çıkmamak istiyorum

yokk kız hesaba katıyorum tabiklidee

zaten alınma die hemen orayada yazdım yanlış anlama die

ama şu an çok şanslısın biliomusun

tam kkilo verme çağın hemde en hızlısından ahhh ahh bizde senin yaşında olsak keşkeeee

ben o dönem 60 lara inmiştim offf çok beğeniodum kendimi valla ,birde kociş hayatıma girmişti o dönem onunda etkisi çok aşk insanı başka bir hale sokar

ben de istiyorum aşk

90 kiloyken bile beni seven biri vardı

sonra çok kıskanç diye ayrıldım :18:

çocuk zayıflamama laf ediyordu erkekler başıma üşüşecek diye

sen böyle de çok güzelsin diyordu

ben gdıyorum yarın bıldırmııımı yaparım ınsl..hayırlı geceler

Kızlar şimdi kilo bildirimini yarın nasıl yapıcaz,kaçta bi de yeni üye olduğum için mesajı buraya yazıcam dimii?:44::44:

evt cnm
baslangıç kg:
gecen hafta:
bu hafta:
gelen gıden kg:
hedef:
spor:
olarak yaz baslıgına da nora nı dıkkatıne dıe not duss nora okur ınsl...hayırlı olsun ınsl..canımm
st aksama kdr sanırım

Çok sağol canım inş bakıcaz artık,kilo veremediysem de bilemiyorum nasıl bir psikolojiye girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…