Kızlarr bu haftasonu itibariyle spora başlıyorum ve spordayken minimum 400 kalori yaksam, jillian 400 kalori.
Günde 1200 kaloriyi geçmesem... Eylülün 20sine kadar 62-64 civarı olur muyum :18:
O tarihe kadar benden de o kadar gitse şahane olur valla
kızlar birde şey duymuştum ramazanda eğer iftar öncesi spor yapılırsa tüm yağlar yakılıyormuş daha ayrıntılıydı bu bilgi ama bu kadarı kaldı aklımda ben öyle yapmaya çalışacağım bakalım acilen sıkılaşmam şart
ya ben 90 kiloyken 12 kiloyu vermiştim 2 ayda
sende yaparsın bence 86-12=74 uuv benim şuan ki halimden zayıf olursun
ama 12 kiloyu yememden çok kısarak verdim şimdi 1400-1600 kalori alsam günde, anında şişiyorum..
Ağzından bal damlıyor valla
O zaman günde kaç kalori almıştın ki? :26:
kızlar birde şey duymuştum ramazanda eğer iftar öncesi spor yapılırsa tüm yağlar yakılıyormuş daha ayrıntılıydı bu bilgi ama bu kadarı kaldı aklımda ben öyle yapmaya çalışacağım bakalım acilen sıkılaşmam şart
ooo hızlısın şekergeçen sene yaptım bu sene de yaparım diye umuyorum ama yine de ne biliyim
evett yıkılmak yokk
siz burada mantı muhabbeti yaparken ben jillianı bitirip de geldim
valla bilmiyorumki şeker deneyeceğim bakalım ne olcak halim :18::18:
Kız iftar oncesi halin kalacakmi spora
Evet ac karna spor daha etkili
Depolanmis yağlardan gidiyor
Ama çok ac oluncada zor olur spor yapmak
Hatta sabah kahvaltı oncesi yapıyorsanız yarım saat önce hafif bişeyler yemek lazim
ohooo bu hatun kızçeye bakarsanız siz vallahi kilo alırsınız ,sakın yanlış anlama canım benim senin şu anda meton bizlere göre daha hzılı ve gelişme çağındasın sen o yüzden söledim o dönemde bende senin gibi yiyordum ama buna rağmen zayıflıyordum fakat şu anda aynı yöntemi uyguladığımda gram gitmiyor şeker :18::18::18:hiç hesaplamadım desem
9da kalkıp meyve yiyip evden çıkıp 10da sporda olup 1de eve geliyordum sonra 2-3 gibi köfte pilav salata gibi menüm oluyordu akşamda dışarı çıkıp dondurma, midye vb yediğim oluyordu ya da evde karpuz vb.. :26:
ooo hızlısın şeker
valla bilmiyorumki şeker deneyeceğim bakalım ne olcak halim :18::18:
ohooo bu hatun kızçeye bakarsanız siz vallahi kilo alırsınız ,sakın yanlış anlama canım benim senin şu anda meton bizlere göre daha hzılı ve gelişme çağındasın sen o yüzden söledim o dönemde bende senin gibi yiyordum ama buna rağmen zayıflıyordum fakat şu anda aynı yöntemi uyguladığımda gram gitmiyor şeker :18::18::18:
o yüzden yaş da önemli diyet konusunda
tabi ki alırlarben sadece söyledim
ve yaptığım sporda az değildi lütfen yani onuda hesaba kat
işte ileride gram gitmeyecek diye hamileliğime kadar 60ın üstüne çıkmamak istiyorum
yokk kız hesaba katıyorum tabiklidee
zaten alınma die hemen orayada yazdım yanlış anlama die
ama şu an çok şanslısın biliomusun
tam kkilo verme çağın hemde en hızlısından ahhh ahh bizde senin yaşında olsak keşkeeee
ben o dönem 60 lara inmiştim offf çok beğeniodum kendimi valla ,birde kociş hayatıma girmişti o dönem onunda etkisi çok aşk insanı başka bir hale sokar
Kızlar şimdi kilo bildirimini yarın nasıl yapıcaz,kaçta bi de yeni üye olduğum için mesajı buraya yazıcam dimii?:44::44:
evt cnm
baslangıç kg:
gecen hafta:
bu hafta:
gelen gıden kg:
hedef:
spor:
olarak yaz baslıgına da nora nı dıkkatıne dıe not duss nora okur ınsl...hayırlı olsun ınsl..canımm
st aksama kdr sanırım
Çok sağol canım inş bakıcaz artık,kilo veremediysem de bilemiyorum nasıl bir psikolojiye girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?