- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
askerden geldi bu,geldiği gün beni görmek istemiş(2yıl önce istemeye gelmişlerdi görücü hesabı,ben önce olur dedim gittiler,sonrada aramadı 1ay beni diye olmaz gelmesinler bidaha istemiyorum,isteseydi bikerecik arardı dedim)bunun babası gitmiş başkasıyla nişanlamış eşimi,sonra askere gitmiş,o kızdan ayrılmak istemiş aklı bendeymiş falan filan,(babası anneme öyle demiş)askerden gelmesine yakın yüzüğü atmış,geldi gittim görüştüm,anlaştık ertesi gün geldiler kendi aramızda nişan yaptık,1ay nişanlı kaldık sonra gizlice nikah kıydık,(onunda hikayesi bambaşka)
anneme ozamana kadar hiç gizlim saklım olmadığı için hemen söyledim gece,annemde bana demin anlattkılarımı dedi,bende banyonun çeşmesini açtım,banyo yapıyo süsü vererek,hazırladığım bavullarımı aldım eşimi aradım gel götür beni annem öğrendi ve çok kızdı dedim,cahil kafammı diyim çocukluk aklımı diyim(19yaşında masum bi çocuk hıhh)çıktım ve kapattım kapıyı işte yasak maceranın başladığı nokta,hay o geceki aklıma edeyim ben
canım ya 2 ay dur sonra düğün yaparım ne demek eşinin ailesi de mi seni istemedi,anlamadım bu nasıl bir zihniyet.. ama anladığım kadarıyla ailen seni silip atmamış,herşeye rağmen düğünü yapmışlar takdir ettim onları arkanda olmaları çok güzel... yani ayrılacak olsan da seni desteklerler.. canım herşey gönlünce olur inş. kendini üzme artık.. iyi geceler..
aslında nişanlıymışsınız aranızda engel yokmuş,ailen de vermiş,kaçman için yada gizlice evlenmenize gerek yokmuş ama çocuk aklı işte. Kayınpeder de kıl oldu sana tabi o yüzden gıcıklık yaptı.ama niye kaçtım diye de kendini yeme artık çünkü kaçmasaydın da nasıl olsa evlenecektiniz ve bu sorunları yine yaşacaktın.hadii artık üzme kendini..
bakıyorumda fena dağıtmışınız.... anaaam bende benden tuhaf evlenenlerde var mı?diye merak ederdim hep bacım ALLAH yardımcın olsun
ama ALLAH'a şükür eşim konusunda talihli çıktım hala AŞIĞIM O'na ölene kadarda öle olcak :) çünkü sebebi kendi :)
inşaallah senin eşinde en tez zamanda düzelir meleğim yaaa(.....
bööölee inşaallah öle bir dönerki yönünü sana gözü senden başka tek bi tek yavrularını görür inşaallah! amin diyelim lütfen beybiler :/ öhhö öhhöö
askerden geldi bu,geldiği gün beni görmek istemiş(2yıl önce istemeye gelmişlerdi görücü hesabı,ben önce olur dedim gittiler,sonrada aramadı 1ay beni diye olmaz gelmesinler bidaha istemiyorum,isteseydi bikerecik arardı dedim)bunun babası gitmiş başkasıyla nişanlamış eşimi,sonra askere gitmiş,o kızdan ayrılmak istemiş aklı bendeymiş falan filan,(babası anneme öyle demiş)askerden gelmesine yakın yüzüğü atmış,geldi gittim görüştüm,anlaştık ertesi gün geldiler kendi aramızda nişan yaptık,1ay nişanlı kaldık sonra gizlice nikah kıydık,(onunda hikayesi bambaşka)
anneme ozamana kadar hiç gizlim saklım olmadığı için hemen söyledim gece,annemde bana demin anlattkılarımı dedi,bende banyonun çeşmesini açtım,banyo yapıyo süsü vererek,hazırladığım bavullarımı aldım eşimi aradım gel götür beni annem öğrendi ve çok kızdı dedim,cahil kafammı diyim çocukluk aklımı diyim(19yaşında masum bi çocuk hıhh)çıktım ve kapattım kapıyı işte yasak maceranın başladığı nokta,hay o geceki aklıma edeyim ben
beni yere göğe sığdıramıyolardı halada öyle,fakat zihniyetleri nasıl işliyosa,herşey para pul onlar için,mademki kaçtın düğün hakkın yok,istiyosanki eğer 2yıl durup bize gelinlik yap dediler,zaten bu gizli nikahıda aklına sokan odur eşimin,,neymiş efendim siz evlenirseniz,eski nişanlısı oğlunun peşini bırakırmış bilmemne,korkuttular bizi ayrılmak kopmak istemiyoduk ve kıydık nikah,,ama k.pederi hiç bizaman sevmedim halada sevmişyorumısınamadım o adama,bununda çok kavgasını yaşadım annemle olsun eşimle olsun ama sonunda aştım,k.peder diye birisi yok artık benim için,evime adımını yılbaşından beri atamıyo,attırmamda
bu gece çenem düştü gene,,lütfen bana kızmayın,topiği bi derdim vara çevirdim fakat,aht ettim bir derdim var köşesine yazmıcam diye,,oraya açtığım her konuda canımı sıkıyolar,bilip bilmeden konuşuyolar,bende oyüzden burda gerçek arkadaşlarıma içimi dökmek istedim,çünkü beni anlayan tek insanlar erkek kardeşim birde sizsiniz,annem dahil başka kimse derdimi umursamıyor kendi içimde boğuluyorum,,annem ya annem bile eşime toz kondurmadı bişey demedi,k.pederimde kaynanamda öğrendi onlarda oğluna bişey demedi,böyle olunca kendimi okadar yalnız hissettimki,bu durumda yaslanıcam tek kişi erkek kardeşimdi,ve oda asker oldu ve yapayalnız kaldım,, öyle ihtiyacım varki ona
tarçın derken ..toz mu ??Kızlarrr sahura kadar su içiyoruz bolca içinede 1 çubuk tarçın atıp içelim,metabolizmayı hızlandırıyormuş
üzmüyorumda işte arada böyle aklıma gelince keşke de demiyo değilim:26:
neyseee bi boşaldıki içim sorma insanın dinleyen ve anlayan arkadaşlarının olması ne güzelmiş,bunu bugün bikez daha anladım
ammmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
ama şunuda belirtmeden geçemeyeceğim beybi,bende eşime ilk günki gibi aşığım,,bazen değilsin hayır sevgi bile kalmadı diyorum kendime,ama bigün ayrı kalsak heleki kavgalı bi ayrılıksa suç kimde olursa olsun bi gece onsuz yatmaya katlanamıyorum,onsuz nefes alamıyorum sanki,hayatımdan çıkıcakmı acaba düşüncesi bitiriyo beni,hep oyüzden zaten en fazla 1gece küs kalabiliyoruz fazlası yok olmadı
tarçın derken ..toz mu ??
her düydügümü uyguluyorum :))) bunuda denicem ...tmm cnm saol :))yok canım çubuk şeklinde olan tarçınlardan 1 ltlik şişeye at bitane biraz beklesin 1-2 saat kadar sonrada iç bol bol çubuk olduğu için çok tadını bırakmıyo zaten.
Jillian yapanlar... İlk seviyede, kişinin kilosuna göre değişmekle birlikte, 200-250 kalori yakıyormuşuz. Bir arkadaş 400 kalori demişti, kim olduğunu hatırlamıyorum. Hangisi doğru acaba? Ben Jillian yapmaya başladım da
amin sanada tatlı rüyalar,fakat ben sahura kadar nöbetçiyim eşim gelcek birazdan yiycek hazırlıycam dahaaraya mesafe koyman iyi gelir aslında gelin kayınvalide arsı hep kötü olur ama sizde durum ters galiba,inş. kayınvaliden iyidir.inşallah herşey düzelir,eşin de senin kıymetini bilir, sabret canım.. ve dua et. allah yardımcın olsun,iyi geceler tatlı rüyalar..
sağol canım iyiki varsın--varsınızCanım aaaaa duymayım bi daha böyle şeyler.
Anlatıcaksın tabiki tahmin ediyorum bunlar için topik açsan herkes bilip bilmeden üstüne gelir.
Sıkma canını ben şahsen her zaman okumaya ve yardımcı olmaya çalışırım hiçte gocunmam
ama hiç pas vermiyorki ne desem bağırarak cevap vermeler trip atmalar,,güzel güzl konuşunca böyle yapıyo,,aman bee nehalin varsa gör hem sen nezaman geldin dün,arkadaşlarınla çay içmenin sırasımı gece gece,arabadan 1de iniyo,gidiyo çay içmeye neymiş arkadaş söylicek ama,,neyse ben böyle ters ters konuşunca,kuzu gibi ne bağırıyosun daha demin güzel güzel konuşuyodun noldu yine birden hemen değiştin diyo,,napıcam nasıl hangi dilden konuşcam bilemedim,,kaşınıyo resmen buuuaa ne güzel o zaman onu çok seviyorsun,o da seni seviyor bence hadi artık gidin de barışın :))
Bende bilmiyorum ama kalorisini boşver canım.
Jillian yapanların öncesi sonrası diye paylaştığı fotoğraflardan birinde kadın 2 kilo bile vermemiş
Ama görsen dersin 10 kilo vermiş. İnceltiyo sıkılaştırıyo. Dert etme kalorisini.Tecrübeyle sabit santim santim gidiyo valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?