70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu gece çenem düştü gene,,lütfen bana kızmayın,topiği bi derdim vara çevirdim fakat,aht ettim bir derdim var köşesine yazmıcam diye,,oraya açtığım her konuda canımı sıkıyolar,bilip bilmeden konuşuyolar,bende oyüzden burda gerçek arkadaşlarıma içimi dökmek istedim,çünkü beni anlayan tek insanlar erkek kardeşim birde sizsiniz,annem dahil başka kimse derdimi umursamıyor kendi içimde boğuluyorum,,annem ya annem bile eşime toz kondurmadı bişey demedi,k.pederimde kaynanamda öğrendi onlarda oğluna bişey demedi,böyle olunca kendimi okadar yalnız hissettimki,bu durumda yaslanıcam tek kişi erkek kardeşimdi,ve oda asker oldu ve yapayalnız kaldım,, öyle ihtiyacım varki ona

Son düzenleme:

aslında nişanlıymışsınız aranızda engel yokmuş,ailen de vermiş,kaçman için yada gizlice evlenmenize gerek yokmuş ama çocuk aklı işte. Kayınpeder de kıl oldu sana tabi o yüzden gıcıklık yaptı.ama niye kaçtım diye de kendini yeme artık çünkü kaçmasaydın da nasıl olsa evlenecektiniz ve bu sorunları yine yaşacaktın.hadii artık üzme kendini..

bakıyorumda fena dağıtmışınız .... anaaam bende benden tuhaf evlenenlerde var mı?diye merak ederdim hep bacım ALLAH yardımcın olsun

ama ALLAH'a şükür eşim konusunda talihli çıktım hala AŞIĞIM O'na ölene kadarda öle olcak :) çünkü sebebi kendi :)

inşaallah senin eşinde en tez zamanda düzelir meleğim yaaa (.....
bööölee inşaallah öle bir dönerki yönünü sana gözü senden başka tek bi tek yavrularını görür inşaallah! amin diyelim lütfen beybiler :/ öhhö öhhöö

beni yere göğe sığdıramıyolardı halada öyle,fakat zihniyetleri nasıl işliyosa,herşey para pul onlar için,mademki kaçtın düğün hakkın yok,istiyosanki eğer 2yıl durup bize gelinlik yap dediler,zaten bu gizli nikahıda aklına sokan odur eşimin,,neymiş efendim siz evlenirseniz,eski nişanlısı oğlunun peşini bırakırmış bilmemne,korkuttular bizi ayrılmak kopmak istemiyoduk ve kıydık nikah,,ama k.pederi hiç bizaman sevmedim halada sevmişyorumısınamadım o adama,bununda çok kavgasını yaşadım annemle olsun eşimle olsun ama sonunda aştım,k.peder diye birisi yok artık benim için,evime adımını yılbaşından beri atamıyo,attırmamda

üzmüyorumda işte arada böyle aklıma gelince keşke de demiyo değilim:26:
neyseee bi boşaldıki içim sorma insanın dinleyen ve anlayan arkadaşlarının olması ne güzelmiş,bunu bugün bikez daha anladım

ammmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

ama şunuda belirtmeden geçemeyeceğim beybi,bende eşime ilk günki gibi aşığım,,bazen değilsin hayır sevgi bile kalmadı diyorum kendime,ama bigün ayrı kalsak heleki kavgalı bi ayrılıksa suç kimde olursa olsun bi gece onsuz yatmaya katlanamıyorum,onsuz nefes alamıyorum sanki,hayatımdan çıkıcakmı acaba düşüncesi bitiriyo beni,hep oyüzden zaten en fazla 1gece küs kalabiliyoruz fazlası yok olmadı

araya mesafe koyman iyi gelir aslında gelin kayınvalide arsı hep kötü olur ama sizde durum ters galiba,inş. kayınvaliden iyidir.inşallah herşey düzelir,eşin de senin kıymetini bilir, sabret canım.. ve dua et. allah yardımcın olsun,iyi geceler tatlı rüyalar..

Canım aaaaa duymayım bi daha böyle şeyler.

Anlatıcaksın tabiki tahmin ediyorum bunlar için topik açsan herkes bilip bilmeden üstüne gelir.

Sıkma canını ben şahsen her zaman okumaya ve yardımcı olmaya çalışırım hiçte gocunmam

aa ne güzel o zaman onu çok seviyorsun,o da seni seviyor bence hadi artık gidin de barışın :))

Jillian yapanlar... İlk seviyede, kişinin kilosuna göre değişmekle birlikte, 200-250 kalori yakıyormuşuz. Bir arkadaş 400 kalori demişti, kim olduğunu hatırlamıyorum. Hangisi doğru acaba? Ben Jillian yapmaya başladım da

bende kaçarak evlendim bi tuhaf olduki eşim o günü hatırlamak bile istemiyor ama benim umurumda bile diil bi düğün fotoğrafımız bile yok olmasın,gelinliği eski mah komşumdan bulmuştum arkası zor kapanıyodu ki 57 kg olmama rağmen salla kim gördüki duvakdan biraz şeye üzülmüştüm eşimin damatlığı bırakın gömleği üzerine bir ceketi bile yoktu onada zaten O üzüldü diye üzülüyorum ben O'nun dünya mavisi gözlerine vuruldum üstünü başınımı görcem pehhh.
bide nikahımıza iki dayısı iki teyzesi geldi başka kimse gelmemişti erkek tarafından O çok üzüldü bende ve annemlerde
kayınvalidem de gelmedi kayınbabamda amcalar diğer dayı ve teyzeler kalabalık sülalesine rağmen kimse yoktu sadece sevdiklerimin üzülmesine üzülüyorum okadar ve kaçarak evlendiğime asla pişman değilim tabiki kaçmayı onayladığım anlamınada gelmez bizimki biraz karışık bi durumdu da ondan kaçtık tek pişman olduğum annem babam kardeşlerim bana o kadar düşkündür ki ben evmin tek nazlısıydım bunu onlara yapmam..... açıklayacak hiç bir ifade yok!!!

ve benimde ailem hiç küsmedi ALLAH razı olsun hemen kanat gerdiler :) ALLAH razı olsun eşimlede araları benden bile iyi çok kimsesiz kaldık birkaç yıl hep onlar tuttu elimizden bazen yüksek sesle bir söz çıksa ağzımdan eşim daha sabaha kadar kıymet bil kıymet diye başlar..... o derecedir araları

ben eşim ve ailemde şükür bahtlıydımda diğer taraftan çektiklerimi bi anlatsam sen eşini halatla kendine bağlardın be kuzum sabrın sonu mükafattır beybi evliliğimiz 7. yılına yürürken kızımda 6 yaşına koşuyor şükür bunlarda bana yetiyor çok şükür

Bende bilmiyorum ama kalorisini boşver canım.

Jillian yapanların öncesi sonrası diye paylaştığı fotoğraflardan birinde kadın 2 kilo bile vermemiş

Ama görsen dersin 10 kilo vermiş. İnceltiyo sıkılaştırıyo. Dert etme kalorisini.Tecrübeyle sabit santim santim gidiyo valla.

amin sanada tatlı rüyalar,fakat ben sahura kadar nöbetçiyim eşim gelcek birazdan yiycek hazırlıycam daha
sağol canım iyiki varsın--varsınız
aa ne güzel o zaman onu çok seviyorsun,o da seni seviyor bence hadi artık gidin de barışın :))
ama hiç pas vermiyorki ne desem bağırarak cevap vermeler trip atmalar,,güzel güzl konuşunca böyle yapıyo,,aman bee nehalin varsa gör hem sen nezaman geldin dün,arkadaşlarınla çay içmenin sırasımı gece gece,arabadan 1de iniyo,gidiyo çay içmeye neymiş arkadaş söylicek ama,,neyse ben böyle ters ters konuşunca,kuzu gibi ne bağırıyosun daha demin güzel güzel konuşuyodun noldu yine birden hemen değiştin diyo,,napıcam nasıl hangi dilden konuşcam bilemedim,,kaşınıyo resmen buuu

Canım forumdaki başlıkta var mı bu fotoğraf? Ben pek inceleme fırsatı bulamadım, bakıyorum şimdi :124:

yaaa annem bende bayan çok bilir oldum çıktım ama kaynana görmemişiniz kız :) ben yinede çok seviyorum ikisinide biri vefat etse bile :)
evet öz kayınvalidem düğünüme gelmedi :) tabi üvey olanda ama bana göre ikiside harikalar çünkü beni ayaklarımdan yere çivilediler kusura bakma bizden sana fayda yok u öğrettiler :)
bende büyüdüüm büyüdüüm kocaman kıss oldum fena mı?seviyorum onları datlışum yaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…