70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şu an bunu pek anlayabileceğimi sanmıyorum ama haklısın o olmazsa başkası da olmasın ona güvenemiceksem bi daha kimseye güvenemem diyosun anlamış mıyım

şükür yola geldinn şekerrrrrr

geldim geldim yemem bi daha

ayyy bayılıyorum bu şarkıya

şu an bunu pek anlayabileceğimi sanmıyorum ama haklısın o olmazsa başkası da olmasın ona güvenemiceksem bi daha kimseye güvenemem diyosun anlamış mıyım

geldim geldim yemem bi daha
sen zekii kızsınn biliyorumm ben seniii çok güzel anlamışsın canımmm ,tam üstüne basmışsın

ayyy bayılıyorum bu şarkıya
biliodum zaten bayılacağınaaaa aşkkolik kızçemmmm ayyy senin sevdiceğin olsa çok şanslı biri olcak valla

Canım oruç tutuyorsun sanırım. Bence kendini bu kadar suçlayıp yıpratma. Normal zamanda bile arada bir böyle önüne geçemediğimiz kaçamaklar olurken, upuzun saatler aç kaldığın bir zamanda bu durumu yaşaman çok doğal. Önündeki 3-4 gün besin seçimlerini biraz daha doğru yaparsın olur biter

hayatını değiştiricem onun acayip şanslı biri ama farkında değil

hayatını değiştiricem onun acayip şanslı biri ama farkında değil

deli kızçemm benimm yaaaa bakk noradan sonra ilk defa busemizin tarzında bir kız daha var bence topikte o da sensin kesin söle bakem hangi burçsun sen ?

eski kızçeler bilir hakket öyle değilmi kızlarr yaa aynı değilmi konuşma tarzı falann, içi dışı bir insanları severim, hoşşş sanal olunca daha içimiz dışımız bir oluo ama olsun enerjik oluo böleee

yay burcuyum ben yükselenim de yengeç ortaya karışık bişeyim yani ben normal hayatta bu kadar rahat değilim sadece 2 tane yakın arkadaşım var onlarla bi de burda böyle rahat konuşuyorum yoksa çok çekingenimdir

senin ortaya karışık olmuş hakket hiç denk gelemişti yay burcu bir arkadaş daha önce :26:
ben ikizlerr, iyi anlaşırım yengeçle ,eşim yengeç oluoda kendisi
boşver konuş dertleş gitsin çekingen olmak hiç iyi değil yaaa
için dışın bir olsun daha güzel

neyse kızçelerim şimdilik ben kaçar kaçamak yok sakın yarın tartı günü bakalım sonuçlar ne olacak oruç tutanlar iftar öncesi bildirim yapacaklar ama kim yapıcak listeyi bilmiyorum

ilk yay arkadaşın benim yani ne güzel ama yayın sonları olduğu için yengeç özelliği daha fazla aşırı duygusalım ya sevdiceğim de yengeç burcu iyi anlaşırız yarın görüşürüz

yok canımya bende aynı fikirdeyim senle,,benim kızdığım şey bakması değil,baksın ama benle baksın
tek başına bakıcaksa bedduamı alır,sevmiyorum oturupta tek başına filim seyreder gibi seyretmelerine anlam veremiyorum,senin bi karın var dimi ama,anca beraber kanca beraber demedikmi,ne o ayrı gayrı
bu herşey için geçerli,,bende okeyde sohbet ederim fakat kadınlarla,erkek selam verdimi alıyo ağzının payını,ne yani ben okeye girince veyafaceye girince arkadaşlık teklifi gelen her mjı kabulmü edeyim,,bazen gelen teklifleri oğlan evete basıyoda listemde görüce kim bu niye ekledin bilmemneben yapmadım diyorum yemin ediyorum giriyo triplere,iyi bakalım bende kızları ekşiycem falan diyo,dahada sinir ediyo,işine geliyo dimi,fırsatdoğuyo böyle sana,diyorum,,
oof daha nekadar sürer bu anlaşmazlıklar ne zaman rahata ereriz,ona karşı güvenim tükenmek üzere dayanamıyorum artık,o evde tek kalınca yada tek başına biyere gittiğinde aklımın onda kalmasından bıktım,,ben sordumda ona ,sen işe gidince veya ben tek başıma biyere gittiğimde aklın bende kalıyomu yani gözün arkada kalıyomucevaap hayıır niye kalsınki ben sana güveniyorum,ama neden bu cümleyi ona karşı ben kullanamıyorum

aynen bende ayrılırsamki böyle giderse gidişat oo,bidaha evlenmek için karşımdakini 1ay tanışma zamanı vermiycem en az 10yıl
sinirlerim bozuldu güldüğüme bakma,cidden 1ay tanışıklık ardından gelen evlilik,hemde kaçarakhemde nişanlımlayalnız benim hikayem çok dertli yaa ben nasıl yaptım diyorum ama ne çare

Bugünkü aklım olsaydı dün yaptıklarımı yapmazdım,dün yaptıklarımı yapmasaydım bugünkü aklım olmazdı..
leyn varya tam şarkıyı dinliyodum en nefretlisinden handecik tam öfkem var öfkem var diyoduki sayfayı değiştirdim uçtu gittihemen youtubedan açtım güzel şarkı tam benlik,,sağol tatlımyaaa,eşimin face duvarına göndercem bunu açınca dinlesin

hehehehe valla cidden benziyoo bence nora nickini değiştirdi matrak geçiyo bizleee

bugünkü menümü yazayım
sahurda 1 dilim köylü ekmegi üstüne domates biber maydanoz biraz kaşarla fırında kızarttım 1 seftali 1 armut 1 litre su

iftarda kaynanamgildeydik yemekler bana göre degildi hiç
1 kasık corba 3 kasık tavuklu pilav 1 catal patlıcan yemeği 1 küçük parca pide

ara dondurma

ara 1 su bardağı fanta

3 litre su spor yok yarın tartıda cok ümitli değilim açıkçası az yemeye gayret ediyorum ama kilo vermekte zor olacak oruçluyken bide spor yapabilseydim:18::18::18::18:

benim oğlan senin avatarını görünce bi çığlık atıyoo aaahhaaa ooo diyo,baya oyunun hastasıydık,halen unutmamııışş,görünce sayfayı değiştirttirmiyoo

canıııımmm yerim ben onu ben de hastasıyım angry birds'ün ama çok oynamasın cidden hastalık ya bırakamıyosun
çok seviyosa ekliyim buraya resmi al bilgisayara

çok az olmuş canım,hasta olursun dikkat et kendine..

Peki bacaklar?? onları da öğrenmek isteriiiz
ben de bugun jillianla 3. buluşmamı yaptım :)
canım bacakları ölçmeyi akıl etmedim baştan şimdi ölçsem olur mu bilmem ki,bi de nerden ölçüyonuz bacağı?

bence de oruçlu yapma kesinlikle ben iftardan sonra 11 gibi bazen 12 de falan yapıyorum..

şimdik bi kase sütlacın üzerine dondurma koyup yesem ne olur ki :44:
bırsey olmaz sadece bıraz fasla kalorı olursun seker....ama bence bu hakkını yarın aksama koy:)

evt bencede donsunler.. canım blactcat de baska bır topıkte bırıyle atımsmıs sanırımondan gelmıyormusole dıyordu dıger kıslar arada bır ugruyor ama :) suzı de turkıye ye geldı donemedı herhalde alamancı kı nete gelmedii:)

canım dıp notun superrrrr
kırdıktan sonra gelen özür,,
doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir
tuttum bu szu:))

canımmmm dıkkat et bende acımm regl de gecııı sıstım tartıya yarın cıkmayı dusunmuyorumm regl gectıkce ben dahada sısıyorumm cunku mutfaga gıtmek ıstemyrmmm ve ıftardada azıcık yedım az oncede 1 lt su eslıgınde 3 pazı sarma sı 1 kasık yogurt yarım bıber dolmasını gturdum sımdı bunu yazdıktan sonrada 1 armut alıp balkona cıkacagım sahura kadar komsumla oturacagız kocısı yatırdım heheheheheh hayılrı geceler sızeee mucks..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…