ben yemicem artık ya ödem yapıyomuş :18:
yaaa aşıkk olmak la bitmioo şeker böle dertleri çıkıo erkek milletininnn
o yüzden bazen kafanın boş olması en güzeli diosunn
şahsen ben Allah korusun olmasın öle bişi ama, bu eşimden ayrılırsam tüm erkeklerden nefret ederim bidaha da aman aman derim evlilikmi töbe ederim
şükür yola geldinn şekerrrrrr
kız trenddyyyyy aklıma ne geldii hiç olmadı eşinle konuşamıosann en yararllı şey şarkı ile gönderme yapmakk çok işe yarııooo bazen ben eşime kızıncaa yüksek sesle dinliyorummm anlıyo hemen kızıdığımı benim
[video=youtube;evYyaXvoYPg]http://www.youtube.com/watch?v=evYyaXvoYPg[/video]
sen zekii kızsınn biliyorumm ben seniii çok güzel anlamışsın canımmm ,tam üstüne basmışsınşu an bunu pek anlayabileceğimi sanmıyorum ama haklısın o olmazsa başkası da olmasın ona güvenemiceksem bi daha kimseye güvenemem diyosunanlamış mıyım
geldim geldimyemem bi daha
biliodum zaten bayılacağınaaaa aşkkolik kızçemmmm ayyy senin sevdiceğin olsa çok şanslı biri olcak vallaayyy bayılıyorum bu şarkıya
napiyonuz kızlar.çatlıcam şuan.akşam lftardan önce 63kiloya düşmüştüm.ama yarın 65buçuk olurum kesin.ya mldem almıyor ama ben durmadan mutfağa gidip pilaw yiyorum.kızarmış tawuk yedim.off inanın mahwoldum.bi insan zorla yemek yer mi?yatıyorum ayağa kalkamıyorum okadar yani.yarında kötü bi bildirimle yanınızdayım.cuma öncesi yapılmaz bu ama yaptım..pişmanımmmm
sen zekii kızsınn biliyorumm ben seniii çok güzel anlamışsın canımmm ,tam üstüne basmışsın
biliodum zaten bayılacağınaaaa aşkkolik kızçemmmm ayyy senin sevdiceğin olsa çok şanslı biri olcak valla
hayatını değiştiricem onun acayip şanslı biri ama farkında değil
deli kızçemm benimm yaaaa bakk noradan sonra ilk defa busemizin tarzında bir kız daha var bence topikte o da sensin kesinsöle bakem hangi burçsun sen ?
eski kızçeler bilir hakket öyle değilmi kızlarr yaa aynı değilmi konuşma tarzı falann, içi dışı bir insanları severim, hoşşş sanal olunca daha içimiz dışımız bir oluo ama olsun enerjik oluo böleee
senin ortaya karışık olmuş hakket hiç denk gelemişti yay burcu bir arkadaş daha önce :26:yay burcuyum benyükselenim de yengeç ortaya karışık bişeyim yani ben normal hayatta bu kadar rahat değilim sadece 2 tane yakın arkadaşım var onlarla bi de burda böyle rahat konuşuyorum yoksa çok çekingenimdir
senin ortaya karışık olmuş hakket hiç denk gelemişti yay burcu bir arkadaş daha önce :26:
ben ikizlerr, iyi anlaşırım yengeçle ,eşim yengeç oluoda kendisi
boşver konuş dertleş gitsin çekingen olmak hiç iyi değil yaaa
için dışın bir olsun daha güzel
neyse kızçelerim şimdilik ben kaçar kaçamak yok sakın yarın tartı günü bakalım sonuçlar ne olacak oruç tutanlar iftar öncesi bildirim yapacaklar ama kim yapıcak listeyi bilmiyorum
yok canımya bende aynı fikirdeyim senle,,benim kızdığım şey bakması değil,baksın ama benle baksınbakk bu konuda sana katılıyorumm dışarıdaki kadınlar acayippp akıllı veee türlü oyunlar cilveler yapıooo bizim erkeklerde onalrın bu tavrını bazen arkadaşlık derler bazen yaşam tarzı bu derler ama erkeklerin bir yandan kadınların bu tavrı hoşlarına gidrken bir yandan eşlerinide elllerinin altında tutmak isterler gibi gibi gibi:18::18::18:
ve haftasına kız gitmiştiii
öle iştee dua etmekten başka çaremiz yok kızçelerimm
aranızda belki fikrime katılmayan olabilir ama bu benim düşüncem böle yani
aynen bende ayrılırsamki böyle giderse gidişat oo,bidaha evlenmek için karşımdakini 1ay tanışma zamanı vermiycem en az 10yılyaaa aşıkk olmak la bitmioo şeker böle dertleri çıkıo erkek milletininnn
o yüzden bazen kafanın boş olması en güzeli diosunn
şahsen ben Allah korusun olmasın öle bişi ama, bu eşimden ayrılırsam tüm erkeklerden nefret ederim bidaha da aman aman derim evlilikmi töbe ederim
leyn varya tam şarkıyı dinliyodum en nefretlisinden handecik tam öfkem var öfkem var diyoduki sayfayı değiştirdim uçtu gittikız trenddyyyyy aklıma ne geldii hiç olmadı eşinle konuşamıosann en yararllı şey şarkı ile gönderme yapmakk çok işe yarııooo bazen ben eşime kızıncaa yüksek sesle dinliyorummm anlıyo hemen kızıdığımı benim
[video=youtube;evYyaXvoYPg]http://www.youtube.com/watch?v=evYyaXvoYPg[/video]
deli kızçemm benimm yaaaa bakk noradan sonra ilk defa busemizin tarzında bir kız daha var bence topikte o da sensin kesinsöle bakem hangi burçsun sen ?
eski kızçeler bilir hakket öyle değilmi kızlarr yaa aynı değilmi konuşma tarzı falann, içi dışı bir insanları severim, hoşşş sanal olunca daha içimiz dışımız bir oluo ama olsun enerjik oluo böleee
hehehehe valla cidden benziyoo bence nora nickini değiştirdi matrak geçiyo bizleee
olabilir kendimden öyle bi çılgınlık bekliyorum
kız nora senmisin yoksam cidden,,bak görüyonmu noranın kaçkilo olduğunu unuttum
ahahaha yok kıızzz benim işte sapına kadar a20
benim oğlan senin avatarını görünce bi çığlık atıyoo aaahhaaa ooo diyo,baya oyunun hastasıydık,halen unutmamııışş,görünce sayfayı değiştirttirmiyoo
Sabah: Birkaç fındık, 1 armut
Öğle: 2 közlenmiş kırmızı biber
Akşam: 1 kase yoğurt
3 ltden fazla su.
İştah filan kalmadı, sadece yaşamak için yiyorum
Hayatım boyunca şu son günlerde içtiğim kadar su içmemişimdir.
canım bacakları ölçmeyi akıl etmedim baştan şimdi ölçsem olur mu bilmem ki,bi de nerden ölçüyonuz bacağı?
Peki bacaklar?? onları da öğrenmek isteriiiz
ben de bugun jillianla 3. buluşmamı yaptım :)
böle olur desem ve değişik metotlarda var desemmm
mahzen kardeşin ölçüleri gördümmmmböle kaldımm hey yavrum ey bir haftalık sonuç böle iseeee valla helal olsun
ben jillianhatun ile bir defa randevu verdim ondada yetişemedim fazla hızına
sözde ramazanda iftardan önce yapçaktım ama ıı-ıh o oruçlu hal ile kesinlikle o hatunla randevu olmazz
amaaaa yaaa bu sıkılaşmayı görünce insanın yapası geliyorrrrrr
bırsey olmaz sadece bıraz fasla kalorı olursun seker....ama bence bu hakkını yarın aksama koy:)şimdik bi kase sütlacın üzerine dondurma koyup yesem ne olur ki :44:
evt bencede donsunler.. canım blactcat de baska bır topıkte bırıyle atımsmıs sanırımondan gelmıyormusole dıyordu dıger kıslarpisim topikten ayrıldım demişti sonra buraya üzgün bir msj atmış smileylar ile yine yok meydanda
dileğimde nerelerde hiç bilmiyorummm ,kızz dileğim görüosan beni yoksa enişte kaçırdımı senii kızzzzzzzzz valla bak bizi onun için bıraktıysan alınırızz :18::18::18:şaka bir yana hakikatten çok merak ediyoruzzz topikçe senii arada bir selam çak bariii
suzimde tatilde sanırım o da ondan giremio die biliodum yoksa yanlışmı hatılrıyorum ballıkaymak tatildeydi sanırım :18::18::18:
ayyy isimleri karıştırdım sanırımmmmmm :18::18::18:
anlıycannn bende çok özledimm onları ve bir an önce dönsünlerr yaaaaaa
yok canım aldatma yakalamadım,yakalasaydım bu kadar affedici olmazdım heralde,,hani netten .....izliyolarya erkekler işte nefret ediyorum öyle şeylerden,heleki eşimin bakmasından çok rahatsız oluyorum,,öyle bi kaç kez yakalamıştım tmm söz bidaha bakmıcam falan diyodu tamm diyodum ama yine,,artık geçmişide siliyo geç yattığı zamanlarda,bilmiyorum ne hhaltlar yiyo
fakat ben çok kıskancım sen gibi,eskisi kadar olmasada,kıskançlıktan ziyade istemediğim şeyleri yaptığı zaman sinir oluyorum,,hişçe sayılmış hissediyorum kendimi,,
mesela okey oynarken karşı taraftakilerle sohbet etmesini istemiyorum,bi ara şöyle bişey yakaladım bu kadına bişeyler yazmış unuttum havadan sudan,sonra ben geldim okuyorum ,dedim kadınamı yazdın,öylesine konuşuyorum işte dedi,devam etti,bide ne göreyim kadının kocası yazmış ne var lan ne derdin varsa benle hallet,ben kocasıyım,sakın bidaha eşime yazma bişeynasıl mors oldu sinirden kuduruuyo benim adam,oooh olsun dedim,evli kadınlarla konuşurmusun,böyle mıhlarlar adamıı
öyle işte basit gibi görünen ama aslında ciddi anlamda beni yıpratan bu gibi şeyler yüzünden aşkımız laçkalaştı,yap yap özür dile,,bende artık şu lafı dilime doladım özür diliyemiyo
kırdıktan sonra gelen özür,,
doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir
napiyonuz kızlar.çatlıcam şuan.akşam lftardan önce 63kiloya düşmüştüm.ama yarın 65buçuk olurum kesin.ya mldem almıyor ama ben durmadan mutfağa gidip pilaw yiyorum.kızarmış tawuk yedim.off inanın mahwoldum.bi insan zorla yemek yer mi?yatıyorum ayağa kalkamıyorum okadar yani.yarında kötü bi bildirimle yanınızdayım.cuma öncesi yapılmaz bu ama yaptım..pişmanımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?