70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bu anlattıklarına bakınca birçok evlilikte yaşanan sorunlar gibi geldi bana ama sen ayrılmaktan bahsediyorsun herhalde acın taze çok kırgınsın o yüzden yoksa böyle küçük sebeplerle evlilik bitmez diye düşünüyorum ama sırf yuvam yıkılmasın diye kadınların aşırı fedakar davranmalarına,aşırı affedici olmalarına da karşıyım.ama gerçekten aldatıldığımı anlarsam affetmem heralde diye düşünüyorum.tabi büyük konuşmamak lazım allah kimsenin başına vermesin ama bu kararı verirken çocuklar da çok bağlayıcı oluyor onlar için tahammül ediyosun bazı şeylere.. ama sizin durumuz konuşmakla rahatlıkla çözülür bence.. öfkeyle kalkıp zararla oturma derim, bi de eşine güvensizlik sorunu da problem bence,sen her hareketini kontrol altına almaya çalışırsan, herşeyde ondan şüphelenir bir de dile getirirsen,adamın aklında olmayanı aklına sokabilirsin.. çekim yasası, bir de eşine güvenmeyi dene derim. neyse sıkma canını,herşey yoluna girer inş.

ya tamam ama nasıl yapıcam nasıl güvenicem,içimde gizli kalan ve aklımdan bitürlü çıkmayan öyle yaşadıklarım varki anlatamıycak kadar bambaşka şeyler,keşke atlatabiliceğim bi durum olsaydı,ama herşeye sünger çek boşver olmuyo işte beceremiyorum,sanki herşey benim hayatımı alt üst etmek için yapılıyo,unutturmamak için yapılıyo nerde bi söz duysam gözlerim doluyo heryerde hemen hemen bütn filimlerin içeriğinde biyerlerde bana mj atıyo,ve kendimden nefret ediyorum bu adam değişirmi neden hala onunlasın diyorum,ama çocuklarım evet onlar ve babasızlık yakışmıyo ya kuzularıma,yakışmıyo babasızlık,,görüyorum ablamın 2çocuğu babasız yaşamaya çalışıyolar sadece anneyle,ama biliyorumki içleri acıyo keşke bizimde babamız herkezin babası gibi yanımızda olsa diyolar,ama olmuyo boşanmak çare değil,ama yıpranıyorum dayanamıyorum,yazarken artık düşünüp ağlamak istemiyorum,ama ne zaman diner bu gözyaşlarım bilmiyorum..güvenmek kelimesi öyle uzakki bana canım yapamam

Amiiin canım herkesten uzak tuttsun Allah böyle insanları

Canım çok güzel yazmışsın da bende çabalıyorum çabalıyorum ama tahammül edemem böyle şeylere.

Hele filmler falan. Karısı olmama rağmen zoruma gidiyor benim bile. Bi kaç kere yakaladım ağladım çok üzüldüm

Ama yine yaptı. Ya alışırsa evlendikten sonrada devam ederse

hayatını değiştiricem onun acayip şanslı biri ama farkında değil

Kısçeeeem sen yoksaa platonik aşık mısın bakem ??

Kıyamam canım benim ya böyle çok zor hayat. Olayları tam olarak bilmiyorum ama sanırım anladım.

Senin güvenmemeni sağlayacak ciddi bişey yapmış senin kociş.

Unut diyemem sana unutlmaz elbette. Bi çözümü varmı onu da bilemiyorum.

Ayyyy kısçeeeem bizde kavga ettik yaa. Delircem valla.

Bana bağırdı çağırdı benim kalbim kırık olması gerekirken bide bana kalbimi kırdın dedi yaa.

Telefon konuşması boyunca ağladııım hiç ruhu duymadı ne kadar üzüldüğümün farkında değil.

Çıldırcam gerçekten

Son düzenleme:

ohh ohh bayram aganın göbeğinden haberi yok ister tabi bazlamaları
aman bozma tetem dewam maşallah bende şu 79u bi göreydim:2:
benim ewde aynı cayır cayır valla ama sizin ewden serindir tabiki
bugün iftarda kayın annen ile sinan aga vardı sonra giitler beğenmedi bizim burayı hiç esmiyor diyo bizim yaylaya kurban oluyum püfür püfür diyo

güvenemem diyorsan vardır bir sebebi mutlaka,güvenmemekte haklısındır,güvenini derinden sarsmıştır,anlarım seni. çocuklar için de kendini yıpratma olmuyorsa, yol ver gitsin inceldiği yerden kopsun derim. Ay şimdi de yuva yıkıcı mı oldum .ekonomik özgürlüğün var mı bilemiyorum ama çalışmıyorsan da sorun değil nasıl olsa san uygun bir iş bulursun,hayata yeniden başlarsın.bu arada kaç yıllık evlisin çocuklar kaç yaşında?

size noldu durup dururken şimdiii

4.5yıllık evliyim ben 24yaşındayım,,oğlum 3 kızım 2yaşındaa,aslında kızım olmıycaktı kazara hemde o güvenimin sarsıldığı gece herşey bitti dediğim gece olan bi savsaklama yüzünden daha oğlum kucağımda 3aylıkken ona gebe kalmışım,,rabbim biliyordur nedenini dedim zor oldu çok düşündüm ama aldıramadım,kıyamadım,,ama sınav benim sınavımmı eşimin sınavımı anlamadım gittii

size noldu durup dururken şimdiii

Durup dururken değil kısçem yaa. Dünden beri var.

Birde zaten nişan gerginlikleri var. Biliyosundur bizim kaynana cadoloz. Elimde kalcak bigün.

Oyyyyyyyyyy o ne öylee. Çok zor bi durum ama bence basbaya senin sınavın yani.

Çok üzüldüm canım yaa. Öyle bi gece de hemde. Ama sonuçta minik bi kızın var ne güzel.

Sarıl ona. Kıyamam miniklerim yaa.

canım 4.5 yıla 2 çocuk sığdırmışsın çok zor olmuştur anlıyorum seni ama bide iyi tarafından düşün birlikte büyürler iyiki aldırmamışsın herşey de vardır bir hayır.en geç 3 yıl sonra ikisi de büyümüş olur,sen de biraz rahatlarsın.. ne denir ki bu durumda bilemiyorum sabret herşey düzelir desem bi türlü, çekme artık o adamı sana yazık desem başka bir türlü ama herşeyde vardır bir hayır.belki kızın olmasa hayatın daha kötü olcaktı. sanki eşin de seni seviyor gibi geldi bana seni kıskandığına göre.. inşallah senin için hayırlısı neyse o olsun...

valla bazen gülüyorum yaşadığım hayata diyorum acaba bi romanın içindemiyim,noldu böyle vaya noluyo hala nereye varmaya çalışıyorum,,ne zaman çıkıcam burdan,veya bigün uyanıcam ve annemin dizi dibinde oturan o 19yaşındaki halimimi görücem,nasıl isterdim bunu,keşke annemlere bunu yapmasaydım keşke ezmeseydim onları,heleki annem,, ona; gizli nikah kıydık nişanlımla dediğim ve evlilik cüzdanını gösterdiğim gün ki,,gözyaşlarıyla bunu nasıl yaparsın,bana neden danışmadın dediğinde 1gün daha bekleyip kafamı toplasaydımda kaçmasaydım eşime
nasıl isterdim şimdi sihirli bi değnek dokunsun ve ogüne geri döniyim

Son düzenleme:

Öyle deme canım benim. 2 tane meleğin var.

Barışmadınız mı annenlerle ?

canım yaptığın bişeyden pişman olma yaşadığımız herşey bize bişey katar,hata yaparız hata yapmazsak öğrenemeyiz ki hayatı.hiç hata yapmamış kişiler,hiçbişey yapmamış kişilerdir.bence kendini daha faza suçlama..
Hayatımızda karşımıza çıkan kişler de yanlış değildir.Ya bize bişey öğretirler,yada bizi bir yere götürüler.. nişanlım diyosun ailen onaylamadan mı nişanlandınız?

Öyle deme canım benim. 2 tane meleğin var.

Barışmadınız mı annenlerle ?

herşey normal bi evlilik yapmışım süsü vererek başlayan kurmaca bi hayata girmemizle,aramızdaki bağ normal bi evlilik yapan bikız için nasılsa aynen oo,,yani uzun lafın kısası aramız çok iyi,kaçtığımızın haftasına zaten beni götürdüler gerisonra ben gitcem eşimi yalnız bırakmam dedim yine gittim,sonra 2ay köyde kaldım ,k.peder 2yıl dur burda gelinlik yap sonra yaparım düğün dedi,bunu duyan annemler bırakın gelin biz yaparız düğünü dedi ve eşimle birlikte çıktık geldik burda ev tuttuk düğün günü aldık vs..gn geldi ve kaçtıktan 7-8ay sonra düğün oldu ve herkez bunu yedi,hep akrabalarımız nişanlı biliyolardı beni,kınam oldu ve ertesi gün düğün,sonra 2ay sonra oğluma hamiş kaldım alahın hikmeti işte 8ay çabala çabala bebek olsun diye olmadı düğün bitti herkez öğrendi evlendik,2ay sonra kendiliğinden hamiş kal,,rabbim utandırmadı ne diyim,,bende nevarsa acele acele bebekte bebek,olsaydı nolcaktı ilk ay ,karnın burnunda gelinlikle çıkardın milletin karşısınaneyseki herşey rayında gitti öyle işte,,bugün çenem düştüü

Bak şanslıymışsın bu konuda canım. Ailenle barışmana sevindim.

Onların bu durumda yanında olması çok güzel. Kimse bişey çakmamış ne güzel

Evet çocuk için acele etmişsin ama olmuş artık minik minik ne güzel.

askerden geldi bu,geldiği gün beni görmek istemiş(2yıl önce istemeye gelmişlerdi görücü hesabı,ben önce olur dedim gittiler,sonrada aramadı 1ay beni diye olmaz gelmesinler bidaha istemiyorum,isteseydi bikerecik arardı dedim)bunun babası gitmiş başkasıyla nişanlamış eşimi,sonra askere gitmiş,o kızdan ayrılmak istemiş aklı bendeymiş falan filan,(babası anneme öyle demiş)askerden gelmesine yakın yüzüğü atmış,geldi gittim görüştüm,anlaştık ertesi gün geldiler kendi aramızda nişan yaptık,1ay nişanlı kaldık sonra gizlice nikah kıydık,(onunda hikayesi bambaşka)
anneme ozamana kadar hiç gizlim saklım olmadığı için hemen söyledim gece,annemde bana demin anlattkılarımı dedi,bende banyonun çeşmesini açtım,banyo yapıyo süsü vererek,hazırladığım bavullarımı aldım eşimi aradım gel götür beni annem öğrendi ve çok kızdı dedim,cahil kafammı diyim çocukluk aklımı diyim(19yaşında masum bi çocuk hıhh)çıktım ve kapattım kapıyı işte yasak maceranın başladığı nokta,hay o geceki aklıma edeyim ben

canım ya 2 ay dur sonra düğün yaparım ne demek eşinin ailesi de mi seni istemedi,anlamadım bu nasıl bir zihniyet.. ama anladığım kadarıyla ailen seni silip atmamış,herşeye rağmen düğünü yapmışlar takdir ettim onları arkanda olmaları çok güzel... yani ayrılacak olsan da seni desteklerler.. canım herşey gönlünce olur inş. kendini üzme artık.. iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…