Canım forumdaki başlıkta var mı bu fotoğraf? Ben pek inceleme fırsatı bulamadım, bakıyorum şimdi :124:
bende kaçarak evlendim bi tuhaf olduki eşim o günü hatırlamak bile istemiyor ama benim umurumda bile diil bi düğün fotoğrafımız bile yok olmasın,gelinliği eski mah komşumdan bulmuştum arkası zor kapanıyodu ki 57 kg olmama rağmen salla kim gördüki duvakdan biraz şeye üzülmüştüm eşimin damatlığı bırakın gömleği üzerine bir ceketi bile yoktuonada zaten O üzüldü diye üzülüyorum ben O'nun dünya mavisi gözlerine vuruldum üstünü başınımı görcem pehhh.
bide nikahımıza iki dayısı iki teyzesi geldi başka kimse gelmemişti erkek tarafından O çok üzüldü bendeve annemlerde
kayınvalidem de gelmedi kayınbabamda amcalar diğer dayı ve teyzeler kalabalık sülalesine rağmen kimse yoktu sadece sevdiklerimin üzülmesine üzülüyorum okadar ve kaçarak evlendiğime asla pişman değilim tabiki kaçmayı onayladığım anlamınada gelmez bizimki biraz karışık bi durumdu da ondan kaçtık tek pişman olduğum annem babam kardeşlerim bana o kadar düşkündür ki ben evmin tek nazlısıydım bunu onlara yapmam..... açıklayacak hiç bir ifade yok!!!
ve benimde ailem hiç küsmedi ALLAH razı olsun hemen kanat gerdiler :) ALLAH razı olsun eşimlede araları benden bile iyi çok kimsesiz kaldık birkaç yıl hep onlar tuttu elimizden bazen yüksek sesle bir söz çıksa ağzımdan eşim daha sabaha kadar kıymet bil kıymet diye başlar..... o derecedir araları
ben eşim ve ailemde şükür bahtlıydımda diğer taraftan çektiklerimi bi anlatsam sen eşini halatla kendine bağlardın be kuzum sabrın sonu mükafattır beybi evliliğimiz 7. yılına yürürken kızımda 6 yaşına koşuyor şükür bunlarda bana yetiyor çok şükür
yaaa annem bende bayan çok bilir oldum çıktım ama kaynana görmemişiniz kız :) ben yinede çok seviyorum ikisinide biri vefat etse bile :)
evet öz kayınvalidem düğünüme gelmedi :) tabi üvey olanda ama bana göre ikiside harikalar çünkü beni ayaklarımdan yere çivilediler kusura bakma bizden sana fayda yok u öğrettiler :)
bende büyüdüüm büyüdüüm kocaman kıss oldum fena mı?seviyorum onları datlışum yaaaa :)
amin sanada tatlı rüyalar,fakat ben sahura kadar nöbetçiyim eşim gelcek birazdan yiycek hazırlıycam daha
sağol canım iyiki varsın--varsınız
ama hiç pas vermiyorki ne desem bağırarak cevap vermeler trip atmalar,,güzel güzl konuşunca böyle yapıyo,,aman bee nehalin varsa gör hem sen nezaman geldin dün,arkadaşlarınla çay içmenin sırasımı gece gece,arabadan 1de iniyo,gidiyo çay içmeye neymiş arkadaş söylicek ama,,neyse ben böyle ters ters konuşunca,kuzu gibi ne bağırıyosun daha demin güzel güzel konuşuyodun noldu yine birden hemen değiştin diyo,,napıcam nasıl hangi dilden konuşcam bilemedim,,kaşınıyo resmen buuu
olanlara üzüldüm ,allahım okonuda bi eksiğim olmadı şükür tek üzüntüm eşimin üzüldüğü o anlardı,çünkü davetiye götürdüğümüz halde utançlarından gelemeyen k.peder ve kaynana yetmiyomuş gibi köye gidip onlarca kişiye devatiye dağıttığımız halde gelmemeleri için onları dolduran k.peder yüzünden eşim düğünde biraz eksikti,sadece halası ve amcasıgil eniştesi ablası vardı bikaç yakın akraba ve dolu dolu arkadaşları dışından köyden kimsenin gelmemesi,çok üzdü onu,(bide sırf çok kişi gelicek diye köye otobüs tuttmuştuk bi baktıkki otobüs bomboş geri geldi ne fena bi durum eşim için,,)
ama şu 4yılda k.pederimden çektiğimi bi ben bi allah bilir canım öyle deme,onun yüzünde ne ayrılıklardan döndün ne kavgalar ettik,ne için bi sigara için,,evde içirmeye izin vermiyorum diye yüzümü asıyorum diye yapılmadık şey kalmadı hayatımda,bıktım,yılbaşında omutlu günde bizde kaldılardı,ve sabah sigara için çocuğa kötü örnek oluyo bak taklit ediyo dedim diye kavga eettik karakolluk olduk yılbaşı gübü düşün yanii,herşeyi bitirdim o adamın adını bile ağzıma almam,,yılbşşından beri eve adımını atamıadı kaynana iyi allahtan o geliyo ayda bi falan,bide köyegidiyoz arada k.annem için,,ama onunla hiç konuşmuyorum,,arada geliyo bi sigara yüzünden niye böyle yapıyon falan diyo ama konuşmak istemiyorum diyip gkaçıyorum yanından
ahanda eşim geldii,,terlemiş ben gideyimde her zamanki gibi yiycek bişeyler hazırlayım,trip atcam birazcık bakalım napıcak
bu mu?kız bunun için mi adamın canını yiyosun size annemlerin köyünden bir olay anlatayımda kocişleri fazla hırpalamanın zararlı olduğunu anlayın!
annemlerin köyünde bir kadıncağızın kocası bayağa ağzı bozuk yüreği bozuk kadın sabr ediyor adam sürekli aff edersiniz karısına O.....BİİİP DİYOR sen O... sun kim bilir oduna diye nere gittin kim bilir çeşmeye gittinde kile eğleştin falan feşmekan kadıncağız yapma bak gnahımı alıyosun yapma etme derken bir iki bir iki tak diyor
yine o sözü söylediğinde bak bir kez daha söylersen yapıcam ALLAH affetsin sebebim sen olucan çok af buyurun yapmaya giderken iç çamaşırımıda sana soydurucam görürsün demiş
tabi adam hadi be sende ayarında bi gün yine aynı şeyleri söylemeye devam ederken kadın mahsusdan hemen ekmek leğenine hamur hazırlıyor dışarı gidiyor bekarken kendinde gözü olan bi adama haşa çok af buyurun beni bizim ahırda bekle diyor sonra koşup elini hamura daldırıyor yğuruyor kocasına gidip ayyy çok sıkıştım elim hamur sana zahmet çamaşırımı eteğimin altından az bi indirde bi ahıra gidiym diyor o zamanlarda tuvalet ahır model malesef kadın sonunda dedğini aynen yapıyor ağlaya gebere
ertesi gün kocası yine başlıyo aynı laflara kadında muradına erdin mi?olmamı istediğin şeyi oldum hemde tam sana söylediğim gibi sen indirdin çamaşırımı sen yolculadın beni bu işe diyor!
yani tatlışı kıskançlığıda dozunda bırak
anneannemin bi sözü vardır kızım der bizim kocalarımız hiç mi gitmedi af buyur kuyruk sallayanlara vallahi kızım dedeni yorgan altında yakaladım ama ses etmeden evime geldim döndü geldi özür diledi ona tek şunu söyledim
başkalrının atı benim tarlama girmesinde benim atım kimin tarlasına girerse girsin afedersin!
ne olsun gözüm abla oldum başınıza ALLAH iyiliğimi versin inşaallah :)
kız ALLAH SENİDE iyi etsin emi bebeğem yaaa gidipte yavukluna anlatma sırt bulmasın eski adamlarla yeni jenarasyon bir mi eski hatunların başka şansı mı vardı yuvayı kurtarmak babında :)
ama her örnek bir ibrettir demek istiyorum yanii daha sağlama alırsın işini ondan tammmı?
bu mu?kız bunun için mi adamın canını yiyosun size annemlerin köyünden bir olay anlatayımda kocişleri fazla hırpalamanın zararlı olduğunu anlayın!
annemlerin köyünde bir kadıncağızın kocası bayağa ağzı bozuk yüreği bozuk kadın sabr ediyor adam sürekli aff edersiniz karısına O.....BİİİP DİYOR sen O... sun kim bilir oduna diye nere gittin kim bilir çeşmeye gittinde kile eğleştin falan feşmekan kadıncağız yapma bak gnahımı alıyosun yapma etme derken bir iki bir iki tak diyor
yine o sözü söylediğinde bak bir kez daha söylersen yapıcam ALLAH affetsin sebebim sen olucan çok af buyurun yapmaya giderken iç çamaşırımıda sana soydurucam görürsün demiş
tabi adam hadi be sende ayarında bi gün yine aynı şeyleri söylemeye devam ederken kadın mahsusdan hemen ekmek leğenine hamur hazırlıyor dışarı gidiyor bekarken kendinde gözü olan bi adama haşa çok af buyurun beni bizim ahırda bekle diyor sonra koşup elini hamura daldırıyor yğuruyor kocasına gidip ayyy çok sıkıştım elim hamur sana zahmet çamaşırımı eteğimin altından az bi indirde bi ahıra gidiym diyor o zamanlarda tuvalet ahır model malesef kadın sonunda dedğini aynen yapıyor ağlaya gebere
ertesi gün kocası yine başlıyo aynı laflara kadında muradına erdin mi?olmamı istediğin şeyi oldum hemde tam sana söylediğim gibi sen indirdin çamaşırımı sen yolculadın beni bu işe diyor!
yani tatlışı kıskançlığıda dozunda bırak
anneannemin bi sözü vardır kızım der bizim kocalarımız hiç mi gitmedi af buyur kuyruk sallayanlara vallahi kızım dedeni yorgan altında yakaladım ama ses etmeden evime geldim döndü geldi özür diledi ona tek şunu söyledim
başkalrının atı benim tarlama girmesinde benim atım kimin tarlasına girerse girsin afedersin!
Sabah
yoğurtlu semiz otu
öğlen
1 muz
biraz peynir
biraz biber kızartması
bir dilim ekmek
6 7 tane tatlı erik
akşam
5 kaşık makarna
Sabah: Birkaç fındık, 1 armut
Öğle: 2 közlenmiş kırmızı biber
Akşam: 1 kase yoğurt
3 ltden fazla su.
İştah filan kalmadı, sadece yaşamak için yiyorum
Hayatım boyunca şu son günlerde içtiğim kadar su içmemişimdir.
iftarda bir tabak dolusu patates salatası yedim. çok az köy ekmeği. veeeeee4 bardak ayran ama şimdi şekersiz limonlu çay içicem büyük bir bardak. ve sahura kadar 3 lt su içmeye çalışıcam.tabi 2 saat sonra başlıycam su içmeye şu BMI yi bi türlü ekleyemedim bu arada yaa
Çok düzensiz menüleriniz kızçeler, az sonra ben örnek listeyi göndereyim de ona bakın tamam mı? Dilek kızçem olsaydı olmaz böyle diye tek tek yorum yazardı size. Öğün atlamak yok herşeyden önce, mutlaka öğün vakitlerinde yemek yenecek.biraz az gibi ama iştahın yoksa sorun değil
ben de yazayım bari
sabah yemedim bişey öğlene doğru kahvaltı ettim
2 dilim salçalı ekmek, 2 dilim peynir, 1 zeytin, 1 bardak çay
arada biraz coştum 1 tane algida twister (80 kkal) akşamüzeri de 1 tane küçük çikolata (120 kkal)
akşam 1 kase pilav ve biraz et yemeğibirazdan da biraz kavun yicem
Öğlen çorba-sebze yemeği-salata yoğurt tarzında bişeyler yiyebilirdin, olmamış. Akşam da öğlen yemediğin için abartmışın, akşamları ekmek tavsiye etmiyoruz.Eki Görüntüle 472946 Sabah: 1,5 dilim kepekli ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 6 zeytin, domates.
Ara: Yok ( geç kalktım gece bebiş uyumadı ondan ara öğünlerim yok bugün.)
Eki Görüntüle 472947 Öğle: 5 kaşık yoğurt içine 2 kayısı 2 hurma.
Ara: Yok.
Eki Görüntüle 472948 Akşam: 2 dilim kepekli ekmek, 2 kepçe çorba, 4 y. kaşığı patlıcan yemeği, salata, cacık. (o salata ve cacığın hepsini ben yemedim tabiki eşimle beraber yedik :)) cacıktan 3-4 kaşık yedim.)
Bugün böyle işte kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?