70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla fıstık bişiy içceksen beşi bi yerdenin faydasını çok gördüm ikaz sallama olmaycak akdardan gr gr alcan ayrı torbalarda.bide dediğim gibi dokuz otluyu muhakkak deniycem benim kuzen onunla dal oldu dal!

beşi bi yerdeyi denedim daha önce güzeldi bağırsaklarımı falan çalıştırdı ama sallamaydı :44: dokuz otluyu da denemek istiyorum ama tek tek otları alıp kaynatmak zor geliyo ne biliyim

ya cidden dokuz bitkili çay içersem şu 2 ayda 10 kilo verebilir miyim :44:
Canim benim derdim zorum tatliyla..
Cok duskunum pis bogazimi tutmam lazim :/
O ne kizlar ya ne o 9 ot yahu ne o ne o
Ben de istiyorummmmmmmmmmm
Ne kadar icmk lazm

başlangıç kilo:82.7
geçen hafta:79.6
buhafta:78.7
hedef:60
gelen yok(hele bi gelsinler yolarım bu kez)
GİDEN:900
TOPLAM:4
allahım bu sayı 4 14 sonrada 24 olur inşallah
neolur ALLAHIM bu kilolu şirin 1 çoçuk annesi eşini çok seven hayatı çok seven herşeyi seven YEMEĞİ ÇOK SEVİPTE azaltan zayıflamak uğruna birçok şeyden mağrum olan kulunun DUASINI kabul et AMİN

aşkam 6 dan sonra yemek yemiyorummmmmmmmmmmmmmmm
yemicem
yemicem yemicem banene yemicem
ayyyy kafayı yiyecem ben
yoook yok onuda yemiyecemmmmmm

Dün bildirim yapmıştım ama arada kaynamasın

Başlangıç: 92
Geçen Hafta: 86
Bu Hafta: 87
Giden/ Gelen: 1 kg aldı
Toplam Giden: 5
Hedef: 61

Son düzenleme:
way kayın annler sendeydı demek kayın babıs yokmuydu kkıs:)) evt sızın ora ıc kısım oldgu ıcın esmess tabii:)) eee devamm son gaz ben daha regl olmadım test de yapmak ıstemyrmm sence tetemm ama gecen ay ılac ıle oldu vee ıncır suyu ıctım eee n yapımm ben sımdık yafff u arda sen de bu topıge gel sekerrrr bak sızın topıktne buraya gelen cokkkkk

canım senın sınavın basından berı beklli sana esının sınavı gıbı gosukmuyor ama oda nefsının derdıne dusarekkk oda buyuk bır sınava gırıyor haberı yok ama dıkkat et sabır dıle bolll caaa ınsl..rabbım karsılıgını elbet bırgun vercektır

****esım cumaya gıttı bugun evde kıslarrr bende gene uyuyamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uyku dusensızlıgım cokkk toplasam 3 st ancak uyumusumdur ufffffffffffffffffff:26:

acemi olaraktan bildirimimi yapayım ben de :107:

başlangıç: 79
(geçen haftası yok )

bu hafta: 79

hedef kilo:55

:106: haftaya cuma inşallaaaaaah artmaz eksilir bu tablo

Eki Görüntüle 473495

Başlangıç kilo: 78.1

Hedef kilo: 58

Geçen hafta: 78

Bu hafta: 75.5

Gelen: Yok.

Giden: 2.5 kg.
maşallah canım tebrik ederim..ben şuan tartıldım ama fena artıdayım dün akşam ne warsa yedim.iftardan önce tartılcam artıkın.eehh haftaya artık.inşallah bende senin gibi werebilirim ama zooorrr..başlarda hep werdimde şimdi zor.Allah dewamını getirsin

başlangıç:81
geçen hafta:77.3
bugün;76
giden :1.3

nazar değmesin hep böyle gitsin inşallahhhhhhhhh, gitsin kilolarrrrrrrrrrrr

acemi olaraktan bildirimimi yapayım ben de :107:

başlangıç: 79
(geçen haftası yok )

bu hafta: 79

hedef kilo:55

:106: haftaya cuma inşallaaaaaah artmaz eksilir bu tablo

eksilir eksilir merak etme sen

sen 20 kilo vermişsin daha ne olsun maşallah benim verdiğim seninkinin yanında devede kulak :26:

maşşşallah maşşşallah

sağol şeker, sizin gibi vericem bende kilolarımı inanıyorum

inşallahhhhhhhhhh görürüz o rakamları hep beraber

Dün bildirim yapmıştım ama arada kaynamasın

Başlangıç: 92
Geçen Hafta: 86
Bu Hafta: 87
Giden/ Gelen: 1 kg aldı
Toplam Giden: 5
Hedef: 61

bu hafta 1 gelsin haftya 5 gitsin inşşşşşşşşşşşş

sen 20 kilo vermişsin daha ne olsun maşallah benim verdiğim seninkinin yanında devede kulak :26:
ah canım werdimde daha war.göbek falan.saldım gitti kendimi.Allahtan kilo almıyorum.seninde gidecek.benim boy 1.60 ondan dolayı bu kilo iyi bi kilo değil benim için..2haftada 60a düşeceğime inanıyorum ama yemesem.diyet falan bıraktım tatlı falan çok tüketir oldum.ama toparlancam artık.mısır haşlıyorum şuan.akşam ondan yiycem sonra kaçamak yapmak yok..bide tuwalete gidemiyorum ben.ondan çok madurum..

evet şu tuvalet konusunu napıcaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…