beyaz ekmek hamur işi pilav ve makarnayı bulgur hariç hayatımdan çıkardım çıkardım dedimse iki haftada bir de olsa pilav yada makarna azda olsa yedim nefsimi kırmak için yoksa insan nefsine zulm ederek kg vereceğine ilk bulduğu yerde yumuluyo sevdiği şeylere ve dombiliye dönüyo sonra zaten şekerden çok haz etmem tatlı krizim hep sütlü tatlılaradır oda beni pek etkilemiyo beş dilim yesem bile kg muhafaza ediyorum çok şükür herhalde sütün bağarsaklarla olan ii niyetiyle alakalı bişi :) ölee ara öğün falan tutturamıyorum ben acıkınca yien biriyim ama çok acıksamda frenlemeyi öğrendim bidaha yersin kaçıyomu elinin altında dedim su günlük üç litre yi buluyo oda ramazanda ramazandan hariç üç buçuk ama asla üç buçuğu geçmeyi düşünmüyorum çünkü dördü bile kaldıramayan bünyeler varmış bi kızcağız su ile zehirlenip ölmüş eşim okumuştu gazetede
ramazandan evvel beşi biyerde içiyodum amasallaması diil gerçeği sallama fasso yaramıyo ramazan bitsin yine devam etcem o bitincede dokuz otluya geçcem bakalım noolcek :)
valla fıstık bişiy içceksen beşi bi yerdenin faydasını çok gördüm ikaz sallama olmaycak akdardan gr gr alcan ayrı torbalarda.bide dediğim gibi dokuz otluyu muhakkak deniycem benim kuzen onunla dal oldu dal!
beşi bi yerdeyi denedim daha önce güzeldi bağırsaklarımı falan çalıştırdı ama sallamaydı :44: dokuz otluyu da denemek istiyorum ama tek tek otları alıp kaynatmak zor geliyo ne biliyim
Canim benim derdim zorum tatliyla..ya cidden dokuz bitkili çay içersem şu 2 ayda 10 kilo verebilir miyim :44:
Eki Görüntüle 473495
Başlangıç kilo: 78.1
Hedef kilo: 58
Geçen hafta: 78
Bu hafta: 75.5
Gelen: Yok.
Giden: 2.5 kg.
canım benim çook sevindim rabbim inşallah devamını getirir adına çok sevindim darısı hepimizin başına inşallah.
way kayın annler sendeydı demek kayın babıs yokmuydu kkıs:)) evt sızın ora ıc kısım oldgu ıcın esmess tabii:)) eee devamm son gaz ben daha regl olmadım test de yapmak ıstemyrmm sence tetemm ama gecen ay ılac ıle oldu vee ıncır suyu ıctım eee n yapımm ben sımdık yafff u arda sen de bu topıge gel sekerrrr bak sızın topıktne buraya gelen cokkkkkohh ohh bayram aganın göbeğinden haberi yok ister tabi bazlamaları
aman bozma tetem dewam maşallah bende şu 79u bi göreydim:2:
benim ewde aynı cayır cayır valla ama sizin ewden serindir tabiki
bugün iftarda kayın annen ile sinan aga vardı sonra giitler beğenmedi bizim burayı hiç esmiyor diyo bizim yaylaya kurban oluyum püfür püfür diyo
canım senın sınavın basından berı beklli sana esının sınavı gıbı gosukmuyor ama oda nefsının derdıne dusarekkk oda buyuk bır sınava gırıyor haberı yok ama dıkkat et sabır dıle bolll caaa ınsl..rabbım karsılıgını elbet bırgun vercektır4.5yıllık evliyim ben 24yaşındayım,,oğlum 3 kızım 2yaşındaa,aslında kızım olmıycaktı kazara hemde o güvenimin sarsıldığı gece herşey bitti dediğim gece olan bi savsaklama yüzünden daha oğlum kucağımda 3aylıkken ona gebe kalmışım,,rabbim biliyordur nedenini dedim zor oldu çok düşündüm ama aldıramadım,kıyamadım,,ama sınav benim sınavımmı eşimin sınavımı anlamadım gittii
maşallah canım tebrik ederim..ben şuan tartıldım ama fena artıdayım dün akşam ne warsa yedim.iftardan önce tartılcam artıkın.eehh haftaya artık.inşallah bende senin gibi werebilirim ama zooorrr..başlarda hep werdimde şimdi zor.Allah dewamını getirsinEki Görüntüle 473495
Eki Görüntüle 473495
başlangıç:81
geçen hafta:77.3
bugün;76
giden :1.3
acemi olaraktan bildirimimi yapayım ben de :107:
başlangıç: 79
(geçen haftası yok)
bu hafta: 79
hedef kilo:55
:106: haftaya cuma inşallaaaaaah artmaz eksilir bu tablo
maşallah canım tebrik ederim..ben şuan tartıldım ama fena artıdayım dün akşam ne warsa yedim.iftardan önce tartılcam artıkın.eehh haftaya artık.inşallah bende senin gibi werebilirim ama zooorrr..başlarda hep werdimde şimdi zor.Allah dewamını getirsin
maşşşallah maşşşallah
tebrıkler canımmmbaşlangıç:81
geçen hafta:77.3
bugün;76
giden :1.3
başlangıç kilo:82.7
geçen hafta:79.6
buhafta:78.7
hedef:60
gelen yok(hele bi gelsinler yolarım bu kez)
GİDEN:900
TOPLAM:4
allahım bu sayı 4 14 sonrada 24 olur inşallah
neolur ALLAHIM bu kilolu şirin 1 çoçuk annesi eşini çok seven hayatı çok seven herşeyi seven YEMEĞİ ÇOK SEVİPTE azaltan zayıflamak uğruna birçok şeyden mağrum olan kulunun DUASINI kabul et AMİN
Dün bildirim yapmıştım ama arada kaynamasın
Başlangıç: 92
Geçen Hafta: 86
Bu Hafta: 87
Giden/ Gelen: 1 kg aldı
Toplam Giden: 5
Hedef: 61
Eki Görüntüle 473495
tebrikleeerdarısı başımıza inşallah
ah canım werdimde daha war.göbek falan.saldım gitti kendimi.Allahtan kilo almıyorum.seninde gidecek.benim boy 1.60 ondan dolayı bu kilo iyi bi kilo değil benim için..2haftada 60a düşeceğime inanıyorum ama yemesem.diyet falan bıraktım tatlı falan çok tüketir oldum.ama toparlancam artık.mısır haşlıyorum şuan.akşam ondan yiycem sonra kaçamak yapmak yok..bide tuwalete gidemiyorum ben.ondan çok madurum..sen 20 kilo vermişsin daha ne olsun maşallahbenim verdiğim seninkinin yanında devede kulak :26:
ah canım werdimde daha war.göbek falan.saldım gitti kendimi.Allahtan kilo almıyorum.seninde gidecek.benim boy 1.60 ondan dolayı bu kilo iyi bi kilo değil benim için..2haftada 60a düşeceğime inanıyorum ama yemesem.diyet falan bıraktım tatlı falan çok tüketir oldum.ama toparlancam artık.mısır haşlıyorum şuan.akşam ondan yiycem sonra kaçamak yapmak yok..bide tuwalete gidemiyorum ben.ondan çok madurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?