çoktan görmüş olursun kuzum.neredeyse aynı kilodayız.şuanda bende 65küsurum.akşama kaç olcam bakalımda.beraber 60 olalım.hatta ben 60ın altına inebileceğimize dahi inanıyorum.yok mu?benle yarışacak olan biri...ayyy ağustosun sonuna kadan 60ı görsemmmm
maşallah canımEki Görüntüle 473495
Başlangıç kilo: 78.1
Hedef kilo: 58
Geçen hafta: 78
Bu hafta: 75.5
Gelen: Yok.
Giden: 2.5 kg.
Dün bildirim yapmıştım ama arada kaynamasın
Başlangıç: 92
Geçen Hafta: 86
Bu Hafta: 87
Giden/ Gelen: 1 kg aldı
Toplam Giden: 5
Hedef: 61
hepinizi tebrik ediyorum kızlarbaşlangıç:81
geçen hafta:77.3
bugün;76
giden :1.3
off yaa tatlı deme yemek yemeden durabilirim ama tatlısız olmuyorah canım werdimde daha war.göbek falan.saldım gitti kendimi.Allahtan kilo almıyorum.seninde gidecek.benim boy 1.60 ondan dolayı bu kilo iyi bi kilo değil benim için..2haftada 60a düşeceğime inanıyorum ama yemesem.diyet falan bıraktım tatlı falan çok tüketir oldum.ama toparlancam artık.mısır haşlıyorum şuan.akşam ondan yiycem sonra kaçamak yapmak yok..bide tuwalete gidemiyorum ben.ondan çok madurum..
evet şu tuvalet konusunu napıcaz ya
zaten tuwalete gidemeyince kilo weremiyor insan.arada bi form çay içiyorum öyle anca.onu içmesem tuwaleti unutcam.4gün bakıyorum gitmiyorum hemenn form çay..başka yolu yok..herşeyi denedim ama olmuyor
kayısılı form çayı var onu içsem mi ki :44: ama o da işe yaramamıştı ya
ilk içince fayda etmiyo bazen.ben bi fincan içiyorum bide bikaç saat sonra bidaha.anca öyle fayda ediyor.oda mesela akşam içsem öteki gün öğleden önce fayda ediyor..
way kayın annler sendeydı demek kayın babıs yokmuydu kkıs:)) evt sızın ora ıc kısım oldgu ıcın esmess tabii:)) eee devamm son gaz ben daha regl olmadım test de yapmak ıstemyrmm sence tetemm ama gecen ay ılac ıle oldu vee ıncır suyu ıctım eee n yapımm ben sımdık yafff u arda sen de bu topıge gel sekerrrr bak sızın topıktne buraya gelen cokkkkk
SECEM bana nisan diyebilirsin ben sana ne diyim ?
kilom 69 her aya bir kilo hedef koydum fazla olursa ne ala çok sıkamıycam kendimi
bi ara tavuk salata diyeti yapmıştım ondan beri çok halsiz düştüm sürekli gözlerim kararıyo doktora gittim tahlil falan yaptırdım sonuçlar normal ama kendimi çok halsiz hissediyorum
o yüzden seninle kapışmıyorum yoksa bilirsin hedefi tutturma konusunda pek iyiyim
kayısılı form çayı var onu içsem mi ki :44: ama o da işe yaramamıştı ya
ilk içince fayda etmiyo bazen.ben bi fincan içiyorum bide bikaç saat sonra bidaha.anca öyle fayda ediyor.oda mesela akşam içsem öteki gün öğleden önce fayda ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?