70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar bu 9 lu cayi aktardan mi aliyosunuz
Dailyform olarak satilani mi aliyosunuz

bende bildirimimi yapayım sevinçle
başlangıç: 78.7
geçen hafta: 78.7
bu hafta: 76.7
hedef: 55
gelen: yok elhamdülillah
giden: 2

ayyy ağustosun sonuna kadan 60ı görsemmmm
çoktan görmüş olursun kuzum.neredeyse aynı kilodayız.şuanda bende 65küsurum.akşama kaç olcam bakalımda.beraber 60 olalım.hatta ben 60ın altına inebileceğimize dahi inanıyorum.yok mu?benle yarışacak olan biri...

bu hafta kilo veren arkaşların hepsini tebrik ediyorum
veremeyen arkadaşlar da moral bozmasınlar inşaallah haftaya fazlasıyla verirsiniz
YILMAYALIM HİÇ ARKADAŞLAR

Eki Görüntüle 473495

Başlangıç kilo: 78.1

Hedef kilo: 58

Geçen hafta: 78

Bu hafta: 75.5

Gelen: Yok.

Giden: 2.5 kg.
maşallah canım inşallah devamı da böyle gelir
Dün bildirim yapmıştım ama arada kaynamasın

Başlangıç: 92
Geçen Hafta: 86
Bu Hafta: 87
Giden/ Gelen: 1 kg aldı
Toplam Giden: 5
Hedef: 61

başlangıç:81
geçen hafta:77.3
bugün;76
giden :1.3
hepinizi tebrik ediyorum kızlar
off yaa tatlı deme yemek yemeden durabilirim ama tatlısız olmuyor bende çok seviyorum.
tuvalet sorunu bende de aynı çok sıkıntı oluyor seni çok iyi anlıyorum

zaten tuwalete gidemeyince kilo weremiyor insan.arada bi form çay içiyorum öyle anca.onu içmesem tuwaleti unutcam.4gün bakıyorum gitmiyorum hemenn form çay..başka yolu yok..herşeyi denedim ama olmuyor

kayısılı form çayı var onu içsem mi ki :44: ama o da işe yaramamıştı ya

ilk içince fayda etmiyo bazen.ben bi fincan içiyorum bide bikaç saat sonra bidaha.anca öyle fayda ediyor.oda mesela akşam içsem öteki gün öğleden önce fayda ediyor..

ilk içince fayda etmiyo bazen.ben bi fincan içiyorum bide bikaç saat sonra bidaha.anca öyle fayda ediyor.oda mesela akşam içsem öteki gün öğleden önce fayda ediyor..

heee ben hemen etki edeceğini sandığım için o zaman hemen su kaynatıyım

başlangıç kilom:74.8
geçen hafta:69.1
bu hafta:69.0
giden:100 gr
toplam giden:5.800 gr
hedef:64

SECEM bana nisan diyebilirsin ben sana ne diyim ?

kilom 69 her aya bir kilo hedef koydum fazla olursa ne ala çok sıkamıycam kendimi

bi ara tavuk salata diyeti yapmıştım ondan beri çok halsiz düştüm sürekli gözlerim kararıyo doktora gittim tahlil falan yaptırdım sonuçlar normal ama kendimi çok halsiz hissediyorum

o yüzden seninle kapışmıyorum yoksa bilirsin hedefi tutturma konusunda pek iyiyim

kayın babiş yoktu TATLIM mercimek,nohut falan almaya gelmiş sizinkiler gelmişkende uğradılar bırakmadık
valla baby kaç gün geciktiki regllin:26:
bizim topikten kimler geliy buraya bakiymm

secem de tatlım..bende sıkmıyorum artık canım yaaa..ama sanırım az daha sıkmam lazım.boy kısaya ondan..bilmezmiyim çok iyi tutturursu hedefi

doğuşun form kayısılı çayı var canım baya etkili ama oruç tutuyorsan tavsiye etmem
bağırsaklarda 1gr su bırakmıyor

ama günde düzenli saatlerde içersen mesela ben;sabah kahvaltıdan sonra ve ikindi gibi falan içiyordum aynı peketi iki kere kullanıyordum baya etkisini gördüm gece bile büyük wcye kalkar olmuştum 5 kg falan verdim bır ay kullandım ama tabi hep vücuttaki suyu atmışım sürekli cır cır olunca tabi

ewet sadece wc ye cıkmak amaçlı kullanılırsa arada bir olunca anca ertesi güne etki ediyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…