70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok kız öyle hemen fayda etmiyo...lawabo açıcı mı?bu
keşke öyle olsa löpp diye açıverse

o da zararlıdır ama ya :44:

Son düzenleme:
o da zararlıdır ama ya :44:

tabiki zararlı asla tavsiye etmiyorum insanı halsiz bırakıyor...
hiç sağlıklı değil en güzeli kendi çabalarımızla vermek ama wc problemi çekenler için arada yeşil çay ile değişikli olarak kullansınlar derim

güüünayydınnnnnnnnnnn kısçelerimmmmmmm
bugün bildirimmm günü

Günaydın kısçem

başlangıç kilo: 70.500
geçen hafta: 67.000
bu hafta: 65.900
giden: 1.100 :124:
hedef: 52

bugün bildirim günü müydü kahretsin ya sinirden direkt su içmeye başladım off yaa :84:

Bende unuttum bi lokma bişey alıvermişim valla.

Günaydın bebiş. Nasılsın ?

Günaydın minderiiiiiiiiiim.

Nasıl verdin kız o kadar kiloyu

Eki Görüntüle 473495

Başlangıç kilo: 78.1

Hedef kilo: 58

Geçen hafta: 78

Bu hafta: 75.5

Gelen: Yok.

Giden: 2.5 kg.

Wooow muhteşem!

bende bildirimimi yapayım sevinçle
başlangıç: 78.7
geçen hafta: 78.7
bu hafta: 76.7
hedef: 55
gelen: yok elhamdülillah
giden: 2

Tebrikler canım

bende bildirim yapayım
başlangıç :73
geçen hafta:73
bu hafta :71.6
hedef :57
giden :1.4

başlangıç kilom:74.8
geçen hafta:69.1
bu hafta:69.0
giden:100 gr
toplam giden:5.800 gr
hedef:64

Tebikler canım.Yavaşladımı seninde ? Gram gram gidiyor.

bende utanarak yaziyorum
başlangıç :71
geçen hafta:71
bu hafta :73
hedef :58
giden :yok gelen var

Naptın kısçem sen 2 kilo gelmiş

kızlar ben bi karar aldım ramazan bayramına kadar tartılmıycam

nedeni şu kilo verdiğim zaman bana bi haller oluyo nasılsa veriyorum deyip bazı durumlarda kendimi salıyorum toplamam da bi kaç günümü alıyo
o yüzden bayrama kadar tartı yasak nasıl dayanıcam orası ayrı bi konu:18: :18::18:

bayrama 67 veya 66 olsam yeterli

hepiniz ALLAH'a emanet

Secem ben de dün akşam iftarda orta büyüklükte bir mısır yedim sen fazla yeme olur mu ben ettim sen etme bayrama 50 li rakamlar göremessin yoksam

Son düzenleme:
Reglden dolayı beybiler yaa :26::26::26:

başlangıç: 71.9
geçen hafta: 71.8
bu hafta: 72.1
Gelenn: 300 gr
toplamda giden:
hedef: 67

kayın babiş yoktu TATLIM mercimek,nohut falan almaya gelmiş sizinkiler gelmişkende uğradılar bırakmadık
valla baby kaç gün geciktiki regllin:26:
bizim topikten kimler geliy buraya bakiymm
cnm 21 de olacaktım ıste dusenlı olması ıcın ıncır suyu ıctım yaaa gene olmadı yaa ufff 3-4 gundur gogusum agryr ama baska bırsey yokhehehehbeklıyorum ama test yapmak ıstmyrm naslsa negatıf sonuc ıyıolmus b-kayın babıs kızmadıysa sornyok o zaman bısemı aldılr nohut fılan yoksa baskasına mı sınan agaya fılan mıııı

kayısılı form çayı var onu içsem mi ki :44: ama o da işe yaramamıştı ya

kızlar 2 gundur wc sıkıntım vardı kaynıma maltayadan hedıye kaynı gelmıs hehe tase nurgul sennklerden ıftarda su yu ıctm 1 kayısıyı onden gonderdım mıdeme,sonra dun ıle bugun arasında 3 kere cıktım hehe karnımınn yarı sısıgı gıttı regl sıslıgıkaldı sadece

ıse yarıyor hee bırde sahurda ezana yakın 1 daha yedım yanı toplaamda 2 kayısı full ıse yaaradı hehe artık bole dusen bozulunca kayısı yıcemmm dogaldan yanııı

kızlar gecıken regl yusunden tartı bıldırımım yokk:18::18::18: moralım bosuk hem gecıkmesınden hem artı gormekten yaaa tmm sıstımıyıcee uffffffffffff hfata ya ınsl..gercvı hafta basında 70 leı gordum ama regl sısırdıkce sısırdııı tmm

TETEEEMM biraz daha bekle bakalımm İNŞALLAH sewindirik haberler alırız
ooohh valla en güzeli doğadan ye anam yeee
valla kime aldılar hiç bilmiyorum ben son anda öğrendim onun için geldiklerini
eltin emine ali babanın yazlığındamı hala

kızlar sabah uyanır uyanmaz suuuu
11 gb nesfit süt
ara yeşilçay
12 gb oğluşla 1 haşlanmış yumurta bol acı ile attım ağzıma
şimdide 2 lahmacun yedim geldim
akşam 6 kadarda 1 kase çorba içerim bitirecem bügünü...
AZ ÖNCE KUZNİMLE KONUŞTUM75 KİLOYDU KIZI HASTAYDI GEÇMİŞ OLDUN DİYE ARADIM AYŞE BİLOYOMSN 10 KİLO VERDM DEDİ
65 OLMUŞ YAAAAAAAAAA DEDİM EVET DARISI SANA DEDİ
NE YAPTN ABLA DEDİM İNNAN KEŞKE DAHA ÖNCE YAPSAYDM DEDİ SABAHLARI KLASİK KAHVALTI ARADA NESFİTLERDEN YEMİŞ İNAN AKŞAM YEMEK YEMEDİM DE VERDİM DEDİ ŞİMDİ DAHADA ÇOK HIRSLANDIM BEN YAA BİDE BÖYLE DENEYECEĞİM İNŞALLAH AYIN 1 NDE İZNE ÇIKIYORUZ 20 GÜNDE BİRAZ KİLO VEREBİLİRM İNŞALLAH SEVİNÇ İÇİNDE KİLOMU YAZARIM....

kıslar ark.ıftara gıdıyormusuzz yasasın bgnde hc yemek yapasım yoktu heheh nurgul aytene gdyrmusuzz hamıs hamıs yemek yapmıs hehehe olsun ama oruc dılll hem bnmde c.tesı alcagım sanırım onları yafff pazarda emıne erken gelırse onu cnm sende gel ramo ıle dıcemm ama ıslerr cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ben cıkıyırm kıslarrr son ıslerımı yapıkmm
k
g bıldırımımm yok buhafata nurgul senn ndr kg bıldırımım kısss

canımın içi wallaha o mısırlardan baya yemeyi düşünüyorum.sonrada diyete sıkı bişekilde dewam etccem..we artık sadece ccuma bakcam kiloma.hergün bakıp kendimeişkencce etmicem..inşallah 59 falan olsamda iyi olur..inşallah düşeri.inşallah sende sürprizle karşılaşır bayramda 65 falan olursun..

bende kayısı da işe yaramıyo
cnm nıyetelı degılsen sbh ılk kalktıgında o zaman 1 bardak su eslıgınde taze dere otu ye bır kac dal o kesın soker heheh bende ramazandan once onu yıyordum cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok o annesıgılde c.tesı gececektı sanırım alıbabaalaraaa mavi köşk kız onun adıı kac kg verdın sen bakımm ve bak 90 lar 80 ler 70 ler hep burda sende gel ark.cagırr heheheh tmm mııı

ekmeği çok tüketmiyosun demi tatlım:26::26:
suyunu bolca içersen hiç bi sıkıntı kalmıyor ya benimde sürekli wc problemi var ama dikkat ediyorum ne zaman su içme düzenim bozulsa o zman oluyor

günde 2 dilim ekmek yiyorum :26: benimki kronikleşti resmen 3 yıldır doktora da gittim ilaç kullandım ama yok sonuç yine aynı

cnm nıyetelı degılsen sbh ılk kalktıgında o zaman 1 bardak su eslıgınde taze dere otu ye bır kac dal o kesın soker heheh bende ramazandan once onu yıyordum cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ciddi misin dereotu işe yarıyo mu cidden ayy çok iyi olur ya

ohhh ohh yemektende yırttın yahu
biz iftara yarım saat kala bildirim yapıyoruz tatlım ne giderse kar daha geceki yediklerimiz erimediki
belki bende annaneme giderim ablamla annem gelecekmiş kociş uyuzluk yapmazsa tabii

günde 2 dilim ekmek yiyorum :26: benimki kronikleşti resmen 3 yıldır doktora da gittim ilaç kullandım ama yok sonuç yine aynı

ciddi misin dereotu işe yarıyo mu cidden ayy çok iyi olur ya
canım bendede ole dı ıse yaradı yaff

ama sbhık olarak 1 brdk su eslıgınde 2-3 dal yee ustune gene su ıccc yarm st sonra fılan kahvaltını yapp ck etl-kılıoluyor bagırsaklar halaya duruyorrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…