keşke öyle olsa löpp diye açıverseyok kız öyle hemen fayda etmiyo...lawabo açıcı mı?bu
doğuşun form kayısılı çayı var canım baya etkili ama oruç tutuyorsan tavsiye etmem
bağırsaklarda 1gr su bırakmıyor
ama günde düzenli saatlerde içersen mesela ben;sabah kahvaltıdan sonra ve ikindi gibi falan içiyordum aynı peketi iki kere kullanıyordum baya etkisini gördüm gece bile büyük wcye kalkar olmuştum 5 kg falan verdim bır ay kullandım ama tabi hep vücuttaki suyu atmışım sürekli cır cır olunca tabi
o da zararlıdır ama ya :44:
o da zararlıdır ama ya :44:
güüünayydınnnnnnnnnnn kısçelerimmmmmmm
bugün bildirimmm günü
başlangıç kilo: 70.500
geçen hafta: 67.000
bu hafta: 65.900
giden: 1.100 :124:
hedef: 52
bugün bildirim günü müydükahretsin ya sinirden direkt su içmeye başladım off yaa :84:
Herkeslere günaydınnn,
Kilo verneleri şimdiden tebrik ediyorum.
Triendycim sen de üzme artık kendini, geçmişi unut, bugünü yaşamaya bak. Eşin bugün de hala aynı hataları yapıyorsa o zaman sorun var demektir, ama döndürüp döndürüp geçmişi hatırlatırsan hayatı ikinize de zehir edersin. unutma herkesin hayatında var böyle kötü anıları, önemli olan tekrarlanmaması, onunla açıkça konuşabilirsin. Çok üzüldüğünü falan ifade etmelisin. Herşey karşılıklı unutma, ama keskin laflar da etmeyin birbirinize, giderim, boşanırım gibi. O zaman işte aranız daha da açılır, gül gibi 2 çocuğunuz var ve yaşın da genç. Diyelim ki ayrıldın, seni güzel bir hayatın bekliyeceğini nerden bilebilirsin ki, eğerki eşinin bugün bir hatası yok, geçmişi döndürme. Herşey güzel olacak diye düşün ve Allah'a dua et. Herşey gönlünce olsun, üzme artık o tatlı canını, hayat o kadar kısa ki, bir de bakmışsın, yıllar geçivermiş, sen üzüldüğünle kalmışın. Her yokuşun bir inişi vardır, Rabbim dermansız dert vermesin.
günaydın fıstıklarım
bugün uyuyakalmışım yaa,sahura kalkamadım..ezan sesini duyunca hemen su içtim,ezan bitmeden bıraktım su içmeyi Allahım affetsinişallah sakata gelmez orucum:26:
dün iftardan 1 saat önce uyandım,uykulu gözlerle salonun ortasına koydum tartıyı,rüyamda tartıyı mı gördüm nedirbaktım 65 gözüküyorum,gözlerim faltaşı gibi açıldı noluyo layynn dedim..meğersem eşim parmağıyla tartıya bastırıyomuş çaktırmadan ödüm koptu walla sonra 60'ı gördüm de rahatladım
işte bidirimim
başlangıç : 78 kg
geçen hafta :74 kg
bu hafta : 68.200
giden : vaaauuuvvvvv! iyimişi fena diil arada oynamalar çok oldu ama tatil rezil etmişti ramazan düzeltti :)
hedef :56 52 arası :)
bu arada sahur menüm : yarım saltalık
yarım domates
iki dilim çavdar ekmeği
6 zeytin,bi sivri biber
iki litre su su gerçekten aziz ALLAH'IMIZIN yarattığı en güzel nimetlerden çok şükür :)
Eki Görüntüle 473495
Başlangıç kilo: 78.1
Hedef kilo: 58
Geçen hafta: 78
Bu hafta: 75.5
Gelen: Yok.
Giden: 2.5 kg.
bende bildirimimi yapayım sevinçle
başlangıç: 78.7
geçen hafta: 78.7
bu hafta: 76.7
hedef: 55
gelen: yok elhamdülillah
giden: 2
bende bildirim yapayım
başlangıç :73
geçen hafta:73
bu hafta :71.6
hedef :57
giden :1.4
başlangıç kilom:74.8
geçen hafta:69.1
bu hafta:69.0
giden:100 gr
toplam giden:5.800 gr
hedef:64
bende utanarak yaziyorum
başlangıç :71
geçen hafta:71
bu hafta :73
hedef :58
giden :yok gelen var
sanırım ben acıktımmmm:111:
cnm 21 de olacaktım ıste dusenlı olması ıcın ıncır suyu ıctım yaaa gene olmadı yaa ufff 3-4 gundur gogusum agryr ama baska bırsey yokhehehehkayın babiş yoktu TATLIM mercimek,nohut falan almaya gelmiş sizinkiler gelmişkende uğradılar bırakmadık
valla baby kaç gün geciktiki regllin:26:
bizim topikten kimler geliy buraya bakiymm
doğuşun form kayısılı çayı var canım baya etkili ama oruç tutuyorsan tavsiye etmem
bağırsaklarda 1gr su bırakmıyor
ama günde düzenli saatlerde içersen mesela ben;sabah kahvaltıdan sonra ve ikindi gibi falan içiyordum aynı peketi iki kere kullanıyordum baya etkisini gördüm gece bile büyük wcye kalkar olmuştum 5 kg falan verdim bır ay kullandım ama tabi hep vücuttaki suyu atmışım sürekli cır cır olunca tabi
ewet sadece wc ye cıkmak amaçlı kullanılırsa arada bir olunca anca ertesi güne etki ediyorr
tabiki zararlı asla tavsiye etmiyorum insanı halsiz bırakıyor...
hiç sağlıklı değil en güzeli kendi çabalarımızla vermek ama wc problemi çekenler için arada yeşil çay ile değişikli olarak kullansınlar derim
kayısılı form çayı var onu içsem mi ki :44: ama o da işe yaramamıştı ya
ıse yarıyor hee bırde sahurda ezana yakın 1 daha yedım yanı toplaamda 2 kayısı full ıse yaaradı hehe artık bole dusen bozulunca kayısı yıcemmm dogaldan yanııı
kızlar ben bi karar aldım ramazan bayramına kadar tartılmıycam
nedeni şu kilo verdiğim zaman bana bi haller oluyo nasılsa veriyorum deyip bazı durumlarda kendimi salıyorum toplamam da bi kaç günümü alıyo
o yüzden bayrama kadar tartı yasak nasıl dayanıcam orası ayrı bi konu:18: :18::18:
bayrama 67 veya 66 olsam yeterli
hepiniz ALLAH'a emanet
Secem ben de dün akşam iftarda orta büyüklükte bir mısır yedim sen fazla yeme olur mu ben ettim sen etme bayrama 50 li rakamlar göremessin yoksam
bende kayısı da işe yaramıyo
cnm nıyetelı degılsen sbh ılk kalktıgında o zaman 1 bardak su eslıgınde taze dere otu ye bır kac dal o kesın soker heheh bende ramazandan once onu yıyordum cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbende kayısı da işe yaramıyo
yok o annesıgılde c.tesı gececektı sanırım alıbabaalaraaa mavi köşk kız onun adıı kac kg verdın sen bakımm ve bak 90 lar 80 ler 70 ler hep burda sende gel ark.cagırr heheheh tmm mıııTETEEEMM biraz daha bekle bakalımm İNŞALLAH sewindirik haberler alırız
ooohh valla en güzeli doğadan ye anam yeee
valla kime aldılar hiç bilmiyorum ben son anda öğrendim onun için geldiklerini
eltin emine ali babanın yazlığındamı hala
ekmeği çok tüketmiyosun demi tatlım:26::26:
suyunu bolca içersen hiç bi sıkıntı kalmıyor ya benimde sürekli wc problemi var ama dikkat ediyorum ne zaman su içme düzenim bozulsa o zman oluyor
cnm nıyetelı degılsen sbh ılk kalktıgında o zaman 1 bardak su eslıgınde taze dere otu ye bır kac dal o kesın soker heheh bende ramazandan once onu yıyordum cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kıslar ark.ıftara gıdıyormusuzz yasasın bgnde hc yemek yapasım yoktu heheh nurgul aytene gdyrmusuzz hamıs hamıs yemek yapmıs hehehe olsun ama oruc dılll hem bnmde c.tesı alcagım sanırım onları yafff pazarda emıne erken gelırse onu cnm sende gel ramo ıle dıcemm ama ıslerr cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben cıkıyırm kıslarrr son ıslerımı yapıkmm
k
g bıldırımımm yok buhafata nurgul senn ndr kg bıldırımım kısss
cnm nıyetelı degılsen sbh ılk kalktıgında o zaman 1 bardak su eslıgınde taze dere otu ye bır kac dal o kesın soker heheh bende ramazandan once onu yıyordum cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok o annesıgılde c.tesı gececektı sanırım alıbabaalaraaa mavi köşk kız onun adıı kac kg verdın sen bakımm ve bak 90 lar 80 ler 70 ler hep burda sende gel ark.cagırr heheheh tmm mııı
canım bendede ole dı ıse yaradı yaffgünde 2 dilim ekmek yiyorum :26: benimki kronikleşti resmen 3 yıldır doktora da gittim ilaç kullandım ama yok sonuç yine aynı
ciddi misindereotu işe yarıyo mu cidden ayy çok iyi olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?