70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sizide rüyamda çıtır pıtır görcem inşaallah kendimlen beraber biz aynalardan saklanırken aynaları saklıycaklar kendimize bakmaya doyamadığımızdan hadin bye :) seviyorre hepinizi hatuncuklar

3. olmuşummmm:124::124::124::124:
ellerine sağlık uruz ben bu gazla haftaya kadar bi şey yemem artık

3. olmuşummmm:124::124::124::124:
ellerine sağlık uruz ben bu gazla haftaya kadar bi şey yemem artık

bugun ıftarda ark.dadım;kucucuk karnıyarık+yarım kepce mercımek corbası+2kasık slata+2 catal karpuz+1parca baklava ustu dondurma(ck ısrar ettı:)

veeeeeeeeee yatsıdan sonra rel oldum cok sukur:))hop hopp ve tartı ma cıktım ıftara yakınnn hanı p.tesı 70 leri gormustumyaa sımdı gecen hatakı kg mı gordum yanı regl da almadım yuppiiiiiiiiiiigeenee71,2 geldim coksukur demekkı dıkkatlerımıse yaradıı yoksa en az 200 gr fasla olabılırdım hehehe yaniii
baslangıc:83
gecen hafta:71,2
bu hafta:71,2
topl.verılen:11,800 gr
hedef:60 ınsl.
gelen gıden:0

yaaboyle kızlardemekkı ncır suyu ıse yaradı sımdı kaynattımmm sogusun ıcecegım ınsl..dusensızlık ıcın:))

bu arda yarın ıftara yozgat a k.annemlere gdyrzzve ark.buyuk babası vefat ettı ıftara ıttıgımız arksın.k.annemlerden oraya gececegız ınsl..yarabbım rahmet eylesın ınsl....

bu hafta cok dıkkat etcem ınsl kı gusel kg vereyımınsl..70 lerı n de altını gormek ıstyrmm cunku yawwwwwwwwwwwwww ınsl....

sızı cok optum yarın kahvaltımı yazarım yersem tabıııııııııııııııııııııı

iyi geceler arkadaşlarrrrr sahurda da ne yiyeceğmi yazıp çıkayım.2 domates, bir kibrit kutusundan az fazla beyaz peynir, bir dilim köy ekmeği, limonlu çay.

benim de sahur menüm;
1kk peynir
3 zeytin
3 kaşık menemen
1 acı biber
bi de tereyağlı pide yedim kaçamak sayalım mı bilmem ama ben tatlı dışındakileri pek kaçamak saymıyorum :) diyete girdiğim günden beri de yani 15 gündür şeker ihtiva eden hiçbişey yemedim çok şükür..
ve 1lt su

Kızlar Jillianla 4. buluşma da geldi geçti.. Bi de tüm gün işlerim olduğu için geceye bırakmak zorunda kaldım. daha da yordu beni..
menümü yazayım gelmişken..

Sabah
Biraz peynir
3 4 galeta
2 bardak portakal suyu

Öğlen
1 kase kayısılı yoğurt

Ara
1 bardak erik suyu

Akşam
1 zeytinyağlı biber dolması
Bol tavuklu salata

Ara
1 fincan şekersiz yeşil çay

Kızlar Listeye hayran kaldımm
bende iftara yakın tartıldım dün 69.3 geldimm bende vermek istiyorum artık kiloları 60 olsam yetecek ama bakalım
siz neler yiyorsunuzz hepsini okuyamadım ama
yavas yavas okucam insallah iyi sabahlar görüşmek üzeree

Gunaydin kizlarrrrkilo verenleri tbr ediyorum
Kazzyyyyyyy birinciligin kutlu Olsun tatlim!! Pis bogazlik etme de alma geri bari!
Ayy bi haftada 5 kg versem daha ne isterim

Uruzeline emegine saglik liste sahane olmus renkli renkli :)

Sahurda avuc ici kadar pide, 2 kk peynir, 2tatli kasigi sekerli buyuk boy ev yapimivisne suyu ( bu da kacamagm olsun bugun yol yurucz yakarim :) bi domates 2 zeytin

İftarda Allah kerim :)

Jilliana baslasam tam super olacak :/
Dvd evde bana bakiyo ben ona bakiyorum ramazan boyu orucluykrn kesisicez gibi duruyo

Canım ellerine sağlık, liste süper.
Kilo veren tüm kızçeleri tebrik ediyor, veremeyenleri de spora davet ediyorum. Hadiyin bakalım hep beraber haftaya en az 1 kg. versin topikteki herkes

Jilliana baslasam tam super olacak :/
Dvd evde bana bakiyo ben ona bakiyorum ramazan boyu orucluykrn kesisicez gibi duruyo

Jillian süper birşey canım, vücudunu çok güzel forma sokuyor, ben bi dönem yapmıştım, vücut ölçülerim süper olmuştu, bırakınca hemen eski halime dönmeye başladım. Aslında düzenli spor yapmak şart. Jilliandan önce biraz leslie yapıcaksın aslında 1 hafta-15 gün, sonra jilliana başlayacaksın. Çünkü jillian gerçekten ağır, direk ona başlayınca insanı felaket yoruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…