70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kendime yağsız kısır yaptım sizce kaç kaloridir
küçük pir çay bardağı ıslatmıştım
içine 1 domates yarım salatalık yarım limon birazda maydonoz koydum

Ben geldiiim. 73 kiloyum. Bundan önce 85 civarıydım. Hipoglisemi ve hormon bozukluğundan tedavi görüyorum. Hedefim 60 kilo olmak. Güç bizimle!!

bende aranıza katılmak istiyorum.
32 yaşındayım boyum 167cm ve kilom 71. biraz kilo verdim ama kilo vermem durdu. bu sıcaklarda spor da yapamıyorum.
beni motive ediiiinnnn. nooooooooooooluuurrrr.

Ben geldiiim. 73 kiloyum. Bundan önce 85 civarıydım. Hipoglisemi ve hormon bozukluğundan tedavi görüyorum. Hedefim 60 kilo olmak. Güç bizimle!!

hoşgeldiniz
hep beraber istediğimiz hedeflere ulaşacağız

Kızlarrr çok mutluyum

Spora geçen hafta pazar dönmüştüm, kilom 76.9'du bugün tam 1 hafta önce olduğu için tartıldım ve 75.4'e indiğimi gördüm

kızlar kendime yağsız kısır yaptım sizce kaç kaloridir
küçük pir çay bardağı ıslatmıştım
içine 1 domates yarım salatalık yarım limon birazda maydonoz koydum

Tam olarak içine neler koydun?

Aramıza hoşgeldin

Kızlarrr çok mutluyum

Spora geçen hafta pazar dönmüştüm, kilom 76.9'du bugün tam 1 hafta önce olduğu için tartıldım ve 75.4'e indiğimi gördüm

Tek kelimeyle harikasın

Yaklaşık 8 yaşından beri hipoglisemi ve hormon bozukluğu tedavisi görüyorum. Bi seferde 15 kilo verdiğim de oldu ama diyete dayanamadım. Araya sınavlar girdi bi de ergenlik eklenince saldım ipin ucunu. Sonra sevgilimle yılbaşı tatiline gitmeye karar verdik. Sene 2010. 2011’e beraber giricez. Kıyafet bakmaya gittim. Deniyorum deniyorum olmuyo. Oram buram pörtlüyo. Üzüldüm tabi doğal olarak. Ertesi gün b-fit’e yazıldım, hayatımdan çıkartmam gereken yiyecekleri çıkardım. Radikal kararlar aldım. Sizinle 8 yaşından beri yaptığım ve benimsediğim şeyleri paylaşmak istiyorum. Bu arada bu 1 aylık spor döneminde 42 bedenden 40 bedene düştüm.
-Sabah kahvaltısında bi dilim ekmek, kibrit kutusu büyüklüğünde peynir bıdı bıdılarından sıkıldım, hayatıma müsliyle yulafı soktum. Besin değerleri çok yüksek olduğu için çok uzun süre tok ve zinde hissediyosunuz. Ama besin değerleri yüksek olduğu için aşırıya kaçmamalı. 2 yemek kaşığı yulafa doğrayın taze meyveleri. İşte mis gibi kahvaltı.
-Kafeinin metabolizmayı yeşilçaydan daha fazla çalıştırdığını ve bu oranın ( yanılmıyosam) kafein %70, yeşilçay %30 oranında çalıştırıyo. Özellikle spordan yarım saat önce neskafe içerseniz daha fazla terlediğinizi fark edersiniz.
-Rokadan hayatım boyunca nefret ettim. Ama öğrendim ki hem tok tutuyo hem de sindirimi düzenliyo. İçine beyaz peynir + hardal koydum mis gibi salata oldu. 1 demetle doyuyo insan.
-Bir insanın günlük alması gereken protein miktarı kilosunun 10da 1i kadarmış. Yani 70 kiloysan günde 7 gram protein almalısın, fazlası şişmanlatır.
-Sabah uyandığım gibi su içiyorum. Sabah içilen su hücrelere girip yağları dışarı çıkartıyomuş.
-Şeker krizlerini önlemek ve tok kalmak için su şişesine kabuk tarçın atmışlığım var. Çok da iyi oldu çok da güzel oldu.
-Marul, maydonoz, taze nane olmazsa olmazımdır.
-İnsülin direncim olduğu için az az sık sık bana göre değil. O yüzden çok acıkmadan genel de bi şey yemem.

Aklıma şimdilik bunlar geldi. Geldikçe yazmaya devam ederim canlar.
Bu gün ne yediğimi de yazayım. Sabah uyandım su içmeye başladım bi baktım 1.5 litre bitmiş. Sonra iki ince dilim ev yapımı kek yedim. 2-3 saat sonra da 2 erik, 2 kayısı, 3 dilim karpuz, bikaç dilim şeftali yedim. Akşam yemeğinde metabolizma hızlandırıcı çorba var muhtemelen.

slm kızlar.... ya sinir oldum elektrik bi gidip bi geliyo, bi türlü bağlanamadım ya kızlar çok stresliyimmmm:18::18::18::18::18::18: bi kaç gündür iftarı hafif şeylerle geçiştiriyoduk, ama bugün misafir gelecek annem ne yaptıysa et suyuyla yaptı yoğurtlu çorba yaptı (biz lebeniye deriz) içinde hiç saf su yok sadece et suyuna. hemde çok sevdiğim yemekler ramazanda da çok zor o yemeklerin yanında öyleeee bakmak ya da başka bi şey yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…