Sabah: Küçük bir parça pide, 1 dilim peynir, 6 zeytin, 1 yumurta, biber, 1 bardak şekersiz limonata. (domatesleri yiyemedim.)
Ara: Yok.
Öğle: 4 y. kaşığı bamya, 3 kaşık yoğurt.
Ara: Yok.
Akşam: 1 kepçe çorba, 1 y. kaşığı bamya, 3 y. kaşığı pilav ve et, salata, 1 çatal güllaç.
Akşam yemeğinin diğerlerini çekemedim sofrada komik olacaktı, çorbayı kimse gelmeden çekmiştimAma kızlar dün akşam kaçırdım yaaaa Daha az yemeliydim çok üzgünüm bennnnn
Eki Görüntüle 478561 Öğle: 2 y. kaşığı kuru fasülye, 2 yemek kaşığı haşlanmış yağsız bulgur.
Afiyet olsun canım, bugün her şey çok ölçülü olmuş
Kaçamak da yapmış olsan neler yediğini bir söyle bakalım
işte kaçamak yaptığım bunlardı, yani dün yediklerim, sen de ölçülü olmuş yazmışsın :44:
Öğle yemeğine bayıldığımı belirtmeliyim, bulgur ve kuru fasulye hmmm mmmmm
Kaçamak dediğin bu mu?
Bence hiçbir kaçamak yok, güllacı 1 çatal yemişsin, diğer yemekleri birkaç kaşık... Gayet iyi yani :)
Ben de sen kaçamak yaptım deyince bir dünya yemek yedin sandım
Fındık kadar lezzetli bir şey var mı
O kadar kalorili olmasa kilo kilo yerim herhalde
Fındık sağlıklı yağlar içeriyor ve besleyici... Günde 20-25 gram yemek iyidir :)
fındık bayat çıktı iyi mi?neyse değiştireceğim artık.fındığı bıraktım baharatlı fıstığı aldım.hatta poşetini aldım elime yiyipduruyorum..
fındık bayat çıktı iyi mi?neyse değiştireceğim artık.fındığı bıraktım baharatlı fıstığı aldım.hatta poşetini aldım elime yiyipduruyorum..
ay çok mutlu oldum, dün akşamdan beri okadar moralim bozuktu ki yerine geldi, sağollllllllll.
kızlar sahurda 2 küçük kepek ekmeğinden tost ve 3 bardak su içtim
iftardaki menüm ise:1 kepçe tarhana çorbası bir avuiçi kadar pide 4 kaşık kıymalı bamya biraz yoğurt ve bir yemek kaşığı makarna
birbuçuk saat sonra kadar bir soda içmeyi planlıyorum. aslında makarna olmasaydı iyiydi
hemen bıraktım ama bırakıncaya kadar yarısı bitti ama..zararın neresinden dönsem kar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?