70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah: 1 dilim kızarmış salçalı ekmek, peynir, 6 zeytin, domates, biber, 1 bardak şekersiz limonata.

Ara: Yok.

Öğle: 2 y. kaşığı kuru fasülye, 2 yemek kaşığı haşlanmış yağsız bulgur.

Akşam: 2 kepçe çorba, 2 parça et. (yağlarını ve kemiklerini ayıkladım yerken, yani hepsi et değildi.)

Böyle işte canlarım, bakalım yarın kaç kilo çıkıcam Bir de aslında yemekler tabaklarda daha az ama fotoda yakından olduğundan daha çokmuş gibi çıkıyor belirteyim...

Afiyet olsun canım, bugün her şey çok ölçülü olmuş

Kaçamak da yapmış olsan neler yediğini bir söyle bakalım

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 478560 Sabah: 1 dilim kızarmış salçalı ekmek, peynir, 6 zeytin, domates, biber, 1 bardak şekersiz limonata.

Eki Görüntüle 478561 Öğle: 2 y. kaşığı kuru fasülye, 2 yemek kaşığı haşlanmış yağsız bulgur.

Eki Görüntüle 478562 Akşam: 2 kepçe çorba, 2 parça et. (yağlarını ve kemiklerini ayıkladım yerken, yani hepsi et değildi.)

Böyle işte canlarım, bakalım yarın kaç kilo çıkıcam Bir de aslında yemekler tabaklarda daha az ama fotoda yakından olduğundan daha çokmuş gibi çıkıyor belirteyim...

işte kaçamak yaptığım bunlardı, yani dün yediklerim, sen de ölçülü olmuş yazmışsın :44:

Kaçamak dediğin bu mu?

Bence hiçbir kaçamak yok, güllacı 1 çatal yemişsin, diğer yemekleri birkaç kaşık... Gayet iyi yani :)

Ben de sen kaçamak yaptım deyince bir dünya yemek yedin sandım

Kaçamak dediğin bu mu?

Bence hiçbir kaçamak yok, güllacı 1 çatal yemişsin, diğer yemekleri birkaç kaşık... Gayet iyi yani :)

Ben de sen kaçamak yaptım deyince bir dünya yemek yedin sandım

ay çok mutlu oldum, dün akşamdan beri okadar moralim bozuktu ki yerine geldi, sağollllllllll.

Fındık kadar lezzetli bir şey var mı

O kadar kalorili olmasa kilo kilo yerim herhalde

Fındık sağlıklı yağlar içeriyor ve besleyici... Günde 20-25 gram yemek iyidir :)

fındık bayat çıktı iyi mi?neyse değiştireceğim artık.fındığı bıraktım baharatlı fıstığı aldım.hatta poşetini aldım elime yiyipduruyorum..

kızlar sahurda 2 küçük kepek ekmeğinden tost ve 3 bardak su içtim

iftardaki menüm ise:1 kepçe tarhana çorbası bir avuiçi kadar pide 4 kaşık kıymalı bamya biraz yoğurt ve bir yemek kaşığı makarna
birbuçuk saat sonra kadar bir soda içmeyi planlıyorum. aslında makarna olmasaydı iyiydi

ay çok mutlu oldum, dün akşamdan beri okadar moralim bozuktu ki yerine geldi, sağollllllllll.

Yok canım, moral bozman hiç gerek yok, en başından beri gayet iyi gidiyorsun. Olacak bu iş

fındık bayat çıktı iyi mi?neyse değiştireceğim artık.fındığı bıraktım baharatlı fıstığı aldım.hatta poşetini aldım elime yiyipduruyorum..

Canım önüne 10-20 tane sayarak koy, onları ye. Hesap etmeden elini daldırırsan poşete hiç anlamadan 600 kaloriyi alıverirsin valla Maalesef çok kalorili

1 kaşık makarnadan ne olcak ki, göz hakkın olsun o da

Sabah: Ispanaklı omlet, 10 fındık

Öğle: Közlenmiş kırmızı biber ve 50 gr peynir, 2 kaşık dondurulmuş frambuaz

Akşam: Ton balığı salatası

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…