70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben atıyım canım senin için gerçekten çok güzel şarkı

[video=youtube;mIhI23gBBPQ]http://www.youtube.com/watch?v=mIhI23gBBPQ[/video]

kadında bi içim su sesde şarkıda su demişken fena susadım koltuk silerken malum bayram yaklaştı temizlik var :)

aaaaaaaaaa bak sen tanışma faslı düzenlenmiş e bizde katılalım cicişim

öhhö öhhö bendeniz ayşegül evli beş yaşında bir kız anası kocasına eskisindende fena aşık çıtır adayı bir :) kazzy KURTULUŞ,AYŞEGÜL,ZEYNEB ZEREN YILDIRIM'IN açılımıdır.şimdilik 7 ve 6 rakamları ile boğuşmakdayım ama benden azimlisini bulamazssınız :) gerisini boşverin yoksa kırkyıl dinlersiniz :)

sabah:1 dilim tam buğday ekmeği 1 dilimkavun 7 tane zeytin
ara:1 hurma
öğle:1 kase fasülye yarım kase yoğurt
ara 1 maden suyu
akşama da 2 kaşık makarna vee salataa ve kavun yerim artıkk

aklıma gelmişken ben de yazayım ne yediğimi

sabah yine yok yine geç kalktım

öğlen: 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 4 zeytin, 1 bardak çay, bi de yaptığım omletin yarısı (tamamında 4 yumurta vardı)

ara: 2 şeftali, 1 salatalık, 4 kayısı

akşam: annem kızartma yapacağını söyledi o yüzden ben kendime salata yapıcam peynirli patates de 1-2 tane atarım ağzıma yemekten sonra da ya kahve içerim ya da meyve yerim azcık

Menüne ve özellikle "salata yapma" kısmına bayıldım
Ama patates yoook cıss

Dilek bende
Tanıştığıma memnun oldum.
Yazın diyet yapamadım ben bu yıl yaa kışın verdim diye bi rahatlık var sanırım.
Sende nasıl gidiyor diyet mevzusu.

Bende memnun oldum canımm

Valla bende geçen sene iyi vermiştim 70 olmuştum ama bu sene sınava hazırlandığım için 7 kilo kadar aldım hergün dışarda yiye yiye alırım tabii

4 kilosunu verdim bakalım geriye kaldı 8 kiloo

Selam kızlar

Uzun zamandan sonra ilk kez bugün ipin ucunu biraz kaçırdım, günah çıkarmaya geleyim dedim
:18:

eyvah eyvaah. uruzum sen neler yaptın bakalımm :26:

Buz gibi 2-3 bardak kola içtim

Öyle çok da bağımlısı değilim ama nerden esti, nasıl oldu bilmiyorum. Ha kola içmişsin kaşık kaşık şeker yemişsin

Kendimi kötü hissettim, bari şekersizini içeydim di mi ama

Neyse, o kadar büyük bir kaçamak değil ama bu kadar uzun süre disiplinli bir şekilde gidince... Canımı sıktı bu durum

Neyse sandığımdan daha küçük bi kaçamak olmuş :)
Telafi edersin azcık sporla

iftar menüm
közlenmiş patlıcan közlenmiş domates we 1 adet patates.bugün çerez fındık falan aldım inşallah yemem.fındığı çok sewiyorum..bu seneye kadar kawrulmuş fındıktan nefret ederdim taki hamilelikte aşerinceye kadar.oymuş yani şimdi de çok tüketiyorum.geçe cumaki kiloma geri döndüm yani 64.40a.bakalım bu akşam kaçırmazzsam inşallah kilo weremesemde en azından artılar olmayacak..

Fındık kadar lezzetli bir şey var mı

O kadar kalorili olmasa kilo kilo yerim herhalde

Fındık sağlıklı yağlar içeriyor ve besleyici... Günde 20-25 gram yemek iyidir :)

Sabah/Öğle
bu sabah biraz geç uyandım
kepekli ekmeğe yağsız 1 tost
1 maden suyu

Ara
Şekersiz türk kahvesi
2 galeta

Akşam
2 y.k.Zeytinyağlı fasulye
Salata
1 dilim kepek ekmeği

Ara
2 fincan şekersiz yeşil çay

Son düzenleme:
Sabah: Küçük bir parça pide, 1 dilim peynir, 6 zeytin, 1 yumurta, biber, 1 bardak şekersiz limonata. (domatesleri yiyemedim.)

Ara: Yok.

Öğle: 4 y. kaşığı bamya, 3 kaşık yoğurt.

Ara: Yok.

Akşam: 1 kepçe çorba, 1 y. kaşığı bamya, 3 y. kaşığı pilav ve et, salata, 1 çatal güllaç.

Akşam yemeğinin diğerlerini çekemedim sofrada komik olacaktı, çorbayı kimse gelmeden çekmiştim Ama kızlar dün akşam kaçırdım yaaaa Daha az yemeliydim çok üzgünüm bennnnn

Son düzenleme:
şimdi yemeğimi yedim geldim. dediğim gibi koca bi tabak salata yedim patateslerden de 3-4 tane yedim bi de azcık pide yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…