ben atıyım canım senin için gerçekten çok güzel şarkı
[video=youtube;mIhI23gBBPQ]http://www.youtube.com/watch?v=mIhI23gBBPQ[/video]
aklıma gelmişken ben de yazayım ne yediğimi
sabah yine yok yine geç kalktım
öğlen: 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 4 zeytin, 1 bardak çay, bi de yaptığım omletin yarısı (tamamında 4 yumurta vardı)
ara: 2 şeftali, 1 salatalık, 4 kayısı
akşam: annem kızartma yapacağını söyledi o yüzden ben kendime salata yapıcam peynirlipatates de 1-2 tane atarım ağzıma yemekten sonra da ya kahve içerim ya da meyve yerim azcık
Menüne ve özellikle "salata yapma" kısmına bayıldım
Ama patates yoook cıss
Dilek bende
Tanıştığıma memnun oldum.
Yazın diyet yapamadım ben bu yıl yaa kışın verdim diye bi rahatlık var sanırım.
Sende nasıl gidiyor diyet mevzusu.
Selam kızlar
Uzun zamandan sonra ilk kez bugün ipin ucunu biraz kaçırdım, günah çıkarmaya geleyim dedim :18:
1tane ama. söz mü?
eyvah eyvaah. uruzum sen neler yaptın bakalımm :26:
kadında bi içim su sesde şarkıda su demişken fena susadım koltuk silerken malum bayram yaklaştı temizlik var :)
aaaaaaaaaa bak sen tanışma faslı düzenlenmiş e bizde katılalım cicişim
öhhö öhhö bendeniz ayşegül evli beş yaşında bir kız anası kocasına eskisindende fena aşık çıtır adayı bir :) kazzy KURTULUŞ,AYŞEGÜL,ZEYNEB ZEREN YILDIRIM'IN açılımıdır.şimdilik 7 ve 6 rakamları ile boğuşmakdayım ama benden azimlisini bulamazssınız :) gerisini boşverin yoksa kırkyıl dinlersiniz :)[/QUO
okuyun bakiim fark etcekmizsiniz kazzy den sonrasını kazzy mi açılım oluyo :)
Buz gibi 2-3 bardak kola içtim
Öyle çok da bağımlısı değilim ama nerden esti, nasıl oldu bilmiyorum. Ha kola içmişsin kaşık kaşık şeker yemişsin
Kendimi kötü hissettim, bari şekersizini içeydim di mi ama
Neyse, o kadar büyük bir kaçamak değil ama bu kadar uzun süre disiplinli bir şekilde gidince... Canımı sıktı bu durum
iftar menüm
közlenmiş patlıcan közlenmiş domates we 1 adet patates.bugün çerez fındık falan aldım inşallah yemem.fındığı çok sewiyorum..bu seneye kadar kawrulmuş fındıktan nefret ederdim taki hamilelikte aşerinceye kadar.oymuş yani şimdi de çok tüketiyorum.geçe cumaki kiloma geri döndüm yani 64.40a.bakalım bu akşam kaçırmazzsam inşallah kilo weremesemde en azından artılar olmayacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?