Yarın Cuma zaten canikom.
tsk ederm yapacagm ıns
tsk ederm
mrb su<zım nasılsn canm
kısceler bnm ewımde netım olmadıgı ıcın bn yarn aksm tartılp cuma buraya yazacagım
yanı tartılma gunumuz degısmıyor yanblıs anlamayn sekerckler
bi gün bi omlet yapayım dedim annem çok beğendi her gün istiyo yaben de yağsız yapıyorum çok az tuz koyuyorum mis gibi oluyo ohhh
ayy benmi yaniliyorum yoksa yanlis mi hatirliyorum ben seni 7li rakamlarda biliyordum
bende özledim bi ara geldin geri kayboldun seni gördügüme bende cok sevindim canim
gitme bidahada arada senin menülerden kopya cekeyimhep düzgün menü paylasiyordun cok begeniyordum
:
benim iki sorunum var bir şu gülücükleri nasıl kullencem sizin gibi hala bilmiyorum :) iki çizelgemdeki o balıkı nasıl yürütcem iniş çıkış yane nasıl olcek?
çok güsel yaa bi dinleyin atmaya çalıştım buraya ama başaramadım biriniz atabilirse bide çok beğeniceksiniz bence
banada haber edin tam gaz deyii oldumu?yaa bide esoşum bende amca olsamda üsmen aga olmak istemiyorum jillian bozuk gelmiş tekrar gönderirmisin yüzümü karartıp istedim bak :/(
birde bende yine bi bozukluk var kizlar en son kist vardin düsürmüsdük doktorun verdigi haplarla ondan beri yine regl olmadim2 ay gecti herhalde yine gitmem lazim kadin doktoruna insallah tekrarlamamisdir kist geri :26:test yaptim yengem dedi kist düsünce belki hamile kalmissindir diye negativ yok cikti yani hamile degilim zaten normal yolardan cocugum olmuyor positiv olsa sasirirdim zaten de yinede yaptim testi acaba diye
esincim pttysekerler sizide gördüm
gunaydınnnnn topıkdaslarım ben dondum sukur gerıye
nasılsınız bakıyım ozledım sızlerı kımler kaldı acaba topıkte
65 ıle ayrıldıgım topıge 68 olarak gerı donmekteyım
Herkese günaydınlarr,
Güzel bir gün diliyorum.
selaaaaammmmm
bu arada bir sorum var
( özlediniz mi sorularımı)
İftardan önce, malum mide felan boş olunca kendimi iyice zayıflamış hissediyorum sonra iftarı yapınca sanki zayıflamamışım, hala aynı gibiyim. Şimdi, Ramazan'da kilo verip vermediğimizi, alıp almadığımızı ne zaman anlarız? sabah mı akşam mı, yemekten önce mi sonra mı tartılmak lazım?
Ne dersiniz?
bende bende
3 haftalık tatıl + ramazan olunca bu hale geldım
bu arada ısteme olayına sewındm canım
bence ewlılıge bu kadr uzak bakma
sewdıcekle olduktan sonra mutlulugun en uclarını yasıosun emın olablırsın
bzde dun nıkah ıslemlerını baslattık
Oruç tutanlar, akşam iftardan önce tartılıp, bildirim yapıyor canım, tutmayanlar sabah bildiriyo.
İyiyim canım, bir ara ben de tatil moduna girdim, bi baktım hızla kilolar dönüyor. Sonra amanın dedim kendine gel, şu sıralar iyiyim. Ramazan nedeniyle dikkat etmesem de, tartıı yüzümü güldürüyo. Aynen ben de aynı işteyim, devam. İşyerini taşıdık işte, gerisi aynı. Adını koymanız açısından resmiye bağlamanız iyi olur diye düşünüyorum, Allah sonunuzu hayır eylesin. Allah herkesi mesut bahtiyar eylesin de, gerçekten evlilik olayı tam bir şans meselesi, inşallah umduğunu bulursun sen de.
Çok şükür gidenler dönmeye başlamış. Artık canlanalım da yeniden şevk gelsin hepimize. Bu süreç ne akdar uzarsa o kadar sıkıyor beni. Bir an önce 58 olsaydım
Hepbirlikte elbette
bu arada bir sorum var
( özlediniz mi sorularımı)
İftardan önce, malum mide felan boş olunca kendimi iyice zayıflamış hissediyorum sonra iftarı yapınca sanki zayıflamamışım, hala aynı gibiyim. Şimdi, Ramazan'da kilo verip vermediğimizi, alıp almadığımızı ne zaman anlarız? sabah mı akşam mı, yemekten önce mi sonra mı tartılmak lazım?
Ne dersiniz?
dileeek fistiiiik özledim geldim
sagol dilegim esim yine isden ayrildi fistik ya oda evde olunca yine zor giriyorum
Türkiye cok güzeldin dilegim sayisal oynamiyorum ama biyerden birsey tutarsa aninda yerlesmeye hazirim
ufukda evlilik mi görünüyor dilegim
bi gün bi omlet yapayım dedim annem çok beğendi her gün istiyo yaben de yağsız yapıyorum çok az tuz koyuyorum mis gibi oluyo ohhh
kızlarr tünaydınn,ne çok eskilerden varmış hoşgeldiniz tekrarrbende işte yeni yeni
selamm,ne tatlı öyle pembiş pembişş
iihihihiih
Selamm madamm tanışalımmm mıııı
Ben eskiden beri buralardaydım da yazın gelmesiyle ufak bi firar etmiştim.
Kürkçü dükkanına geri döndüm.
Merhaba arkadaslar bende 76. 4 ıle aranıza geldım ınsallah hedefım 55 kılo olmak. Bunu bu sefer basaracagım. 5 yıldır dıyet yapmıyordum hamılelık pılanımdan olayı hamılelık umudumu yıtırınce artık kılomu vermeye karar verdım. Kurabıye unlu mamullerı hayatımdan cıkardım. Seker olayını hayatımdan cıkardım. Asıtlı ıceceklerı hayatımdan cıkardım en ıyı ıcecek su ve ayran... Saka tatlar kesınlıkle almıyorum normal sebze yemeklerı yapıyorum. Yanı yemek yeme alıskanlıgımı degıstırdım kendımı dıyet yapıyormus gıbı degıl saglıklı beslenıyor moduna soktum. Ramazanda ıkı kılo verdım sadece aksamları bır ogun yıyerek sahurda tam pısmıs bır yumurta ve bır kac tussuz zeytın yıyorum okadar. Ve cay ıcıyorum gece boyu bol ıcecek alıyorum yesıl cay su, ve ayran. Evıme sadece esmer ekmek alıyorum kepeklı beyaz ekmekten mutlaka uzak duruyorum. Ekmegıde sadece 1 dılım ıftarda yıyorum okaar... Bakalım ramazan sonu ıkı kılo daha hedefım vermek ınsallah buradan yazıcam sızlere.
Tanışalım tabii ki şeker
Bende bütün sene gizli gizli takip edip yazın gelmesiyle ortaya çıktım
Dedim artık bi diyete başlamanın zamanı geldii
Bu arada Şeyma ben
iihihihiih
Selamm madamm tanışalımmm mıııı
Ben eskiden beri buralardaydım da yazın gelmesiyle ufak bi firar etmiştim.
Kürkçü dükkanına geri döndüm.
slm kızlarrray ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim bir buçuk saattir şimdide çıkmam lazım ne çok eskiler varmış hepsine hoşgeldiniz diyorum ya kızlar bu akşam mı tartılacakmışız.yorumlarda okudumda.biz iftarda aradaşlarla dışarda olacaktık bugün ama yarın akşam yazsam olmaz mı iftardan sonra.hem bu akşam biraz fazla spor yapıcaktım az eksik çıksın gramlarım diye kendimi ona ayarlamıştım. nese olmazsa birazdan çıkmadan tartılırım bu akşam yazarm. hoşçakalınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?