canım üzüldüm sana yaşattıklarına bu cuma günü raBBİM sana bunları kolayca atlatmayı nasıp etsın daha guzel yazılar yazsın ıns sanırım oglun varmıs anladıgım kadarıyla..boyle konularda daha da alevlendırmek ıstemem durumu senı daha da uzmek ıstemem o yuzden yorum yapmycam onunla ılgılı ama ne temız kalplı kızmıssın kı salak yerıne koyamıcak senı bı sekılde karsına gelmıs yaptıkları duymussun Güçlü ol biz kadınız anneyiz emin ol dünyaya bedeliz yaradan bi insan yaratır ve onu, aracı olur sen tasır dunyaya getırrsın bu kutsal gorev nıye kadına verılmıs dusun...cunku bız gercekten gucluyuz o yuzden canın ne kadar yanıyo tahmın edıyorum ama senı ruh hastası edecek yıpratacak hıc bıseye layık degılsın sana tavsıyem kontrollu ve sakın ol kararın bıtırmekse kı bunu gerckten ıstemezdım sız bı aılesınız ama madem o aıle ne demek henuz kavrayamamıs bunu ogrenebılecegıne ınanıyorsan gerckten ıyı bır ders ver senı kazanmak ıcın ugrascksa ugrassın o dersın ıcerıgı sana kalmış ama dıyorsan kı o defalarca bunu yasattı dayanamıyorum sevgım tukendı ıcımde bısey yok ona saknca sebeplerı sunar durumu anlatırsın ama sakın haklıyken haksız duruma dusme anlasın hatasını
bu sefer baska
dün yani bi kac gündür arkadasiyla bulusup duruyordun fitnesse gidiyorum diyip duruyor bana kendinden telefon geldi öglenden sonra kaldirdim ama telefonun tusuna basilmis yanlislikla sanirsam cünkü onun haberi yoktun telefonu dinledigimden
arkadasiyla tuna nehrine gitmisler sanirsam suna bak sunu ayarlasakmi diye vs laflar duydum yani burda daha yazamiycam neler duydum arkadasi da evli terbiyezisler
benim icin bitti yani dün yatakodasini kilitledim artik oturma odasinda yatacak kendine kalacak yer bulsun ciksin hayatimdan
onca yaptigim seye karsi ben bunlari hakk etmedigimi düsünüyorum daha da beni kücük düsürmesine izin vermiycem
yazik ogluma yazik ama oda atlatir ben herseyine katlandim 1 kere aldati cocuk olmadan önce son sans veriyorum sana dedim bidaha affetmem dedim dün duyduklarim cok agir oldu benim icin
üzülme tatlım haftaya daha güzel sonuçlar alırsınŞimdiye kadar yapılan bildirimler bunlar. Hepinizi tebrik ederim kızlar
Başlangıç: 92
Geçen hafta: 87
Bu hafta: 86.8
Giden: 200 gram
Toplamda giden: 5.2
Hedef: 60
bi umut iste düzelir akilanir diye bekledim olmayinca olmuyormus demek
artik üzülmek istemiyorum aylincim buna göz yumamam yumarsam yerin dibine girerim artik bi sekilde bunuda atlatacam insallah cok sagol aylincim kesin icinden bu safdirik simdiye kadar hep kandirdim yine affeder beni diyordur ama daha fazlada beni kücük düsürmesini istemiyorum artikoyy canım benim ya kıyamam sana...
senin okadar güzel bi yüreğin var ki ben bunu bu sitede seninle yüzyüze bile konuşmadan anladım...
ama işte insanlar suistimal etmeye çok meraklı..
suzim artık kendini ve çocuğunu düşün sadece lütfen..
daha çok gençsin herşeyin başındasın..
tabi dışardan söylemesi kolay ama cidden sen bunları hakedecek bir kadın değilsin..
bundan sonrası gönlünce olur umarım canım...
dedigin gibi uruzcum dün eve geldi saka yapiyorduk diyor halen ya sen beni umursamiyorsan deger vermiyorsan al sana yolunu aciyorum istedigini yapmakda serbest birakiyorum artik seni dedim
Sen karpuz yiyip gelmişsin ama yetişemedin bana :)
Sahur menün gayet güzel olmuş, ölçülü yemişsin canım
İşte bunu yapmicaktınnn
Aramıza hoşgeldin
Bende ilk aşamada yaklaşık senin kadar kilo vermek istiyorum :)
Günaydın ya da bu saat itibariyle tünaydın diyeyim artık
HoşgeldinBoy ve kilo bilgilerini paylaşabilir misin? :)
Bu hafta çok güzel kilo vermişsin canım, 1.3 kiloMisafirlik mayınlı bölge, aman dikkat :)
Canım böyle bir durumda ne denir bilemiyorum.
Allah senin ve oğlunun yardımcısı olsun. Eşinin vicdanı nasır tutmuş sanırım, yaptıklarını erkekler arasında bir gösteri, eğlence olarak algılıyor muhtemelen ama ne yazık ki neleri heba ettiğini, sevdiklerinin canını neler yüzünden acıttığını anlayamıyor.
Göz göre göre ve senin canın acıtacağını, gururunu kıracağını bildiği halde bunları yapan birine çok da fazla söylenecek bir şey yok. Ne diyeyim, Allah iflah etsin.
canim benim hayirlisi insallah cok sagolAllah yardımcın olsun canım, bu dünyada ne kadar kötülük varsa hepsi erkekler yüzünden oluyor. Anlayamıyorum ben onları, Rabbim inşallah sonucun senin için nasıl hayırlıysa, öyle bir yola koysun. Allah'a dayan ve üzülme, hayırlısını dile. İnşallah herşey gönlünce olsun, diyecek başka da kelime bulamıyorum canım.
insallah sagol canimcanım üzülme inan hepsi geçecek
ne yaşadığını en iyi sen bilirsin
ama unutma bi kadın isterse her şeyi başarır aslında bizlerin şu hayatta başa çıkamayacağımız hiç bir şey yok
her şeyden önce oğlun için güçlü olacaksın
Herkese günaydınlarr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 60,7 kg
bu hafta kilo :60,1 kg
giden :600 gr
toplamda giden :10,5 kg.
hedef kilo : 55 kg
herkese günaydın, ben de kilo mu bildireyim bari;
dün iftardan önce tartıldım
başlangıç:80
geçen hafta:77.2
bu hafta:77
giden:200
toplam giden:3
günaydııınnnn
Gunaydin kizlarrr
Kilo verenleri simdiden tebrik ederimmm
Oruclu oldugm icün oglende bildirim yapiciiim
lavabo problemim hic olmazdi benim ramazana kadar ya
nolcak boyle bilmiyorumm
günaydınnn,
başlangıç kilo :77.6
geçen hafta 76
bu hafta 74.6
hedef 60
herkese günaydınn
başlangıç kilo:82
geçen hafta:76.2
bu hafta:75
giden:1.2
toplamda giden:7
hedef:65
günaaaaaayyyyyydıııııııınnnn
başlangıç kilo :96
geçen hafta 71,3
bu hafta 70,0
giden:1,3
hedef 60
slm kizlar kilo veren kizlari cok tebrik ediyorumveremeyenler insallah haftaya daha güzel bir rakamla karsilasirlar
nolsun hasretim depresyondayim
sizin sansizliginizdan cins hocalar denk geliyor insallah tekrarinda güzel sonuc alir üzülme
kalp kalpe karsi demek
insallah canimne güzel canim iyi yapiyorsun hemde kendini kontrol altina aliyorsun menü paylasinca
bende seni gördügüme sevindim canim
özlemisim sizlerihayirdir senindemi regl düzensiz bi git bakalim esincim :26:
ben dün esimlen tartisdim artik ayrilma karari aldim git dedim dün gitmedi evden ama artik yolun sonuna geldik dilegim
hayirlisiysa olsun insallah fistik herseyin hayirlisi yeterki sen mutlu ol
hosbulduk sende hosgeldin canim
hosbulduk canim sende hosgeldin
Dilekben cok kötüyüm cok mutsuzum
dün cok kötü bir gün gecirdim
bu sefer baska
dün yani bi kac gündür arkadasiyla bulusup duruyordun fitnesse gidiyorum diyip duruyor bana kendinden telefon geldi öglenden sonra kaldirdim ama telefonun tusuna basilmis yanlislikla sanirsam cünkü onun haberi yoktun telefonu dinledigimden
arkadasiyla tuna nehrine gitmisler sanirsam suna bak sunu ayarlasakmi diye vs laflar duydum yani burda daha yazamiycam neler duydum arkadasi da evli terbiyezisler
benim icin bitti yani dün yatakodasini kilitledim artik oturma odasinda yatacak kendine kalacak yer bulsun ciksin hayatimdan
onca yaptigim seye karsi ben bunlari hakk etmedigimi düsünüyorum daha da beni kücük düsürmesine izin vermiycem
yazik ogluma yazik ama oda atlatir ben herseyine katlandim 1 kere aldati cocuk olmadan önce son sans veriyorum sana dedim bidaha affetmem dedim dün duyduklarim cok agir oldu benim icin
bende kilo bildirimi yapayım
başlangıç kilom :73
geçen hafta :71.6
bu hafta :70.3
giden :1.3
hedef :58
Şimdiye kadar yapılan bildirimler bunlar. Hepinizi tebrik ederim kızlar
Başlangıç: 92
Geçen hafta: 87
Bu hafta: 86.8
Giden: 200 gram
Toplamda giden: 5.2
Hedef: 60
başlangıç kilo : 76.8
geçen hafta :76.2
bu hafta :74.8
giden :1.6
hedef :60
ek : her gün 2 saat spor + salı & perşembe step dersi.
canım bir deney yapmışlar erkek farelere dogum sancısı vermısler sonuc ne bılıyormusun erkek fareler dayanamadıkları için acıya ölmüşler...Biz ki doğum sancısıyla mücadele edebilecek yapıda yaratılmısız Allah sana ve ogluna saglık versın gerısı hıkaye anlıyacagın sana bısey olmasın olmasın kı sen mukemmel bır erkek cocugu yetıstır
canım cok cılgın bı sekılde pasta ıstıyor bı tatlı var ewde hanımeller bıskuvıden yapılan herseye dayanaıyorumda ona dayanamıyorum yemek vermeyın onu verın yanı o kadr rejım yapamıyorken bı rborcamı gun ıcınde yemıstımama o gun hıc yemek yemedım sabah ogle aksam o talıyı yedım aksama bıtmıstı o kadar guzel bısey yanıı gecede sahurda yedım bıraZ sonra baktım devamı gelıcek hemen streclıyıp dolaba kaldırdım yemedımmm yedıklerımıde sporla erıtmısımdr herhalde yanı dıyecegım su kı yemeyeın arklar o gun hatta o dakıkalar mutlu ouyorsunuz ama yemedıgınızde ertesı gun dolabını acıtgınızda hıssettıgınız huzur super benımde onumde uc gun sporsuz ve dısarda ıftar prgramı var umarımmm kendıme hakım olurum
Günaydın şekerler...Suzzziiiim mesajını okudum moralim bozuldu valla.
Tebrikler canım. İyi vermişsin gene çokta yavaşlamamışsın sen
Günaydın şeker..
Günaydın canım. Normalde diyette de olur lavabo problemi.
Sen ramazandan sonra kurtulursun canım.
Tebrikler kısçeeem
Evet Suziim benimkide düzensiz şuan yaklaşık 12 gün oldu hala devam ediyor ve ağrımda var.
Randevumu aldım bakalım. Ayın 15 inde gidicem canım.
Çok üzüldüm canım.Senin gibi temiz kalpli bi insana nasıl yapar
Senin gibi bi kadını bulduğu için şükür etmesi gerekiyoken neler yapmış sana.
Başkaları senden çok iyi değil çok pişman olcak ama geç olcak.
Kesinlikle kararlı ol ve dik dur. Çocuk için katlanılan evlilikler çocuğu daha çok yıpratıyo aslında.
Ben herşeyden önce senin üzülmeni istemiyorum.Seni çok seviyorum Suzim.
Kendine de haksızlık etme sakın!
Niye üzüldün kısçem 200gr da bişey
Tebrikler sanada canım
bu sefer baska
bir gün belki gözyaslarim dinecek insallah sagol esincim bende seni cok seviyorum bende almam lazim randevu kafami toparlayayim stress e girdiysen esincim belki ondan gelmemisdir reglin dr gittikden sonra haber et canim
bu sefer baska
canım cok cılgın bı sekılde pasta ıstıyor bı tatlı var ewde hanımeller bıskuvıden yapılan herseye dayanaıyorumda ona dayanamıyorum yemek vermeyın onu verın yanı o kadr rejım yapamıyorken bı rborcamı gun ıcınde yemıstımama o gun hıc yemek yemedım sabah ogle aksam o talıyı yedım aksama bıtmıstı o kadar guzel bısey yanıı gecede sahurda yedım bıraZ sonra baktım devamı gelıcek hemen streclıyıp dolaba kaldırdım yemedımmm yedıklerımıde sporla erıtmısımdr herhalde yanı dıyecegım su kı yemeyeın arklar o gun hatta o dakıkalar mutlu ouyorsunuz ama yemedıgınızde ertesı gun dolabını acıtgınızda hıssettıgınız huzur super benımde onumde uc gun sporsuz ve dısarda ıftar prgramı var umarımmm kendıme hakım olurum
ayy sen de benim gibisin bende bazen evde kek pasta olunca o gün bütün gün sadeca pasta yiyorum başka da hiç bişi yemiyorum o kadar çok seviyorum
ama biraz önce oğluma çikolatalı kek yedirdim bende çok severim hele bide üzerine dondurma off offf
ama tuttum kendimi bi çatal bile almadın çünkü biliyorum bi tadına bakarsam dibi gelene kadar yerim o yüzden hiç yemedim
sende sakın yeme bi çatal bile alma sakın
bi umut iste düzelir akilanir diye bekledim olmayinca olmuyormus demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?