70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

insallah canim allahin sevgili kuluymusum ki bana kendin telefonundan arama gelip yaptiklarini dinleyebilmissim iyikide duymussum diyorum bende
sevelek evlendim ben bu adamla annemgil vermedi kactim fazlasiyla deger verdim sevgimi bana karsi kulanip beni hep hayal kirikligina ugrati
cok sagol canim

Allah yardımcın olsun canım, bu dünyada ne kadar kötülük varsa hepsi erkekler yüzünden oluyor. Anlayamıyorum ben onları, Rabbim inşallah sonucun senin için nasıl hayırlıysa, öyle bir yola koysun. Allah'a dayan ve üzülme, hayırlısını dile. İnşallah herşey gönlünce olsun, diyecek başka da kelime bulamıyorum canım.

başlangıç kilo : 76.8
geçen hafta :76.2
bu hafta :74.8
giden :1.6
hedef :60

ek : her gün 2 saat spor + salı & perşembe step dersi.

Şimdiye kadar yapılan bildirimler bunlar. Hepinizi tebrik ederim kızlar

Başlangıç: 92
Geçen hafta: 87
Bu hafta: 86.8
Giden: 200 gram
Toplamda giden: 5.2
Hedef: 60
üzülme tatlım haftaya daha güzel sonuçlar alırsın
bi umut iste düzelir akilanir diye bekledim olmayinca olmuyormus demek

canım üzülme inan hepsi geçecek
ne yaşadığını en iyi sen bilirsin
ama unutma bi kadın isterse her şeyi başarır aslında bizlerin şu hayatta başa çıkamayacağımız hiç bir şey yok
her şeyden önce oğlun için güçlü olacaksın

Son düzenleme:
canım cok cılgın bı sekılde pasta ıstıyor bı tatlı var ewde hanımeller bıskuvıden yapılan herseye dayanaıyorumda ona dayanamıyorum yemek vermeyın onu verın yanı o kadr rejım yapamıyorken bı rborcamı gun ıcınde yemıstım ama o gun hıc yemek yemedım sabah ogle aksam o talıyı yedım aksama bıtmıstı o kadar guzel bısey yanıı gecede sahurda yedım bıraZ sonra baktım devamı gelıcek hemen streclıyıp dolaba kaldırdım yemedımmm yedıklerımıde sporla erıtmısımdr herhalde yanı dıyecegım su kı yemeyeın arklar o gun hatta o dakıkalar mutlu ouyorsunuz ama yemedıgınızde ertesı gun dolabını acıtgınızda hıssettıgınız huzur super benımde onumde uc gun sporsuz ve dısarda ıftar prgramı var umarımmm kendıme hakım olurum

artik üzülmek istemiyorum aylincim buna göz yumamam yumarsam yerin dibine girerim artik bi sekilde bunuda atlatacam insallah cok sagol aylincim kesin icinden bu safdirik simdiye kadar hep kandirdim yine affeder beni diyordur ama daha fazlada beni kücük düsürmesini istemiyorum artik
dedigin gibi uruzcum dün eve geldi saka yapiyorduk diyor halen ya sen beni umursamiyorsan deger vermiyorsan al sana yolunu aciyorum istedigini yapmakda serbest birakiyorum artik seni dedim

canım bir deney yapmışlar erkek farelere dogum sancısı vermısler sonuc ne bılıyormusun erkek fareler dayanamadıkları için acıya ölmüşler...Biz ki doğum sancısıyla mücadele edebilecek yapıda yaratılmısız Allah sana ve ogluna saglık versın gerısı hıkaye anlıyacagın sana bısey olmasın olmasın kı sen mukemmel bır erkek cocugu yetıstır

canim benim hayirlisi insallah cok sagol
insallah sagol canim

allah razi olsun arkadaslar beni dinlediginiz beni yanliz birakmadiginiz icin ben ciktim canlar allah razi olsun sizden

Günaydın şekerler...Suzzziiiim mesajını okudum moralim bozuldu valla.

Herkese günaydınlarr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 60,7 kg
bu hafta kilo :60,1 kg
giden :600 gr
toplamda giden :10,5 kg.
hedef kilo : 55 kg

Tebrikler canım. İyi vermişsin gene çokta yavaşlamamışsın sen

herkese günaydın, ben de kilo mu bildireyim bari;
dün iftardan önce tartıldım

başlangıç:80
geçen hafta:77.2
bu hafta:77
giden:200
toplam giden:3

günaydııınnnn

Günaydın şeker..

Gunaydin kizlarrr

Kilo verenleri simdiden tebrik ederimmm

Oruclu oldugm icün oglende bildirim yapiciiim
lavabo problemim hic olmazdi benim ramazana kadar ya
nolcak boyle bilmiyorumm

Günaydın canım. Normalde diyette de olur lavabo problemi.

Sen ramazandan sonra kurtulursun canım.

günaydınnn,
başlangıç kilo :77.6
geçen hafta 76
bu hafta 74.6
hedef 60

Tebrikler kısçeeem

herkese günaydınn

başlangıç kilo:82
geçen hafta:76.2
bu hafta:75
giden:1.2
toplamda giden:7
hedef:65

günaaaaaayyyyyydıııııııınnnn

başlangıç kilo :96
geçen hafta 71,3
bu hafta 70,0
giden:1,3
hedef 60

Evet Suziim benimkide düzensiz şuan yaklaşık 12 gün oldu hala devam ediyor ve ağrımda var.

Randevumu aldım bakalım. Ayın 15 inde gidicem canım.

Dilek ben cok kötüyüm cok mutsuzum
dün cok kötü bir gün gecirdim

Çok üzüldüm canım.Senin gibi temiz kalpli bi insana nasıl yapar

Senin gibi bi kadını bulduğu için şükür etmesi gerekiyoken neler yapmış sana.

Başkaları senden çok iyi değil çok pişman olcak ama geç olcak.

Kesinlikle kararlı ol ve dik dur. Çocuk için katlanılan evlilikler çocuğu daha çok yıpratıyo aslında.

Ben herşeyden önce senin üzülmeni istemiyorum.Seni çok seviyorum Suzim.

Kendine de haksızlık etme sakın!

bende kilo bildirimi yapayım

başlangıç kilom :73
geçen hafta :71.6
bu hafta :70.3
giden :1.3
hedef :58

Şimdiye kadar yapılan bildirimler bunlar. Hepinizi tebrik ederim kızlar

Başlangıç: 92
Geçen hafta: 87
Bu hafta: 86.8
Giden: 200 gram
Toplamda giden: 5.2
Hedef: 60

Niye üzüldün kısçem 200gr da bişey

başlangıç kilo : 76.8
geçen hafta :76.2
bu hafta :74.8
giden :1.6
hedef :60

ek : her gün 2 saat spor + salı & perşembe step dersi.

Tebrikler sanada canım

cok sagol canim iyiki bir oglum var onunla bu günleride atlatacagiz isallah

Spor yaparken birkaç kalori daha harcayacağım diye ne kadar uğraştığını düşün canım, bende çok işe yarıyor

Spor salonunda sırtımdan boşanan terleri, alnımdan şıp şıp diye damlayan terleri düşününce tatlı isteği filan kalmıyor bende

başlangıç: 71.9
geçen hafta: 72.1
bu hafta:71.5
Giden : 600gr
toplamda giden:
hedef: 67

Hala reglim kısçeler

bir gün belki gözyaslarim dinecek insallah sagol esincim bende seni cok seviyorum bende almam lazim randevu kafami toparlayayim stress e girdiysen esincim belki ondan gelmemisdir reglin dr gittikden sonra haber et canim

Off Suzii
Allah yardımcın olsun tatlım.
Oğlunu da düşünüyorsun doğal olarak ama tek ayrılan çift siz olmayacaksınız.
Bide böyle düşün gerekirse psikologtan destek al.
Sanırım erkeklerin çoğunda bu var.
Sen idare ettiğin içinde alıştı bu duruma ne yapsam ne etsem Suzi beni bırakmaz diye düşündü.

bir gün belki gözyaslarim dinecek insallah sagol esincim bende seni cok seviyorum bende almam lazim randevu kafami toparlayayim stress e girdiysen esincim belki ondan gelmemisdir reglin dr gittikden sonra haber et canim

Yok canım benimki 12gündür devam ediyo ne yazıkki

İnşallah gönlünce olur herşey canım.Allah yardımcın olsun

başlangıç kilom:73
geçen haftaki kilom:71.6
bu haftaki kilom:70.2
giden:1.4 kilo
toplam giden :2.8 kilo

spor:50 mekik 72 makas

bitanem bugün topiği hiç açma isteği gelmeği içimden sanki kötü bişi görcekmişim gibi hissettim çok saçma ama bu saate kadar açmadım ve bu haberi gördümm seni üzen insana en büyük duam yaptığının pişmnlığını ömür boyu yüreğinde yaşasın bırak ipini bakalım nereye kadar koşturacak offf offff onun en büyük cezası çocuğu ile aynı evde yaşayamamak olcak bnce bu adam bencillll bencillllllll ne olur herşeyin dibine vur bitanem şarkılar dinle ama sonunda at kendini sokağa ve hayatın ucunu yakala o uç mutluluktan ibaret olsun ve yüzün hep gülsün suzimmmmmmmmmm

ayy sen de benim gibisin bende bazen evde kek pasta olunca o gün bütün gün sadeca pasta yiyorum başka da hiç bişi yemiyorum o kadar çok seviyorum
ama biraz önce oğluma çikolatalı kek yedirdim bende çok severim hele bide üzerine dondurma off offf
ama tuttum kendimi bi çatal bile almadın çünkü biliyorum bi tadına bakarsam dibi gelene kadar yerim o yüzden hiç yemedim
sende sakın yeme bi çatal bile alma sakın

of ya nıye kılo almayan bı yapımız yok ya bugun cok dırensız ve ac hıssedıyorum kendımı sahurda o tatlıdan yedım bı dılım bugday ekmegı kucucuk bır dılım peynır domates bol bol tarcınlı sut bunları yedım ama su an cok acım

bi umut iste düzelir akilanir diye bekledim olmayinca olmuyormus demek

sakın evinin hanımefendisi suzi bana meydanı bir piiiip e bıraktığını sölemesin sakın!

lütfeen bir planım var noluuur bide bunu dene ne kaybedersin

olişi düşün bu şansı enayi yavukluna diil olişe verelim lütfeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…