Kısçeeem artık buralardamısın yaniiii
Yok canım yarın iftardan önce tartılmalısın.
evt cok sukur korkuyorum buraya gırmeyınce ne yapım dıee bgnlerde regl yusundenn yanı bu hafta costum ama durrr dedımsonra kedıme cok skr geldımkendıme bu ardaa hedefımı 65 den 60 cektımm dılekkkkkkkkkkkk
slm kizlar kilo veren kizlari cok tebrik ediyorumveremeyenler insallah haftaya daha güzel bir rakamla karsilasirlar
Dilekben cok kötüyüm cok mutsuzum
dün cok kötü bir gün gecirdim
bu sefer baskaEş problemi mi gene kuzu?
;Hayırlısı olsun hakkında öyle konularda pek yorum yapmak istemiyorum açıkcası.
Olanı ve yapman gerekeni sende biliyorsun sonuçta.
bu sefer baska
dün yani bi kac gündür arkadasiyla bulusup duruyordun fitnesse gidiyorum diyip duruyor bana kendinden telefon geldi öglenden sonra kaldirdim ama telefonun tusuna basilmis yanlislikla sanirsam cünkü onun haberi yoktun telefonu dinledigimden
arkadasiyla tuna nehrine gitmisler sanirsam suna bak sunu ayarlasakmi diye vs laflar duydum yani burda daha yazamiycam neler duydum arkadasi da evli terbiyezisler
benim icin bitti yani dün yatakodasini kilitledim artik oturma odasinda yatacak kendine kalacak yer bulsun ciksin hayatimdan
onca yaptigim seye karsi ben bunlari hakk etmedigimi düsünüyorum daha da beni kücük düsürmesine izin vermiycem
yazik ogluma yazik ama oda atlatir ben herseyine katlandim 1 kere aldati cocuk olmadan önce son sans veriyorum sana dedim bidaha affetmem dedim dün duyduklarim cok agir oldu benim icin
Dilekben cok kötüyüm cok mutsuzum
dün cok kötü bir gün gecirdim
Eskisi kadar aktif olmasamda gene buralardayım tatlım.
Yolu yarılamışsın zaten şeker.
Selam Suzim.
canım yaa çok üzüldüm ALLAH sana ve oğluna güç versin
kocana da akıl versin
bende kilo bildirimi yapayım
başlangıç kilom :73
geçen hafta :71.6
bu hafta :70.3
giden :1.3
hedef :58
herkese günaydın, ben de kilo mu bildireyim bari;
dün iftardan önce tartıldım
başlangıç:80
geçen hafta:77.2
bu hafta:77
giden:200
toplam giden:3
günaydınnn,
başlangıç kilo :77.6
geçen hafta 76
bu hafta 74.6
hedef 60
herkese günaydınn
başlangıç kilo:82
geçen hafta:76.2
bu hafta:75
giden:1.2
toplamda giden:7
hedef:65
günaaaaaayyyyyydıııııııınnnn
başlangıç kilo :96
geçen hafta 71,3
bu hafta 70,0
giden:1,3
hedef 60
Herkese günaydınlarr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 60,7 kg
bu hafta kilo :60,1 kg
giden :600 gr
toplamda giden :10,5 kg.
hedef kilo : 55 kg
suzicim kusura bakma yazmışsın şimdi gördüm
bir rapor hazırlıyorum da kafamı kaldırdım direk yorum ayzdım seninkini görmeden
hakkınızda hayırlısı canım
tesekkür ederim canim basdan yanlis yaptim ben yanlis insanla evlilik yaptim 10 senemi verdim 30 yasindaki adam ne yaptigini bilmiyorsa akilanmiyorsa bosa zaman ve emek vermissim demek
suzim yazdıklarına şok oldum...
tamam eşinle durumları biliyordum ama bukadar ileri gideceği aklımın ucundan geçmezdi
keşke o öküzlükleriyle kalsaydı herşey de bu kadar ileri gitmeseydi
daha önceleri sorunlarını anlattığında da hep onun sana layık olmadığını düşünmüştüm suzim..
belki haddime değil ama yıllarını onun için daha fazla harcama, senin ona ihtiyacın yok!!!
bir kadın herşeyi kabul edebilir ama aldatmayı asla ki sen daha önce affetmişsin bir kere...
kendini de çok fazla yıpratma canım benim..
malaesef çoğu kişi yaşıyor böyle durumları, güçlü ol, kararlı ol..
seni seviyorum...
canım boşa dememişler akıl yaşta değil baştadır diye
bi insan yedisinde neyse yetmişinde de o
anlamıyorum yaa gül gibi yuvan var çocuğun var daha derdin nee
bir çok erkek aynı yalnız senin başına geldiğini düşünme ne yazık ki neredeyse aldatılmayan kadın yok
sagol aylincim canim benim kendime üzülüyorum aylin ben neler yasadigimi anlatsam hic bir kadin bu kadar seyi hakk etmez aman evliligim bitmesin yok düzelir diye diye yiprandim mahfoldum
bende seni seviyorum bana destek oldugun icin cok sagol arkadasim
uruzz ben karpusu yedımde geldım kıss nerdesın senn
SAHUR(6 GUN ARADAN SONRA REGL BITTI INSL..)
-5-6 yemk kasıgı bezelye yemegi
-1,5 kepce sehrıye corbası
-yarım k.k.beyaz peynır
-1 dılım cavdr ekmegi
-2 ısırık pıce kucucuk ısırık taptazeydı neyapımm kıyamadım bayatlamasına heheh
-yesıl cayyy
1,5lt yakın su
:44::44::44::44::44:bakalım yarın tartıne dıyckregl donemınde bayagı + gormustum korkuyorum o yusdennn:18::18::18:ama bıttı regl hehe ınsl..gormem yaaaaaaaaaa
ben naptım Allahımmm...sahurumu yarım tabak bol yağlı biber kızartmasıyla we sadece ekmek eşliğiyle..oysa iftardan sonra bile geçen haftaki kilomdaydım.akşama artılardayım we moralim bozuk.önümüzdeki haftada arkadaş dawet etcek we ben arkadaşlarımı dawet etcem bittim ben.bayrama çok az kaldı we bu kızartmayı yiyince bütün umutlarım söndü....
Huuu benide araniza alirmisiniz
Ben bir sene icinde malesef 15 kilo birden aldim ve 72 kilo ile cok mutsuzum
Simdi 2 bucuk ay üniversite tatilindeyiz, yüzmeye gitmeye basladim, devam edicem her gün 1-2 saat :)
umarim ise yarar.. oruc da tutamiyorum guatr hastaligim nedeniyle..
Hedefim tatilin sonuna kadar 55 kiloya inmek.. sizce gayet edersem mümkün olur mu?
günaydııınnnn
bende katılmak ıstıyorummm
ben kaçmak zorundayım şekerler. bugün hallletmem gereken birsürü işim var. akşam da yemeğe davetliyim. öptüm şekerler. gece görüşürüz....
bu sefer baska
dün yani bi kac gündür arkadasiyla bulusup duruyordun fitnesse gidiyorum diyip duruyor bana kendinden telefon geldi öglenden sonra kaldirdim ama telefonun tusuna basilmis yanlislikla sanirsam cünkü onun haberi yoktun telefonu dinledigimden
arkadasiyla tuna nehrine gitmisler sanirsam suna bak sunu ayarlasakmi diye vs laflar duydum yani burda daha yazamiycam neler duydum arkadasi da evli terbiyezisler
benim icin bitti yani dün yatakodasini kilitledim artik oturma odasinda yatacak kendine kalacak yer bulsun ciksin hayatimdan
onca yaptigim seye karsi ben bunlari hakk etmedigimi düsünüyorum daha da beni kücük düsürmesine izin vermiycem
yazik ogluma yazik ama oda atlatir ben herseyine katlandim 1 kere aldati cocuk olmadan önce son sans veriyorum sana dedim bidaha affetmem dedim dün duyduklarim cok agir oldu benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?