70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kısçeeem artık buralardamısın yaniiii
Yok canım yarın iftardan önce tartılmalısın.

Eskisi kadar aktif olmasamda gene buralardayım tatlım.

evt cok sukur korkuyorum buraya gırmeyınce ne yapım dıee bgnlerde regl yusundenn yanı bu hafta costum ama durrr dedımsonra kedıme cok skr geldımkendıme bu ardaa hedefımı 65 den 60 cektımm dılekkkkkkkkkkkk

Yolu yarılamışsın zaten şeker.

slm kizlar kilo veren kizlari cok tebrik ediyorum veremeyenler insallah haftaya daha güzel bir rakamla karsilasirlar

Selam Suzim.

Eş problemi mi gene kuzu?
;Hayırlısı olsun hakkında öyle konularda pek yorum yapmak istemiyorum açıkcası.
Olanı ve yapman gerekeni sende biliyorsun sonuçta.
bu sefer baska
dün yani bi kac gündür arkadasiyla bulusup duruyordun fitnesse gidiyorum diyip duruyor bana kendinden telefon geldi öglenden sonra kaldirdim ama telefonun tusuna basilmis yanlislikla sanirsam cünkü onun haberi yoktun telefonu dinledigimden
arkadasiyla tuna nehrine gitmisler sanirsam suna bak sunu ayarlasakmi diye vs laflar duydum yani burda daha yazamiycam neler duydum arkadasi da evli terbiyezisler
benim icin bitti yani dün yatakodasini kilitledim artik oturma odasinda yatacak kendine kalacak yer bulsun ciksin hayatimdan
onca yaptigim seye karsi ben bunlari hakk etmedigimi düsünüyorum daha da beni kücük düsürmesine izin vermiycem
yazik ogluma yazik ama oda atlatir ben herseyine katlandim 1 kere aldati cocuk olmadan önce son sans veriyorum sana dedim bidaha affetmem dedim dün duyduklarim cok agir oldu benim icin

canım yaa çok üzüldüm ALLAH sana ve oğluna güç versin
kocana da akıl versin

selam canlarım
nasılsınız, uzun zaman oldu uğramıyorum buralara..
umarım hepiniz iyisinizdir

Dilek ben cok kötüyüm cok mutsuzum
dün cok kötü bir gün gecirdim

canım, sıkma canını ne oldu anlat hadi
yukarda yazdığın mesele mi? karşılıklı konuşup anlaşır ve çözersiniz umarım

Eskisi kadar aktif olmasamda gene buralardayım tatlım.

Yolu yarılamışsın zaten şeker.

Selam Suzim.

Dileeek,

ne iyi ettin de geldin. yalnız bırakma bizleri

suzicim kusura bakma yazmışsın şimdi gördüm
bir rapor hazırlıyorum da kafamı kaldırdım direk yorum ayzdım seninkini görmeden
hakkınızda hayırlısı canım

suzim yazdıklarına şok oldum...
tamam eşinle durumları biliyordum ama bukadar ileri gideceği aklımın ucundan geçmezdi
keşke o öküzlükleriyle kalsaydı herşey de bu kadar ileri gitmeseydi
daha önceleri sorunlarını anlattığında da hep onun sana layık olmadığını düşünmüştüm suzim..
belki haddime değil ama yıllarını onun için daha fazla harcama, senin ona ihtiyacın yok!!!
bir kadın herşeyi kabul edebilir ama aldatmayı asla ki sen daha önce affetmişsin bir kere...

kendini de çok fazla yıpratma canım benim..
malaesef çoğu kişi yaşıyor böyle durumları, güçlü ol, kararlı ol..
seni seviyorum...

Son düzenleme:
bende kilo bildirimi yapayım

başlangıç kilom :73
geçen hafta :71.6
bu hafta :70.3
giden :1.3
hedef :58

herkese günaydın, ben de kilo mu bildireyim bari;
dün iftardan önce tartıldım

başlangıç:80
geçen hafta:77.2
bu hafta:77
giden:200
toplam giden:3

günaydınnn,
başlangıç kilo :77.6
geçen hafta 76
bu hafta 74.6
hedef 60

herkese günaydınn

başlangıç kilo:82
geçen hafta:76.2
bu hafta:75
giden:1.2
toplamda giden:7
hedef:65

günaaaaaayyyyyydıııııııınnnn

başlangıç kilo :96
geçen hafta 71,3
bu hafta 70,0
giden:1,3
hedef 60

Herkese günaydınlarr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 60,7 kg
bu hafta kilo :60,1 kg
giden :600 gr
toplamda giden :10,5 kg.
hedef kilo : 55 kg

Şimdiye kadar yapılan bildirimler bunlar. Hepinizi tebrik ederim kızlar

Başlangıç: 92
Geçen hafta: 87
Bu hafta: 86.8
Giden: 200 gram
Toplamda giden: 5.2
Hedef: 60

suzicim kusura bakma yazmışsın şimdi gördüm
bir rapor hazırlıyorum da kafamı kaldırdım direk yorum ayzdım seninkini görmeden
hakkınızda hayırlısı canım

sagol canim hayirlisi artik ben yanlis duymussum saka yapiyorlarmis vs diye bahaneler üretmeye basladi ben artik güvenmiyorum pisman olacak ama geride dönemiycek iyi niyetimi kulandi hep kac kere affetim bunuda affeder diye düsünyor ben biliyorum ama istemiyorum artik olmiycak seye amin demissim
kimseyle konusamadim biraz rahatladim dün patliycak gibiydim
sagolun arkadaslar

tesekkür ederim canim basdan yanlis yaptim ben yanlis insanla evlilik yaptim 10 senemi verdim 30 yasindaki adam ne yaptigini bilmiyorsa akilanmiyorsa bosa zaman ve emek vermissim demek

canım boşa dememişler akıl yaşta değil baştadır diye
bi insan yedisinde neyse yetmişinde de o
anlamıyorum yaa gül gibi yuvan var çocuğun var daha derdin nee
bir çok erkek aynı yalnız senin başına geldiğini düşünme ne yazık ki neredeyse aldatılmayan kadın yok

sagol aylincim canim benim kendime üzülüyorum aylin ben neler yasadigimi anlatsam hic bir kadin bu kadar seyi hakk etmez aman evliligim bitmesin yok düzelir diye diye yiprandim mahfoldum
bende seni seviyorum bana destek oldugun icin cok sagol arkadasim

canım üzüldüm sana yaşattıklarına bu cuma günü raBBİM sana bunları kolayca atlatmayı nasıp etsın daha guzel yazılar yazsın ıns sanırım oglun varmıs anladıgım kadarıyla..boyle konularda daha da alevlendırmek ıstemem durumu senı daha da uzmek ıstemem o yuzden yorum yapmycam onunla ılgılı ama ne temız kalplı kızmıssın kı salak yerıne koyamıcak senı bı sekılde karsına gelmıs yaptıkları duymussun Güçlü ol biz kadınız anneyiz emin ol dünyaya bedeliz yaradan bi insan yaratır ve onu, aracı olur sen tasır dunyaya getırrsın bu kutsal gorev nıye kadına verılmıs dusun...cunku bız gercekten gucluyuz o yuzden canın ne kadar yanıyo tahmın edıyorum ama senı ruh hastası edecek yıpratacak hıc bıseye layık degılsın sana tavsıyem kontrollu ve sakın ol kararın bıtırmekse kı bunu gerckten ıstemezdım sız bı aılesınız ama madem o aıle ne demek henuz kavrayamamıs bunu ogrenebılecegıne ınanıyorsan gerckten ıyı bır ders ver senı kazanmak ıcın ugrascksa ugrassın o dersın ıcerıgı sana kalmış ama dıyorsan kı o defalarca bunu yasattı dayanamıyorum sevgım tukendı ıcımde bısey yok ona saknca sebeplerı sunar durumu anlatırsın ama sakın haklıyken haksız duruma dusme anlasın hatasını

bi umut iste düzelir akilanir diye bekledim olmayinca olmuyormus demek

oyy canım benim ya kıyamam sana...
senin okadar güzel bi yüreğin var ki ben bunu bu sitede seninle yüzyüze bile konuşmadan anladım...
ama işte insanlar suistimal etmeye çok meraklı..
suzim artık kendini ve çocuğunu düşün sadece lütfen..
daha çok gençsin herşeyin başındasın..
tabi dışardan söylemesi kolay ama cidden sen bunları hakedecek bir kadın değilsin..
bundan sonrası gönlünce olur umarım canım...

Sen karpuz yiyip gelmişsin ama yetişemedin bana :)

Sahur menün gayet güzel olmuş, ölçülü yemişsin canım

İşte bunu yapmicaktınnn

Aramıza hoşgeldin

Bende ilk aşamada yaklaşık senin kadar kilo vermek istiyorum :)

günaydııınnnn

Günaydın ya da bu saat itibariyle tünaydın diyeyim artık

bende katılmak ıstıyorummm

Hoşgeldin Boy ve kilo bilgilerini paylaşabilir misin? :)

ben kaçmak zorundayım şekerler. bugün hallletmem gereken birsürü işim var. akşam da yemeğe davetliyim. öptüm şekerler. gece görüşürüz....

Bu hafta çok güzel kilo vermişsin canım, 1.3 kilo
Misafirlik mayınlı bölge, aman dikkat :)

Canım böyle bir durumda ne denir bilemiyorum.

Allah senin ve oğlunun yardımcısı olsun. Eşinin vicdanı nasır tutmuş sanırım, yaptıklarını erkekler arasında bir gösteri, eğlence olarak algılıyor muhtemelen ama ne yazık ki neleri heba ettiğini, sevdiklerinin canını neler yüzünden acıttığını anlayamıyor.

Göz göre göre ve senin canın acıtacağını, gururunu kıracağını bildiği halde bunları yapan birine çok da fazla söylenecek bir şey yok. Ne diyeyim, Allah iflah etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…