70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah canım ya bu hafta öyle değil, en altta kalıcam az sonra yapıcam bildirimimi

Listeyi bu hafta ben mi yapıyorum? :)

Kızlar söz vermeyeyim ama vaktim olursa elbette hazırlarım.

Her ihtimale karşın başka bir liste hazırlama adayı daha olursa fevkalade olur :)

ben yapmak isterim ama bebişle menülerimi yazmaya bile zor giriyorum tatlım

gel canım gel olur neden olmasın

Kızlar moralim çok bozuk, 2 haftada 2,5 kg veren ben, 78.1'den 75.5'e inen yine ben, bu hafta bakın ne kadar vermişim

GEÇEN HAFTA ne kadar da sevinmiştim...

BU HAFTA

Başlangıç kilo: 78.1
Geçen hafta: 75.5
Bu hafta: 75.2
Gelen: Yok.
Giden: 300gr.
Hedef:58

Kızlar neden böyle oldu sizce? Ben çok üzüldüm, menülerimi de paylaşıyorum, görüyorsunuz çok dikkatliyim, neden gitmedi? Affedersiniz ama tuvalete çıkamıyorum doğru düzgün 2-3 gündür olabilir mi? Emeklerim boşa gitmez veririm değil mi kızlar?

Olur bazen öyle canım takma kafana. Regl durumu falan vardır belki? Yada tuvaletten olabilir.

Sıkma canını moralin bozulur iyice bozulur düzenin.

Olur bazen öyle canım takma kafana. Regl durumu falan vardır belki? Yada tuvaletten olabilir.

Sıkma canını moralin bozulur iyice bozulur düzenin.

öyle bozmıcam isterse 100 gr gtsin gidecek bu kilolar, ya gidecek ya gidecek!!!, regl durumu yok tatlım ya, neden oldu anlmış değilim, ama dediğim gibi gidecek bu kilolar...

çünkü geçen hafta 68.200 ken hem regl hem fullenmiş iştah bilin bakiim kaçım 69.7 işte bölee

dönem dönem oluyo öyle şeyler bende bu aralar öyleyim hani derler ya otursam bi kuzu yerim aynen o durumdayım tabi yanında bulgur pilavı da olsa fena olmaz

üzülme canım haftaya daha iyi bi sonuç alacaksın bak gör sakın pes etme

bu aksam yeseydın barrı cnm cuma oncesı yapılırmı bu yaffffffffffffff

gel cnm gell ınsl..sabırla hersey olacak:))
Herkese günaydınlarr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 60,7 kg
bu hafta kilo :60,1 kg
giden :600 gr
toplamda giden :10,5 kg.
hedef kilo : 55 kg

herkese günaydın, ben de kilo mu bildireyim bari;
dün iftardan önce tartıldım

başlangıç:80
geçen hafta:77.2
bu hafta:77
giden:200
toplam giden:3

günaydııınnnn
gunaydın nerdeydın sen ortalıkta yoktun bayadırrr

herkese günaydınn

başlangıç kilo:82
geçen hafta:76.2
bu hafta:75
giden:1.2
toplamda giden:7
hedef:65

günaaaaaayyyyyydıııııııınnnn

başlangıç kilo :96
geçen hafta 71,3
bu hafta 70,0
giden:1,3
hedef 60
tebrıkler hanımlar daırısı basımatartıya cıkmaya korkuyorum ben regl de bol artı gordumya 26:

Dilek ben cok kötüyüm cok mutsuzum
dün cok kötü bir gün gecirdim

canım esın gene yapmıstır bır hata ınsl..dusselır sayetduselmesını ıstemıyorsan bol dua ıle rabıme yalvar yuwa yıkmak cok kotu buna esın sebeb oluyor ama sen sabret ınsl..rabbımm sonunu selamete erdıkrecektır bol sabır dılıyorum senın ıcn adasımmm

bende kilo bildirimi yapayım

başlangıç kilom :73
geçen hafta :71.6
bu hafta :70.3
giden :1.3
hedef :58

Şimdiye kadar yapılan bildirimler bunlar. Hepinizi tebrik ederim kızlar

Başlangıç: 92
Geçen hafta: 87
Bu hafta: 86.8
Giden: 200 gram
Toplamda giden: 5.2
Hedef: 60
tebrıkler hanımlarr darısı bana heheh

sagol bayb tek yorum yapan sensın menuye yorum yapmayınca kımse baylasmak ıstemyrmm cunku bosuna yasmız oluyormmm amannnnnneyse senden rabbımrazı olusnnn

başlangıç kilo : 76.8
geçen hafta :76.2
bu hafta :74.8
giden :1.6
hedef :60

ek : her gün 2 saat spor + salı & perşembe step dersi.

başlangıç kilom:73
geçen haftaki kilom:71.6
bu haftaki kilom:70.2
giden:1.4 kilo
toplam giden :2.8 kilo

spor:50 mekik 72 makas
mukemmell sonuclar kıslarrr spor yapanlar bellı oluyor yuppiiiiiiiiiii

olsun cnmbunada sukurr bakalımbneede ne olacak lısteyı yapan bellı oldumu hanımlarrrrrrr

bebeğim naptın sen ya diyet yaptığını düşünme bari ramazanda kilonu koru bayramdan sonra devam edersin vermeye ama kilo alma lütfen

1 sene içinde bu kadar aldıysan daha kolay verirsin inşallah.. hedefin büyükmüş dikkat et sağlıklı bi şekilde ver kilolarını ne kadar gittiğinin bi önemi yok

canım ben ne diyeceğimi bilemiyorum çok kötü oldum yazdıklarını ne diyeceğimi de bilemiyorum tek bildiğim var sen o kadar iyi birisin ki o öküz kocan sana bunu yaptığı için köpekler gibi pişman olacak...
sen yalnız değilsin bunu unutma burda ve çevrende seni çok seven bi sürü insan var hiç içine atma dertlerini gel buraya yaz rahatla kendi kendine üzülme biz hep sana destek olmaya çalışırız inşallah..
inşallah en doğru kararı alırsın.. sen hep mutlu ol olur mu
dua edicem sana.. elimden gelen tek şey bu

selam canlarım
nasılsınız, uzun zaman oldu uğramıyorum buralara..
umarım hepiniz iyisinizdir

hoşgeldin canım benim ne yapıyosun nasıl gidiyor hayat

Kızlar bugünkü işlerimi çok şükür halletim, listeyi ben hazırlayabilirim ama oruç tutan arkadaşlarımız için saat 22'ye kadar bekleyelim diyorum.

KIZLAR BİLGİLERİNİZİ TAM YAZMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN.

BAŞLANGIÇ KİLO:
GEÇEN HAFTA:
BU HAFTA:
GİDEN/GELEN:
TOPLAMDA GİDEN:
HEDEF KİLO:

ŞEKLİNDE TÜM BİLGİLERİNİZ OLSUN LÜTFEN.

ÖZELDEN BİLDİRİM YAPMANIZA GEREK YOK. BURADAKİ TÜM BİLDİRİMLERİ LİSTEYE ALICAM. YETER Kİ SAAT 22'YE KADAR BİLDİRİMDE BULUNUN.

LİSTEDE İLK DEFA YER ALACAK OLANLAR "YENİ ÜYE" ŞEKLİNDE NOT DÜŞSÜN LÜTFEN.

Son düzenleme:
ben bildirim yapmıştım ama şimdi bir kere daha düzgün yapıyım ilk kez listede olucam aslında 2 haftadır burdayım ama ilk hafta 3 gün olduğu için bildirim yapmamıştım :))))))

başlangıç kilo:73
geçen hafta :71.6
bu hafta :70.2
giden/gelen:1.4 giden
toplamda giden:2.8 giden
hedef kilo:53

Kaç gündür spor salonu bakıyordum, hem fiyat hem de ortam açısından uygun bir yer olsun diye uğraştım.

Sonunda bugün kayıt oldum

Binbir çeşit spor aleti var, gözüm döndü vallahi. Artık her gün deli gibi spor yapıcam. Gümbür gümbür geliyorum

derdimi anlatacak cevrem yok yine geldim cok kötüyüm aglamakdan üsüntüden karnima sanci girdi

yine arkadasiyla bulusmaya gidecekdin girdik birbirimize dedim sen beni anlamadin herhalde olayin ciddiyedini anlamadiysam bidaha anlatayim ben istemiyorum artik senin herseyine katlanmak zorunda degilim ver evin anahtarini ondan sonra istedigin yere gidersin dedim vermedi evdeki dolapdan baseball sopasini aldi herseyi kirip öyle gidermis bi keresinde ayrilcam dedim televizyonu kirmisdin beni tehdit ediyor ayrilmaya da yanasmiyor ne istiyorsun dedim ya arkadasin ya ben dedim sen secimini yaptin dedim ben sana kac kere servetlen bulusma dedim ben birsey yapmadim dedi sen bana kosul koyamasin dedi gitmeye de gitmiyor ya hayatimi alt üst ediyor okadar cagresizim ki

Yok canım benimki 12gündür devam ediyo ne yazıkki

İnşallah gönlünce olur herşey canım.Allah yardımcın olsun

sagolun kizlar sizede icimi dökemeszem naparim

allah kahretsin bu erkekleri yazıklar olsun,,suzim bende bu kötü dönemden geçiyorum,,öyle desteğe ihtiyacım varki,yaa bu kaçıncı şans olucak kocalara verdiğimiz,,(benim aldatma şükürki başıma gelmedi,ama gelse naparım onuda bilmiyorum,çocuklar var diyorum tamamda nereye kadar olur..)üzülme diyemem,ama çocuklar için güçlü olmalıyızbunlar nasıl affedilir nasıl devam edilir bilmiyorum,ama hemen koyverme ona karşı kendini,süründür,,çok iyi düşün canım,,boşanmak çaremi bu gibi durumlarda bilemiyorum ama sanmıyorum...eşini sen daha iyi tanıyosun ne desem boş,,ama yaslancak bi omuza cidden benimde ihtiyacım var

tugbam demekki cekilecek cilemiz varmis baskada ne diycem bilemyorum arkadasim aglamakdan gözlerim sisti artik

tugbam demekki cekilecek cilemiz varmis baskada ne diycem bilemyorum arkadasim aglamakdan gözlerim sisti artik

canım ağlama ağlamak çare olsaydı benim yüreğimdeki acı sönerdi,ama yok anam olmuyor,,boşvermekte olmuyo ,bunlar bizi öyle etkiliyoki adamlar bunun farkında değil,ama şunu bilki yaptıklarıyla kendini düşürdükçe düşürdü gözümde biri demişya köğpeğin olucak o adam,evet benim şimdiye kadar yaptığı herşey sonrasında köpek gibi pişman oldu ,,bu internetin gözü körolsun en başta çoğu kavga ondan çıkıyodu,ama sonki olay affedilir gibi değil,ama suçlıycak hiçbi delilim yok,ona masum gibi görünen bu oyun benim içimi yakıp yıkmaya yetiyo ben onu seviyorum ve ona karşı kadınlık ne görevim varsa yapıyorum(saygı sadakat hzimet hoşgörü,onun gururunu incitecek bi halt yememek ne biliyim herşey)ama onlar napıyo,amaaan nasılsa erkeyiz falan feşman,hepte erkek arkadaşları fiştekliyo bunları neymiş onlar bekar aklıma giriyolar,ya senin kendi onurun gururun akloın yokmu mecburmusun her diyene aman demeyee

sizide üzdüm arkadaslar hakkinizi helal edin benlen birlikde üzüldügünüzü biliyorum her birinize tek tek bana destek olmaya calisdiginiz icin cok tesekkür ediyorum sizi seviyorum iyiki burayi bulup sizlerle arkadas olmusum.

iste bazi arkadaslar vardir dost olurlar bazilari vardir seni ipe bile götürürler ben cogu bekar arkadaslarimi evlendikden sonra birakdim ama erkek öyle degil sen fetakarlik yapiyorsun ama onlar bencil oluyorlar sen kendinen önce cocuklarini kocani düsünürsün onlar önce kendilerini öyle olmayanlar da var ama bizim sansimizdan mi ne kiymet bilmeyene denk gelmissiz

Çok ilginç açtığın konuyu okumasam inanırdım .Siz böyle düşündükçe aldatılmaya mahkumsuz zaten .
Gerçekten çok ama çok üzüldüm
Senin gözünün korutmasına izin vermemelisin allah yardımcın olsun .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…