ptty galiba yine geriden geliyouzun sürmesin okuman hızlı hızlı geçiver yavrum
valla aklımda tutamıycam kadar çok kişi nicki var kkda oyüzden öyle konuştuğuna göre ordan biri heralde diye düşündüm,bizim topikte böyle zihniyette insan yok çünkü
buldunmu arkadaşının sevgilisine konuşcak bişiler anam amma tırlak hatun bulmuş oda :)
yani bi dediği bi dediğini tutmamışki hem bırakın diyo kocayı hem affedin :26::44:
neyse kızlarya bakın ne diycem,demin kapı çaldı ve adamın biri elinde çiçekle karşımda duruyo
hemen anladım tabi almıycaktım ama,okadar güzellerdiki bide üstünde not vardı,meraktan aldım girdim içeri,oturdum açtım notu bana sakinleşmemi söyleyen bi notbide sonunda seni seviyorum hayırlı cumalar yazmış bende hemen mj attım sen eve gel ben sana göstercem sakinleşmeyi napiyim sakinleşeyimmi,adamın gözünü telefonda baya korkutmuşum,yoksa adamın huyu değildir çicek gönderme falan
sen kocana aşıksın bebeğem hadi yaa hadi hadi
noldu bize canım ya geçen haftanın 1. ve 2. olarak çöküşteyiz :44:
tamam canım pes etmek yok
evet şükürUruz'cum hazırlıycak...
bende yemiyorum ama ance 300 gr gitmiş, bir yerde var bir hatam...:44:
al benden de o kadar...
gel canım gel, bende tutamıyordum boğazımı burası sayesinde tutuyorum...
Suzi'ye nolmuş kızlar? okuyamadım geçmişi bebişten...:44:
hoşgeldin canım norada gelcek demişin görüşüyomuydunuz kaçak kaçak bakiim hee :) bak sen bizi ekip :)
yaaa suzimizin kalbi acıyor bizimde suzimize kalbimiz acıyorbu aralar kocişler kudurdu hatunlarının etine sardılar ama sizde söleyin noluur pes etmekle olmazz
Suzan... Triendy... Kızlar bildirimlerinizi göremedim. Bu defa ikinizin bildirimlerini büyük bir dikkatle arıyorum sayfalarda
URUZ canım bildirimim iftardan sonraya kaldı..acile yemeği hazırlamam lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?