70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse kızlarya bakın ne diycem,demin kapı çaldı ve adamın biri elinde çiçekle karşımda duruyo
hemen anladım tabi almıycaktım ama,okadar güzellerdiki bide üstünde not vardı,meraktan aldım girdim içeri,oturdum açtım notu bana sakinleşmemi söyleyen bi notbide sonunda seni seviyorum hayırlı cumalar yazmışbende hemen mj attım sen eve gel ben sana göstercem sakinleşmeyinapiyim sakinleşeyimmi,adamın gözünü telefonda baya korkutmuşum,yoksa adamın huyu değildir çicek gönderme falan

valla aklımda tutamıycam kadar çok kişi nicki var kkda oyüzden öyle konuştuğuna göre ordan biri heralde diye düşündüm,bizim topikte böyle zihniyette insan yok çünkü

canım çok haklısın kk'da o kadar çok zihniyeti bozuk insan var ki bi yere yorum yaparken 2 kere düşünüyorum ne derler diye tek rahat ettiğim yer burası :26: keşke biraz anlayışlı olup yargısız infaz yapmadan konuyu anlamaya çalışsalar ama nerdeee

yani bi dediği bi dediğini tutmamışki hem bırakın diyo kocayı hem affedin :26::44:

öyle olmalı baksana yoksa zavallı şizofren gibi bi melek hatun oluyo bi sinsi hatun bu ne bi çok emin sevdicekden bi kuşkulu anlayan anlatsın lütfen :):44:delüü delüüü maritsa sanırsam delüüü

sen kocana aşıksın bebeğem hadi yaa hadi hadi

sen kocana aşıksın bebeğem hadi yaa hadi hadi

yaa bunu ona belli etmek istemiyorum artık ama burama kadar geldii,evet aşığım bunu bilerek kozmu kullanıyo bilmiyorum,,zaafımdan yararlanıyo ama ne yaparsa yapsın ona kızamıyorum,diyorumya ilk evlendiğimiz zaman kayın.p.yüzünden olsun benimyüzümden olsun şiddetine maruz kaldım,ve inan bana hiç aklıma bile gelmiyo niye dayak yediğim halde onunlayım hala diye,,biliyorum suç bendeydi,onun bağrına basıcak şeyler yaptım,bağırdım saygısız davrandım,ailesine karşı sinirlerime hakim olmaadım yedim,,ama böyle olaylar beni çıldırtıyo ister kıskançlık deyin ister psikomanyaklık ama dayanamıyorum,eşimle bi başkasının hayalini bile kuramıyorum içim acıyo,oyüzden ne yaparsan yap bana böyle bişey yaşatma diyorum,ama adam aldatmasada yapıcanı yapıyo,dayanamıyorum,anneme bile kızdım geçen neden o dayak olayları zamanında beni ayırmadın almadın yanına destek olmadın,,dediği laf şu,kızım sen kocanı seviyorsun,oyüzden kıyamadım sana,ya bu laf beni bitirdi,bukadar neden bağlıyım ki ben bu adama,büyü falanmı yaptı neyaptı

Son düzenleme:

hoş gördük bebeeemmm

evet görüşüyoz norayla onun pc internet problemi var o yüzden gelemiyor malesef

slmlar kızlar... yine baya sayfa birikmiş. ama hemen çıkmam gerekiyo. akşam okurum artık. iftara davetliyiz, belki geç gelirim diye hemen bildirimim yapıp çıkayım.

başlangıç: 78.7
geçen hafta: 76.7
bu hafta:75.4
giden 1.3
hedef:55

[video=youtube;3NI6CguIKqQ]http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=3NI6CguIKqQ[/video]

selam kızlaaarr

akşama yine iftara davetliyim birazdan çıkacağım. o yüzden hemencik kilo bildirimimi yapayım. ben o kadar kaçamaklara artı olur demiştim ama olmadı. :18:yeterli değil tabi ama azcıcık eksi oldu.

başlangıç: 79
geçen hafta: 79
bu hafta: 78.6
giden: 0.400 gr
hedef: 55

başlangıç 75
geçen hafta 72.5
bu hafta 72.5
giden 0
hedef 60

ya daha dün 71dim. çok da yemedim bugün 72.5:26::26:

Suzan... Triendy... Kızlar bildirimlerinizi göremedim. Bu defa ikinizin bildirimlerini büyük bir dikkatle arıyorum sayfalarda

bugün büyük sınav var bana annem en sevdiğim yemekleri yapmış bugün kaçmazsa hiç kaçamaz valla bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…