o zaman olur sadesı azolurdu da ondan dedıydım seker..iigeceler sana muckkk
Evet canim bence de yuzde super fikir:13:
Aslında hem adil hem de kilo verenleri şevkini daha da artıracak bir liste hazırlamaya çalışıyorum. İkisi de 1 kilo vermesine rağmen bir üye diğerinden önce bildirimde bulundu diye onu bir üst sıraya yerleştirmek bana adil gelmiyor, hatta demoralize edici bir şey.
Ben daha önce takım yarışlarında yer aldım, kısa bir sürede de kaptanlık yaptım ve açıkçası oradaki sistem bana çok adil geliyordu.
Herkesin kilo yüzdesine bakarak sıralama yapıyorduk. Kısaca şöyle özetliyim:
Diyelim ki ben 80 kiloyum ve bu hafta 1 kilo verdim. Vermiş olduğum 1 kilo, benim bütün beden ağırlığımın %1.25'ine denk geliyor. Ben toplam ağırlığımın %1.25'ini vermişim.
Diğer bir üye de aynı hafta benim gibi 1 kilo vermiş olsun ama onun ağırlığı 60 kilo. Yani bu durumda o kendi ağırlığının 1.66'sını vermiş oldu.
Her ikimiz de 1 kilo vermiş olmamıza rağmen kilosu daha az olan aslında çok daha büyük bir başarı yakalamış oldu çünkü 60 kilo birinin 1 kilo vermesi ile 80 kilo olan birinin 1 kilo vermesi aynı oranda zor değil. 60 kilo olan kişinin başarısı gölge altında kalıyor bu durumda.
Tabii, bu başlık altında bu sistemi uygulamıyoruz ama en azından aynı oranda kilo verenleri motivasyonu artırmak amacıyla aynı sıraya koyalım bence.
Bu haftaki listede başlangıç kilo, hedef kilo gibi değerleri koymadım çünkü bunları her hafta belirtmeye gerek görmedim, yeni üyeler ve onların hedefleri hakkında bilgi sahibi olmamız için onların değerlerini yazabiliriz ama her hafta listede yer alanların bilgilerinin tekrarlanması lüzumsuz geldi bana.
Genelde aynı kiloyu verenler aynı smileyları kullanıyorum ama bu konuda bir düzenleme varsa buna uyarım, sorun değil :)
Ben de hazirlicam insallah agustos sonu gibi dusunuyorum ama ..kızlar bu aralar çok yoruluyorum dün sahura kadar uyumamıştım kışlık sebzemi difrize hazırladım 12 kg domates menemen şişeledim 10 kg fasulye difrize attım üç paket karnıyarıklık kızarttım 6 kg vişne attım iki paket de türlü attım dolaba bu sahurdada uyuyamadım niyeyse şimdide çok uykum var hepinizi seviyorum çiçekler :)
birşey için geldim aslında MARİTSA'dan özür dilemek için ve bence diğer arkadaşlarında maksadı seni incitmek diildi sadece gırgırdı aşırı oldu benimki biraz kusura kalma emi hakkını helal et MARİTSA etmezssen şakada olsa söylediğim sana şizofreni isnad ettim hem vicdanen yanarım hem MEVLA'MIN hoşuna gitmez lütfen üzerimdeki bu kul hakkını kaldır sana çok dua ederim
üstelik herkesin kendine ait fikirleri var bu beni nie kasdı desem sanırım bazen bazı konularda çok hassasiyet gösteriyorum kusura kalma emi bazen öle ince düşünürümki bu yüzden hata bile yapabilirim misal arkadaşlarımın üzülmesini hiç istemediğimden eşiyle ayrı yada kavgalı olan arkadaşlarım kırılmasın diye eşimle ilgili güzel şeyler söylemeye bile çekinir üzülürüm söyleyemem bu gün güzel birşey yaşatmış olsa onu bile anlatıp paylaşmaya çekinirim arkadaşlarım üzülmesin diye bilmem anlatabildim mi?...
şimdide sahur menüm:iki çatal beyaz peynir üç zeytin iki dilim salatalık iki dilim domates yarım dilim esmer ekmek birbuçuk litre su iki bardak çay bir bardak bitki çayı
suzim bu yazdıklarımı okuduysan sendende özür diliyorum çünkü bu anlattığım haleti ruhiyemi bu sebepden öğrenmiş olman bile seni üzmüş olabileceğimi düşündürür ve bende üzülürüm
kızzz sen yine hedefe ulaştın nerdeyse bende daha o da yok ben 60 olsam da salsam kendimi en azından kilo korumaya geçmiş olurum ama daha olamadımki bir türlü nolcak halim bilmiyorumbende öyleyim bebeğim pek umursamaz oldum bu akşam yediğim güllaç miktarını görsen
burdan uzak kalmaya gelmiyor cidden :18: çok özledim
benim pek ekleyesim var da düzgünce giyinip resim çektiremedim bi
anam bu gün pazar topiğe kimsede uğramaz kaldımmı yine yalnızz
eeee hatun kızçeler gece yazdığım soruya hiç yazanınız olmamış yokmu aranızda şöle becerikli hatun yemek konusunda
patlıcana kızartma tadını vericek ama fırında yapmak istiyorum sizce pişermiki fırında üzerinede bol dometes sos
bilemedim tavada çok kalorili olucak kesin ondan öle yapmak istemiyorum
bana bir yol gösterin kızçelerim :26::26::26:
Kazzy turluyu nasil yapiyorsunn?
Sen de inşallah en kısa zamanda 60'ları görürsün canım
Tuğba'nın fotoğrafları burda:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...50-triendyin-basari-oykusu-20-kilo-verdi.html
mrb kızlar nasılsınz
dun spor saloonuna kayı olduk
5 aylık ıns 5 ayda hem dıyet hem spor ıle 55 olurum:18::18:
hemen soylıyeyım
patlıcanları oyle butun butun fırın posetıne koy 45 dk pısır
pıstıkten sonra soy
bıberde koy ayrı bır posete onlarıda pısır yarım saat
sonra bunları dogra bır borcama ustune bol sarımsaklı yogurt
ımmmhhhh mıs mıss
ben yapıorum tawsıye ederım :))))
şöyle yapıyorum fasulyelerimi haşlıyorum patlıcanlarımı kızartıyorum patatesleride ve kırmızı etli biberi domateslerimide doğramacıdan geçriyorum poşetliyorum hayatım pişirme vakti geldiğinde az çözdürüp evvelden haşlayıp kavurduğum etlere ilave ediyorum geriside herkesin evinin lezzetine kalmış :)
hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar :)
uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ama bu zayıflama derdi beni de üye yaptı. baktım herkes birbirine destek oluyor motivasyonu artıyor, ben de gelmek istedim.
dün iftarda başladım bakalım yemeklerden kısmaya.. bakalım devam edebilecek miyim :/
canım fırında da güzel olur bence ama tavada yapma çok kalorili oluranam bu gün pazar topiğe kimsede uğramaz kaldımmı yine yalnızz
eeee hatun kızçeler gece yazdığım soruya hiç yazanınız olmamış yokmu aranızda şöle becerikli hatun yemek konusunda
patlıcana kızartma tadını vericek ama fırında yapmak istiyorum sizce pişermiki fırında üzerinede bol dometes sos
bilemedim tavada çok kalorili olucak kesin ondan öle yapmak istemiyorum
bana bir yol gösterin kızçelerim :26::26::26:
gayet güzeldemin kahvaltımı yaptım kaçırmak yok azcık yiyorum artık
1 haşlanmış yumurta, avuç içi kadar pide ve koca 1 bardak su
bundan sonra böylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?