70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizceler gecmise baakamadim acil yazayim sabah okurum bana yazdiginiz cvplari
Ya size sorum olcakti benim:26:
Patlicanin hafif hali naasil yapilir annem kizart tavada faln dedi ama o zaman cok kalorili dimi
Bole domete soslupatlican kizartma yemegi yapmak istiyorum
acaba fririnda yapsamda olurmu veya nasil yapmaliyim patlicanin hafif olmasi icin
Onerilerinizi bekliyorum
İi geceler kizcelerim optum kocaman

kızlar bu aralar çok yoruluyorum dün sahura kadar uyumamıştım kışlık sebzemi difrize hazırladım 12 kg domates menemen şişeledim 10 kg fasulye difrize attım üç paket karnıyarıklık kızarttım 6 kg vişne attım iki paket de türlü attım dolaba bu sahurdada uyuyamadım niyeyse şimdide çok uykum var hepinizi seviyorum çiçekler :)

birşey için geldim aslında MARİTSA'dan özür dilemek için ve bence diğer arkadaşlarında maksadı seni incitmek diildi sadece gırgırdı aşırı oldu benimki biraz kusura kalma emi hakkını helal et MARİTSA etmezssen şakada olsa söylediğim sana şizofreni isnad ettim hem vicdanen yanarım hem MEVLA'MIN hoşuna gitmez lütfen üzerimdeki bu kul hakkını kaldır sana çok dua ederim

üstelik herkesin kendine ait fikirleri var bu beni nie kasdı desem sanırım bazen bazı konularda çok hassasiyet gösteriyorum kusura kalma emi bazen öle ince düşünürümki bu yüzden hata bile yapabilirim misal arkadaşlarımın üzülmesini hiç istemediğimden eşiyle ayrı yada kavgalı olan arkadaşlarım kırılmasın diye eşimle ilgili güzel şeyler söylemeye bile çekinir üzülürüm söyleyemem bu gün güzel birşey yaşatmış olsa onu bile anlatıp paylaşmaya çekinirim arkadaşlarım üzülmesin diye bilmem anlatabildim mi?...

şimdide sahur menüm:iki çatal beyaz peynir üç zeytin iki dilim salatalık iki dilim domates yarım dilim esmer ekmek birbuçuk litre su iki bardak çay bir bardak bitki çayı

suzim bu yazdıklarımı okuduysan sendende özür diliyorum çünkü bu anlattığım haleti ruhiyemi bu sebepden öğrenmiş olman bile seni üzmüş olabileceğimi düşündürür ve bende üzülürüm

Evet canim bence de yuzde super fikir:13:

Ben de hazirlicam insallah agustos sonu gibi dusunuyorum ama ..
Simdilik 8 kg visne attim deepfreeze o kadar
Gecen sene musakkalik yaptigim patlican kizartmalari cok gizel gitti patayes kizartip kizartma gibi de tukettik.. de karniyarik hala bi suru var..
Kayinvalideme komsuma dagitip yenisini yapicam :)
bennde menemen ile domates rendesini siseliyorum ama nerden baksan 15 wp sise yapiyorum
Yemeklere de koydugum icin..
Barbunya, domatesli taze fasulye koyuyorum ben binde

Farkli trifleri olan var mi??

Bezelye zamani gecti mi :26:

Suzim ya inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olur canım tüm dualarım seninle Allah doğru yoldan ayırmasın kimseyi :18:

kızzz sen yine hedefe ulaştın nerdeyse bende daha o da yok ben 60 olsam da salsam kendimi en azından kilo korumaya geçmiş olurum ama daha olamadımki bir türlü nolcak halim bilmiyorum

aman şeker biz bizeyiz boşver çekin gitsin foto valla uzun zamandan beri görmüyoruz hiç topikte foto en azından hırslanırız yaa

eskiden nasıldık ama her gün foto paylaşan olurdu

çok motive olurduk

kendimi motive etmek için şu alışveriş sitelerindeki hatunlara bakıyorum uleynnn diyorumm bende böle olaydımyaaa

anam benide böle doğursaymışya diyorum ama olurmuu maşşallah anacım en tombiğinden doğurmuş beni

anam bu gün pazar topiğe kimsede uğramaz kaldımmı yine yalnızz

eeee hatun kızçeler gece yazdığım soruya hiç yazanınız olmamış yokmu aranızda şöle becerikli hatun yemek konusunda

patlıcana kızartma tadını vericek ama fırında yapmak istiyorum sizce pişermiki fırında üzerinede bol dometes sos

bilemedim tavada çok kalorili olucak kesin ondan öle yapmak istemiyorum

bana bir yol gösterin kızçelerim :26::26::26:

kısçeler pazar die kendimizi salmak yok dimi

yemiyoruzzzz yemiyoruzzzzzzz

yemicezzzzzzzzz incecikkk hatunlar olup salıncaz

hemen soylıyeyım
patlıcanları oyle butun butun fırın posetıne koy 45 dk pısır
pıstıkten sonra soy
bıberde koy ayrı bır posete onlarıda pısır yarım saat
sonra bunları dogra bır borcama ustune bol sarımsaklı yogurt
ımmmhhhh mıs mıss
ben yapıorum tawsıye ederım :))))

mrb kızlar nasılsınz
dun spor saloonuna kayı olduk
5 aylık ıns 5 ayda hem dıyet hem spor ıle 55 olurum:18::18:

Kazzy turluyu nasil yapiyorsunn?

şöyle yapıyorum fasulyelerimi haşlıyorum patlıcanlarımı kızartıyorum patatesleride ve kırmızı etli biberi domateslerimide doğramacıdan geçriyorum poşetliyorum hayatım pişirme vakti geldiğinde az çözdürüp evvelden haşlayıp kavurduğum etlere ilave ediyorum geriside herkesin evinin lezzetine kalmış :)

bizim topike uğramamış sanırım forumu açar açmaz noranın yazısını gördüm ama sayfa sayfa bakıyorum bizim topikte yok :)

hey noritta tooo nerdesiin ?:)hoşgeldin

bendeboyle yapayımm sagolasın hasret cımmmm

Anlaim canim cok sagol
Ben koz kirmizi biberle patlicani da cok seerim
Gecen sene ohlum 1 yasindaydi yapamadim
Bu yil nasipse yapiam
Organik besin candir

demin kahvaltımı yaptım kaçırmak yok azcık yiyorum artık
1 haşlanmış yumurta, avuç içi kadar pide ve koca 1 bardak su
bundan sonra böylee

hoşgeldin canım
canım fırında da güzel olur bence ama tavada yapma çok kalorili olur
demin kahvaltımı yaptım kaçırmak yok azcık yiyorum artık
1 haşlanmış yumurta, avuç içi kadar pide ve koca 1 bardak su
bundan sonra böylee
gayet güzel
bende 1 yumurta 1 dilim ekmek yedim

merhabalar :) arkadaşlar ben kaç gündür internette araştırma yapıyorum da çok fazla bişi bulamadım. size sormak en doğrusu diye düşündüm. ben özelde diyetisyene gitmek istiyorum ve merak ediyorum. diyetisyenler kişiye özel mi yapıyorlar yoksa elinde hazır bulunan diyet listesini mi veriyor?? bn daha önce devlette gittim ve diyetisyen bana hazır diyet listesini verdi gönderdi. ne diyorsunuzz??

aranızda bursadan olun var mI??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…