70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bananeeee tartıda oynuyor bısdeee

uff

bu arada gıtt gıdıyordan alısverıs yapan varmı aranısdaaa memnunmusunuzzz esımcın spor ayakk.bakyrmda:)

ben çok alışveriş yaptım ordan memnunum canım,ama sana tavsiyem,müşteri yorumlarını ve yüzdesine bakman,nekadar çok müşteri menuniyeti varsa okadar iyi satıcıdır aman dikkat et,sonradan başın ağrımasın

tamam canım ınsl..bakarım dedıgın gibiiii benım dugun fotolarımıda esımpc atmıstı ark.geldı nasıl yaptıysa sılmıss hepsını o gunbgn aklıma geldıkce snr oluyrmm yaaaaaaaaa dedıgın gıbı ancak kurtarmıstrr cnm

canım sıkılıyo ya ösym de sonuçları açıklamıyo daha ille cumayı beklicek
hayırlısı olsunnn canım bbenımmmmm ınsl..ıstedgn gıbı lur bzımde parke ısı bıttı temıslık vaktı sonrda tartılırr yazarımkıslarr muckkk

rahman ve rahim olan adına sığınarak
açtım iki elimi kor gibi iki yaprak
bir edep ölçeüinde ümitli ve utangaç
işte dünya önümde benim gönlüm sana aç

şu seyriyen ellerle senden seni isyterim
senden seni isterken canımdan çıkar tenim....

mehmed emin ay bilen var mı devamını okuyun çok güzel sözler tasavvuf ilmi keşkemde vakıf olaydık çok güzel yaa dünyaya bakışı değişiyor insanın herhal çünkü bununla meşgul olanlar hep gözüme ay gibi görünüyor tabii oryantalistler diil karışmasın...

ramazan ortalarında gittim bursadada pirimiz üftadeye gittim ramazandan sonra aşk pervanesi hüdayime yine koşmak nasip olsun inş!

dün sakal-ı şerif gelmiş,annemle görmeye gittik,çok duygulandım benyaa,annem dilek dile dua et öperken dedi,ben öyle kapıldımki büyüsüne ne diycemi ne istiycemi bile unuttum öperken ,o çok yüce bi duygu,bi yaşlı teyze vardı,dediki ben 70yaşımda ancak görebildim,sizler nekadar şanslısınız gencecik yaşınızda görmek nasip olmuş dedi,kadın yere atıverdi kendini ağlamaya başladı,nasıl dua ediyo,haber verdiniz bana diye,allahım herkezin dualarını kabul eylesin inşallah..

ona neymis senin basenlerinden canim aaa sanami kaldi sen bak isine deseydin keske ben türkiyedeyken abiye alacaktim teyzemin kiziylan maasa maasa geziyoruz girdik bir maasaya yardimci olabilirmiyim dedi kiz abiyelere bakiyorduk dedim sizin icinmi diye teyzemin kizina bakti yok benim icin dedim bilmiyorum sizin bedeninize göre bulabilirmiyiz diyor o an o kizi bogazim geldi
yok de madem
kızlar triendy nerde bu arada?
eşi hapisteydi, ne oldu acaba dilekçe vereceklerdi?
göremiyorum birkaç gündür, merak ettim umarım herşey yolundadır
hakket ya napti acaba
cok sagol canimcim yaaa insallah fayda eder deneyeyim giderse dünyalar benim olur

hayirli yolculukklar canim
ben geldıııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hosgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn cannnnnnimmmmm özledin kendini
Kendimi dövebilir miyim

Günaydın kızlar
niye ki bebegim :26::26::26: hem gelmiyorsun artik eskisi gibi busecim ya
kolay gelsin canim
a 20,a20,a20 heeee ismide isim miiiişş leeyyyyn gıss bak dedik demi?
benimle çıkan mı gız şu karşıki dama kadar

baktım baktım çıkalım bebeem
simdi beni neden biraktigini anladim
ahanda yazıyom

başlangıç 78

geçen hafta 69.2 diye hatırlıyorum en son

bu hafta 68.300

hedef 56 57

UMUT DÜNYASI İŞTE
tebrikler canim
İyi guzel günler canlarim nasilsiniz
iyilik tatlim senin canin sIkInmis gecer insallah canim
elbisene cok güzel yakismis canim sacin zaten güzelsin

Ben kaçıyorum kızlar.

Odamı temizleyeceğiiim bugün.

Annem perdeleri sökmüş bile. Camı silmeye başlayım ben
kolay gelsin esincim
Eki Görüntüle 490518

geç oldu ama tünaydııın hepinizeeeeeeeee
tünaydin canim
hic bir fikrim yok canim ya :26: aksam kardesime sorayim o belki bilir :26:
canım sıkılıyo ya ösym de sonuçları açıklamıyo daha ille cumayı beklicek
insallah istediginiz gibi sonuclanir kizlar
Gece gece itiraf ettik hepsini yol valla yol hak ettik
yolarim tabii duymiycammi sanettiniz he benim herseyden haberim olur fahriye evrenle özcan denizin ceylaninda esinden ayrildigini bile biliyorum

Olki mecnun arar sandın leylayı
leylada görmüş idi aşkı mevlayı
koşmuş idi çöllerde serabı sevdayı
bulduğu gün bırakmışdı nefsi hevayı
leyla böyle güzel ise gözümde
mevladır yaratan onu turab özünde
oysa leyla geldiğine dönecek
mecnuna leyla diil aşkı yaratan gerek
mecnuna aşkı leyla diil
aşkı mevla gerek!

Nacizane ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…