yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bananeeee tartıda oynuyor bısdeee
uff
bu arada gıtt gıdıyordan alısverıs yapan varmı aranısdaaa memnunmusunuzzz esımcın spor ayakk.bakyrmda:)
:95: napim ben sizi ha napimsaciniizi basinizi yoldurturmayin bana üleeenn
tamam canım ınsl..bakarım dedıgın gibiiii benım dugun fotolarımıda esımpc atmıstı ark.geldı nasıl yaptıysa sılmıss hepsını o gunbgn aklıma geldıkce snr oluyrmm yaaaaaaaaaben çok alışveriş yaptım ordan memnunum canım,ama sana tavsiyem,müşteri yorumlarını ve yüzdesine bakman,nekadar çok müşteri menuniyeti varsa okadar iyi satıcıdır aman dikkat et,sonradan başın ağrımasın
hayırlısı olsunnn canım bbenımmmmm ınsl..ıstedgn gıbı lur bzımde parke ısı bıttı temıslık vaktı sonrda tartılırr yazarımkıslarr muckkkcanım sıkılıyo yaösym de sonuçları açıklamıyo daha ille cumayı beklicek
canım sıkılıyo yaösym de sonuçları açıklamıyo daha ille cumayı beklicek
hayırlısı olsunnn canım bbenımmmmm ınsl..ıstedgn gıbı lur bzımde parke ısı bıttı temıslık vaktı sonrda tartılırr yazarımkıslarr muckkk
Öff evet ya açıklamazsa daha basıcam ösym yi o olucak
ayneninşallah yarın açıklar da kurtuluruz artık şu stresten
canım sıkılıyo yaösym de sonuçları açıklamıyo daha ille cumayı beklicek
Aslında böyle yarın diyincede bi heycaz yaptımAma elbet açıklanıcak o yüzden ne kadar erken o kadar iyi,benimseriz birazcık
Öff evet ya açıklamazsa daha basıcam ösym yi o olucak
cuma günü açıklanıcakmış haydi bakalım hayırlısı inş istediğin yer olur
valla hep böyle yapıyorlar galiba dahada atmasınlar açıklama tarihini de artık
heyecan da var tabi ama sabır falan kalmadı artık
ona neymis senin basenlerinden canim aaabu arada dün canım bir kez daha sıkıldı moralim bozuldu magazada etek denıyorum kadının bırı geldı etegı duzeltıyo yanlıs anlamayın ama sızdede bendekı gıbı bıraz basen olunca dedi..bunu soyleyen benden en az 10 yas büyükkötü niyetten söylemedi ama işte
kızlar ya bende saçımı en son sarı bakır yapmstım sımdı ıkncı boyayı yaptrmam gerekıyor dıp değil ama normal boyancak yıne cunku oturması gwerek 3.den itibaren dip olcak dedi uff çok para harcadım kendim boyayabılırmıyım kı ya da bı arkadasıma boyatsam? birde açtırınca dökülmeye basladı yoksa hıc boyatmasam mı :18::18::18: uff bilemedim
hakket ya napti acabakızlar triendy nerde bu arada?
eşi hapisteydi, ne oldu acaba dilekçe vereceklerdi?
göremiyorum birkaç gündür, merak ettim umarım herşey yolundadır
cok sagol canimcim yaaaçatlaklar mı Suzim. ben kk da bir formül okudum ve geçiyor diyenler de baya var. kahve+limon suyu
bunu sanırım gün aşırı güzelce çatlaklara sürüp sonra duş alınacakmış
pisicik üzülme yaa, böyle insanlar heryerde var. ne kadar iyi niyetle de söylenmiş olsa hoş değil. ona mı kalmış eteği düzeltmek. insan zaten kilolu olunca hemen kırılıyor, böyle şeyleri dile getirmek çok yanlış çok...
ben boyamı kendim yaparım ama benimki hani sabit renkler. sabit derken bir boya alıp boyamak gibi. heni karışım renkler olsa yapamam onu. en son köpük boya almıştım bakalım onu hiç denemedim o daha kolay diyorlar.
hayirli yolculukklar canimaksam 5,5gıbıcıkacagız yola ve kaynım parkecılerı ayralamıs sımdı salon ve gırıse parke yapmak ıcın geldıler uff bır bu eksıktı daha vlızım hazır dglyaaaaaaaaaaa bır suru ısımın arasın bu geldı bırde ufffffffffffffffffsınır oldum sbh 5 gıbı yattım gozlerım agrıyorrrrrrrrrrr sonra 8 de bır 10 bır kalktımdaha da yok uyku fılannn:26: ufffff neyse bırakın benı de asıl mesleye gelıyımm ne kdr durursam pc acık onagre en son kg bıldırımım olacak hnmlarrr lısteye sanırım uruz yapacak sagolsun her hafta yapıyor benı de lısteye alsın gercı belkıde kara lısteye üfffffffffffffffff:18:yaaa neyse aksam uzerı3-4gıbı kg bıldırıırım ınsl..vermısımdırrrrrrrrrrr
hosgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn cannnnnnimmmmm özledin kendiniben geldıııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
niye ki bebegim :26::26::26: hem gelmiyorsun artik eskisi gibi busecim yaKendimi dövebilir miyim
Günaydın kızlar
kolay gelsin canimnapanız bakeeemooooouuuu kaçaklarımız varmış cociiim ALLAH seni inandırsın dün aklımdan geçtin heee hasoşum zaten verdi kg leri yüzümüze bakmıyo artık demi ahanda böle yapıyo bize bide böle
ayyy camları silcem kısceler gürüşmek üzere inşaallah ama bu aralar hepimizde var bi kaçamak durumları bi görünüp bi kaybolur oluyoruz
a 20,a20,a20 heeee ismide isim miiiişş leeyyyyn gıss bak dedik demi?
benimle çıkan mı gız şu karşıki dama kadar
baktım baktımçıkalım bebeem
ahanda yazıyom
başlangıç 78
geçen hafta 69.2 diye hatırlıyorum en son
bu hafta 68.300
hedef 56 57
UMUT DÜNYASI İŞTE
İyi guzel günler canlarim nasilsiniz
elbisene cok güzel yakismis canim sacinkısceler ne ıcın sac modelı aradıgınızı bılmıorum ama
ben kuzenımn dugununde yaptıgım sac modelını gostereym cok begenmıstm
tawsıye ederm cok degısık bır havası varEki Görüntüle 490422
kolay gelsin esincimBen kaçıyorum kızlar.
Odamı temizleyeceğiiim bugün.
Annem perdeleri sökmüş bile. Camı silmeye başlayım ben
tünaydin canim
hic bir fikrim yok canim ya :26: aksam kardesime sorayim o belki bilir :26:benim cameram vardı(sd kartlı),içindede çektiklerim,tatildeyken çekilen onca videom,geçen yeğenim oynarken format atmış hepsi gitmiş
recuva diye bi programla geri getirdim hepsini fakat bitane resim vardı onu açtı,gerisi hepsi video 15kadar,hiçbirini açmıyo,error veriyo sanırım hasarlımı kurtardı neyaptı bilmiyorum ama,bunları açmam mümkün değilmi artık,gittimi onca güzel anı çok mutsuzum,bidaha aynı şeyleri imkansız yaşayamayız çok güzel şeyler yakalamıştım,erkek arkadaşıma söyleyemedim bile,sözde oturup hepsini beraber izliycektikvarmı fikir vericek bi bi yardımsever
insallah istediginiz gibi sonuclanir kizlarcanım sıkılıyo yaösym de sonuçları açıklamıyo daha ille cumayı beklicek
yolarim tabiiGece gece itiraf ettik hepsiniyol valla yol hak ettik
simdi beni neden biraktigini anladim
insallah istediginiz gibi sonuclanir kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?