70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün böyle bi cins hissediyorum kendimi moralim bozuk aslinda bir sebebde yok depresifim biraz biraz size takilayimmii islerim var anneme gidicem bugun

Fotoğraf yüklicem şeker bayaa bii..

Günaydınn şekerler...

Dünkü Menü

İftar:
patatesli köfte
1 tabak kabak yemeği
1 dilim ekmek
salata

Sahur:
1 parça simit
süt

Günaydın şeker. Sahur ne öyle az olmuş. Nasıl duruyosun o kadarcık şeyle sen.

günaydııınnnnn

Günaydın canım..

Günaydın şeker. Akşam Patates yemişsin keşke ekmek yemeseydin birde. Tabi kola da fazlalık.

Günaydın canım. Beğenmene sevindim

Saol şekerim. sonuncu saçta kararlıyım gibi

Bence kendin boyama. Böyle düz renkler olsa neyse ama kuaförde karışımla hazırlanmış boyaları evde yapmamız çok zor. :26:

kızlar triendy nerde bu arada?
eşi hapisteydi, ne oldu acaba dilekçe vereceklerdi?
göremiyorum birkaç gündür, merak ettim umarım herşey yolundadır

Evet uzun süredir gelmedi. İnşallah kötü bişey yoktur.Herşeyle kendisi uğraşıyor belki yoğundur canım yaa

Yola çıkmak için hazırlannırken parkeci ne alaka şeker ya ??

Siz kendiniz ararsınız aramak isteseniz, o neden karışmış ki ?

Günaydın canım. Teşekkür ederim beğenmeniz benim için önemli çünkü ben pek severek almamıştım

ben geldıııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin bacım nerelerdesin sen ?

Kendimi dövebilir miyim

Günaydın kızlar

Günaydın canım. Nolu ? Fazla mı kaçırdın ?

buralardayım bacım kosusturmaca gıdıyo benım
bayramdan sonra hep buralardaym ıns
nısann warmıs cok sewndm allah tamamına erdırsn ıns

Sonuncu daha çok hoşuma gitti şekercim. 4.ü dağınık gibi biraz sanki ama hepsini göstercem miko'ya.

Ortaya karışık bişeyler yapar artık

İyi guzel günler canlarim nasilsiniz

Selam canım. Bizler iyiyiz de sana nolmuş böyle ?

Canım benim nişanım için saç arıyoruz. Ama genelde açık maşalı bi saç düşünüyorum.

Kıyafet baya bi ağır zaten. Topuzla iyice ağırlaştırmayım dedim

Ben kaçıyorum kızlar.

Odamı temizleyeceğiiim bugün.

Annem perdeleri sökmüş bile. Camı silmeye başlayım ben

neyse sen beni tutarsın demi? kıss itme sakın heee
dul kalırsın bak diyiiiim

bende de çok pis yükseklik korkusu var hem benim korkum seninkini döver o derece

eneee ben bilmiyom bunu çok mu küçük kaldım ki :26:

gidip camlarımı silsem ii olcek hadin gürüşürük bu arada moni ve devranımda gelmiş hoşgelmişler ben gidiyorre kısçeler byeee
gule gule sekerımmmm bende temelliii gıdecegımmm aksama aon gunluk ızın kadıgıdı ımzalarmısınızz benım ıcınnnn

bayam ıcın gıdecegızz ve ben kayın valıdelerl e kalıyorum suan kayın valıdler memeletteler kaynımda bekar oda bızle kalıyor yanı 3 kısıyız oda evlerın eksıgını yaptırak dıyordu parkeyı kaologdan beyenmıstık ama bız bayramdan sonra beklyrdk o gorev ıcabı bayrama gıdemyrr oda pakecıerı ayar etmıss ahanda bıtmek uzere parke ısıııı bend euyudummm alla uykusuzdummm bırde hatım yetırsıtırıyımm dıe durmadan KUR AN okuyormm oda gozlerım bayagı uykusuzluk + yorgunluk bayagı etkıledı bende attıkafayıı cuppp yataga hehehe i geldı ama yenı uyandım sayılırr 2 st heheheh nasılsınnn sen hasrettt a20 özleyın benı olurmuuuuuuuuuuu:2:

güle güle git çabuk dön ama özlerim

bende de çok pis yükseklik korkusu var hem benim korkum seninkini döver o derece

eneee ben bilmiyom bunu çok mu küçük kaldım ki :26:

sensin yaşlı lenn tmm mı?!çok ayıp saçın çeker ablaların heee seni seniiii çıtırım ben daha diyosun gittim dediysem bi gözüm buralarda heee

sensin yaşlı lenn tmm mı?!çok ayıp saçın çeker ablaların heee seni seniiii çıtırım ben daha diyosun gittim dediysem bi gözüm buralarda heee

eneeee ben yaşlı demek istemediydim :26: çok mu tıfıl kaldım dediydim yaa sen benden çıtırsın tabi benim içim geçti artık

güle güle git çabuk dön ama özlerim
ben hıc gıtmek ıstemıyorummm canım esım cok svyr cunku dusenımbosuluyor orada yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaama esımı cok sevınce orayıda sevmek zorundayım hehehe ınsl..kacamaksız tatıl umuyorum bakalımbgn tartı gulecekmı bana cunku 3 haftadır bosluyor beını yaaa 70 lerdeolursamm suppperrr olurrr ama benm tartı 1.cıkmadaeksılı
2.ve 3.cıkmada farklı gosteryr dıjıtal bu yenı aldım 2 ay omadıı hehe neden kı sencee 1.mı oyksa 2.3 mu kabl edeymm

aşk işte benim tartı da öyle şekerim ilk seferde çok çıkıyo ama 2. 3. seferlerde gerçeği çıkıyo ben de 10 kere çıkıyom tepesine hangisini daha çok gösterip sabitleniyosa onu kabul ediyorum

aşk işte benim tartı da öyle şekerim ilk seferde çok çıkıyo ama 2. 3. seferlerde gerçeği çıkıyo ben de 10 kere çıkıyom tepesine hangisini daha çok gösterip sabitleniyosa onu kabul ediyorum
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bananeeee tartıda oynuyor bısdeee

uff

bu arada gıtt gıdıyordan alısverıs yapan varmı aranısdaaa memnunmusunuzzz esımcın spor ayakk.bakyrmda:)

benim cameram vardı(sd kartlı),içindede çektiklerim,tatildeyken çekilen onca videom,geçen yeğenim oynarken format atmış hepsi gitmiş
recuva diye bi programla geri getirdim hepsini fakat bitane resim vardı onu açtı,gerisi hepsi video 15kadar,hiçbirini açmıyo,error veriyo sanırım hasarlımı kurtardı neyaptı bilmiyorum ama,bunları açmam mümkün değilmi artık,gittimi onca güzel anı çok mutsuzum,bidaha aynı şeyleri imkansız yaşayamayız çok güzel şeyler yakalamıştım,erkek arkadaşıma söyleyemedim bile,sözde oturup hepsini beraber izliycektikvarmı fikir vericek bi bi yardımsever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…