dördüncü saç ve fekat toplanması biraz kulak üzerinden başlayıp ensebaşlangıcına doğru inse çok diil ve sıkıda diil bol bööle hafif toplu ense başlangıcından sonra dalgaları salık bıraksa sonra omuzlara düşmesin bence arkaya doğru salınsın mikkemmel olur mikkemmel ahh o hayalimdeki yok ki burada ama inş siz anladınız beni
foto istiyorum tatlım boool bool
Günaydınn şekerler...
Dünkü Menü
İftar:
patatesli köfte
1 tabak kabak yemeği
1 dilim ekmek
salata
Sahur:
1 parça simit
süt
günaydııınnnnn
günaydın kızlar
ya dün aksam yemeğinde 2 hurma 1 kuru kayısı bi tabak patates köfte yemeği (fırında yağsız) 5 köfte (büyük değil) 4 kızartmalık patates dilimi kadr patatesi vardı bir ince dilim çavdar ekmeği cacık yarım bardak kola kaçamağı yaptım :18: işin kötüsü o kadar yorgundum ki uyuyakalamısım yemekten sonra spor falan yalan oldu dün
günaydin ekmekli kadayiflarim
artik onuda onlar düsünsün tatlim
4 ve son benimde hosuma gitti
cok güzelmis tatlim cok begendim güle güle kulan
:95: napim ben sizi ha napimsaciniizi basinizi yoldurturmayin bana üleeenn
günaydin gamzem
günaydin tatlim
günaydin rakibembenim umutum gitti bugün tartildim pazartesinden fazla cikti kacamaklardan kactigim halde
ahh be Suzim sağolasın bak streç deyince benim lahan yağım vardı ama bebeğimi emzirdiğimden deneyememiştim.
bendartık onu denemeye başlayım, lahana sürüp streç sarayım bu bahaneyle belki biraz da spor yaparım süper olur
sağol sağol sağoool Suziiimmm
sıkma canını verirsin hemen gelen hemen gider mantığıyla düşünürsek
bend e senin gibi yapıyordum canım
hafta sonu dibe vuruyor hafta içi dikkat ederek kilo veriyordum başlarda
baktı msonra takıldım, yani bir yerden sonra bu olay tıkanıyor
stil değiştirip başka yöntemler yapmak gerekiyor. sen de çarşambaya kadar kaçamak yapmayı bırakmalısın belki de
ohh misss
dip boyaya benim de ihtiyacım var, ben kendim yapıyorum bak onu da bu akşam yapmaya çalışayım iftar sonrası
bu arada saç modellerini alıntılamayı unutmuşum ama sonuncu çok hoşuma gitti benim
diğer konuda da sıkma kendini, bu senin en güzel günlerinden biri olacak, kendisi kasıp sıkılma Esincim
bu arada kahvaltı takımını da beğendim iyi günlerde kullan canım
bu arada dün canım bir kez daha sıkıldı moralim bozuldu magazada etek denıyorum kadının bırı geldı etegı duzeltıyo yanlıs anlamayın ama sızdede bendekı gıbı bıraz basen olunca dedi..bunu soyleyen benden en az 10 yas büyükkötü niyetten söylemedi ama işte
kızlar ya bende saçımı en son sarı bakır yapmstım sımdı ıkncı boyayı yaptrmam gerekıyor dıp değil ama normal boyancak yıne cunku oturması gwerek 3.den itibaren dip olcak dedi uff çok para harcadım kendim boyayabılırmıyım kı ya da bı arkadasıma boyatsam? birde açtırınca dökülmeye basladı yoksa hıc boyatmasam mı :18::18::18: uff bilemedim
kızlar triendy nerde bu arada?
eşi hapisteydi, ne oldu acaba dilekçe vereceklerdi?
göremiyorum birkaç gündür, merak ettim umarım herşey yolundadır
aksam 5,5gıbıcıkacagız yola ve kaynım parkecılerı ayralamıs sımdı salon ve gırıse parke yapmak ıcın geldıler uff bır bu eksıktı daha vlızım hazır dglyaaaaaaaaaaa bır suru ısımın arasın bu geldı bırde ufffffffffffffffffsınır oldum sbh 5 gıbı yattım gozlerım agrıyorrrrrrrrrrr sonra 8 de bır 10 bır kalktımdaha da yok uyku fılannn:26: ufffff neyse bırakın benı de asıl mesleye gelıyımm ne kdr durursam pc acık onagre en son kg bıldırımım olacak hnmlarrr lısteye sanırım uruz yapacak sagolsun her hafta yapıyor benı de lısteye alsın gercı belkıde kara lısteye üfffffffffffffffff:18:yaaa neyse aksam uzerı3-4gıbı kg bıldırıırım ınsl..vermısımdırrrrrrrrrrr
günaydın canlarım
ohh mis gibi ne güzel koktu
beğendim şekerim yakışmış da sanasaç modellerinden ben de sonuncuyu beğendim
ben de onu merak ediyorum ya ne zamandır uğramadı :44: bi de kızlar bi berivan vardı buralarda nereye gitti o hiç gelmiyo :44:
ben geldıııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kendimi dövebilir miyim
Günaydın kızlar
kısceler ne ıcın sac modelı aradıgınızı bılmıorum ama
ben kuzenımn dugununde yaptıgım sac modelını gostereym cok begenmıstm
tawsıye ederm cok degısık bır havası varEki Görüntüle 490422
Fotoğraf yüklicem şeker bayaa bii..
Günaydın canım. Teşekkür ederim beğenmeniz benim için önemli çünkü ben pek severek almamıştım
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin bacım nerelerdesin sen ?
Günaydın canım. Nolu ? Fazla mı kaçırdın ?
Bu fotodaki senmisin canim cook güzelsin maasallah
bunu bana nie yapıyonuz kısssçeler yaaa tmm ben gedicem
bütün kısslar toplandık yapıyonuz nnnolcek şimdi
heeenese hepinşizi çooook muckdurdum
esiiiiiiiiiiiiiiiiiiin saçlar dördüncü tmm mıııı?aaaahhh ankarada olsam sizin oralarda seni dünyanın en güzel nişan kızına dönüştürürdüm emme gerek yok sen zaten o kaaa güzelsin ki bebeğem elbise ve saç modeli sayende güzelleşecek!
İyi guzel günler canlarim nasilsiniz
kısceler ne ıcın sac modelı aradıgınızı bılmıorum ama
ben kuzenımn dugununde yaptıgım sac modelını gostereym cok begenmıstm
tawsıye ederm cok degısık bır havası varEki Görüntüle 490422
buralardayım bacım kosusturmaca gıdıyo benım
bayramdan sonra hep buralardaym ıns
nısann warmıs cok sewndm allah tamamına erdırsn ıns
Saol canım Amiiin..
İyi canım az kalmış buralarda olmana
herkezde buradaymısssss
nasılsınz sekerler[/QUOT
şükür bebeğem iyiik işte hacı yatmaz gibi eğiliyoz eğiliyoz kalkıyoz ama düşmek yok
anam bi şarkı geldi aklıma
geçtim düşler sokağından bi gece vaktiydi ceplerimde hacıyatmazlar.:26:hatırlayan varmı
walla sen yazdıkça ben gülüyorum yerimde yaaa
hatırlamam mı şarkıyı, çocukluğumun şarkısı.. yoksa gençliğimin miydi
yaşlandık anacım
neyse sen beni tutarsın demi? kıss itme sakın heee
dul kalırsın bak diyiiiim
şükür bebeğem iyiik işte hacı yatmaz gibi eğiliyoz eğiliyoz kalkıyoz ama düşmek yok
anam bi şarkı geldi aklıma
geçtim düşler sokağından bi gece vaktiydi ceplerimde hacıyatmazlar.:26:hatırlayan varmı
gule gule sekerımmmm bende temelliii gıdecegımmm aksama aon gunluk ızın kadıgıdı ımzalarmısınızz benım ıcınnnngidip camlarımı silsem ii olcek hadin gürüşürük bu arada moni ve devranımda gelmiş hoşgelmişler ben gidiyorre kısçeler byeee
Fotoğraf yüklicem şeker bayaa bii..
Günaydın şeker. Sahur ne öyle az olmuş. Nasıl duruyosun o kadarcık şeyle sen.
Günaydın canım..
Günaydın şeker. Akşam Patates yemişsin keşke ekmek yemeseydin birde. Tabi kola da fazlalık.
Günaydın canım. Beğenmene sevindim
Saol şekerim. sonuncu saçta kararlıyım gibi
Bence kendin boyama. Böyle düz renkler olsa neyse ama kuaförde karışımla hazırlanmış boyaları evde yapmamız çok zor. :26:
Evet uzun süredir gelmedi. İnşallah kötü bişey yoktur.Herşeyle kendisi uğraşıyor belki yoğundur canım yaa
Yola çıkmak için hazırlannırken parkeci ne alaka şeker ya ??
Siz kendiniz ararsınız aramak isteseniz, o neden karışmış ki ?
Günaydın canım. Teşekkür ederim beğenmeniz benim için önemli çünkü ben pek severek almamıştım
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin bacım nerelerdesin sen ?
Günaydın canım. Nolu ? Fazla mı kaçırdın ?
bayam ıcın gıdecegızz ve ben kayın valıdelerl e kalıyorum suan kayın valıdler memeletteler kaynımda bekar oda bızle kalıyor yanı 3 kısıyız oda evlerın eksıgını yaptırak dıyordu parkeyı kaologdan beyenmıstık ama bız bayramdan sonra beklyrdk o gorev ıcabı bayrama gıdemyrr oda pakecıerı ayar etmıss ahanda bıtmek uzere parke ısıııı bend euyudummm alla uykusuzdummm bırde hatım yetırsıtırıyımm dıe durmadan KUR AN okuyormm oda gozlerım bayagı uykusuzluk + yorgunluk bayagı etkıledı bende attıkafayıı cuppp yataga hehehe i geldı ama yenı uyandım sayılırr 2 st heheheh nasılsınnn sen hasrettt a20 özleyın benı olurmuuuuuuuuuuu:2:
bende de çok pis yükseklik korkusu varhem benim korkum seninkini döver o derece
eneee ben bilmiyom bunu çok mu küçük kaldım ki :26:
sensin yaşlı lenn tmm mı?!çok ayıp saçın çeker ablaların heee seni seniiii çıtırım ben daha diyosun gittim dediysem bi gözüm buralarda heee
ben hıc gıtmek ıstemıyorummm canım esım cok svyr cunku dusenımbosuluyor orada yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagüle güle git çabuk dön ama özlerim
ben hıc gıtmek ıstemıyorummm canım esım cok svyr cunku dusenımbosuluyor orada yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaama esımı cok sevınce orayıda sevmek zorundayım hehehe ınsl..kacamaksız tatıl umuyorum bakalımbgn tartı gulecekmı bana cunku 3 haftadır bosluyor beını yaaa 70 lerdeolursamm suppperrr olurrr ama benm tartı 1.cıkmadaeksılı
2.ve 3.cıkmada farklı gosteryr dıjıtal bu yenı aldım 2 ay omadıı hehe neden kı sencee 1.mı oyksa 2.3 mu kabl edeymm
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bananeeee tartıda oynuyor bısdeeeaşk iştebenim tartı da öyle şekerim ilk seferde çok çıkıyo ama 2. 3. seferlerde gerçeği çıkıyo ben de 10 kere çıkıyom tepesine hangisini daha çok gösterip sabitleniyosa onu kabul ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?