HAVADA AŞK KOKUSU VARRRR
Şekerler albümlerime nişan elbisemi ve düşündüğüm saçı ekledim.
Yorumları bekliyorum
kızlar triendy nerde bu arada?
eşi hapisteydi, ne oldu acaba dilekçe vereceklerdi?
göremiyorum birkaç gündür, merak ettim umarım herşey yolundadır
ben geldıııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet anlamıyorum ben hayatta söyleyemem 90 kilo olup kiloluyum diyene bile evet biraz göbek var basen var vs vs demiyorum olumlu seyler yapıcı seyler soyleyıp konuyu gecıstırıyorum kaldı kı ona yorum yap ya da duzeltme yap demedım insan etkileniyor işte ama inat değil mi zayıflaaycagım kayınvalıdem de en son bana bı bluz almıs nasıl buyuk geldı xl dedımkı ıcınde kaybodlum bı kcuuguyle degıstırelım anne uzerıme deneyıp almstm aynızyız aslında ama gıbı bır cumle kurduonu cok sevıyorum anne gıbı yaklasımı gercekten ama kilo konusunda ıkımızın aynı oldugunu dusunuyor halbukı o bı anne ve gobegı vs var kilosuda benden fazla tabiki işte kızlar bunlardan dolayı ideal kiloma ulascm bir kez 69 a düştüm boyumda 1.67 bide sporla falanda ugrasıım genelde sıkı gorunurum o yuzden cok zayıflamıssın zayıflama artık demısti eşimin ailesi
ben geldıııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kendimi dövebilir miyim
Günaydın kızlar
napanız bakeeemooooouuuu kaçaklarımız varmış cociiim ALLAH seni inandırsın dün aklımdan geçtin heee hasoşum zaten verdi kg leri yüzümüze bakmıyo artık demi ahanda böle yapıyo bize bide böle
ayyy camları silcem kısceler gürüşmek üzere inşaallah ama bu aralar hepimizde var bi kaçamak durumları bi görünüp bi kaybolur oluyoruz
Kendimi dövebilir miyim
Günaydın kızlar
hoşgeldin hayatım
canımmmmm
a 20,a20,a20 heeee ismide isim miiiişş leeyyyyn gıss bak dedik demi?
benimle çıkan mı gız şu karşıki dama kadar
herkezde buradaymısssss
nasılsınz sekerler[/QUOT
şükür bebeğem iyiik işte hacı yatmaz gibi eğiliyoz eğiliyoz kalkıyoz ama düşmek yok
anam bi şarkı geldi aklıma
geçtim düşler sokağından bi gece vaktiydi ceplerimde hacıyatmazlar.:26:hatırlayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?