70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canlarım

HAVADA AŞK KOKUSU VARRRR

ohh mis gibi ne güzel koktu

Şekerler albümlerime nişan elbisemi ve düşündüğüm saçı ekledim.

Yorumları bekliyorum

beğendim şekerim yakışmış da sana saç modellerinden ben de sonuncuyu beğendim

kızlar triendy nerde bu arada?
eşi hapisteydi, ne oldu acaba dilekçe vereceklerdi?
göremiyorum birkaç gündür, merak ettim umarım herşey yolundadır

ben de onu merak ediyorum ya ne zamandır uğramadı :44: bi de kızlar bi berivan vardı buralarda nereye gitti o hiç gelmiyo :44:

ben geldıııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ah keşke herkes düşünceli olabilse ama işte torba değil ki büzemiyoruz o ağızları

napanız bakeeem ooooouuuu kaçaklarımız varmış cociiim ALLAH seni inandırsın dün aklımdan geçtin heee hasoşum zaten verdi kg leri yüzümüze bakmıyo artık demi ahanda böle yapıyo bize bide böle

ayyy camları silcem kısceler gürüşmek üzere inşaallah ama bu aralar hepimizde var bi kaçamak durumları bi görünüp bi kaybolur oluyoruz

ahanda böööle nooldu ki noritom yaaaa cıssları mı yediiiin seni seniiii
merak etme tatlım tatil dönüşü hepimiz bi manyaklaştık zaten toplıycaz ALLAH'IN izni ile tmm mı?

a 20,a20,a20 heeee ismide isim miiiişş leeyyyyn gıss bak dedik demi?
benimle çıkan mı gız şu karşıki dama kadar

Kendimi dövebilir miyim

Günaydın kızlar

hoşgeldin hayatım

herkezde buradaymısssss
nasılsınz sekerler

ahanda yazıyom

başlangıç 78

geçen hafta 69.2 diye hatırlıyorum en son

bu hafta 68.300

hedef 56 57

UMUT DÜNYASI İŞTE

gidip camlarımı silsem ii olcek hadin gürüşürük bu arada moni ve devranımda gelmiş hoşgelmişler ben gidiyorre kısçeler byeee

bunu bana nie yapıyonuz kısssçeler yaaa tmm ben gedicem
bütün kısslar toplandık yapıyonuz nnnolcek şimdi
heee nese hepinşizi çooook muckdurdum
esiiiiiiiiiiiiiiiiiiin saçlar dördüncü tmm mıııı?aaaahhh ankarada olsam sizin oralarda seni dünyanın en güzel nişan kızına dönüştürürdüm emme gerek yok sen zaten o kaaa güzelsin ki bebeğem elbise ve saç modeli sayende güzelleşecek!

kısceler ne ıcın sac modelı aradıgınızı bılmıorum ama
ben kuzenımn dugununde yaptıgım sac modelını gostereym cok begenmıstm
tawsıye ederm cok degısık bır havası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…