insallah canimdün sakal-ı şerif gelmiş,annemle görmeye gittik,çok duygulandım benyaa,annem dilek dile dua et öperken dedi,ben öyle kapıldımki büyüsüne ne diycemi ne istiycemi bile unuttum öperken ,o çok yüce bi duygu,bi yaşlı teyze vardı,dediki ben 70yaşımda ancak görebildim,sizler nekadar şanslısınız gencecik yaşınızda görmek nasip olmuş dedi,kadın yere atıverdi kendini ağlamaya başladı,nasıl dua ediyo,haber verdiniz bana diye,allahım herkezin dualarını kabul eylesin inşallah..
Olki mecnun arar sandın leylayı
leylada görmüş idi aşkı mevlayı
koşmuş idi çöllerde serabı sevdayı
bulduğu gün bırakmışdı nefsi hevayı
leyla böyle güzel ise gözümde
mevladır yaratan onu turab özünde
oysa leyla geldiğine dönecek
mecnuna leyla diil aşkı yaratan gerek
mecnuna aşkı leyla diil
aşkı mevla gerek!
Nacizane ben
aslinda tam bana uyuyormussun bende yüksekden korkarim :18:ama dönmem dönememeneee :26: ben onu da bıraktım ama bak yükseklik korkum varben başka birini seviyom tanımazsınız siz iyicene çapkın oldum ya
inşallah bidenem
eneee :26: ben onu da bıraktım ama bak yükseklik korkum varben başka birini seviyom tanımazsınız siz iyicene çapkın oldum ya
inşallah bidenem
aslinda tam bana uyuyormussun bende yüksekden korkarim :18:ama dönmem dönemem
vayyy vayy vay anam vayy kıss sen suziyle beni bir mi?!ALLAH seni büyütsün emi!peki peki bu kimden kısss ya bu........
vayyy vayy vay anam vayy kıss sen suziyle beni bir mi?!ALLAH seni büyütsün emi!peki peki bu kimden kısss ya bu........
kim kimden noluyoçapkınımdır biraz malum yay burcu
kiz senin birde gayri mesur cocugun mu var
bakmayın böle lakırdı ettiğime bugün pek bi canım sıkkın nedensiz
kabz bast hali olmalı
ramazan bitiyor ama ben kendimi çook yetersiz hissediyorum
sadık bir kul olamıyorum ALLAH affetsin!
buda içimi sıkıyor sıkıyor sıkıyor!
bağıra bağıra ağlamak istiyorum!:84:
dün sakal-ı şerif gelmiş,annemle görmeye gittik,çok duygulandım benyaa,annem dilek dile dua et öperken dedi,ben öyle kapıldımki büyüsüne ne diycemi ne istiycemi bile unuttum öperken ,o çok yüce bi duygu,bi yaşlı teyze vardı,dediki ben 70yaşımda ancak görebildim,sizler nekadar şanslısınız gencecik yaşınızda görmek nasip olmuş dedi,kadın yere atıverdi kendini ağlamaya başladı,nasıl dua ediyo,haber verdiniz bana diye,allahım herkezin dualarını kabul eylesin inşallah..
1,5 saatte ancak salon ve korıdoru temsledım oldummmmmmm esımı aradımbgn gıtmeyelım dıe temıslık bıtmes 4,5 ca ve cok yorgunum dıe bırak yaptıgın kadr kalsın mustafa(kaynım)o yapsın devamını dedıııgazageldımo oyledyncecokunu yaptım bı rtv kaldı salona gececekkkkk duvralar bıle toz olmuss ıgrenccc tııı ya her yerrrrrrrrrrrrrr sımdıde dusa gırcemmm sonrada tartııı dua edınde gulsun bana bu ardaa yarınkı lısteye beıde yazın tammmmııııııııı ınsl vermısındırde bu kdr ısrar etmem ıse yararr hehehehhehe
delüü kizzhadi ya benim gayrı meşru çocuğum mu varmışkimmiş ben niye tanımıyom
allahim günahlarimiz varsa affetsin dualarimizi kabul etsin o bizim kötü niyetli insanlar olmadigimizi bilendir kötü niyetli insanlarla karsilastirmasin insallahbakmayın böle lakırdı ettiğime bugün pek bi canım sıkkın nedensiz
kabz bast hali olmalı
ramazan bitiyor ama ben kendimi çook yetersiz hissediyorum
sadık bir kul olamıyorum ALLAH affetsin!
buda içimi sıkıyor sıkıyor sıkıyor!
bağıra bağıra ağlamak istiyorum!:84:
bekliyoruz canim merakla1,5 saatte ancak salon ve korıdoru temsledım oldummmmmmm esımı aradımbgn gıtmeyelım dıe temıslık bıtmes 4,5 ca ve cok yorgunum dıe bırak yaptıgın kadr kalsın mustafa(kaynım)o yapsın devamını dedıııgazageldımo oyledyncecokunu yaptım bı rtv kaldı salona gececekkkkk duvralar bıle toz olmuss ıgrenccc tııı ya her yerrrrrrrrrrrrrr sımdıde dusa gırcemmm sonrada tartııı dua edınde gulsun bana bu ardaa yarınkı lısteye beıde yazın tammmmııııııııı ınsl vermısındırde bu kdr ısrar etmem ıse yararr hehehehhehe
:26: cok kötü oluyorsan tutma diycem canim ama 2 gün kaldi aslinda borcun olmazsin :26:oruc cok zorluyo kızlar benı tutmasam ıcım rahat etmıyo
gecelerı yemekten sonra hastalanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?