70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eki Görüntüle 490518

geç oldu ama tünaydııın hepinizeeeeeeeee

bebeğim sana arkadaş tavsiyesi bu cümlenin geçtiği her şeyden her yerden her.................den uzak dur lütfen.hiç dikkatini çektimi bilmiyorum tv de neredeyse bütün çizgifilmlerde magazin programlarında show amaçlı yarışmalarda hep cümleyi kuruyorlar ışığını yansıttı,ışığını yansıt,ışığını yansıtmak....... bak diğerlerinin arasıda ne kadar çekici duruyor dimi?o cümle(ışığını yansıt)bu subliminal yani bilinç altı msj biçimlerindendir!amman dikkat!gerisini ne sen sor ne ben sööliim:18:

insallah canim

eneee :26: ben onu da bıraktım ama bak yükseklik korkum var ben başka birini seviyom tanımazsınız siz iyicene çapkın oldum ya

inşallah bidenem
aslinda tam bana uyuyormussun bende yüksekden korkarim :18:ama dönmem dönemem

eneee :26: ben onu da bıraktım ama bak yükseklik korkum var ben başka birini seviyom tanımazsınız siz iyicene çapkın oldum ya

inşallah bidenem

vayyy vayy vay anam vayy kıss sen suziyle beni bir mi?!ALLAH seni büyütsün emi!peki peki bu kimden kısssya bu........

bakmayın böle lakırdı ettiğime bugün pek bi canım sıkkın nedensiz
kabz bast hali olmalı
ramazan bitiyor ama ben kendimi çook yetersiz hissediyorum
sadık bir kul olamıyorum ALLAH affetsin!
buda içimi sıkıyor sıkıyor sıkıyor!
bağıra bağıra ağlamak istiyorum!:84:

sıkma canını şekerim olur öyle arada :26:

1,5 saatte ancak salon ve korıdoru temsledım oldummmmmmm esımı aradımbgn gıtmeyelım dıe temıslık bıtmes 4,5 ca ve cok yorgunum dıe bırak yaptıgın kadr kalsın mustafa(kaynım)o yapsın devamını dedıııgazageldımo oyledyncecokunu yaptım bı rtv kaldı salona gececekkkkk duvralar bıle toz olmuss ıgrenccc tııı ya her yerrrrrrrrrrrrrr sımdıde dusa gırcemmm sonrada tartııı dua edınde gulsun bana bu ardaa yarınkı lısteye beıde yazın tammmmııııııııı ınsl vermısındırde bu kdr ısrar etmem ıse yararr hehehehhehe

içimden öyle geçiyo şekerim tartıda eksiyi görüceksin :128: hadi bakalım bekliyoruz

hadi ya benim gayrı meşru çocuğum mu varmış kimmiş ben niye tanımıyom
delüü kizz
allahim günahlarimiz varsa affetsin dualarimizi kabul etsin o bizim kötü niyetli insanlar olmadigimizi bilendir kötü niyetli insanlarla karsilastirmasin insallah

bekliyoruz canim merakla
oruc cok zorluyo kızlar benı tutmasam ıcım rahat etmıyo
gecelerı yemekten sonra hastalanıyorum
:26: cok kötü oluyorsan tutma diycem canim ama 2 gün kaldi aslinda borcun olmazsin :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…