İnşallah istediğin yer olur hayırlısı olsn
su cizelgemdeki balikda sahile nezaman varacak acepbari biraz ortaya gelse bogulacak o olacak :95:
hemen gururla dökülüyorum
öğlen: 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, yarım çay kaşığı kadar çikolata
ara: 1 tabak karpuz ve 1 şişe narlı soda
akşam: daha bilmiyorum ama abim hazırlıyotavuklu bişey hafif olur o da kesin
nasılım ama huhhuuuu
güzel bebegim :128ilav makarna yeme ama tavugun yaninda yogurt da ye yada ayyran yap kendine yaninada bol salata bendemi tavuk yesem bu aralar tavuga doyamiyorum
ben kactim sekerler mesaim bitiyor öpüldünüz
sonuç belli de işte yine de heyecan yapıyo insan kesinleşsin istiyorumoks'de de öyle olmuştu bi gün öncesi akşamdan baktıydım ama şimdi nasıl olur bilmiyorum
ben sana kiyamam ki tatlimiftara 3 litre icmeye calisacam tamam tatlim wc den cikamam o ayri mesele
yaklasdin bugün yemekde ne var bilmiyorum korkuyorum yarin tartidan
eşim sonunda içeri girdi arkadaşlar,cezası kesinleşti 11.ci ayın 15inde çıkıcakmış,5aydan 3aya düşmüş,hiç bi dilekçe sonuçlanmadı hüküm yemiş zaten dendi,en son yarın mahkemeye gidip söyleyin dediler,öyle yapıcam,yo ksa paşa paşa 3ayın geçmesini bekliycez : (
dualarınız eksik etmeyin,bu bayram yüzümüz asık üzgün geçicek çok mutsuzum ama yapıcak bişeyde yok..ayın 18inde topikteyim bekleyin beni anacım: )
Triendy
hemen gururla dökülüyorum
öğlen: 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, yarım çay kaşığı kadar çikolata
ara: 1 tabak karpuz ve 1 şişe narlı soda
bildirimi bu akşamdanmı yapıyo oruçlular,yoksa yarın akşammı
akşam yemeğimi de yedim yazayım
1 bütün tavuk göğsü etmiştir heralde yediğimhaşlanmış tavuk göğsünü tavada kimyon ve köriyle çevirdim onu yedim yanında bol bol salata bi de tadına bakmak için 1 kaşık pilav yedim nasıl, olmuş mu
akşam yemeğimi de yedim yazayım
1 bütün tavuk göğsü etmiştir heralde yediğimhaşlanmış tavuk göğsünü tavada kimyon ve köriyle çevirdim onu yedim yanında bol bol salata bi de tadına bakmak için 1 kaşık pilav yedim nasıl, olmuş mu
ben biliyodum seni eskilerden triendy arkadaşım,çok üzüldüm durumuna,allahım kurtarsın ne söylenir bilmiyorumki,ama yapılıcak bişey kalmamışmı,paraya falan çevrilmezmiki,,dualarım seninle..çok üzülme 3ayda olsa çabucak geçer sabreteşim sonunda içeri girdi arkadaşlar,cezası kesinleşti 11.ci ayın 15inde çıkıcakmış,5aydan 3aya düşmüş,hiç bi dilekçe sonuçlanmadı hüküm yemiş zaten dendi,en son yarın mahkemeye gidip söyleyin dediler,öyle yapıcam,yo ksa paşa paşa 3ayın geçmesini bekliycez : (
dualarınız eksik etmeyin,bu bayram yüzümüz asık üzgün geçicek çok mutsuzum ama yapıcak bişeyde yok..ayın 18inde topikteyim bekleyin beni anacım: )
Triendy
Yemekten sonra herkes mıyıştı mı kızlarkiseciklerden ses çıkmıyo
ben varım beeeeennn,yatsam anında uyurum ama,erkenden yatmak istemiyorum gel laflıyak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?