Sonuncu daha çok hoşuma gitti şekercim. 4.ü dağınık gibi biraz sanki ama hepsini göstercem miko'ya.
Ortaya karışık bişeyler yapar artık
Selam canım. Bizler iyiyiz de sana nolmuş böyle ?
Canım benim nişanım için saç arıyoruz. Ama genelde açık maşalı bi saç düşünüyorum.
Kıyafet baya bi ağır zaten. Topuzla iyice ağırlaştırmayım dedim
eşim sonunda içeri girdi arkadaşlar,cezası kesinleşti 11.ci ayın 15inde çıkıcakmış,5aydan 3aya düşmüş,hiç bi dilekçe sonuçlanmadı hüküm yemiş zaten dendi,en son yarın mahkemeye gidip söyleyin dediler,öyle yapıcam,yo ksa paşa paşa 3ayın geçmesini bekliycez : (
dualarınız eksik etmeyin,bu bayram yüzümüz asık üzgün geçicek çok mutsuzum ama yapıcak bişeyde yok..ayın 18inde topikteyim bekleyin beni anacım: )
Triendy
eşim sonunda içeri girdi arkadaşlar,cezası kesinleşti 11.ci ayın 15inde çıkıcakmış,5aydan 3aya düşmüş,hiç bi dilekçe sonuçlanmadı hüküm yemiş zaten dendi,en son yarın mahkemeye gidip söyleyin dediler,öyle yapıcam,yo ksa paşa paşa 3ayın geçmesini bekliycez : (
dualarınız eksik etmeyin,bu bayram yüzümüz asık üzgün geçicek çok mutsuzum ama yapıcak bişeyde yok..ayın 18inde topikteyim bekleyin beni anacım: )
Triendy
nişan kıyafetini çook beğendim canım çok tatlısıın maşallah
arkadaşlar benide alın aranıza banada yardımcı olun.............36 yaşındayım, 77 kiloyum ,boyum 159 infertil hastayım 19 yıl oldu evleneli 6 tüp bebek, 4 ameliyat.şuanda depresyon tedavisi derken 77 oldum..........daha önce 2 yıl önce 77 den 65e düşmüştüm. ne kadar güzeldi zayıflamıştım........ama bu kış popkeklere.......alpellelara dadanınca .............amabugünregl oldum.ve diyet başladı............daha önce 1200 kalorilik diyet listesi vermiştiendokrin doktoru.......uygulayıp vermiştim 12 kiloyu tüpbebek öncesi.....şimdi tekrarmı gideyim endokrine yoksa bildigim diyetimi yapayımmı?birde sabahları aç karnına çörekotuda yemiştim.....faydası oldu herhalde..........şimdi sizden ricam benide aranıza alın.... desteginize bilginize ihtiyacım var..........hayırlı geceler.........
gamzem nerde bugün :26: geldimmiydin unuttum :26: aciktim sahura kalkamadim o geldi aklima
Hadi bakalım, inşallah hayallerine kavuşursun canım. Tatil tatildir ayrıca, sabah sabah işe gitmeyeceğini bilip, ona göre yataktan kalkmak bile yeter bence insanaherkesciklere günaydınnnn
Hayırlısıyla Ramazanın ayının sonuna yaklaştıkçok yıprandım.kilo aldım.sinirlerim çok bozuldu
ama nihayetinde Allahın izniyle atlatıyoruz oruç durumunu9 günlük bi tatil süreci beni bekliyor
tabi öyle deniz kum falan yok evde pineklicem lakin olsun iş yerinden uzaklaşmak bile çok iyi gelecek
Bayramdan sonra tam gaz diyete devam.hazırlıklarıma şimdiden başladım.hurmalarımı tavuklarımı aldım
koşu bandıma bakım yaptım.tüm spor aletlerimi çıkardım
Çok heycanlıyımmmmmmmmm
Hadi bakalım, inşallah hayallerine kavuşursun canım. Tatil tatildir ayrıca, sabah sabah işe gitmeyeceğini bilip, ona göre yataktan kalkmak bile yeter bence insanaKendini de üzme artık o kadar, bir şekilde bu kilolar gidecek, inanalım kendimize.
Almamak da güzel canım, sana da iyi bayramlar diliyorum, umarım bu 1 haftada da almazsın.herkese günaydın
bu hafta aynı kilodayım kızlar kilo verememişim
inşallah haftaya aynı kiloyla gelirim
ben bugün gidiyorum 1 hafta yokum
haftaya görüşürüz
herkese iyi bayramlar
bildirim
başlangıç 73
geçen hafta 69.1
bu hafta 69.1
giden/gelen 0
Dimi ya 13 kilo dediğin nedir ki, ben de sıksam kendimi bi 55 i görsem olcak da, bir türlü olmuyor. 60'ta takıldım, bir rehavet oldu sanırım, oysa dikkat etmeyince hemen geri geliyor işte.
İnş tatlım.evet tatil çok iyi gelecek bana çok sıkılmıştım.biraz değişiklik olacak.kiloyuda eninde sonunda vericem ya kendime çok inanıyorum
ztm 13 kilocuk fazla bişe değil yani3 ayda gider inş hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?