70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aman canim bakma bana Sabah oyle bir dert vardi simcik iyiyimmmm

Trindy cok üzüldüm canim üzülme insaallah en kısa zamanda kurtulursun bu dertten

Hadi ya üzüldüm canım ama inşallah 3 ay geçmeden de bişeyler düzelir çıkar eşin,atarsınız bu derdi başınızdan

Menümü yazıyım şekerler;
Sahur 1 tahıllı ekmekten yağsız tost
İftar:2 kepçe domates çorbası 2 fırın köfte ve fırında patates az yağlıydı.
Ara:1 dilim limon soslu irmik tatlısı bu da az şekerliydi

arkadaşlar benide alın aranıza banada yardımcı olun.............36 yaşındayım, 77 kiloyum ,boyum 159 infertil hastayım 19 yıl oldu evleneli 6 tüp bebek, 4 ameliyat.şuanda depresyon tedavisi derken 77 oldum..........daha önce 2 yıl önce 77 den 65e düşmüştüm. ne kadar güzeldi zayıflamıştım........ama bu kış popkeklere.......alpellelara dadanınca .............amabugünregl oldum.ve diyet başladı............daha önce 1200 kalorilik diyet listesi vermiştiendokrin doktoru.......uygulayıp vermiştim 12 kiloyu tüpbebek öncesi.....şimdi tekrarmı gideyim endokrine yoksa bildigim diyetimi yapayımmı?birde sabahları aç karnına çörekotuda yemiştim.....faydası oldu herhalde..........şimdi sizden ricam benide aranıza alın.... desteginize bilginize ihtiyacım var..........hayırlı geceler.........

yarın tatile gidiyorum bi süre yokum umarım orda kilo almam tatile istediğim kiloda gitmiyorum biraz moralim bozuk ama döndüğümde gerçekten sıkı bi diyete başlıycaam hepimiz incecik olucaz yılmak yok

hoşgeldin şeker gel burda bizimle birlikte verirsin inşallah
ama önce istersen git bi doktoruna danış belki farklı bi diyet listesi verir ona sor eğer aynısına devam etmeni söylerse onunla devam edersin..
destek olarak biz yanındayız hep beraber vericez inşallah bu kiloları

herkesciklere günaydınnnn

Hayırlısıyla Ramazanın ayının sonuna yaklaştık çok yıprandım.kilo aldım.sinirlerim çok bozuldu

ama nihayetinde Allahın izniyle atlatıyoruz oruç durumunu 9 günlük bi tatil süreci beni bekliyor

tabi öyle deniz kum falan yok evde pineklicem lakin olsun iş yerinden uzaklaşmak bile çok iyi gelecek

Bayramdan sonra tam gaz diyete devam.hazırlıklarıma şimdiden başladım.hurmalarımı tavuklarımı aldım

koşu bandıma bakım yaptım.tüm spor aletlerimi çıkardım

Çok heycanlıyımmmmmmmmm

Son düzenleme:
Dünkü Menüm

İftar:
1 kase mercimek çorba
4-5 yk. yağsız et kavurma
4 yk. pirinç pilavı :26:
büssürü salata

Sahur:
3 dilim kavun
1 dilim peynirr

nedense kendimi bu gün çok hafif hissediyorummm

Herkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 59,7 kg
bu hafta kilo :60,7 kg
gelen :1000 gr
toplamda giden :9,9 kg.
hedef kilo : 55 kg

Son düzenleme:
Hadi bakalım, inşallah hayallerine kavuşursun canım. Tatil tatildir ayrıca, sabah sabah işe gitmeyeceğini bilip, ona göre yataktan kalkmak bile yeter bence insana Kendini de üzme artık o kadar, bir şekilde bu kilolar gidecek, inanalım kendimize.

İnş tatlım.evet tatil çok iyi gelecek bana çok sıkılmıştım.biraz değişiklik olacak.kiloyuda eninde sonunda vericem ya kendime çok inanıyorum
ztm 13 kilocuk fazla bişe değil yani 3 ayda gider inş hepsi

herkese günaydın
bu hafta aynı kilodayım kızlar kilo verememişim
inşallah haftaya aynı kiloyla gelirim
ben bugün gidiyorum 1 hafta yokum
haftaya görüşürüz
herkese iyi bayramlar

bildirim

başlangıç 73
geçen hafta 69.1
bu hafta 69.1
giden/gelen 0

Almamak da güzel canım, sana da iyi bayramlar diliyorum, umarım bu 1 haftada da almazsın.

Dimi ya 13 kilo dediğin nedir ki, ben de sıksam kendimi bi 55 i görsem olcak da, bir türlü olmuyor. 60'ta takıldım, bir rehavet oldu sanırım, oysa dikkat etmeyince hemen geri geliyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…