70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kısçelerrr sabah topiğe bi girdim anam tanıdığım hiç kimse çok şok oldum sonra bi baktım ben 60 69 arası zayıflayanlara girmişimm hemen kaçıppp buraya gelldimmmm

selammmmmmmm

pilav yemiyorum artık ayran pek sevmiyorum da yoğurt olabilir bi de salata ohhh ye valla çok iyi oluyo haşla tavuğu üstüne kimyon karabiber köri falan dök süper olur
dün cok kötü bir menüm oldu
Kendine ii bak cnm

rahat ol sonuç belli zaten inşallah

haha ben de çıkamıyorum zaten

fazla su icmedim betülüm ya su dan kaybettiyorum herhalde unutuyorum icmeyi
sagol dilegim ilettigin icin tugbam hayatim üzülme bu sIkIntILI günlerde gecer insallah cok üzüldüm ama elden birsey gelmiyor

hosgeldin canim aramiza
yarın tatile gidiyorum bi süre yokum umarım orda kilo almam tatile istediğim kiloda gitmiyorum biraz moralim bozuk ama döndüğümde gerçekten sıkı bi diyete başlıycaam hepimiz incecik olucaz yılmak yok
tatilin güzel gecer insallah güle güle git gel canim
Geldiydim kuzum ama fazla kalamamıştım.....bende dün ilk defa sahur yaptım ve sen geldin aklıma inan.kalp kalbe karşıymış

evde olunca bile dinleniyor insan bebegim
eğer dayabilirsem 1 ay tartılmıycam heycanla tartılıcağım günü bekliycem
bende merakla bekliycem
Herkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 59,7 kg
bu hafta kilo :60,7 kg
gelen :1000 gr
toplamda giden :9,9 kg.
hedef kilo : 55 kg
hedefe az kaldikca zor oluyordur canim
görüsürüz canim sende mi tatile gidiyorsun :26:
günaydın azimli yoldaşlarımm ben akşam iftardan önce tartılıp bildirirmimi yapıcam niyetliyim

günaydin yaramzpisim bende aksam bildiricem ama dünkü fiasko menüden sonra umudum yok güzel rakam görcegime

dünkü menüm
sahur yok
iftar: 2 dilim tonlu pizza (kardesimle telefon almaya gittik saat gelince gitti pizza aldi 1dilim yedim birakcakdim ac olunca 2 inciyide yedim )
eve geldim
1 tabak mercimek corbasi
salata
domates biber karisimi menemen yogurt

aahhhh ahhh bi 60 olsammm
kıymetini bil kuzuuuu
Boy kısa olunca 60 az geliyor, 55 lazım bana da:) Kıymetini de bilmek lazım evet, dikkat etmeyince hemen löpür löpür dökülüyo kilolar.:18:
OIfffff canım sıkılıyor, iş bitse de eve gitsek. Bayramda nerelere gideceksiniz kızlar??
Bizim yarın Serik kaynanamlara gideceğiz, 1 gece orda yatarız. Sonrasında da Antalya çarşıda dolaşırız 1 gün, kızları lunaparka götüreceğim. 1 gün de pikniğe gitsek bitti tatilllll. Bu bayram tatil çok az ama buna da şükür.

Suziiim, Dilekim nassınız kızlarrrr? Napıyonuz bakemmm? Ben bu hafta aldım ödülümü +1000 gr. ile, Ramazan sonu inşallah tam gaz spor ve diyet yapıcam inşallah. Ahhhh Dilek ah, nerde o sopaların, yok ki artık gözümüzü korkutan. Sopanı al da gelsene bacım yamacımıza

günaydin canim bikeresinde benimde basima geldi 90 üzeri zayifliyanlarin topigine girmissim
Günaydın canım, bir de dermişin orda 90'lıklara ben çok şişmanım diye
Seni atarlardın topikden artıkım. Aklıma ne geldi biliyomusun şu an, bizim bir de Balkaymakımız vardı kııı, o nerelerde ki, Türkiye'ye gelcektin herhalde, dönemedi sanırsam. Şu sumocularla yarış yapıyodunuzya, koca totolu
Bir de onun sümüklü böcüğü vardı

Son düzenleme:
olsun canim güzel gecirin insallah bayrami canimcim
iyi diyelim iyi olalim tatlim sen nasilsin

hic sorma canim zaten girdigim gibi cikdigim bir olmusdun
evet ya ballikaymak dönse artik türkiyeden geri sumocular iyidin de böcüklerle tehdit ediyordun beni

Son düzenleme:

walla bravo, çok beğendim

oruc cok zorluyo kızlar benı tutmasam ıcım rahat etmıyo
gecelerı yemekten sonra hastalanıyorum

2 gün kaldım Hasretim, sık dişini

wc sorunu ramazan ve +100 kg

baslangıc:83
gecen hafta:71,2
bu hafta:71,3
gelen:+100

topl.verılen :11,7

herkese ıyı bayramlar gorusmek uzereeee

acele yaptığın temizlikten de vücudun bir anda şişmiş olabilir bence, sıkma canını

triendy, üzüldüm tam bayram öncesi böyle üzülüyor olmanıza. umarım cezası kısalır bir an önce kavuşursunuz.

heeey, bir başarı hikayesini okumaya çok az kaldı, hissediyorum

iyi bayramlar

günaydın kısçelerrr sabah topiğe bi girdim anam tanıdığım hiç kimse çok şok oldum sonra bi baktım ben 60 69 arası zayıflayanlara girmişimm hemen kaçıppp buraya gelldimmmm

selammmmmmmm

gününüz güzel, neşeniz bol olsun

sabah doktora uğradım işe gelmeden önce, tırnak batması var bende. bir çare dedim, operason dedi. ama operasyon sonrası %100 değilmiş, tekrar olabilirmiş:26:
ben bir düşüneyim deyip kaçtım ordan.
çare bilen var mıııı?

Selam kızlaar
Bildirimimi yapıyorum:
başlangıç: 75.7
geçen hafta: 67.1
bu hafta: 66.1
giden: 1 kg
toplamda giden: 9.6
hedef kilo : 58kg

başlangıç:..........76 kg
geçen hafta:......63 kg
bu hafta:...........62 kg
giden:.................1 kg
toplam giden:......14 kg
hedef:................58 kg

Valla bi bayramı atlatalım ondan sonra da tatil gelicem inşaallah
Bende uçtum çünkü en son tartıldıgımda regl falandım ama 63ü gördüm.

Rutin zamanıma döneyim gelicem inşaallah saç baş yolmaya.
Sen 60 a alıştın ondan böylesin bence.

günaydın kızlar moralim çok bozuk sonuçlar açıklanmadı ve tartı bana gülmedi bugün kara listedeyim

geçen hafta: 71.8
bu hafta: 72.2
gelen: 0.4

hep o geçen cuma yediğim tatlılar tırmaladı beni pazartesi 72.9 olmuştum şükür neyse 72.2'ye inmişim ama yine de moralim bozuldu

Son düzenleme:
tirnak batmasi ne ki canim :26:
Selam kızlaar
Bildirimimi yapıyorum:
başlangıç: 75.7
geçen hafta: 67.1
bu hafta: 66.1
giden: 1 kg
toplamda giden: 9.6
hedef kilo : 58kg

tebrikler canim

başlangıç:..........76 kg
geçen hafta:......63 kg
bu hafta:...........62 kg
giden:.................1 kg
toplam giden:......14 kg
hedef:................58 kg
tebrikler canim
gel artik dilegim benimde sacimi basimi cek
bosver sIkma canini tatlim wc ye gidemiyorsan ödem tutuyordur belki vucuutun :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…