Dimi ya 13 kilo dediğin nedir ki, ben de sıksam kendimi bi 55 i görsem olcak da, bir türlü olmuyor. 60'ta takıldım, bir rehavet oldu sanırım, oysa dikkat etmeyince hemen geri geliyor işte.
dün cok kötü bir menüm oldupilav yemiyorum artıkayran pek sevmiyorum da yoğurt olabilir bi de salata ohhh ye valla çok iyi oluyo haşla tavuğu üstüne kimyon karabiber köri falan dök süper olur
Kendine ii bak cnm
rahat ol sonuç belli zaten inşallah
haha ben de çıkamıyorum zaten
sagol dilegim ilettigin icineşim sonunda içeri girdi arkadaşlar,cezası kesinleşti 11.ci ayın 15inde çıkıcakmış,5aydan 3aya düşmüş,hiç bi dilekçe sonuçlanmadı hüküm yemiş zaten dendi,en son yarın mahkemeye gidip söyleyin dediler,öyle yapıcam,yo ksa paşa paşa 3ayın geçmesini bekliycez : (
dualarınız eksik etmeyin,bu bayram yüzümüz asık üzgün geçicek çok mutsuzum ama yapıcak bişeyde yok..ayın 18inde topikteyim bekleyin beni anacım: )
Triendy
hosgeldin canim aramizaarkadaşlar benide alın aranıza banada yardımcı olun.............36 yaşındayım, 77 kiloyum ,boyum 159 infertil hastayım 19 yıl oldu evleneli 6 tüp bebek, 4 ameliyat.şuanda depresyon tedavisi derken 77 oldum..........daha önce 2 yıl önce 77 den 65e düşmüştüm. ne kadar güzeldi zayıflamıştım........ama bu kış popkeklere.......alpellelara dadanınca .............amabugünregl oldum.ve diyet başladı............daha önce 1200 kalorilik diyet listesi vermiştiendokrin doktoru.......uygulayıp vermiştim 12 kiloyu tüpbebek öncesi.....şimdi tekrarmı gideyim endokrine yoksa bildigim diyetimi yapayımmı?birde sabahları aç karnına çörekotuda yemiştim.....faydası oldu herhalde..........şimdi sizden ricam benide aranıza alın.... desteginize bilginize ihtiyacım var..........hayırlı geceler.........
tatilin güzel gecer insallahyarın tatile gidiyorum bi süre yokum umarım orda kilo almamtatile istediğim kiloda gitmiyorum biraz moralim bozuk ama döndüğümde gerçekten sıkı bi diyete başlıycaam hepimiz incecik olucaz yılmak yok
Geldiydim kuzum ama fazla kalamamıştım.....bende dün ilk defa sahur yaptım ve sen geldin aklıma inan.kalp kalbe karşıymış
evde olunca bile dinleniyor insan bebegimherkesciklere günaydınnnn
Hayırlısıyla Ramazanın ayının sonuna yaklaştıkçok yıprandım.kilo aldım.sinirlerim çok bozuldu
ama nihayetinde Allahın izniyle atlatıyoruz oruç durumunu9 günlük bi tatil süreci beni bekliyor
tabi öyle deniz kum falan yok evde pineklicem lakin olsun iş yerinden uzaklaşmak bile çok iyi gelecek
Bayramdan sonra tam gaz diyete devam.hazırlıklarıma şimdiden başladım.hurmalarımı tavuklarımı aldım
koşu bandıma bakım yaptım.tüm spor aletlerimi çıkardım
Çok heycanlıyımmmmmmmmm
bende merakla bekliycemeğer dayabilirsem 1 ay tartılmıycam heycanla tartılıcağım günü bekliycem
hedefe az kaldikca zor oluyordur canimHerkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 59,7 kg
bu hafta kilo :60,7 kg
gelen :1000 gr
toplamda giden :9,9 kg.
hedef kilo : 55 kg
görüsürüz canimherkese günaydın
bu hafta aynı kilodayım kızlar kilo verememişim
inşallah haftaya aynı kiloyla gelirim
ben bugün gidiyorum 1 hafta yokum
haftaya görüşürüz
herkese iyi bayramlar
bildirim
başlangıç 73
geçen hafta 69.1
bu hafta 69.1
giden/gelen 0
günaydın azimli yoldaşlarımmben akşam iftardan önce tartılıp bildirirmimi yapıcam niyetliyim
günaydın kısçelerrr sabah topiğe bi girdim anam tanıdığım hiç kimse çok şok oldum sonra bi baktım ben 60 69 arası zayıflayanlara girmişimm hemen kaçıppp buraya gelldimmmm
selammmmmmmm
Boy kısa olunca 60 az geliyor, 55 lazım bana da:)aahhhh ahhh bi 60 olsammm
kıymetini bil kuzuuuu
Günaydın canım, bir de dermişin orda 90'lıklara ben çok şişmanım diyegünaydin canim bikeresinde benimde basima geldi 90 üzeri zayifliyanlarin topigine girmissim
olsun canim güzel gecirin insallah bayrami canimcimBoy kısa olunca 60 az geliyor, 55 lazım bana da:)Kıymetini de bilmek lazım evet, dikkat etmeyince hemen löpür löpür dökülüyo kilolar.:18:
OIfffff canım sıkılıyor, iş bitse de eve gitsek. Bayramda nerelere gideceksiniz kızlar??
Bizim yarın Serik kaynanamlara gideceğiz, 1 gece orda yatarız. Sonrasında da Antalya çarşıda dolaşırız 1 gün, kızları lunaparka götüreceğim. 1 gün de pikniğe gitsek bitti tatilllll. Bu bayram tatil çok az ama buna da şükür.
iyi diyelim iyi olalim tatlim sen nasilsinSuziiim, Dilekim nassınız kızlarrrr? Napıyonuz bakemmm? Ben bu hafta aldım ödülümü +1000 gr. ile, Ramazan sonu inşallah tam gaz spor ve diyet yapıcam inşallah. Ahhhh Dilek ah, nerde o sopaların, yok ki artık gözümüzü korkutan. Sopanı al da gelsene bacım yamacımıza
Günaydın canım, bir de dermişin orda 90'lıklara ben çok şişmanım diye
Seni atarlardın topikden artıkım. Aklıma ne geldi biliyomusun şu an, bizim bir de Balkaymakımız vardı kııı, o nerelerde ki, Türkiye'ye gelcektin herhalde, dönemedi sanırsam. Şu sumocularla yarış yapıyodunuzya, koca totolu
Bir de onun sümüklü böcüğü vardı
Olki mecnun arar sandın leylayı
leylada görmüş idi aşkı mevlayı
koşmuş idi çöllerde serabı sevdayı
bulduğu gün bırakmışdı nefsi hevayı
leyla böyle güzel ise gözümde
mevladır yaratan onu turab özünde
oysa leyla geldiğine dönecek
mecnuna leyla diil aşkı yaratan gerek
mecnuna aşkı leyla diil
aşkı mevla gerek!
Nacizane ben
oruc cok zorluyo kızlar benı tutmasam ıcım rahat etmıyo
gecelerı yemekten sonra hastalanıyorum
wc sorunu ramazan ve +100 kg
baslangıc:83
gecen hafta:71,2
bu hafta:71,3
gelen:+100
topl.verılen :11,7
herkese ıyı bayramlar gorusmek uzereeee
eşim sonunda içeri girdi arkadaşlar,cezası kesinleşti 11.ci ayın 15inde çıkıcakmış,5aydan 3aya düşmüş,hiç bi dilekçe sonuçlanmadı hüküm yemiş zaten dendi,en son yarın mahkemeye gidip söyleyin dediler,öyle yapıcam,yo ksa paşa paşa 3ayın geçmesini bekliycez : (
dualarınız eksik etmeyin,bu bayram yüzümüz asık üzgün geçicek çok mutsuzum ama yapıcak bişeyde yok..ayın 18inde topikteyim bekleyin beni anacım: )
Triendy
herkesciklere günaydınnnn
Hayırlısıyla Ramazanın ayının sonuna yaklaştıkçok yıprandım.kilo aldım.sinirlerim çok bozuldu
ama nihayetinde Allahın izniyle atlatıyoruz oruç durumunu9 günlük bi tatil süreci beni bekliyor
tabi öyle deniz kum falan yok evde pineklicem lakin olsun iş yerinden uzaklaşmak bile çok iyi gelecek
Bayramdan sonra tam gaz diyete devam.hazırlıklarıma şimdiden başladım.hurmalarımı tavuklarımı aldım
koşu bandıma bakım yaptım.tüm spor aletlerimi çıkardım
Çok heycanlıyımmmmmmmmm
herkese günaydın
bu hafta aynı kilodayım kızlar kilo verememişim
inşallah haftaya aynı kiloyla gelirim
ben bugün gidiyorum 1 hafta yokum
haftaya görüşürüz
herkese iyi bayramlar
bildirim
başlangıç 73
geçen hafta 69.1
bu hafta 69.1
giden/gelen 0
günaydın kısçelerrr sabah topiğe bi girdim anam tanıdığım hiç kimse çok şok oldum sonra bi baktım ben 60 69 arası zayıflayanlara girmişimm hemen kaçıppp buraya gelldimmmm
selammmmmmmm
Suziiim, Dilekim nassınız kızlarrrr? Napıyonuz bakemmm? Ben bu hafta aldım ödülümü +1000 gr. ile, Ramazan sonu inşallah tam gaz spor ve diyet yapıcam inşallah. Ahhhh Dilek ah, nerde o sopaların, yok ki artık gözümüzü korkutan. Sopanı al da gelsene bacım yamacımıza
tirnak batmasi ne ki canim :26:gününüz güzel, neşeniz bol olsun
sabah doktora uğradım işe gelmeden önce, tırnak batması var bende. bir çare dedim, operason dedi. ama operasyon sonrası %100 değilmiş, tekrar olabilirmiş:26:
ben bir düşüneyim deyip kaçtım ordan.
çare bilen var mıııı?
tebrikler canimSelam kızlaar
Bildirimimi yapıyorum:
başlangıç: 75.7
geçen hafta: 67.1
bu hafta: 66.1
giden: 1 kg
toplamda giden: 9.6
hedef kilo : 58kg
tebrikler canim
başlangıç:..........76 kg
geçen hafta:......63 kg
bu hafta:...........62 kg
giden:.................1 kg
toplam giden:......14 kg
hedef:................58 kg
gel artik dilegimValla bi bayramı atlatalım ondan sonra da tatil gelicem inşaallah
Bende uçtum çünkü en son tartıldıgımda regl falandım ama 63ü gördüm.
Rutin zamanıma döneyim gelicem inşaallah saç baş yolmaya.
Sen 60 a alıştın ondan böylesin bence.
bosver sIkma canini tatlimgünaydın kızlar moralim çok bozuksonuçlar açıklanmadı ve tartı bana gülmedi bugün kara listedeyim
geçen hafta: 71.8
bu hafta: 72.2
gelen: 0.4
hep o geçen cuma yediğim tatlılar tırmaladı benipazartesi 72.9 olmuştum şükür neyse 72.2'ye inmişim ama yine de moralim bozuldu
bosver sIkma canini tatlimwc ye gidemiyorsan ödem tutuyordur belki vucuutun :26:
gel artik dilegimbenimde sacimi basimi cek
bosver sIkma canini tatlimwc ye gidemiyorsan ödem tutuyordur belki vucuutun :26:
ondan dir tabii tatlimevet gidemiyorum ondan mıdır ki :26:
nolsun fistik sen napiyorsun nasilsinNabıyon suzi iyi misin?
ondan dir tabii tatlimbi ara kayisi form cayi iciyordum yine almam lazim o bana fayda ediyor ama hergün icme yoksa alisiyor vucut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?