70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Başlangıç kilo:78.1

Geçen hafta:74.6

Bu hafta74.9

Gelen/Giden:300gr. gelen :18:

Toplam giden:3.2 kg.

Hedef kilo:58

Reglim kızlar bu kilo alımım sanırım o yüzden olsun yol DEVAM YILMAK YOK!!!

Son düzenleme:
suzim üzülemiycem bu duruma neyse erken davranmıyım bi kilomu ölçiyim akşam hesaplaşcaz fazla çıkarsaan akşam görüşeceğiz seninleee ben yarın yolculuğa çıkıyorum inş bayram nedeniyle dönüşte görüşcez artık inş tabi inş boğazımı tutarım bayramda çikolata tatlı börek ufffffff sporda yapamıcam boğazımı tutmak zorundayım :84::84::84::84::84::84::84:

Eki Görüntüle 491210

kızlar bu 1 kg yağ ve 1 kg kas imiş
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :120: bende yok öyle birsey
evet regldendir canim aynen yilmak yok yola devam :13:
slm kızlar ben sizi çok özledim ya
ama kilodan da hiç konuşasım yok
devamlı okuyorum ama sizi
pisim özlüyorum ama seni ben gel beraber yola devam edelim canimcim :26:
İyiyim canım bayramın 1. günü İstanbul'dayız sonra Kırklareli'ne gidicez.
Bitiyo zaten.
gezmeyemi fistik facede fotolarini gördüm :103:fistiksin sen bosuna fistik demiyorum sana

Bende de oluyo du cnm çok kötü bişey ya ayak baş parmaklarımda vardı ıkısınde birden iltihap topluyolardı bide kanama da oluyodu
Terramycin diye bir merhem vardı evde bulunur genelde bizim kuruluk, yara, kabuklanma, çizik gibi gibi her derde deva anlayacağın ondan kullandım ben
ozamanlar okula gidiyordum eve geldiğimde hemen ayaklarımı yıkayıp kurulayıp sürdüm her gün kısa zamanda geçmişti bidaha da olmadı hiçç

ÇEŞİTLİ TATLILARIN KALORİ DEĞERLERİ

Baklava (100 g)........................................410
Tahin helva (100 g) ..................................528
Sütlaç (200 g)..........................................285
Muhallebi (200 g)......................................348
İrmik helvası (100 g)..................................304
Şekerpare (1 adet).................................... 145
Tulumba tatlısı (1 adet)...............................95

az önce okudum bayramda yerken dikkat edelim :18:

Tahin helva baklavadan bile yüksek kalorideymişşş
Her güzel şey neden kilo yapıyor yaaa

merhaba, yaklaşık 20 kilo fazlam var ve ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum.54 kilo ile evlendim 4 yıl sonra bugün 79 kiloyum.Evliliğimle beraber 2 kez şehir değiştirdim.Bu durum beni çok yıprattı.Evden bile çıkmıyorum.Aklımda hiçbir diyet yok.Hepsi uçtu gitti.Birbirine karıştı.Karmakarışık bir ruh halindeyim.Ben de sizlerle diyete başlamak istiyorum ama nerden başlayacağımı ve nasıl bir program izleyeceğimi bilmiyorum.

Ama onlar 1 adet oldukları için olabilir bence çünkü diğerleri hep 100 gr :26::26::26:
evet dogru canim sagol
hosgeldin canim aramiza hergün burda menü paylasiyoruz canim yanlislari görüp arkadaslar uyariyorlar aslinda belirli bir diyetde yapmiyoruz saglikli beslenmeye calisiyoruz beyaz ekmek pilav makarna tatillar cipsler onlardan uzak durmaya calisiyoruz buraya geldikce zaten kendince bir fikir edinirsin canim hepimize kolay gelsin gitsin kilolar :13:

slm kızlar ben sizi çok özledim ya
ama kilodan da hiç konuşasım yok
devamlı okuyorum ama sizi

Uwww pisik varmış burdaaaa.

Saol canım17:
Çekinirim herhalde atarım face e resimleri.

Çok teşekkürler.Biraz sizleri takip edeyim ben o zaman.
Bu saat oldu sadece 2 haşlanmış yumurta yedim Prof.Karatay'dan esinlenerek.
Kafam çok karışık.

canım hoşgeldin, burada güzel güzel yavaş yavaş veriyoruz, 1 ay önce 78 idim şimdi 74.9 um yeter ki iste sen ama vazgeçme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…