70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar

Ben acayip yiyorum anlatamam. Durduramıyorum kendimi.

Of ya tatile gidip geldiğimden beri bi düzene sokamadım hiç bişeydi

kızlar yazdıklarınızı okudum duygulandım :) ben sizleri gerçekten birebir tanıyormuşcasına çok seviyorum çok alıştım sizlere eskilerde hep dönmüş bir sürü yeni kızçe de var. yazmak istiyorum ama inanın hiç diyet kilo konusunda konuşasım yok ki nebulduysam yiyorum spor falan da yok. eski halime döndüm
ama kendimi zorlayıp girmeye çalışacağım.sizinde motivasyonunuzu bozarım diye korkuyorum

Evet dün birazcik abarttim ama desteğiniz için cok sagolun kizlar evet insan nasilsa cok yedim deyip abarta biliyo

merhaba arkidişlerrrrr
kiloları alıp alıp geliyoruz tatilden, şimdide verme sırası
bende öyle yaptım :26::26:
bakmaya çalışıyorum ama bu haftada misafir ev temizliğiyle geçer, önümüzdeki haftadan itibaren düzenli takip ederim artık, ve kilolarda düzenli gider umarım

merhabalar
dün leslie den sonra kız uyanınca giremedim...
dün-
öğlen:mercimek çorbası 1 dilim tam buğday ekmeği ve yoğurt yedim
ara:eşim ve kızımla fast food a gittik kızımın burgerdan atıştırdım azıcık :)
akşamatates çorbası-bol rokalı salata ve balık buğulama yedim ekmeksiz 2 tanede fırında mantar

bugün geç kalktık 11 de uyandık...
kahvaltıda: tam buğday ekmeği arası beyaz peynirli tost-domates biber - kızımın yumurtadan 2 çatal-2 zeytin
ara: kızımı yatırmdan yoğurtla fırında zeytin yağlı mücver yapmıştım ondan yediriyodum ufak bir parçanın yarısı kaldı onu yedim birde şekersiz kahve

öğlen yine patates çorbası var yanına rokalı salata yaparım
şimdi leslie zamanı
birde dijital tartım yoktu , dün aldım sabah 72.2 çıktım
inşallah gider bu kilolar

nasılsınız hnmlarr ben cokkk yorgunumm daha evıme gıdemedım ya bgndonuyorudk oglende ama k.valıdemlerın yakın aıle dostu vefat etmıs cok ı bırıydı 2 hafta ıcınde akcıyer kanserı oldugnu ogrendık ve 2 hhaftnn sonnda vefat ettı:44:but aıle cok ozgunuzz ya esım cenaze defnıne gıttı bende halsındayım aksama kayserıye evıme donecegım cok sukurcok ozledm evımı eee kg lerım ı hıc sormayın tammıııııı cunku gobıs cıktı p.tesı rejıme grıorum kurbana bayrmına kdr 65 altınA DUSMEEmm gerekkbana motıve edecek seyler bulun tammmıı yuruyuslerıme tekrar baslıyorum ve sporuma da ve dıkktlı yemegede cunku kyaın valıde borekler gorekler tatlılarrr ohhh ohhhhhhhhhhhh cerezler cıkoltlrrr uffffffffffffffffff ama artık yokkktammı bakın bana gaz verınn bende 65 lerı dır da ve regl bekletısı ıcındeyım belırer var ama kendısı yokkk ben gelırım genee yazın banaaa kızlarr

ayyyyyyy ne güzel motive ettin canım çok sağolllll Allah büyük canım o isterse herşey olur, ne güzel çok pozitifsin ve bu yüzden de mükafatını almışsın...

canımmmmmm sağol ben sadece şaka yaptım biliyorum tabiki de öyle olduğunu, ama yazarak yapılan şakalar anlaşılmıyo işte hepinizi çok seviyorum inanın

hoşgeldin canımmmm, bayramda hepimiz abarttık zaten, bu arada başınız sağolsun

Son düzenleme:
doğru sölüosun şekerde en iyisi kendini tam garantiye almak 36-38 beden olsam yeter yani şöle aslında bedenle takıntım yok benim hiç takmam öle şeyleri sadece rakamsal kg ile sorunum var 59. 9 olsam kesin kilo korumaya geçiçec inan o kadar çok özeniyorum o 5 sayısını görmek için

beni soran yok
ama ben geldim yinedee
amaaa beenim hiç aklımdan çıkmıosunki sen geçenlerde sormuştum görmedinmi hatta kaçırdım seni die çok üzülmüştüm şeker :18::18:

biz yeniler sevilmiyoruz galiba bizle buraların tadı yok mu kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kız sevmezmiyizzz en çok menülerini sevdiğimi unutmaa vallahi paylaştıkça bayıla bayıla yemek yapasım gelio ,genelde öle fazla özenmem ama tabka güzel görünsün etsin die ama böle fotoları görünce artık özen gösterir oldum böle şeylere

Garnier'in sivilce izleri kapatici roll-on'u var canim tavsiye ederim kizarikliklara da iyi geliyor hem kapatip hem de iyilestiriyor zamanla. Ben kullaniyorum okula gittigim zaman cogunlukla :)
tavsiyen için sağol şeker bir yere not edip en kısa zamanda alacağım emin olabilirsin kesin çözüm en güzeli sanırım

tavsiyen için saol canım tekrar bakıcam şimdi ayrıca notta ediyorum bir kenara unutmıyayım die

Günaydın kızlar

Ben acayip yiyorum anlatamam. Durduramıyorum kendimi.

Of ya tatile gidip geldiğimden beri bi düzene sokamadım hiç bişeydi
ne yemesiii kızzzzzzzzzzhadi artık toparlan daha kaynananı çatlatçazz yahuuuuuuu

çıtır gelin olsun esinimiz eniştenin gözleri senden hiç ayrılmasın kaynanan da çatlasın kıskançlıktannn heyooooooooooo düşün bunları bakkk tam gaza geliceksin o çizelge biraz hareketlensin bakayım ne zamnadan beri aynı duruo sankim

sennn gel şeker buraya yaz derdini kiloyu sallarız biliosun ,ama yeterki katıl aramıza sonra derdine çare bulunca emin ol kendiliğinden diyete başlasam iyi olcak sanırım kızlar diceksin bize

suzanım bu arada başın sağolsun canım unutmuşum yazmaya

Son düzenleme:
sabah 5:30

kociş başıma dikilmiş acılı salçayı bulamadım nerede diyor

tarif ediyorum şurada diye popoma zor gelio yataktan kalkması tabiiiiii

benim kociş başka bir salça ile karşıma çıkıyor

hayır şurda diyorummm sonunda buluyor fakat kendisi gelmek bilmiyor ve bismillah deyip yataktan kalkıp kocişin yanına doğruuuuuu gidiyorum

ptty giderde ağzı boş dönermi

yarım dilim köylü ekmeği
hazır şu küçük reçeller satılırya paket içinde hastahanelerde falan verilir ondan bir paket yarım dilimde peynir hooooppp mideyeeee

sonra uykuya yatıyoruz yenden

16:00 kocişi geçirdikten sonra

4-5 kaşık nohutlu pilav
2 kaşık et yemeği
1 bardak ayran

19:00
üzüm veya armut

20:30
çorba bol marul salatası
22:00
üzüm veya armut

böyle bakalım sizce nasıl menüm

Çizelgem olumsuz yönde değişti tatlım zaten ben burda güncellemedim

Çizelgem olumsuz yönde değişti tatlım zaten ben burda güncellemedim

olumsuz derken artışmı var kilonda :18::18::18:

eğer öyleysee hemen çabukkk diyett moduna dönüş yap kızçem az da olsa toparlamay açlış şahsen ben bile zor toparlanıyorum ama en azından ölçüleri azallttım ve yetinmeye çalışıyorum yediklerimle birde sormayın yaaaaaa 66.8de takılı kaldım resmennn sözde 2 kilo vermiş olarak dönücektim cumaya ama hiç belirti yok yaa nolcak halimm :18::18:

ama pes etmicemm devam edicem ölçüleri azaltmaya ve düzenli hale getirmeye çalışçam bide şu sınav stresi olmasa bendeeee

offfff acayip canım sıkılıo bu duruma çalışmıyorum çalışmıyorum derslere son 2 hafta olunca sıkışıo bi taraflarım korkudan heyecandan sapıtıp kalıyorum bu seferde

sınavsız hayatttttttttttttttttt istiyorummmm uzaktan eğitimin bu yönden çok sakıncalı tarafları var örgün eğitim olsa git hocanın dersine dinle çık anlmadığını arkadaşına sor ,ama tek başına oluncaa :18::18:amannn kızçeler bendee işte kendi dertlerimle bunaltmıyım sizi, sınıfı geçemezsem acayip kocişten azar işiticem o kesin, çünkü sınıfta kalırsam mezun olamıycam dolayısı ile yeni dönemede 500 tl bayılmak çok sıkıntıya düşürecek bizi ,pöööööfffffffff bunları düşünürken resmen okumaktan bıktım yaaa ,hoş ne işe yarıcaksa artık burdan mezun olsam dahi halaa orasınıda anlamış değilimya hadi bakalım öylesine diploma olsun elimizde die okuyoruz sürekli

Evet canım artış var ama aç karnına tartılmadım hiç öğrenmek istemiyorum.

Kısçem bende ders çalışamıyorum yaa hem kpss var hemde bütünleme var o da ekimde

bende ne bulduysam yiyorum :26:
ama bitti artık
yarından itibaren eski düzene geri dönüyorum
3 ana 3 ara öğün ve bitki çayları
vücudun yağlı olması kötü birşey sende bir an önce eski düzene geri dönsen iyi olur

Evet canım artış var ama aç karnına tartılmadım hiç öğrenmek istemiyorum.

Kısçem bende ders çalışamıyorum yaa hem kpss var hemde bütünleme var o da ekimde
:18::18::18::18::18:

yandık toptan desene herşey terse gidiyor tipik bir bunalım havasına girdim ben bugün

slm canlarım ben geldim
çok özledim sizleri sizin yokluğunuz bana hiç yaramadı
kilo aldım geldim
tam 1.5 kilo aldım çok mutsuzum
hiç üzülme şeker aynı durumdayızzz bizlerdee

sil baştan yapmak istiyoruz ama nerdeyse 1 hafta olucak hala toparlanamadık şahsen ben toplayamadım
az önce gitti middeye çikolata ve yedigünnn:18::18::26::26:
sanırım evdeki tüm zararlı şeyleri yok etmek en iyi şey olucak bizim için:26:

evet yaa artık hepsini yok etmemiz lazım
ben bugün yediklerimi yazsam of off öyle böyle değil
ama artık yarından itibaren daha dikkatli bi şekilde başlıyorum

evet yaa artık hepsini yok etmemiz lazım
ben bugün yediklerimi yazsam of off öyle böyle değil
ama artık yarından itibaren daha dikkatli bi şekilde başlıyorum

yukarıdaki yazdığını ben kaç defa söledim kendime ama bunalım havsımı var bende nedir

o yüzden hala başaramıyorum menüye uymayı :18::18:

umarım sen benden daha iradeli çıkar ve aşarsın bu durumu canım

darısıda benim başıma bakalım

gel tatlım beraber başlayalım hem daha
hırslı oluruz :13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…