sen öyle geliyo bence.başkasında görünce ah negüzel bacaklar dersin belkide seninkinden kalındır ama senin gözünde seninkiler onun 2 katıdırbendede durumlar tam tersine üstüm yok
alt bacaklar odun gibi hiç elbise giyemiyorum bu yüzden
dediğin gibi elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz sanırım
heemn bakıyorum oriflame sitesine canım bakalım bulacakmıyım orada ona göre ayarlarım bişiler saolasın fikrin içinben de burdan bi yerden almıştım kadın yüzümde denemişti benim burnumda çillerim var biraz onlarda denedi kapatıyorsa bunu veririz diye düşündü kapattı aldım
ama ev taşırken kaybettim
maybelline idi markası ama rengini hatırlamıyorum :26:
arkadaşım var oriflame kullanıyor çok memnun. mineralli bir fondötenmiş ve beslediğini de düşünüyor diğerleri gibi yapmacık durmadığını söylüyor. onun en açık rengi porselen olanıydı arkadaşta o vardı ben de ondan almayı düşünüyorum
daha çok daha çok gelsinleerr
minderim arada yazıyor buralarda sanki ama eskisi gibi aktif değil neden ki acaba
yokk yaa şeker başta senin gibi düşünüodum zayıf benim bacaklar diodum ama bu tatilde anladımki bacaklar kalın fotolarda öle duruo valla :18::18:aile konusuna gelince işin duygusal açısından haklısın ama canım eğer böyle düşünmeye devam edersem ben hiç kilo verememki kilolarımla barışık bir insan olurum ve buda beni zamanla yıpratır o yüzden aslında beğenmeyerek sağlıklı yaşama doğru ilerliyoruz ,inanki çok fazla kilo ıı-ıh bir süre sonra insanı çileden çıkartıyor ama duygusal yönden haklısın o konuda asla karşıt düşüncede değilim seninle aynı fikirdeyimsen öyle geliyo bence.başkasında görünce ah negüzel bacaklar dersin belkide seninkinden kalındır ama senin gözünde seninkiler onun 2 katıdırbugün suziye yazmıştım vucudumuzdaki her kıvrımlı kıvrımsız bölge kemik yapısı deri özellikleri ailemizden yani bizi ençok seven değer veren kişilerden bize miras.benim için anne babama benziyo olmak pahabiçilemez onları kaybetsem bile bedenimin heryanında onların izlerini taşıyacak olduğumu biliyorum bu yüzden mutluyum.sende mutlu olmalısın her halinle bence
bence kiloyu sorun edecek aşamayı geçmişsin bundan sonra daha rahat ve psikolojik açıdan daha iyi bir şekilde kilo verebilirsin.38-40 beden bi bayan gayet hoş benceyokk yaa şeker başta senin gibi düşünüodum zayıf benim bacaklar diodum ama bu tatilde anladımki bacaklar kalın fotolarda öle duruo valla :18::18:aile konusuna gelince işin duygusal açısından haklısın ama canım eğer böyle düşünmeye devam edersem ben hiç kilo verememki kilolarımla barışık bir insan olurum ve buda beni zamanla yıpratır o yüzden aslında beğenmeyerek sağlıklı yaşama doğru ilerliyoruz ,inanki çok fazla kilo ıı-ıh bir süre sonra insanı çileden çıkartıyor ama duygusal yönden haklısın o konuda asla karşıt düşüncede değilim seninle aynı fikirdeyim
pek gaza geldim sayılmaz canım
gaza gelip buraya gelmene bayıldım canım
hoşgeldin
daha çok daha çok gelsinleerr
minderim arada yazıyor buralarda sanki ama eskisi gibi aktif değil neden ki acaba
Balkaymakıııııııııııııım aynen benide soran yok ama geldim bende yine de
Kızlaaar ;
Hala foto yükleyemedim elime hepsi ulaşmadı. Ve yorgunum bütün gün dışardaydım sevdicekle kendi aramızda kutlama yaptık.
İnşallah bi dinlenebilirsem hayatımı düzene sokacağım
canim nisan oldu galiba dimi
hadi hayirlisi olsun Rabbim bir ömür boyu huzur mutluluk versin insallaahhh
senide soracaktım unutmuşumbeni soran yok
ama ben geldim yinedee
seni altta gördümBalkaymakıııııııııııııım aynen benide soran yok ama geldim bende yine de
Kızlaaar ;
Hala foto yükleyemedim elime hepsi ulaşmadı. Ve yorgunum bütün gün dışardaydım sevdicekle kendi aramızda kutlama yaptık.
İnşallah bi dinlenebilirsem hayatımı düzene sokacağım
senide soracaktım unutmuşum
birisini daha yazacaktım diyorum bende
naptın geldinmi memleketine
en son öyle hatırlıyorum ehliyet sınavın falan vardı sanırsam
seni altta gördüm
okuyor herhalde dedim ama yazmadın bişey
hatırladınmı beni bilmem ama
nişan olmuş sanırım hayırlı olsun
allah tamamna erdirsin
senide soracaktım unutmuşum
birisini daha yazacaktım diyorum bende
naptın geldinmi memleketine
en son öyle hatırlıyorum ehliyet sınavın falan vardı sanırsam
seni altta gördüm
okuyor herhalde dedim ama yazmadın bişey
hatırladınmı beni bilmem ama
nişan olmuş sanırım hayırlı olsun
allah tamamna erdirsin
az önce yaşadığım duygu karmaşasını anlatamam ya çok komiktim
dayanamayıp günlerdir aklımda olan lokum kutusunu açtım
biraz yedim ve daha fazla yememek için buraya geldim
nesquikin yazdığını okudum ve evdeki cissları bitirmem gerektiği kanaatine vardım
gittim lokum kutusunu aldım ve hepsini yedim
ardından secemin yazdıklarını okudum ve gaza geldim
gittim 1 litrelik su şişesi aldım içine biraz da ev sirkesi koydum
ardından kendimi düşündüm yarın akraba gününe gitcem ve birazdan orası için poğaça yapcam
salı günü ablam geliyor annem kesin döktürür
c.tesi okul için yola çıkcam inşallah
yani ben haftaya anca başlarım sanırım diyete :26:
hala regli de olmadım ama şişliğim gitti..
veee az önce hissettiğim en önemli duygu mutluluktu sanırım..
topiğin eskisi gibi olmaya başlamasına çok mutlu oldum
aynenn yaaa topik eski halini almaya başladı bende çok sevindim dileği nesquiki mine ablayı görünce gözlerim dolar gibi oldu heeki ballıkaymağımında topiğe bişiler yazması resmen beni benden aldıçok mutlu oldum norada gelse tam olcak gwnnaz hasret minderim pisim daha ismini hatırlamadığım birçok kızçe hadiyin bakalım gelin yahuuuuuuu kayanaşak azcık bak topikte yağ oranı artıo size yer kalmıycak ona göre yiyin yemekleri
anamm pek güzelsinya kız sen maşallahın var bebişinle boşver sen etraftakilere bebişini düşün o önemlibu arada nur gibi bir yüzün var maşallah
ahhh şeker ağzından bal akıo resmen ahanda 60 -63 aralığına bir düşsem hatta 59.9 u görsem kilo korumaya dahi geçerim o derece mutlu olacağım ama 67lerde kalakaldım bayram ve tatil sebebi ile zaten dünkü menüde hebaa olduu
amaa dileğimm bizde isteriz fotoooo çok merak ediyorum kızzzz vallahi çatlarım bakkk
bugün menü yazmayı bırakıyorum dicektimki topikteki senin yazını görmemle canım acayip gaza geldim ve ne bırakması ptty dedim tam gaz yola devam bak arkadaşların yola devma edio senin ne eksiğin var onlardan hattta dahaaa fazla yağın var dedim kendine gel çabukk diye söylendim kendimeee bir tanede şaplak atayım tam olsun
oooo hatunn kızçelerimmm muhabbet koyu desene ,vallahi face ekleyesim geldi sizlerii ,özledimmm çokkkkkkkk hepiniziii
hakket yaa nerelerdeki bu hatunnnn
kızz a20 bize sözün var unutmaa
okulun ilk günü kapısının önünde fotonu bekliyoruzz
tmm mı şekerrr
ahhh ahhh hayatımdaki tek keşke hep bir üniyi okusaydım örgün olarak diyorum çok özeniyorum beee kızçelerr
her nerede üni kazanan biri görsem hayaranlıkla bakıyorum onlara
ama artık geçtii bizdennn o devir
anca uzaktan eğitim görüozz artık
bu arada kzıçelerimm size bişi sorucaktımmm
öyle aşırı derecede makyaj yapan biri değilim
fakat fotolarda falan güzel çıkmak için anladımki şu fondöten ve pudraya ihtiyaç var :18:
yüzümde sivilce değil ama sivilce gibi görünen hafif kızarıklıklar var
onaları kapatmak istiyorum
beyaz tenliyim hemde aşırı derece yukarda azeri idi sanırım o arkadaşımız foto paylaşmış heh o arkadaş gibi ak pak suratım var
açıkçası beyaz tenli olmaktan çok hoşlanıyorum ama o kızarıklıklar sinir etmeye başladı beni
sizce fondötenmi pudramı kullanmalıyım
pudra cilde zarar verir diolar ama bilemedimki
bide rengini neye göre seçiyoruz ufaka tüyolar verirseniz sevinirim
accık bu konulardan uzağımda
anca bir kalem rimel hafif nemlendirici ruj sür çık dışarı yapıyorum ,ondan soruyorum bu tür bilgilei sizlere ,tek güvendiğim sizler varsınız
daybuyday | Alışverişe özel teklifler hatta şu siteden hemen tavsiyeniz olursa kocişe aldırabilirimmm
kızçelerim yaa önceki msjlarımda belirttim ama hiç makyaj konusunda bilgiisi olan yokmu yaa
daybuyday | Alışverişe özel teklifler
şu siteden ya pudra ya da fondöten alacağım ama hangisini alacağıma karar veremedim hiç anlamıyorum bu tür konulardan
biraz yardımcı olurmusunuz
yüzümdeki sivilce gibi ama kızarıklık şeklindeler öle şeyler var ve güneşe çıkınca bunlar dahada belirgin oluolar
bunları kapatmak istiyorum
aşırı derecede beyaz tenliyim
sizce hangi renk falan seçmeliyim hiç anlamıyorum ki bu tür işlerden :18::18:
bi el atsanız bana
herşeyi soruyorum sizede ama napiimm güveniyorum fikirlerinizee
biz yeniler sevilmiyoruz galibabizle buraların tadı yok mu kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende napayım evde geçiyor zamanbenimde kulaklarim cinladi ondan geldim zaten
evet 6 hafta kadar Türkiyedeydim2 hafta oluyo geleli
daha sinavada giremedim malesef
ee sen neler yaptin
Hatırladım canım hatırlamazmıyım
Tekrar hoşgeldin..
Özlemişim kısçeler yaa.
Bu arada yeni şekerler gelmiş katılmış aramıza hoşgelmişler
kesinlikle sözlerine katılıyorum.vucut bi makine zaten düzenli çalıştırır hareket ettirirsen sorunsuz çalışmasına hiç birşey engel olamaz.kızlar bundan 1buçuk yıl önce kadar diyetisyene gitmiştim.ben pko luyum.diyetisyen bana çok yawaş kilo werirsin demişti.başkası ayda 5 werirse sen 1 yada 2 werirsin demişti.ama şükür werdim daha hızlıda werdim.we pkolular bilir adetim düzensizdi.bikere 1 buçuk ayda regl olduysam öteki ay 2 buçuk ayda öteki ay 1 ay öteki ay o bu şu...bekarkende 5 ayda bile olduğum oluyordu..daha öncede hamile kalamazsın zor demişti doktor anlatmıştım size.we 2 çocuğum war we ikiside bilmeyerek oldu hatta korunurken .olmayacak diye bişey yok.ümit hep içimizde..zayıfladım ya şimdi son 3 aydır ayın 10 unda regl oluyorum..şimdilik düzene girdi.inşallah dewam eder.bu ay spiral kontrolüne gitcem o zaman doktoruma soracağım..bunu niye yazdıma gelirsek pkolu olupta kilo weremicem diye düşünmesin kimse..ümitsizliğe kapılmayın..bu wücut kiloyu alabildiyse elbet wermesinide bilir...MOTİWASYONLAR YÜKSELSİN...bu gün gazlar benden.......doluşun otobüse....binmeyen kalmasın sonra pişman olursunuz..sloganımız..BU KIŞ KİLOLU OLMAYACAĞIZZZZ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?