70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bendede durumlar tam tersine üstüm yok

alt bacaklar odun gibi hiç elbise giyemiyorum bu yüzden

dediğin gibi elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz sanırım
sen öyle geliyo bence.başkasında görünce ah negüzel bacaklar dersin belkide seninkinden kalındır ama senin gözünde seninkiler onun 2 katıdır bugün suziye yazmıştım vucudumuzdaki her kıvrımlı kıvrımsız bölge kemik yapısı deri özellikleri ailemizden yani bizi ençok seven değer veren kişilerden bize miras.benim için anne babama benziyo olmak pahabiçilemez onları kaybetsem bile bedenimin heryanında onların izlerini taşıyacak olduğumu biliyorum bu yüzden mutluyum.sende mutlu olmalısın her halinle bence

heemn bakıyorum oriflame sitesine canım bakalım bulacakmıyım orada ona göre ayarlarım bişiler saolasın fikrin için

valla bilmiyorumki minderim arada yazıo ama öle eskisi gibi çok değil dediğin gibi ama onunda menülerini özlemedim desem yalan olur kız minderim gelde bir an önce şu güzel meüleri paylaş sende mirayım gibi

yokk yaa şeker başta senin gibi düşünüodum zayıf benim bacaklar diodum ama bu tatilde anladımki bacaklar kalın fotolarda öle duruo valla :18::18:aile konusuna gelince işin duygusal açısından haklısın ama canım eğer böyle düşünmeye devam edersem ben hiç kilo verememki kilolarımla barışık bir insan olurum ve buda beni zamanla yıpratır o yüzden aslında beğenmeyerek sağlıklı yaşama doğru ilerliyoruz ,inanki çok fazla kilo ıı-ıh bir süre sonra insanı çileden çıkartıyor ama duygusal yönden haklısın o konuda asla karşıt düşüncede değilim seninle aynı fikirdeyim

bence kiloyu sorun edecek aşamayı geçmişsin bundan sonra daha rahat ve psikolojik açıdan daha iyi bir şekilde kilo verebilirsin.38-40 beden bi bayan gayet hoş bence 36-38 oldumuda daha iyi olur tabiki
fotolar görüneni göstersede yinede aldatıcı bence sen inanma

acil çıkış yapmalıyım sizleri seviyorum öptüm kocaman kaçamak yok tmm mı eğer canınız bişi isterse benim gibi su içelim kızçeler ohhhh vücuttaki tüm kirleri atar

gaza gelip buraya gelmene bayıldım canım
hoşgeldin
pek gaza geldim sayılmaz canım
neskuikin 1 mesajıyla atladım hemen
yaz dönüşü düşünüyordum zaten başlamayı ama daha değil
pazartesi konyaya, alanyaya gideceğiz oralarda hiiiç kasamam kendimi
şuan bile elimde şeftali var
durum vahim bende :26::26::26:
daha çok daha çok gelsinleerr
minderim arada yazıyor buralarda sanki ama eskisi gibi aktif değil neden ki acaba

suzi, black nerelerde, uğruyorlarmı hiç?

Balkaymakıııııııııııııım aynen benide soran yok ama geldim bende yine de

Kızlaaar ;

Hala foto yükleyemedim elime hepsi ulaşmadı. Ve yorgunum bütün gün dışardaydım sevdicekle kendi aramızda kutlama yaptık.

İnşallah bi dinlenebilirsem hayatımı düzene sokacağım

canim nisan oldu galiba dimi
hadi hayirlisi olsun Rabbim bir ömür boyu huzur mutluluk versin insallaahhh

beni soran yok
ama ben geldim yinedee
senide soracaktım unutmuşum
birisini daha yazacaktım diyorum bende
naptın geldinmi memleketine
en son öyle hatırlıyorum ehliyet sınavın falan vardı sanırsam

seni altta gördüm
okuyor herhalde dedim ama yazmadın bişey
hatırladınmı beni bilmem ama
nişan olmuş sanırım hayırlı olsun
allah tamamna erdirsin

Hatırladım canım hatırlamazmıyım

Tekrar hoşgeldin..

Özlemişim kısçeler yaa.

Bu arada yeni şekerler gelmiş katılmış aramıza hoşgelmişler

benimde kulaklarim cinladi ondan geldim zaten
evet 6 hafta kadar Türkiyedeydim 2 hafta oluyo geleli
daha sinavada giremedim malesef
ee sen neler yaptin

çok güldüm

biz yeniler sevilmiyoruz galiba bizle buraların tadı yok mu kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Garnier'in sivilce izleri kapatici roll-on'u var canim tavsiye ederim kizarikliklara da iyi geliyor hem kapatip hem de iyilestiriyor zamanla. Ben kullaniyorum okula gittigim zaman cogunlukla :)

Ben şu maybellinenin tüp şeklinde olanlardan kullanmıştım canım gayet iyi aşırı beyaz tenliysen de 17 numarası olabilir gibi ama fotoğraftan gördüğüm kadarıyla tabii emin olamadım:44: sadece onları kapatmak istiyorsan aslında altta maxfactorüm ruj şeklindeki kapatıcıları iyi olabilir hem güzel kapatır onlar 07 numarasıda sana gidebilir bunu sürüp üstüne pudra da sürersen hoş olur

Son düzenleme:
kızlar bundan 1buçuk yıl önce kadar diyetisyene gitmiştim.ben pko luyum.diyetisyen bana çok yawaş kilo werirsin demişti.başkası ayda 5 werirse sen 1 yada 2 werirsin demişti.ama şükür werdim daha hızlıda werdim.we pkolular bilir adetim düzensizdi.bikere 1 buçuk ayda regl olduysam öteki ay 2 buçuk ayda öteki ay 1 ay öteki ay o bu şu...bekarkende 5 ayda bile olduğum oluyordu..daha öncede hamile kalamazsın zor demişti doktor anlatmıştım size.we 2 çocuğum war we ikiside bilmeyerek oldu hatta korunurken .olmayacak diye bişey yok.ümit hep içimizde..zayıfladım ya şimdi son 3 aydır ayın 10 unda regl oluyorum..şimdilik düzene girdi.inşallah dewam eder.bu ay spiral kontrolüne gitcem o zaman doktoruma soracağım..bunu niye yazdıma gelirsek pkolu olupta kilo weremicem diye düşünmesin kimse..ümitsizliğe kapılmayın..bu wücut kiloyu alabildiyse elbet wermesinide bilir...MOTİWASYONLAR YÜKSELSİN...bu gün gazlar benden.......doluşun otobüse....binmeyen kalmasın sonra pişman olursunuz..sloganımız..BU KIŞ KİLOLU OLMAYACAĞIZZZZ...

Son düzenleme:
biz yeniler sevilmiyoruz galiba bizle buraların tadı yok mu kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hiç öyle şey olur mu?tatlım.buraların tadı tuzusunuz tabiki..zaten burada olmasanız topik bomboş kalacak.bazı beraber kilo werilen arkadaşlar wardı.daha geri dönmediler.ne durumdalar merak ediliyor..uzun süredir burada olupta şuan kayıpta olanlar..

benimde kulaklarim cinladi ondan geldim zaten
evet 6 hafta kadar Türkiyedeydim 2 hafta oluyo geleli
daha sinavada giremedim malesef
ee sen neler yaptin
bende napayım evde geçiyor zaman
denize gidiyoruz arada, misafirlerimiz geliyor
tatilide bitirdik işte
Hatırladım canım hatırlamazmıyım
Tekrar hoşgeldin..
Özlemişim kısçeler yaa.
Bu arada yeni şekerler gelmiş katılmış aramıza hoşgelmişler

kesinlikle sözlerine katılıyorum.vucut bi makine zaten düzenli çalıştırır hareket ettirirsen sorunsuz çalışmasına hiç birşey engel olamaz.
diyet süresince yapılan tek yanlış bence diğer insanlarla birbirini kıyaslayıp o bukadar verdi bende aynını yapıyorum neden ben okadar veremiyorum o şukadar kilo bende öyleyim neden ben onun gibi ince değilim falan filan.öncelikle insan kendini herhaliyle kabul etmeli sizi zayıf şişman güzel çirkin yapan yine sizsiniz kimse size zorla yemek yedirmiyor yada çirkinleştirmiyor.hani bi söz vardırya insanın kendine yaptığı kötülüğü onlarca kişi gelse yapamazmış bizdeki durumda bu aynen.bir amacınız ve hedefiniz var zaman zaman boşluğa düşersiniz motivasyonunuzu kaybedersiniz ama hedefiniz bellidir.devam etmek yada geri dönmek hepsi sizin seçiminiz.sizi mutlu umutlu kılan sadece kendinizsiniz bu yüzden elinizi tabağa uzatırken bir kez daha düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…