pek gaza geldim sayılmaz canım
neskuikin 1 mesajıyla atladım hemen
yaz dönüşü düşünüyordum zaten başlamayı ama daha değil
pazartesi konyaya, alanyaya gideceğiz oralarda hiiiç kasamam kendimi
şuan bile elimde şeftali var
durum vahim bende :26::26::26:
suzi, black nerelerde, uğruyorlarmı hiç?
aynen canım bende hiç diyet modunda değilimkızlar yazdıklarınızı okudum duygulandım :) ben sizleri gerçekten birebir tanıyormuşcasına çok seviyorum çok alıştım sizlere eskilerde hep dönmüş bir sürü yeni kızçe de var. yazmak istiyorum ama inanın hiç diyet kilo konusunda konuşasım yok kinebulduysam yiyorum spor falan da yok. eski halime döndüm
ama kendimi zorlayıp girmeye çalışacağım.sizinde motivasyonunuzu bozarım diye korkuyorum
bende okul başladıktan sonra ancak dikkat edebilirimben de başlıcam başlıcam diyorum da aynen hiç havamda değilim
haftaya okul başlıcak inşallah anca oraya gidince başlarım anne evinde hiç olmuyor
suzi iş yerinde pek giremiyordu canım akşamları da eşi genelde bilgisayarın başına oturuyrmuş ama geliyor yine de arada..
bende okul başladıktan sonra ancak dikkat edebilirim
şimdi ramazandan çıktık yaa kıtlıktan çıkmış gibiyim
neyse gelirse yazışırız bende artık buralardayım
Ayyy keşke yazmasaydım tühhhhh benim yüzümden cıs yapmışsıngüzel geçmesine sevindim canım
fotoğraflarını da bekliyoruz
selam canım verdim de geri alıyorum tekrar
yazdığını okudum ve gittim mutfaktan lokum kutusunu aldım ve kalanları bitirdim elimin altında cıss kalmasın diye
ama ama ama ben hiç 59 görmedim kii
cuma günü 62.7dim canım ben de sizdenim yani çok pis gaza geldim ama sanırım sönücek
gaza gelip buraya gelmene bayıldım canım
hoşgeldin
kaymağım balım sende burdasınya tamamdır artıkınkizlaaaaaaarrrrr
üzülme tatlım birlikte üstesinden geleceğiz kiloların hepimiz burdayızkızlar yazdıklarınızı okudum duygulandım :) ben sizleri gerçekten birebir tanıyormuşcasına çok seviyorum çok alıştım sizlere eskilerde hep dönmüş bir sürü yeni kızçe de var. yazmak istiyorum ama inanın hiç diyet kilo konusunda konuşasım yok kinebulduysam yiyorum spor falan da yok. eski halime döndüm
ama kendimi zorlayıp girmeye çalışacağım.sizinde motivasyonunuzu bozarım diye korkuyorum
nasılsınız hnmlarr ben cokkk yorgunumm daha evıme gıdemedım ya bgndonuyorudk oglende ama k.valıdemlerın yakın aıle dostu vefat etmıs cok ı bırıydı 2 hafta ıcınde akcıyer kanserı oldugnu ogrendık ve 2 hhaftnn sonnda vefat ettı:44:but aıle cok ozgunuzz ya esım cenaze defnıne gıttı bende halsındayım aksama kayserıye evıme donecegım cok sukurcok ozledm evımı eee kg lerım ı hıc sormayın tammıııııı cunku gobıs cıktı p.tesı rejıme grıorum kurbana bayrmına kdr 65 altınA DUSMEEmm gerekk bana motıve edecek seyler bulun tammmıı yuruyuslerıme tekrar baslıyorum ve sporuma da ve dıkktlı yemegede cunku kyaın valıde borekler gorekler tatlılarrr ohhh ohhhhhhhhhhhh cerezler cıkoltlrrr uffffffffffffffffff ama artık yokkk tammı bakın bana gaz verınn bende 65 lerı dır da ve regl bekletısı ıcındeyım belır er var ama kendısı yokkk ben gelırım genee yazın banaaa kızlarr
selam hatunlarnasılsınız bakem
ben dünden buyana biraz dikkat ediyorum yediklerime
ama tabi cıslarım var yinede buraya yazıpda kötü örnek olmak istemedim
sabah sporumu dün yapmıştım yarım saat
bugünde akşam üzerine doğru yarım saat bişeyler etmeye çalıştım işte
hamlamışım herbiyerim ağrıdı
2 aydır spor hak getire hiç yapmıyordum
çoğu kısçe gelmiş herkesi özlemişim
mineeeee mesajını aldım atladım hemem ama şimdide sen yoksun eheheheheh
sagolasın cnm rabbım razı olsun tum dıleyenlerdennn ınsll mucksdoğru sölüosun şekerde en iyisi kendini tam garantiye almak 36-38 beden olsam yeter yani şöle aslında bedenle takıntım yok benim hiç takmam öle şeyleri sadece rakamsal kg ile sorunum var 59. 9 olsam kesin kilo korumaya geçiçec inan o kadar çok özeniyorum o 5 sayısını görmek için
amaaa beenim hiç aklımdan çıkmıosunki sen geçenlerde sormuştum görmedinmi hatta kaçırdım seni die çok üzülmüştüm şeker :18::18:
kız sevmezmiyizzz en çok menülerini sevdiğimi unutmaa vallahi paylaştıkça bayıla bayıla yemek yapasım gelio ,genelde öle fazla özenmem ama tabka güzel görünsün etsin die ama böle fotoları görünce artık özen gösterir oldum böle şeylere
tavsiyen için sağol şeker bir yere not edip en kısa zamanda alacağım emin olabilirsin kesin çözüm en güzeli sanırım
tavsiyen için saol canım tekrar bakıcam şimdi ayrıca notta ediyorum bir kenara unutmıyayım die
ne yemesiii kızzzzzzzzzzhadi artık toparlan daha kaynananı çatlatçazz yahuuuuuuu
çıtır gelin olsun esinimiz eniştenin gözleri senden hiç ayrılmasın kaynanan da çatlasın kıskançlıktannn heyooooooooooo düşün bunları bakkk tam gaza geliceksin o çizelge biraz hareketlensin bakayım ne zamnadan beri aynı duruo sankim
sennn gel şeker buraya yaz derdini kiloyu sallarız biliosun ,ama yeterki katıl aramıza sonra derdine çare bulunca emin ol kendiliğinden diyete başlasam iyi olcak sanırım kızlar diceksin bize
suzanım bu arada başın sağolsun canımunutmuşum yazmaya
bende sanırımmm aldım cnm yenı gldm 1 st oluyr emımeeeeeeeslm canlarım ben geldim
çok özledim sizleri sizin yokluğunuz bana hiç yaramadı
kilo aldım geldim
tam 1.5 kilo aldım çok mutsuzum
gene azımlıyımmmmAyyy keşke yazmasaydım tühhhhh benim yüzümden cıs yapmışsın
kaymağım balım sende burdasınya tamamdır artıkın
üzülme tatlım birlikte üstesinden geleceğiz kiloların hepimiz burdayız
spora başla tatlım onu bırakma
suzişşşş kısçem naber ne ettin kilocukları
en son 1 -2 ay öncesine kadar çok çok azimle gidiyordun
ıyı geceler bende baktımm sıze cıkayacgımm dus alıp cupp 12 gundur uzak kaldıgım yatagıma hehheheherkese iyi geceler datlu rüyalar ben kaçtımmm
tin ki min ki
yok yok gözlerin sağlam doğru görüyorsun :) o tatlı şey lee min ki :)
bişey kalmamış yakın zamanda görürsün 5o lili rakamları.bişicik kalmadı zaten.doğru sölüosun şekerde en iyisi kendini tam garantiye almak 36-38 beden olsam yeter yani şöle aslında bedenle takıntım yok benim hiç takmam öle şeyleri sadece rakamsal kg ile sorunum var 59. 9 olsam kesin kilo korumaya geçiçec inan o kadar çok özeniyorum o 5 sayısını görmek için
(
Günaydın bal taneleri.:82:
Yazdıklarınızı okuyunca gaza geldim bende.
Mine, ptty, Black, Neslim, Suzim, Diğer Suzan, Esin, Betül biz yokken gelmiş tüm kısçeler..
Kış yaklaştıkça diyet moduna girmeye başladık sanırım.
Haftasonumda felaket geçti.
Bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım.
Akşamları da menü paylaşıcam yoksa 70 i görmem çokta zor olmaz tekrar.
İşten çıkıştada eve uzak bir yerde inip 40 dk yürüyeyim diyorum.
Fena göbek yaptım.
Bide hftasonu üzüldüğüm bi olay yaşadım.
Yarın benim d.günüm hftasonu en yakın arkadaşlarımla gezdik bi yerlerde oturduk.
Sonra sevdicekle konuştum falan makara yaptık öyle neyse yakın kız ark.ım sonradan msj attı sevdiceğime 3 gün sonrada doğum günü falan diye. Senin için besledik büyüttük bu yaşa getirdik die makara yaptı.
Gelen mesaja arkadaşım nasıl gülüyo resmen kahkaha atıyıo falan.
Bende ne yazmış ki dedim. Boşver ya falan dedi.
Bu kadar güldün ne yazmış falan dedim.
Sevdicekten gelen cevap; fazla beslemişsiniz.
O saatten beri tripteyim makara yapıyoduk dio aptal.
Bende benim kilom hakkında kimseyle makara yapma kaldı ki makara yapılcak bi durumda değilim dedim.
Çok sinir oldum ama.
Günaydınnn diyete başladım ama şu yürüyüşe başlayamıyorummmSabahları kızımımla yatakta oynaşıp koklaşmak gidip yürümekten daha tatlı geliyorrr Çalıştığım için çok özlüyorum minik Gülnihal'imi evdeykende bırakıp çıkamıyorum yürüyüş için,bende az yiyerek kilo veririm ne yapayım yürüyüş eksik kalsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?