70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh şu kociş yokmu şeker hep onun yüzünden gececi oldumu çok sorun oluo benim menüde nolcak halim hiç bilmiyorum umarım buşekilde bünye zayıflar inş.

egecnin bir vakti spor yapıyorum sabah kahvaltı olayı olmuyor pek bir değişik yöntem oluo beniimkisi ama :18::18:inş. bir an önce gider şu kilolar

ayyyyyy şimdi gerdüşün fotolarını gördümdeee

inana kim bilir kaçıncı bakışımdır canım

ama her bakışımda dahada azim gelio bana

ayy öle çıtı pıtı olacakmıyım die iç geçiriyorum resmen

nerdeyse 1 senede o kıvama gelmişsin dimi canım yoksa tarihte yanlışımı var acaba :44:

belki ben sana öncede yine sormuşumdur ama nolur yine yazarmısın başından geçenleri hangi zorlukları atlattığını

o zamanlar anlatınca çok hırs yapmıştım kendime 10 kkilo nerdeyse giitti

2. hırsımda da bir 10 kilo daha gider ohh misss gibi olurum benim çenemden kurtulursunuz

şaka bir yaan gerçekten yazacaklarını bu sefe kopyalayıp her bunalım yaşadığımda okuyup azimleneceğim kesinlikle

güzel kaçırmışsın ipin ucunu ama üzülme nekadar kalorisi fazla diyete uygun olmasada abartmadan kararında yemişsin.bir nevi mükafat günü diyebilirsin buna yarın yeni bir gün ve yeni bir başlangıç için en ideal gün.bugün yediğin katı şeylere kıyasla yarın daha çok sıvı şeyler tüketmeye çalış.diyettesin diye hergün çorba domates salatalık yenmeli diye bişey yok.kalorisi fazla olan şeyleride dozunu aşmadıkça yiyebilirsin.moralini bozma iştahın artar benden söylemesi

evettttt börülce, gel tatlım misafirim ol
ne yalan söylim çok güzel olurdu.börülce salatasına bayılırım.aslında salata başlığı altında yer alan tüm çeşitlere bayılırım ramazanı ailemle izmirde geçirdim sık sık yeme fırsatım oldu.özellikle emziren anneler için muhteşem bir yiyecek.emziren hanımlar hurma ve börülce tüketinmeye çalışın sütünüz besleyici ve bol olsun

çok da kaçırmamışsın canım ya, ısırıkla kalmış, bnde tam tekrar yemek üzereydim ki bir hışım bıraktım pttyle meyve yedik, hadi sende meyve ye

kimin resimleri? nerden bakıcaz bende bakayım

menülerin kötü değil sadece böyle olsa daha iyi olur demek istedim.yazın şu son günleri daha çok sebze ağırlıklı menüler hazırla geçte yesen sindirim kolay olur.gece yemek yemen gerekirse yoğurt tavsiye ederim yağ yakımında faydalı.sütle yenebilecek diyet gevrek çeşitlerini öneririm metabolizmanı hızlandırıcı özellikleri var.

gereği düşünüldü arkadaşımıza gerdüş diyorum ben kısaca
seninde arkadaşın hemen bakamnı tavsiye ederim acayip motive oldum ben hatun çıtır oldu vallahi moda dergilerinden fırlamış gibi tarzını da çok beğeniyorum ben
yok canım benim biliyorum tabikide benim iyiliğimi düşündüğünüz için yazıosunuz ama bende mecbur sebeplerden dolayı öle yapmak zorunda kalıyorum yoksa dilek olsaa şimdiye sabah sen erkenden kalk boşver kocişi derdi banaa şaplağıda atardı

gece yoğurt olayına bayıldım illaki kociş gelince sofra hazırlıyorum ne yiyeceğim die sapıtıyorum sonra salıyorum gitsin moduna giriyorum :18: bu sütle yenebilecek gevrek çeişitlerinden bahsetmişsin ne ki onlar canım benim yaaa :44::44:nesfit tarzı şeylerden mi bahsediosun :44:

bu arada ben şimdi bu üzümden ne kdar yicem beyaz üzüm var iri taneli 3 tane yedim ama bir salkım henüz bitmedi
Üzüm (75 gr)

53 kalori yazmışlar nasıl anlıcamki 75 gr olup olmadığını pööff deli ediolar böle insanı gr larla

baktım ben dün onun resimlerine ve acayip motive olmuştum dur bi daha bakayım, tarzı bana da çok uygun

kızçelerim yaa önceki msjlarımda belirttim ama hiç makyaj konusunda bilgiisi olan yokmu yaa

daybuyday | Alışverişe özel teklifler

şu siteden ya pudra ya da fondöten alacağım ama hangisini alacağıma karar veremedim hiç anlamıyorum bu tür konulardan

biraz yardımcı olurmusunuz

yüzümdeki sivilce gibi ama kızarıklık şeklindeler öle şeyler var ve güneşe çıkınca bunlar dahada belirgin oluolar

bunları kapatmak istiyorum

aşırı derecede beyaz tenliyim

sizce hangi renk falan seçmeliyim hiç anlamıyorum ki bu tür işlerden :18::18:

bi el atsanız bana

herşeyi soruyorum sizede ama napiimm güveniyorum fikirlerinizee

mesela normal bi siyah zeytin 3-4 gr geliyo ona göre düşünürsek max.15-20 tane kadarı 75 gr civarı gelir.
sütle yenen gevrekler dedim aslında ben gevrek yerine müsli yiyorum zaman zaman.nesfit tarzı şeylerin tadı daha yoğun bu yüzden 1 kasesi ne göz ne karın doyuruyo gibi gelmiyo bana
müsliyi bilmeyenler için açıklayayım yulaf ezmesi içerisine katılmış kuru meyve keten tohumu tarzı karışımın genel adı.tadı saman gibi gelebilir bu yüzden 1 paket içeriği hoşunuza gidebilecek müsli çeşidiyle nesfit gibi diyete uygun bi ürünle karıştırarak gündüz çok kaçırdığınızı düşündüğünüz akşamlarda yiyebiliceğiniz sistirim sistemini rahatlatıp metabolizmayı hızlandıran bir yiyecek.özellikle bağırsak sorunu yaşıyosanız bikaç gün 1 er öğünü müsliyle geçirirseniz belirgin derecede rahatladığınızı göreceksiniz.yada bakmadan sifonu çekin görmesenizde olur

güzel geçmesine sevindim canım
fotoğraflarını da bekliyoruz

selam daktırrrrrr sende buralardasın kilolarıda vermişsin bu arada tebrik ederim canım

selam canım verdim de geri alıyorum tekrar

yazdığını okudum ve gittim mutfaktan lokum kutusunu aldım ve kalanları bitirdim elimin altında cıss kalmasın diye

ama ama ama ben hiç 59 görmedim kii
cuma günü 62.7dim canım ben de sizdenim yani çok pis gaza geldim ama sanırım sönücek

gaza gelip buraya gelmene bayıldım canım
hoşgeldin

ben de hiç anlamam bebeğim ya çevremdekiler ne derse onu alırım zaten çok nadir makyaj yaparım :26:

cildindeki problemden kurtulsan önce daha doğru bir tercih olur bence.özelliklede yaz mevsiminde kapatıcı kullanman bence şu durumda daha da sakıncalı. daha önce karşılamadığın bir problemse beslenme şeklinden kaynaklı olabilir.mesela tuhaf gelebilir ama benim açlığa alerjim var belli bir limitin altında yemek yedinmi ertesi gün tüm üst bedenim egzama gibi kıpkırmısı oluyor.belki sendekide böyle bir problemdir yada bi yiyeceğe yada kullandığın başka bir şeye karşı bir tepkidir.

canım bence bir kozmetik mağazasına git ve ordaki yardımcı bayanlarla tenine göre seç, en uygunu bu olur tenine uygun bilemeyiz biz burda daha beter yapmayalım seni

ayyyyy son kısmaa çok güüldümmmm sen çok yaşa emiiii

güzel hesaplama şimdi baktım üzümlere siyah zeytinin 2 katı hadi biraz fazla aatlım 10 gr gelse diyelim 5-6 tane yedim yeter bu akşamlık

yok ben o müsliyi almıyım şeker onun yerine nesfit seviyorum alıştım artık onu tercih edeyim

önerilerin için sağolasın,çok teşekkür ederim

yanlış hatılamıyorsam çok kolay bir şekilde kilo verebiliodun dimi sen canım

eeğer öyle isen nolur vücutları değişek olmamı

şaka bir yana çok anslı birisin o zaman analar neler doğuruyor beee haberimiz yokk

fabrikasyon hatası var diyorum kocişe kendimden ötürüde inanmıyor banaa

az önce yaşadığım duygu karmaşasını anlatamam ya çok komiktim
dayanamayıp günlerdir aklımda olan lokum kutusunu açtım
biraz yedim ve daha fazla yememek için buraya geldim
nesquikin yazdığını okudum ve evdeki cissları bitirmem gerektiği kanaatine vardım
gittim lokum kutusunu aldım ve hepsini yedim
ardından secemin yazdıklarını okudum ve gaza geldim
gittim 1 litrelik su şişesi aldım içine biraz da ev sirkesi koydum
ardından kendimi düşündüm yarın akraba gününe gitcem ve birazdan orası için poğaça yapcam
salı günü ablam geliyor annem kesin döktürür
c.tesi okul için yola çıkcam inşallah
yani ben haftaya anca başlarım sanırım diyete :26:
hala regli de olmadım ama şişliğim gitti..
veee az önce hissettiğim en önemli duygu mutluluktu sanırım..
topiğin eskisi gibi olmaya başlamasına çok mutlu oldum

ben de hiç anlamam bebeğim ya çevremdekiler ne derse onu alırım zaten çok nadir makyaj yaparım :26:
heh sen bendensin şeker az yaparım öle makyaj falan çok nadir
beyaz tenlisin sende ne kullanıosunki acep ben hala renk olayını kavramış değilim bunda
öle yakınımda yok tavsiyede bulunacak bir sizler varsınız işte :18:
doğru diosun canımm ama hep oldum olası doktor ve hastahane olaylarından nefret etmişimdir o yüzden hep erteliyoruz bakalım kociş duysa böyle dediğimi hemen doktora der ama ben belli etmiyorum

canım bence bir kozmetik mağazasına git ve ordaki yardımcı bayanlarla tenine göre seç, en uygunu bu olur tenine uygun bilemeyiz biz burda daha beter yapmayalım seni
gitmece gideyim şekerde burası küçük bir şehir olduğu için öle bir yer yokki hiç o yüzden netten alışveriş yapıyorum ama ne alacağıma karar veremedim öle sık kullanacağım bişi değil sadece özel günlere giderken yüzüm pürüzsüz olsun yeter

sen yinede müsliyle nesfiti karıştır hem müslinin çikületalısıda var
kolay kilo veriyorum demeyelimde irademe sahibim düzenimi biliyorum sıkıntısız genele göre hızlı kilo veriyorum ama benimde bölgesel sorunlarım var.mesela gerdüşü örnek vereyim onun 59 kilo haliyle benim 59 kilo halim arasında görsel olarak enaz 5 kilo fark var. hemik yapım oldukça geniş eşimden bile geniş omuzlara sahibim yüzücü olacak hatunmuşumda denizden hoşlanmıyorum üst bedenim doğal madenler tarafından oldukça fakir buna karşın alt bölgem doğal madenler tarafından oldukça bereketli yani hepimizin bi konuda dezavantajı söz konusu bu yüzden herkes elindekini kullansın

aynenn yaaa topik eski halini almaya başladı bende çok sevindim dileği nesquiki mine ablayı görünce gözlerim dolar gibi oldu heeki ballıkaymağımında topiğe bişiler yazması resmen beni benden aldı çok mutlu oldum norada gelse tam olcak gwnnaz hasret minderim pisim daha ismini hatırlamadığım birçok kızçe hadiyin bakalım gelin yahuuuuuuu kayanaşak azcık bak topikte yağ oranı artıo size yer kalmıycak ona göre yiyin yemekleri

bendede durumlar tam tersine üstüm yok

alt bacaklar odun gibi hiç elbise giyemiyorum bu yüzden

dediğin gibi elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz sanırım

ben de burdan bi yerden almıştım kadın yüzümde denemişti benim burnumda çillerim var biraz onlarda denedi kapatıyorsa bunu veririz diye düşündü kapattı aldım
ama ev taşırken kaybettim
maybelline idi markası ama rengini hatırlamıyorum :26:
arkadaşım var oriflame kullanıyor çok memnun. mineralli bir fondötenmiş ve beslediğini de düşünüyor diğerleri gibi yapmacık durmadığını söylüyor. onun en açık rengi porselen olanıydı arkadaşta o vardı ben de ondan almayı düşünüyorum

daha çok daha çok gelsinleerr
minderim arada yazıyor buralarda sanki ama eskisi gibi aktif değil neden ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…