Günaydın arkadaşlar...
Ne iradesizim ben yaaaaa......
Hergün sabah diyete başlayıp, gece kapanışı ne bulursa yiyerek yapan var mı?
Üstelik de cumartesi akşamı bir düğün vardı. Giyecek bişey bulamadım o kadar kıyafetin içinde.
Vahiy mi gelmesi lazım???
Ne lazım????
Biri bana bir tokat atsın....
Benim de komşum var, iyi anlaştığım, o da çok zayıfladın yeter gariii diyor. En iyisi kimseye bahsetmeden zayıflamak sanırım. Millet öyle deyince insan da kendini salıveriyor, yaniii ben öyle yaptım, anında 3 kilo artı geldi. Artık dur demenin zamanı geldi, bu hafta mutlaka eksi görmem lazım.
terbiyesiz işteGünaydın bal taneleri.:82:
Yazdıklarınızı okuyunca gaza geldim bende.
Mine, ptty, Black, Neslim, Suzim, Diğer Suzan, Esin, Betül biz yokken gelmiş tüm kısçeler..
Kış yaklaştıkça diyet moduna girmeye başladık sanırım.
Haftasonumda felaket geçti.
Bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım.
Akşamları da menü paylaşıcam yoksa 70 i görmem çokta zor olmaz tekrar.
İşten çıkıştada eve uzak bir yerde inip 40 dk yürüyeyim diyorum.
Fena göbek yaptım.
Bide hftasonu üzüldüğüm bi olay yaşadım.
Yarın benim d.günüm hftasonu en yakın arkadaşlarımla gezdik bi yerlerde oturduk.
Sonra sevdicekle konuştum falan makara yaptık öyle neyse yakın kız ark.ım sonradan msj attı sevdiceğime 3 gün sonrada doğum günü falan diye. Senin için besledik büyüttük bu yaşa getirdik die makara yaptı.
Gelen mesaja arkadaşım nasıl gülüyo resmen kahkaha atıyıo falan.
Bende ne yazmış ki dedim. Boşver ya falan dedi.
Bu kadar güldün ne yazmış falan dedim.
Sevdicekten gelen cevap; fazla beslemişsiniz.
O saatten beri tripteyim makara yapıyoduk dio aptal.
Bende benim kilom hakkında kimseyle makara yapma kaldı ki makara yapılcak bi durumda değilim dedim.
Çok sinir oldum ama.
genel olarak güzel bir menü ama kilo verme hızını yavaşlatabilir.gün içinde çok fazla karbonhidrat tüketmişsin.sabah yediğin 2 dilim ekmek yeterliydi bence.mesela aralarda 2şer bisküvü yemişsinki form bile olsa pek masum değiller.artı lavaş yemişsin.mesela sabahki ekmek hakkını kullanmayıp öğlen kullanabilirdin.bide yemek sonrası yediğin meyveleri ara öğün yapabilirdin.menu
uyanınca
hemen buyuk bır bardak ılık su
sabah
*2 dılım cavdar ekmegı 1 buyuk kupa cay
* 3 sıyah zeytın azcık beyaz peynır 2 ınce dılım kasar
*1 cay kasıgı recel 2 ınce dılım salam
* az karpuz yarım domates
ara
* form cay
*2 form bıskuvı
oglen
* lavasta doner(evde yaptım getrdım baska yapacak bısı aklıma gelmedı :):26:
*ayran.az karpuz.az uzum
ara
*1 yesılcay
*2 form bıskuvı
aksam
*1 kase corba
*karpuz
*yogurt
2.bucuk lıtreden fazla su
1 saat yada daha fazla spor
olur olur sorun değil.daha bunu telafi edeceğin 2 öğünün daha var.diğer öğünlerden kıstınmı sorun yok.önemli olan mideyi tıka basa doldurmamak.Kahvaltımla başlayayım bari...
Yarım kepekli simit.
1 kk peynir
7-8 zeytin
Şekersiz çay
10 :00
1 küçük kurabiye(Bu olmadı dimi?)
Yeşil çay
terbiyesiz işteerkek milletinin ağzına laf vermicen ömrünü çürütürler böyle sinsice tüm açıklarını listeleyip her fırsatta yüzüne çarp bence
genel olarak güzel bir menü ama kilo verme hızını yavaşlatabilir.gün içinde çok fazla karbonhidrat tüketmişsin.sabah yediğin 2 dilim ekmek yeterliydi bence.mesela aralarda 2şer bisküvü yemişsinki form bile olsa pek masum değiller.artı lavaş yemişsin.mesela sabahki ekmek hakkını kullanmayıp öğlen kullanabilirdin.bide yemek sonrası yediğin meyveleri ara öğün yapabilirdin.
form çayını içemediğin için bisküvi yiyosan bence iç içme.çokta ahım şahım bi etkisi yok zayıflamada.onu içeceğine doğal mineralli sular yada normal su iç daha faydalı.bide düzenli yemek yedinmi zaten metabolizman ister istemez hızlanıyor aklında olsun
Kahvaltımla başlayayım bari...
Yarım kepekli simit.
1 kk peynir
7-8 zeytin
Şekersiz çay
10 :00
1 küçük kurabiye(Bu olmadı dimi?)
Yeşil çay
terbiyesiz işteerkek milletinin ağzına laf vermicen ömrünü çürütürler böyle sinsice tüm açıklarını listeleyip her fırsatta yüzüne çarp bence
genel olarak güzel bir menü ama kilo verme hızını yavaşlatabilir.gün içinde çok fazla karbonhidrat tüketmişsin.sabah yediğin 2 dilim ekmek yeterliydi bence.mesela aralarda 2şer bisküvü yemişsinki form bile olsa pek masum değiller.artı lavaş yemişsin.mesela sabahki ekmek hakkını kullanmayıp öğlen kullanabilirdin.bide yemek sonrası yediğin meyveleri ara öğün yapabilirdin.
form çayını içemediğin için bisküvi yiyosan bence iç içme.çokta ahım şahım bi etkisi yok zayıflamada.onu içeceğine doğal mineralli sular yada normal su iç daha faydalı.bide düzenli yemek yedinmi zaten metabolizman ister istemez hızlanıyor aklında olsun
günaydın hanımlar
dün akşam yemeği olarak etsiz çiğköfte yedim 2 tane , hiç kalori değerine bakmadım ama acayip tok tutuyor bu konuda bilginiz var mı?
bugunde
sabah: 1 çay (şekerli) - çayı şekersiz içemiyorum
az peynir
1 dilim ekmek
domates
zeytin
birde şekerli çayın üzerine 1 tatlı kaşığı nutella
sanırım regli yaklaşıyo :)
şimdiye kadarda 2 şekersiz kahve
öğlene ne çıkar bilmiyorum işyerinde ama ben yine çorba salata giderim
akşam içinde evde zeytinyağlı bamya var birde etli pilav
herkese iyi haftalar , umarım bu hafta isteğiniz gibi kilo verirsiniz
08:00
Şekersiz Türk kahvesi
09:30
2 domates,
1 dilim peynir,
Ihlamur çayı
11:00
Çubuk tarçınlı yeşilçay
1 avuç beyaz leblebi
13:00
6yk semizotu yemeği,
2 yk yoğurt,
1 dilim tahıllı ekmek
15:30
1 armut,
Sade soda
19:00
Belirsiz.
aralıklı gelip gittiğim için ortama hakim değilim o yüzden genel bir yorum yaptımbu kadar bılgılendırdıgın ıcın tesekkur ederım haklısın tum soyledıklerınde
dıyetımın ılk gunu henuz daha tam olarak hazırlık yapamadım
bıde daha dogrusu tam o psıkolojıye kapılamadım
ama tabıkıde haftaya bomba gıbı gelırım ınssss
o insan değil sevdicek ona ne dersen mübahGünaydın şeker
Ah ben insanların açıklarını yüzlerine vuramıyorum ya ben utanıyorum.
Zayıflayıp en güzeli cevabı böyle vermek.
Kendisine de kilomla barışık oldugumu zayıflamayacagımı söledim.
görünürde az gibi dursada ağzın boş durmamış mideyide tıkabasa doldurmayıp ne aç ne tok bıraktın bence gayet güzel08:00
Şekersiz Türk kahvesi
09:30
2 domates,
1 dilim peynir,
Ihlamur çayı
11:00
Çubuk tarçınlı yeşilçay
1 avuç beyaz leblebi
13:00
6yk semizotu yemeği,
2 yk yoğurt,
1 dilim tahıllı ekmek
15:30
1 armut,
Sade soda
19:00
Belirsiz.
saatlere bakarsan habire tıkınmış durmuş hatunsabah cok az degl mı :18::18::18::18::18:
Öğlen bir tabak zeytinyağlı taze fasulye ve 2 dilim kepek ekmeği yemeyi düşünüyorum.
Uygun mudur?
İlgililere duyurulur
sabah cok az degl mı :18::18::18::18::18:
o insan değil sevdicek ona ne dersen mübah
görünürde az gibi dursada ağzın boş durmamış mideyide tıkabasa doldurmayıp ne aç ne tok bıraktın bence gayet güzel
saatlere bakarsan habire tıkınmış durmuş hatungayet güzel olması gereken gibi beslenmiş.artık akşam neyle taçlandıracak bu menüyü bakalım
Günaydın
Şekersiz içemiyorsan sakarin falan denesen? Ne bileyim çok farkediyor bence şeker kullanmak.
Türk kahvesini tercih edersen daha iyi faydası çok.
Akşamda pilavdan yemezsen oh miss.
sabah ne yemiştin ? bence 2 dilim ekmek çok yarısını ye yarısı bize kalsınÖğlen bir tabak zeytinyağlı taze fasulye ve 2 dilim kepek ekmeği yemeyi düşünüyorum.
Uygun mudur?
İlgililere duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?