süpersinn kuzuu aha gene gaza geldimmmm benn
hazır olsa bitiricemde hazır değil
evet resim çekilecek belediye salonunda büyük nikah olacaksahne tozu yutçam okadar zayıf olmasamda geçen sene sünnette giydim diye eklediğim resimlerdeki siyah kıyafetimi giyicem.neyseki ozaman boldu şimdi tam olur herhalde
ffarka bak wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Hep beraber gaza gelelim tekrar 5leri görelim.
Valla herşey ufak bi parça atmayla başlıyo çikoda falan.
Sonra gerisi geliyo bende.
2 haftan var daha bi çok kilo verilir.
Saol canım bende senin nikahtaki haliini çok begenmiştim.
şuanki metabolizma hızımla baya verebilirim ama aksi gibi nikah tarihi regli günüme denk geliyor nikah öncesi iştah patlamaları şişkinlik vs yaşamam muhtemelValla herşey ufak bi parça atmayla başlıyo çikoda falan.
Bak burda
o pirinci sütlaç yapta midemiz şenlensin bence
çok şişlik hissediyosan sadece 1 gün sıvı ağırlıklı beslensen yeter.2 gün zaten kendini hafiflemiş rahatlamış hissedersin boşa kendine eziyete gerek yok.pirinc lapasınıda yine yaparsın aralarda haftada 1-2 akşam öğününde
emin ol küçülse benim küçülürdücanım birazda midem küçüldün diye yapıyorum bunu
puCCaaa ve hasret çok hoş olmuşsunuz kızlar sizleri görünce yeniden gaza geldim
ck tsk ederım dılekcımHep beraber gaza gelelim tekrar 5leri görelim.
Valla herşey ufak bi parça atmayla başlıyo çikoda falan.
Saol canım bende senin nikahtaki haliini çok begenmiştim.
ben 5 leri göremeden veda etmiştimneyse inş bu sefer görürüz hep beraber
ben hasretin nikah fotolarını görmedim amaa nerdee
Bak burda
tsk ederım sız boyle dedıkce ıyıkıde o elbıseyı almısım dıyorum cok kararsız kalmıstım cunkuhasrett süperrr olmuşsunnn tatlımm çok beğendimmm
renk çok yakışmış
Allah bir ömür mutluluğunuzu bozmasınn inş
canım birazda midem küçüldün diye yapıyorum bunu
emin ol küçülse benim küçülürdünankör meret her daim büyümeye elverişli.midenin boyutunu nefsin belirliyo emin ol.pirnç lapası vucuttaki suyu atmak için yenir daha çok mideni küçültmek istiyosan yediklerinin porsiyonunu küçültmek en doğrusudur.pirinci sütlaç yapalım valla yazık etme ona
sütlaç diyetteyken yiyebileceğin bi tatlı.şeker oranını ayarladınmıydı gayet sağlıklı vitaminli bir besin.ama tek bir öğün olarak tüketilmeli bana göre.dedimya önemli olan porsiyon miktarın yemek yiyip üzerine sütlaç yersen olmaz.normal kaçırmadan beslendiğin bir günün akşamına yenebilecek bir besin bence.en sevdiğim tatlı olmasına rağmen hiç yapmıyorumbak şimdi aklıma giriyorsun
hadi gel sütlaç yapalım bi güzel yiyelim
diyete de yarın başlarız
canım birazda midem küçüldün diye yapıyorum bunu
bak şimdi aklıma giriyorsun
hadi gel sütlaç yapalım bi güzel yiyelim
diyete de yarın başlarız
maşallah çok hoşsun azbi göbek sorunun var sanırım.bence kilo vermekten önce bölgesel spor yapmanı tavsiye ederim yoksa muhteşem bi fiziğin var.hiçte bi fazlalığın yok.
maşallah çok hoşsun azbi göbek sorunun var sanırım.bence kilo vermekten önce bölgesel spor yapmanı tavsiye ederim yoksa muhteşem bi fiziğin var.hiçte bi fazlalığın yok.
en doğrusunu yapmışsın.senin kilo değil bölgesel sorunun var.kilo verip tuhaflaşmaktansa bölgesel incelmek en doğrusu senin beden yapın için.bugun ılk defa spora baslıorum
bolgesel olarakda calıscam
5 ay spordayım ıns
cok da tesekkur ederım
seni dinledim pirinç diyetini yapmıyorum haşladığım pirinci de akşam yemeyi düşünüyorum yanına salata ilesütlaç diyetteyken yiyebileceğin bi tatlı.şeker oranını ayarladınmıydı gayet sağlıklı vitaminli bir besin.ama tek bir öğün olarak tüketilmeli bana göre.dedimya önemli olan porsiyon miktarın yemek yiyip üzerine sütlaç yersen olmaz.normal kaçırmadan beslendiğin bir günün akşamına yenebilecek bir besin bence.en sevdiğim tatlı olmasına rağmen hiç yapmıyorum
Gaza gelmiş halin buysa korktum senden.
Yeme kız bugüne kadar yedikte ne oldu.
Usturuplu usturuplu diyet yapıyoruz.
Bugün başladık bozmakta yookk.
tsk ederm darısı tum bekarlaraEki Görüntüle 496670
veremezsn suçlayacağın biri olsun dimiseni dinledim pirinç diyetini yapmıyorum haşladığım pirinci de akşam yemeyi düşünüyorum yanına salata ile
hayırlı olsun hasretcik...
bakıyorum tüm tilkiler ikişer üçer kürkçü dükkanına dönmüş :)
herkese selamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?