70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ınsallah gorurum ınsallah

Teşekkür ederim canım.
Buraya yazayım ilk 3-4 gün zor geçiyor sonra alışıyorum.
Tek derdim çikolar benim zten peff.
tatlı şeker çikolatalı şeyler can onlar can bende bu ara güllaç aşeriyorum.ramazan sonrası bi güllaç aşkı geliyo bana geçen senede aynısı olmuştu yememiştim o ayrı ama bu sene yemek istiyorum.matketlerde hala var arada yapar yerim hafif tam diyetlik bi tatlı hem
ben çikolata şekere başladımmı artık benden ümidi kesmek gerekiyor.taneyle yemesini öğrenemedim daha bu son o son şu son derken koca bi poşet paket artığı oluyor.insan gibi yemesini öğrenemedim ya hiç durmadan yiyorum ya hiç yemiyorum ortası yok bende

tam dıyete baslıorum bısey cıkıyo
haftaya tatıle gıdecegız 4 gunluk bır tatıl ınsallah dıyetıme devam edebılırım:26::26::26:

kızlar bende 2 gün pirinç lapası diyetin yapmayı düşünüyorum
belki kendimi toparlarım
o pirinci sütlaç yapta midemiz şenlensin bence
çok şişlik hissediyosan sadece 1 gün sıvı ağırlıklı beslensen yeter.2 gün zaten kendini hafiflemiş rahatlamış hissedersin boşa kendine eziyete gerek yok.pirinc lapasınıda yine yaparsın aralarda haftada 1-2 akşam öğününde

Hazır Türk kahvesi alıyorum bn şirkete güzel oluyor.
Ülkerinki daha güzel shazili alıyodum daha önce sonra bozdu kendini.
Akşamları pilv yemek canım, ekmekte akşam ne kadar az hasarla atlatırsn o kadar iyi.
Haşlama bulgur 3 yk falan anca bide

Ooo gamze hoşgeldin.
Menün güzelmiş şekerim

Güllaç muhabbetini de hatırlıyorum sanki.
Ama büyük oluyo 2 kişisiniz evde kalmasın diye hepsini mideene yollama sakın.

hoş bulduk cnm nasılsın

hoş bulduk cnm nasılsın

İyiyim canım bende. Önümde yastık niyetine kullandıgım göbegimle mutlu mesut yaşıyoruz.
Vedalaşma vakti geldi de.

evet geçen sene o muhabbeti yapmıştık.alıp yapacaktım almadım onun yerine kilo almayı tercih ettim

Ohooo sorum es geçilmiş.
Hepsini yemiceksin diimi.

Ohooo sorum es geçilmiş.
Hepsini yemiceksin diimi.
elimden geleni yapacağım iş iradeye geldimi çok pisim ağzıma lokma sokmam ama bi boşluk anım oluyor o an zaten ipler kopuyor irademe sahip olmam için bikaç neden var enazından önümde.2 hafta sonra nikah şahitliği görevim var sahneye çıkıcam 2 ay sonra normal bir düğün etkinliğine katılıcam herhalde düzenimi bozmam.
2 saat oldu uyanalı ve ben hala kahvaltı yapmadım biri beni doyursa pek güzel olurdu aslında

Uww nikah şahitliği heee resim falan da çekinilcekk.
Dikkat etmen için iyi işte.
Eskiden nette dolanırken 2 saatte bitirirdin kahvaltını formdan mı düştün naptın.

yeni fotoları merakla bekliyoruzzz

Bakim canım bayramda tek pek yok ne zaman resim çekincem desem yanıma damlıyolardı.

hazır türk kahvesi hiç akıl etmemiştim sağol PuCCaaa

diyetin yanında hangi egzersizleri yapıyosunuz hanımlar?

Ne demek şeker

Uww nikah şahitliği heee resim falan da çekinilcekk.
Dikkat etmen için iyi işte.
Eskiden nette dolanırken 2 saatte bitirirdin kahvaltını formdan mı düştün naptın.
hazır olsa bitiricemde hazır değil
evet resim çekilecek belediye salonunda büyük nikah olacak sahne tozu yutçam okadar zayıf olmasamda geçen sene sünnette giydim diye eklediğim resimlerdeki siyah kıyafetimi giyicem.neyseki ozaman boldu şimdi tam olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…