70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyy keşke yazmasaydım tühhhhh benim yüzümden cıs yapmışsın

yok canım o lokum zaten bana çok dayanmazdı

günaydın canım..
iyi yapmışsın onun kilo problemi olmayabilir ama sonuçta senin hassas olduğunu biliyor öyle dememeliydi..
biz de sevdicekle bozuğuz ondan bugün erkeklere düşmanım

bebeğim naptın sen
neyse ki dönmüşsün eminim kısa sürede verirsin aldıklarını ve kaldığın yerden devam edersin güzel güzel vermeye
yaza süper bi gelin olcaksın inşallah

aahhh bebegm yedım yedım geldım
aranızdayım artık

günaydın canım..
iyi yapmışsın onun kilo problemi olmayabilir ama sonuçta senin hassas olduğunu biliyor öyle dememeliydi..
biz de sevdicekle bozuğuz ondan bugün erkeklere düşmanım

Bende de durum aynı.:113::113::113::113:
Açıkladı etti ama onu dedikten sonra pek etkisi olmuyo.
Sen nasılsın canım regl olamamışın daha okudum onun etkisiyle daha da sinirli oluyo olabilirisn belki.

hayırlı olsun hasretcik...
bakıyorum tüm tilkiler ikişer üçer kürkçü dükkanına dönmüş :)
herkese selamlar...

Selam pisik.:

Evde değil misin ki nie tost yaptın.

Bende de durum aynı.:113::113::113::113:
Açıkladı etti ama onu dedikten sonra pek etkisi olmuyo.
Sen nasılsın canım regl olamamışın daha okudum onun etkisiyle daha da sinirli oluyo olabilirisn belki.

bizimkinin pek çabası yok kurtarmaya.. aslında dün gece ayrıldık o zamandan beri iyi değilim pek halim de yok..
regli olamadım hala ama sinirli değil aşırı duygusalım.. ve karşımdaki o kadar duygusuz geliyor ki anlatamam.. sevdiğim insanla dün konuştuğum insan aynı kişi olamaz.. bilmiyorum ne olcak kabullenmiyorum ayrılığı ama kaçınılmaz sonumuz bu olabilir..

kızlarr bilenler uygulayanlar vardır mutlaka ama birde ben söyliyim sabahları bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi bir çay kasıgı bal koyup ıcın ac karnına...metabolızma hızlandırma yag yakma cıldrı guzellestrme vucuttantoksın atma kolestrol dusurme ve tansıyon dengeleme gıbı pek cok faydası var aynı zamanda kuru ıncırınde kandakı yag oranını duzenleme ve saydıgım ozellıklerın coguna sahıp ozellıklerı var tavsıye ederım artı bır kez daha soyluyorum canı tatlı cekenler tarcınlı süt metabolızma hızlandırma sekerı dengeleme ozellıgı var...

ve dıyettekı heres her gun bır bardak yesıl cay ıcsın bunu dıyetısyen bana ozellıkle soylemıstı ...

ben ekmek yemıyordum ekmek yemelısın mutlaka her ogun ıcın ana ogunler tabııkı, sabah ıkı dılım oglen bır aksam bır olmak uzere kepek cavdar ya da bugday ekmegı tuket yoksa sekere ıhtıyac duyar vucudun tatlı yeme ıstegının onune gecemessn dedı hatta canının tatlı ıstedıgı hafta kepek yerıne cavdarı tercıh et dedı sızlerle de paylasıyımn dedım bu benım aralıkta gıttıgım dıyetısyenın onerılerıydı 76 ıle baslamstım ona 69e kadr düştüm sonra şehir dışı falan derken bozdum yine ki hiç spor yapmadan vermiştim sıkı siyetimle sımdıde sıkı dıyet yapmıyorum ama sporumu aksatmıyorum ıkısını bır araya getırdıgım an 5 ler beni bekler

İnsanlar kızgınlıkla aslında düşünmedikleri, hissetmedikleri ama karşı tarafın canını yakmak için salak saçma cümleler kurabiliyorlar canım..
Normale dönünce hatasını anlar sevgilin.
Zamana bırak bakalım zaten bu akşama kadar garanti arar seni.

sanmıyorum canım bu sefer aramaz muhtemelen.. normalde hiç böyle biri değildir beni kırmamaya çalışır çok iyidir herkesin gıptayla baktığı bi çiftizdir.. ama ne oldu da bu hale geldik anlamıyorum.. karşımda resmen duygusuzun teki var.. ikisi aynı insan olamaz..

dılekkk hos geldım hos buldumm canumm cok sukur herkes donuyorr kısa kadar 60 ınmen gerekkk dr tedavıye baslıcamm tammııı benı takıp et ne oluurrrr bak sıze yıyen vermek ıcın bu kg lerın gıtmesii gerekkkkkkkkkona gore tammıı bende ramazan dan sonra yanı bgn basladımm dun gece gec geldıgımızden dolayı bgn erekn kalkamadım ama yokk artıkk bgnden ıtıbaren spor ve dıyet modundayımmm hep beraberr bu arada ramazanda 100 gr bayramdada regl uzerı olması sebebbıyle 1,6 gr almısımm

ama verecegımmmm bunları uleynnnnnnnnnnnnn
bırazdan leslıe yapıp dusa gırecegımm 11 den berıde dıp kose temıslık yapıyoryummm hehehe

aynı dertden musdanıp sın sende hasretımmm verecegızzz bosuna kafanı yormaa tammııııııııııııııı

oo cıbık olacann o vakte kdr baybbbb

günaydınlarr
kimleri görüyorum dilom,hasretim
gunaydınn canm mınderımmm kurkcu dukkanı doldu tastııı

veee menummm
sbh:11 de uyandım
yarım lt su ıctımm temıslıge koyuldumm

12:30
*1orta dılım cavdr ekmegi
*4 catal melemen
*1 dometes(koyden getrdm tazecıkk:)
*2yesıl zetın
*3-4 dılım salatalık
*yrm brdk sekersız cay

14:00
en az yrm st leslie yapacagım
15:00
1 elma yada 1 dılım kavun

18:00
4-5kasık taze fasulye
3-4 kasık yogurt

*3 lt yakın su
*en a 30 dk leslıe
*2 kupa yesıl cay

nasıl kıscelerrrrr menumu bu sekıl yapmayı dusunuyormmmmmm:26::26::26:

yorulmlrını beklıyorummm

bu arada sanırım yıne sabıtlendım kac gundr 72.8 72.6 bunları gorup duruyorum hatta bazı geceler tok karnına 73 geldıgım oldu bugunden ıtıbaren dıyetımı sıkılasıtıryor sporumu arttırıyorum cuma da bıldırımı ıns resımlı yapıyorum size

ben nazara inanırım sen eşin ve kendin için dua et canım bizde ne zaman bir ortama girsek birileri gıpta etse özense iltifat etse akşamına bir küsüyıoruz iki gün konusmuyoruz oyle yanı

akşam yemeğine corba ve salatada ekleyebilirsin bence cok acımasız olmus

ben nazara inanırım sen eşin ve kendin için dua et canım bizde ne zaman bir ortama girsek birileri gıpta etse özense iltifat etse akşamına bir küsüyıoruz iki gün konusmuyoruz oyle yanı

ben de inanırım nazara bizde de olur ne zaman biz gezerken görülsek o günün akşamına muhakkak kavga ederdik..
bu seferki öyle değil ama normalde dayanamazdık kızsak bile bi kaç saat sürerdi hemen barışırdık. ama şimdi resmen saygı yok arada. beni hiç önemsemiyor gibi davranıyor. ne olcak bilmiyorum sonumuz bakalım..

canım ne kadrlık evlısnız bılmıyorum ama zaman zaman ılerı gıdılıyor ılskıde bızde normalde dayanamaz aksamına sarılır barısırız ama bazı zamanlar oldu kı aynı ortamda ıkı gun gunaydın dahı demeden konusmadan yasanır mı kı esım benden ınatcı degıldır daha sakındır ama yerı geldı ıkı gun tek bır kelıme bak abartmıyorum tek kelıme etmeden gun gecırdık yenı evlıysenız bu uyum surecınde gercekten oluyor ınan bana ...konu ne olursa olsun aıle,kıskanclık ucuncu bır sahsın ortalıgı bulandırması,rahatlık,sorumsuzluk aklına gelebılecek her tur konu uyum surecınde uzayıp gıdebılıyor cıkmaza gırebılıyorsun ...tavsıyem kım suclu bılemem ama esın dahı sucluysa karsına al sakınce konus bılıyormusun bı yerde okumustum kı ınaNclı ınsanlaşrız cok sukur esıyle kavgalı uyuyan bırıne melekler lanet edermiş derız ya hersey ust uste geldı ıste herseyı ust uste getıren bızlerız aslında negatıfsek hersey negatıf oluyor kadınız malesef erkkler kadar duz dusunemıyoruz rahat degılız bırı onlara bı renk gosterıp kırmızı dese onlar tamam der bız neden kırmızı derız farkımız burada...inan kötülüklerinden değil düşünemediklerinden cogu kavga ve hata cocuktan farkları yok..sabırlı ve sakin ol inan hiç birşey bu kadar ucuz değil ayrılık kelimesi sadece dile ucuzdur

Başka bi derdi olabilir mi tatlım.
Erkekler başka bi sıkıntısı olsada söylemez yarın öbürgün aslında benim şu derdim vardı sende üstüne kavga çıkardın anlayışsızsın demesin de sana.:26:

Selam Suzan
Yediklerini beğendim tatlım.
Aferin bölee azimlee devam gidecek kilolar.

Vayyy süperr hadi bakalım bekliyoruz.

canım benim biz evli değiliz. onların ailesi bize geldi tanıştılar, şimdi de bizimkiler oraya gitmişti uzak memleketlerimiz ve ailem kaç gündür orda kalıyor şimdi yoldalar geri dönüyorlar. o kadar iyi anlaştı ki aileler her şey bu kadar güzel ilerlerken bizim bu hale gelmemiz çok kötü oldu.. karşıma alıp konuşamam kilometrelerce uzakta benim sevdicek.. bi adım atsa ben zaten yelkenleri suya indiririm ama dün çok kırdı beni.. aslında o kadar saçma bi şekilde başladı ki kavga hiç olmayacak yerden çıktı sorun aptalca uzadı uzadı birbirimize olmayacak laflar ettik ve sonunda buralara kadar geldik.. saatlerdir de ayrıyız ve ben hiç bu kadar acı çekmemiştim.. o artık bana güvenmiyor, sevgime inanmıyor ve ben de onunkine...

Selam beybiler...Çok özledim herkesi ya pek giremiyorum ben bi kaç gündür.

Ne güzel hırs yapmışsınız yine bende neden olmuyo anlamıyorum

Selam şekercim.Özlemişim kız seni okudum geçmişi yazdıklarını ve menülerini bile özlemişim valla

Hadi bakalım tekrar hayırlı olsun yeni sağlıklı yaşam maratonu. Bu arada sevdicek sapıtmış senin.

O nasıl laf öyle haklısın kızmakta yap trip beybi.

Selam canım tekrar hoşgeldin. Bu arada tebrikler nikahın olmuş.

Düğünde belirlenmiş çok sevindim İnşallah hep mutlu olursunuz.

bayramdan önceki gün ayakkabı almıştım 4-5 parmak kadar topuğu var ve o benim topuklu ayakkabı giymemi istemez biliyorum ama çok beğendim ve aldım.. bi de haber verdim sonra aldığımı.. çok kızdı beni önemsemedin filan dedi ama görsen gönlünü almak için neler dedim.. bi daha onsuz topuklu ayakkabı almayacağımı filan söyledim ki zaten öyle pek topuklu giyen biri değilimdir anca özel günlerde bayramlarda filan.. zar zor kabullendirdim.. ama belli ki hala hazmedememiş bu durumu. onun üzerine de bu tartışma gelince artık hepten duygusuz gibi davrandı. ben onu kırınca gönlünü almak için o kadar uğraştım ettim ama o benim yaptıklarımı yapmadı.. ama onun düşüncesine göre zaten benim öyle yapmam gerekiyormuş ama onun bu kadar yapmasına gerek yokmuş.. yani anlayacağın çok kırdı beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…