Ayyy keşke yazmasaydım tühhhhh benim yüzümden cıs yapmışsın
Günaydın bal taneleri.:82:
Yazdıklarınızı okuyunca gaza geldim bende.
Mine, ptty, Black, Neslim, Suzim, Diğer Suzan, Esin, Betül biz yokken gelmiş tüm kısçeler..
Kış yaklaştıkça diyet moduna girmeye başladık sanırım.
Haftasonumda felaket geçti.
Bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım.
Akşamları da menü paylaşıcam yoksa 70 i görmem çokta zor olmaz tekrar.
İşten çıkıştada eve uzak bir yerde inip 40 dk yürüyeyim diyorum.
Fena göbek yaptım.
Bide hftasonu üzüldüğüm bi olay yaşadım.
Yarın benim d.günüm hftasonu en yakın arkadaşlarımla gezdik bi yerlerde oturduk.
Sonra sevdicekle konuştum falan makara yaptık öyle neyse yakın kız ark.ım sonradan msj attı sevdiceğime 3 gün sonrada doğum günü falan diye. Senin için besledik büyüttük bu yaşa getirdik die makara yaptı.
Gelen mesaja arkadaşım nasıl gülüyo resmen kahkaha atıyıo falan.
Bende ne yazmış ki dedim. Boşver ya falan dedi.
Bu kadar güldün ne yazmış falan dedim.
Sevdicekten gelen cevap; fazla beslemişsiniz.
O saatten beri tripteyim makara yapıyoduk dio aptal.
Bende benim kilom hakkında kimseyle makara yapma kaldı ki makara yapılcak bi durumda değilim dedim.
Çok sinir oldum ama.
gunaydın tum topıkdaslarıma!!!!
sanırım 2 ay felan oldu topıkten ayrılalı ayrıldıgım gıbı yemeye basladım
ılk defa yemek gormus gıbı cukulatası colası kebapları sekerlerı... işte aklınıza ne gelıyorsa yedım
gece karnım acıktı makarna yaptım yedım
son 2 haftadır farkındayım gomleklerımın dugmelerı patlayacak gıbı
dedım hasret sen kılo aldn tartılamıyordum da korkudan
gıttım spor salonuna kayıt oldum 1 hafta once bugun baslayacagım ınsallah
sabah tartılayım dedım ılk spor gunum we dıyete yenıden baslama tarıhımdı cunku
tartıya cıkmamla gozlerımın acılması bır oldu
69.2
65 den bu kıloya cıkana kadar aklım neredeydı acaba
neyse hernekadar sınırlerım cok bozulmus olsada moralımı bozmayacagım
en kısa surede eskı kıloma hatta hatta eskı kılomun cok cok altına dusmeye kendıme soz verdım
artık aranızdayım menumude paylasacagım hemen ozlemıstım zaten sızıde
hadı bakalım hosgelmısım ınsallah
yok canım o lokum zaten bana çok dayanmazdı
bebeğim naptın sen
neyse ki dönmüşsün eminim kısa sürede verirsin aldıklarını ve kaldığın yerden devam edersin güzel güzel vermeye
yaza süper bi gelin olcaksın inşallah
günaydın canım..
iyi yapmışsın onun kilo problemi olmayabilir ama sonuçta senin hassas olduğunu biliyor öyle dememeliydi..
biz de sevdicekle bozuğuz ondan bugün erkeklere düşmanım
hayırlı olsun hasretcik...
bakıyorum tüm tilkiler ikişer üçer kürkçü dükkanına dönmüş :)
herkese selamlar...
seni dinledim pirinç diyetini yapmıyorum haşladığım pirinci de akşam yemeyi düşünüyorum yanına salata ile
yok tatlım hiç bozar mıyım bugün başladık böyle devam
şimdi yağsız tost yaptım onu yiyorum arada meyve yerim
akşamda haşlanmış pirinç ve salata yemeyi düşünüyorum
Bende de durum aynı.:113::113::113::113:
Açıkladı etti ama onu dedikten sonra pek etkisi olmuyo.
Sen nasılsın canım regl olamamışın daha okudum onun etkisiyle daha da sinirli oluyo olabilirisn belki.
bizimkinin pek çabası yok kurtarmaya.. aslında dün gece ayrıldık o zamandan beri iyi değilim pek halim de yok..
regli olamadım hala ama sinirli değil aşırı duygusalım.. ve karşımdaki o kadar duygusuz geliyor ki anlatamam.. sevdiğim insanla dün konuştuğum insan aynı kişi olamaz.. bilmiyorum ne olcak kabullenmiyorum ayrılığı ama kaçınılmaz sonumuz bu olabilir..
İnsanlar kızgınlıkla aslında düşünmedikleri, hissetmedikleri ama karşı tarafın canını yakmak için salak saçma cümleler kurabiliyorlar canım..
Normale dönünce hatasını anlar sevgilin.
Zamana bırak bakalım zaten bu akşama kadar garanti arar seni.
dılekkk hos geldım hos buldumm canumm cok sukur herkes donuyorr kısa kadar 60 ınmen gerekkk dr tedavıye baslıcamm tammııı benı takıp et ne oluurrrr bak sıze yıyen vermek ıcın bu kg lerın gıtmesii gerekkkkkkkkkGünaydın bal taneleri.:82:
Mine, ptty, Black, Neslim, Suzim, Diğer Suzan, Esin, Betül biz yokken gelmiş tüm kısçeler..
Fena göbek yaptım.
Yarın benim d.günüm hftasonu en yakın arkadaşlarımla gezdik bi yerlerde oturduk.
Sonra sevdicekle konuştum falan makara yaptık öyle neyse yakın kız ark.ım sonradan msj attı sevdiceğime 3 gün sonrada doğum günü falan diye. Senin için besledik büyüttük bu yaşa getirdik die makara yaptı.
Bende benim kilom hakkında kimseyle makara yapma kaldı ki makara yapılcak bi durumda değilim dedim.
Çok sinir oldum ama.
aynı dertden musdanıp sın sende hasretımmm verecegızzz bosuna kafanı yormaa tammıııııııııııııııgunaydın tum topıkdaslarıma!!!!
ılk defa yemek gormus gıbı cukulatası colası kebapları sekerlerı... işte aklınıza ne gelıyorsa yedım
69.2
en kısa surede eskı kıloma hatta hatta eskı kılomun cok cok altına dusmeye kendıme soz verdım
oo cıbık olacann o vakte kdr baybbbb
sadece sınırlerım bozuldu ben az ugrasmadım 65 e ınmek ıcın
ama neyse buna takılıpta mutsuz olmak ıstemıyorum dedıgın gıbı cabuk gelen cabuk gıder ınsallah
hep beraber cıtır cıtır oluruz
1-8 hazıranda dugunum var ozamana kadar zayıflatın benı kısceleeeeerrrr
gunaydınn canm mınderımmm kurkcu dukkanı doldu tastıııgünaydınlarr
kimleri görüyorum dilom,hasretim
sanmıyorum canım bu sefer aramaz muhtemelen.. normalde hiç böyle biri değildir beni kırmamaya çalışır çok iyidir herkesin gıptayla baktığı bi çiftizdir.. ama ne oldu da bu hale geldik anlamıyorum.. karşımda resmen duygusuzun teki var.. ikisi aynı insan olamaz..
dılekkk hos geldım hos buldumm canumm cok sukur herkes donuyorr kısa kadar 60 ınmen gerekkk dr tedavıye baslıcamm tammııı benı takıp et ne oluurrrr bak sıze yıyen vermek ıcın bu kg lerın gıtmesii gerekkkkkkkkkona gore tammıı bende ramazan dan sonra yanı bgn basladımm dun gece gec geldıgımızden dolayı bgn erekn kalkamadım ama yokk artıkk bgnden ıtıbaren spor ve dıyet modundayımmm hep beraberr bu arada ramazanda 100 gr bayramdada regl uzerı olması sebebbıyle 1,6 gr almısımm
ama verecegımmmm bunları uleynnnnnnnnnnnnn
bırazdan leslıe yapıp dusa gırecegımm 11 den berıde dıp kose temıslık yapıyoryummm hehehe
aynı dertden musdanıp sın sende hasretımmm verecegızzz bosuna kafanı yormaa tammııııııııııııııı
gunaydınn canm mınderımmm kurkcu dukkanı doldu tastııı
veee menummm
sbh:11 de uyandım
yarım lt su ıctımm temıslıge koyuldumm
12:30
*1orta dılım cavdr ekmegi
*4 catal melemen
*1 dometes(koyden getrdm tazecıkk:)
*2yesıl zetın
*3-4 dılım salatalık
*yrm brdk sekersız cay
14:00
en az yrm st leslie yapacagım
15:00
1 elma yada 1 dılım kavun
18:00
4-5kasık taze fasulye
3-4 kasık yogurt
*3 lt yakın su
*en a 30 dk leslıe
*2 kupa yesıl cay
nasıl kıscelerrrrr menumu bu sekıl yapmayı dusunuyormmmmmm:26::26::26:
yorulmlrını beklıyorummm
ben nazara inanırım sen eşin ve kendin için dua et canım bizde ne zaman bir ortama girsek birileri gıpta etse özense iltifat etse akşamına bir küsüyıoruz iki gün konusmuyoruz oyle yanı
ben de inanırım nazara bizde de olur ne zaman biz gezerken görülsek o günün akşamına muhakkak kavga ederdik..
bu seferki öyle değil ama normalde dayanamazdık kızsak bile bi kaç saat sürerdi hemen barışırdık. ama şimdi resmen saygı yok arada. beni hiç önemsemiyor gibi davranıyor. ne olcak bilmiyorum sonumuz bakalım..
sanmıyorum canım bu sefer aramaz muhtemelen.. normalde hiç böyle biri değildir beni kırmamaya çalışır çok iyidir herkesin gıptayla baktığı bi çiftizdir.. ama ne oldu da bu hale geldik anlamıyorum.. karşımda resmen duygusuzun teki var.. ikisi aynı insan olamaz..
dılekkk hos geldım hos buldumm canumm cok sukur herkes donuyorr kısa kadar 60 ınmen gerekkk dr tedavıye baslıcamm tammııı benı takıp et ne oluurrrr bak sıze yıyen vermek ıcın bu kg lerın gıtmesii gerekkkkkkkkkona gore tammıı bende ramazan dan sonra yanı bgn basladımm dun gece gec geldıgımızden dolayı bgn erekn kalkamadım ama yokk artıkk bgnden ıtıbaren spor ve dıyet modundayımmm hep beraberr bu arada ramazanda 100 gr bayramdada regl uzerı olması sebebbıyle 1,6 gr almısımm
ama verecegımmmm bunları uleynnnnnnnnnnnnn
bırazdan leslıe yapıp dusa gırecegımm 11 den berıde dıp kose temıslık yapıyoryummm hehehe
aynı dertden musdanıp sın sende hasretımmm verecegızzz bosuna kafanı yormaa tammııııııııııııııı
gunaydınn canm mınderımmm kurkcu dukkanı doldu tastııı
veee menummm
sbh:11 de uyandım
yarım lt su ıctımm temıslıge koyuldumm
12:30
*1orta dılım cavdr ekmegi
*4 catal melemen
*1 dometes(koyden getrdm tazecıkk:)
*2yesıl zetın
*3-4 dılım salatalık
*yrm brdk sekersız cay
14:00
en az yrm st leslie yapacagım
15:00
1 elma yada 1 dılım kavun
18:00
4-5kasık taze fasulye
3-4 kasık yogurt
*3 lt yakın su
*en a 30 dk leslıe
*2 kupa yesıl cay
nasıl kıscelerrrrr menumu bu sekıl yapmayı dusunuyormmmmmm:26::26::26:
yorulmlrını beklıyorummm
bu arada sanırım yıne sabıtlendım kac gundr 72.8 72.6 bunları gorup duruyorum hatta bazı geceler tok karnına 73 geldıgım oldu bugunden ıtıbaren dıyetımı sıkılasıtıryor sporumu arttırıyorum cuma da bıldırımı ıns resımlı yapıyorum size
Çalışan arkadaşlara sorulur
Öğlenleri evden yemek getiremediğinizde neler yiyorsunuz?
canım ne kadrlık evlısnız bılmıyorum ama zaman zaman ılerı gıdılıyor ılskıde bızde normalde dayanamaz aksamına sarılır barısırız ama bazı zamanlar oldu kı aynı ortamda ıkı gun gunaydın dahı demeden konusmadan yasanır mı kı esım benden ınatcı degıldır daha sakındır ama yerı geldı ıkı gun tek bır kelıme bak abartmıyorum tek kelıme etmeden gun gecırdık yenı evlıysenız bu uyum surecınde gercekten oluyor ınan bana ...konu ne olursa olsun aıle,kıskanclık ucuncu bır sahsın ortalıgı bulandırması,rahatlık,sorumsuzluk aklına gelebılecek her tur konu uyum surecınde uzayıp gıdebılıyor cıkmaza gırebılıyorsun ...tavsıyem kım suclu bılemem ama esın dahı sucluysa karsına al sakınce konus bılıyormusun bı yerde okumustum kı ınaNclı ınsanlaşrız cok sukur esıyle kavgalı uyuyan bırıne melekler lanet edermiş derız ya hersey ust uste geldı ıste herseyı ust uste getıren bızlerız aslında negatıfsek hersey negatıf oluyor kadınız malesef erkkler kadar duz dusunemıyoruz rahat degılız bırı onlara bı renk gosterıp kırmızı dese onlar tamam der bız neden kırmızı derız farkımız burada...inan kötülüklerinden değil düşünemediklerinden cogu kavga ve hata cocuktan farkları yok..sabırlı ve sakin ol inan hiç birşey bu kadar ucuz değil ayrılık kelimesi sadece dile ucuzdur
Günaydın bal taneleri.:82:
Fena göbek yaptım.
Çok sinir oldum ama.
gunaydın tum topıkdaslarıma!!!!
69.2
Başka bi derdi olabilir mi tatlım.
Erkekler başka bi sıkıntısı olsada söylemez yarın öbürgün aslında benim şu derdim vardı sende üstüne kavga çıkardın anlayışsızsın demesin de sana.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?