70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

NE kadar benziyoruz seninlee cnm,62 kilo ile hamile kaldım 89 la doğuma girdim çıkan bebek 2300 grcıkk:) 3 aylıkken çalışmaya başladım gerisi yazının aynısı tekrar kalabalığa gerek yok,69 şimdiki kilom ama hala emziriyorum kızım 6 aylık öyle sıkı bi diyete giremiyorum şimdilik olduğu kadar artık ayda 500 gr bile versem kar sayacam,kızımın anne sütü alması benim şuan kilo vermemden daha önemli çünkü ama homini gıtlak da yemiyorum, artık yavaş yavaş ek gıdalara geçiyoruz

emzirmeyi devam ettirirsen normal öğünle kilo veriliyo canım
yanlız bol sıvı almak lazım
ben çok su içen biriyim emzirriken 8 litre içiyodum günde
ama 8. ayda kendi bıraktı kızım , bunada şükür
birde biliyosun işyerinde sağmak felna rahat olmuyor...

Ben hiç içmiyorum nerdeyse ya zorlayınca 2 lt oda zorlayınca işte
Dediği gibi çok zor iş yerinde sağmak ilk zamanlar sağdım ama artık getirmiyorum pompayı olmuyor ya

Meraba kizlarr uzun suren kacamakli gunler sonrasinda diyete girmeyi basarabildim.
Sabah: light sutle cornflakes
oglen: tam bugday ekmekle peynirli sandvic
ara: 1 elma
aksam: 2 kepce yogurt corbasi+firinda tavuk ve 4 dilim patates+salata.
Oglen de jillian killer buns&thighs in ilk levelini yaptim. Nasil?

bugünkü menüm

kalkınca yarım portakal
sabah
yağsız omlet,peynir,3 zeytin
domates,salatalık,biber
1 yeşil çay
ara
yarım portakal
1 avuç leblebi,5 badem

öğle
3 köfte,1 dilim çavdar ekmek
salata
ara
1 elma

akşam
5 y.k mısır gevreği,süt
ara
2 avuç leblebi,5 badem

1 yeşilçay
2.5 lt su

mısır gevreğini bi kaç gün düzene girmek için yemeği düşünüyorum
uzun bi aradan sonra sağlıklı beslendim böyle devam eder inşallah

menün çok güzel canım

Sabah: 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 6 zeytin, domates, salatalık.

Ara: Yok.

Öğle: 2 y. kaşığı tavuklu nohutlu pilav üzerine 1 y. kaşığı yeşil mercimek yemeği.

Ara: Albeni kek

Akşam: 5 y. kaşığı yeşil mercimek yemeği, 3 y. kaşığı tavuklu nohutlu pilav, salata, kavun.

maşallah esincim nazar değmesin çok çok çok güzel olmuşsun, ve de sen gayet de zayıfsın canım ya çok iyisin bence Nazar Nazar

noldu canım neden ettiniz kavga?

size noldu bebeğim

Bunun bi kankası var onun sevgilisi çocuğun bizimle görüşmesini istemiyo.

Bugünde sevdicek onlarla görüşecekti bende ona izin vermedim.

O bize vebalı gibi davranıyosa bende ona davranırım.

Sevdicek bana kızıyo niye güvenmiyosun diye.

Güvenle ilgisi yok diyorum. Kız sevgilisini bizimle görüştürmüyo biz ona napmışız dedim.

Sende onla görüşmiceksin dedim görüşmedi ama yine de kavga bitmedi.

kız niye istemiyo ki sizinle görüşmesini bu ne saçmalık..
iyi gene görüşmemiş sözünü dinlemiş

kız niye istemiyo ki sizinle görüşmesini bu ne saçmalık..
iyi gene görüşmemiş sözünü dinlemiş

Bilmiyorum canım kız kıskanıyo sevgilisini bizden.

O yokken biz vardık bi konuşsam çocuğu anında bırakır ben daha iyi tanıyorum çocuğu.

Zaten çocukta kızdan ayrılmak istiyo tehdit ediyomuş intihar ederim bilmem ne.

BEGENMEne cok sevındım canım tesekkur ederım
evet dugun tarıhlerımızde bellı oldu
01.06.13 benım memleketımde
08.06.13 sewdıcegın memleketınde
hasretim yanlış anlama sakında nikah çok erken olmuş daha düğüne bayaa var sanırım yanlış görmüo dimi benim gözler

tabii seçim sizin ama açıkçası neden böyle olduğunu anlayamadım şeker ben sakın bana böyle bir soru sorduğum için alınma olurmu kardeşin kadar yakın bir samimiyette soruom bu soruyu saana canım benim

kısceler ya ılk gunkı menumede bısı dıyeydınız ıyı olacaktı yanı

ilk gün olarak güzel şeker bence sen o kadar 69luk durmuosun be şeker nikah fotonuda gördüm ben gayet şık ve zarifsin

sen düzene girersin vücudun belki ödem falan yapmıştır

1-2 haftada kendine gelirsin sen inanıyorum

dileğim bu arada fıstık gibisin boşver takma sevdiceği kafana

ayrıca o nasıl bir kız arkadaştırki öyle msj attığında senin üzüleceğini bildiği halde o kadar kahkaha atabilio ,okuyunca böle kaldım resmen tribe girmekte haklısın süründür gitsin boşver seven erkek her türlü gelir gelmezsede erkek mi yok şeker başka daha iyi nasiplerin kısmetlerin olur takılma bu kadar sakın beğenmeyene yol orda de geç canım benim asla kendini ezdirme ,sen değerlisin hemde çok değerlisin kendin için ,tmm herşeyde vardır bir hayır muhakkak biz yola devam edelim onlarda kıskançlıklarından çatlasın

yaa kızzçelerimmm bu harçlar kalktı dio benim kafa allak bullak oldu sanırım basmıo artık

hemeen size sorayım dedim

şimdi ben açıköğretim muhasebe ve vergi uygulamaları 2 yıllık okuyorum

ben her sene yatırdığım 250+250 =500 tl yi yatırmadan okuyabilecekmiyim artık yoksa 2. öğretimlerde uygulanmaz demiş o ne demek oluo ki ben acaba o grubamı giriyorum bilen biri bana açıklasa durumu yaaaaavv kafam karıştıı valla :44::44:

nassınız bakiiim hımm 10 gün oldu herhalde ben gelmeyeli iyide halt yedim ben şunu bilirim burayı bırakan kg almaya mahkum gardaş hakket bak aramızda kalsın 70 e geri döndüm ölmeeek istiyoruuum yaa hamileyim sandım test 15 günden evvel sağlıksız olur dedim bekledim bu arad bir bebeğim daha olsun istiyorumya çok çok işte ya varsa yede senden beslensin dedim aahhhhhhhhhh ahhhh!şu kendime yaptığıma bakın 67 lere düşüp 70 egeri dönmek biri gebertsin beni!yaa iştahımda öle açıldı ki frenlerim tutmuyo yine kızlar yok mu çaresi durdurun beniiiiiiiiiiiii!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…