Selam beybiler...Çok özledim herkesi ya pek giremiyorum ben bi kaç gündür.
Ne güzel hırs yapmışsınız yine bende neden olmuyo anlamıyorum
Selam şekercim.Özlemişim kız seni okudum geçmişi yazdıklarını ve menülerini bile özlemişim valla
Hadi bakalım tekrar hayırlı olsun yeni sağlıklı yaşam maratonu. Bu arada sevdicek sapıtmış senin.
O nasıl laf öyle haklısın kızmakta yap trip beybi.
Selam canım tekrar hoşgeldin. Bu arada tebrikler nikahın olmuş.
Düğünde belirlenmiş çok sevindimİnşallah hep mutlu olursunuz.
bayramdan önceki gün ayakkabı almıştım 4-5 parmak kadar topuğu var ve o benim topuklu ayakkabı giymemi istemez biliyorum ama çok beğendim ve aldım.. bi de haber verdim sonra aldığımı.. çok kızdı beni önemsemedin filan dedi ama görsen gönlünü almak için neler dedim.. bi daha onsuz topuklu ayakkabı almayacağımı filan söyledim ki zaten öyle pek topuklu giyen biri değilimdir anca özel günlerde bayramlarda filan.. zar zor kabullendirdim.. ama belli ki hala hazmedememiş bu durumu. onun üzerine de bu tartışma gelince artık hepten duygusuz gibi davrandı. ben onu kırınca gönlünü almak için o kadar uğraştım ettim ama o benim yaptıklarımı yapmadı.. ama onun düşüncesine göre zaten benim öyle yapmam gerekiyormuş ama onun bu kadar yapmasına gerek yokmuş.. yani anlayacağın çok kırdı beni..
bayramdan önceki gün ayakkabı almıştım 4-5 parmak kadar topuğu var ve o benim topuklu ayakkabı giymemi istemez biliyorum ama çok beğendim ve aldım.. bi de haber verdim sonra aldığımı.. çok kızdı beni önemsemedin filan dedi ama görsen gönlünü almak için neler dedim.. bi daha onsuz topuklu ayakkabı almayacağımı filan söyledim ki zaten öyle pek topuklu giyen biri değilimdir anca özel günlerde bayramlarda filan.. zar zor kabullendirdim.. ama belli ki hala hazmedememiş bu durumu. onun üzerine de bu tartışma gelince artık hepten duygusuz gibi davrandı. ben onu kırınca gönlünü almak için o kadar uğraştım ettim ama o benim yaptıklarımı yapmadı.. ama onun düşüncesine göre zaten benim öyle yapmam gerekiyormuş ama onun bu kadar yapmasına gerek yokmuş.. yani anlayacağın çok kırdı beni..
Selam EsinCimmm.
Biz hâlâ resim bekliyorruzz amaaa çatlatcann sen bizi burdaaa.
Yazdıklarından kaydadeğer bi kavga çıkması imkansız gibi görünüyo canım.
Alt tarafı ayakkabı çok sorun yaparsa onunla gitmediğiniz bi yerde giyersin olur biter veya giymezsin.
O senin bileceğin iş.
Ben hep derim bizim nasıl regl dönemimiz varsa erkeklerinde öyle bi dönemi var diye bazı zamanlarda hiç çekilcek gibi olmuyorlar.
Yazdıklarından kaydadeğer bi kavga çıkması imkansız gibi görünüyo canım.
Alt tarafı ayakkabı çok sorun yaparsa onunla gitmediğiniz bi yerde giyersin olur biter veya giymezsin.
O senin bileceğin iş.
Ben hep derim bizim nasıl regl dönemimiz varsa erkeklerinde öyle bi dönemi var diye bazı zamanlarda hiç çekilcek gibi olmuyorlar.
Kısçem özelinize karışmak istemem ama böyle tavizler verme bence şimdiden.
Topuklu ayakkabıdan nolacakmış kı böyle sınırlamalar evlendikten sonra sınırı çok zorluyo işte.
Ben annemden biliyorum. Yok pantolon giyme yok camdan bakma falan kadıncağız çok çekmiş.
Şimdi babam düzeldi ama ne fayda en güzel zamanları gitti. Biraz ağırlık göster
yok normalde böyle biri değil.. yani değildi. onun kızdığı bir şeyi umursamadan ve kızacağını bilerek yaptığım için bu kadar büyüttü olayı ama düşünmediğimiz yerlere gitti işte..
topuklu ayakkabı ben de giymem normalde pek sorun yapmadım istememesini ama işte aldığım zaman da iş buralara kadar geldi.
yok canım özeline karışmak istemem ne demek tabii ki yorum yap zaten anlatamıyorum kimseye anca burda rahatlıyorum..
bizimkinin pek çabası yok kurtarmaya.. aslında dün gece ayrıldık o zamandan beri iyi değilim pek halim de yok..
regli olamadım hala ama sinirli değil aşırı duygusalım.. ve karşımdaki o kadar duygusuz geliyor ki anlatamam.. sevdiğim insanla dün konuştuğum insan aynı kişi olamaz.. bilmiyorum ne olcak kabullenmiyorum ayrılığı ama kaçınılmaz sonumuz bu olabilir..
aaa şok oldum canım. üzüldüm kavganıza ama sorun etme bunlar küçük şeyler kendince naz ediyor sninki.emin ol erkekler kadınlardan daha nazlı :) arar o seni merak etme. ama sana da bir lafım var. kıyafetine falan karıştırma çünkü küçük karışmalar zaman geçtikçe büyüyor sonra herşeyine karışır. birde alttan alıp gönlünü alacam diye uğraşma. deneyimlerime göre söylüyorum. süründüren kadın hep daha kıymetlidir. ya birde ben çok sinir oldum kıyafetine bu kadar laf söylemesine sanki çıplak gezmişsin. bir kadının en doğal hakkıdır topuklu aaaaaaaaaaa ne karışıyo bu erkekler bu kadar bize bir anlasambayramdan önceki gün ayakkabı almıştım 4-5 parmak kadar topuğu var ve o benim topuklu ayakkabı giymemi istemez biliyorum ama çok beğendim ve aldım.. bi de haber verdim sonra aldığımı.. çok kızdı beni önemsemedin filan dedi ama görsen gönlünü almak için neler dedim.. bi daha onsuz topuklu ayakkabı almayacağımı filan söyledim ki zaten öyle pek topuklu giyen biri değilimdir anca özel günlerde bayramlarda filan.. zar zor kabullendirdim.. ama belli ki hala hazmedememiş bu durumu. onun üzerine de bu tartışma gelince artık hepten duygusuz gibi davrandı. ben onu kırınca gönlünü almak için o kadar uğraştım ettim ama o benim yaptıklarımı yapmadı.. ama onun düşüncesine göre zaten benim öyle yapmam gerekiyormuş ama onun bu kadar yapmasına gerek yokmuş.. yani anlayacağın çok kırdı beni..
Kızlarrrr nişan fotoğraflarını ekledim 3 adet şimdilik :)
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=26465
Yorumlarınızı bekliyorum bu arada bu sırada yaklaşık 72 kiloyum..
gunaydın tum topıkdaslarıma!!!!
sanırım 2 ay felan oldu topıkten ayrılalı ayrıldıgım gıbı yemeye basladım
ılk defa yemek gormus gıbı cukulatası colası kebapları sekerlerı... işte aklınıza ne gelıyorsa yedım
gece karnım acıktı makarna yaptım yedım
son 2 haftadır farkındayım gomleklerımın dugmelerı patlayacak gıbı
dedım hasret sen kılo aldn tartılamıyordum da korkudan
gıttım spor salonuna kayıt oldum 1 hafta once bugun baslayacagım ınsallah
sabah tartılayım dedım ılk spor gunum we dıyete yenıden baslama tarıhımdı cunku
tartıya cıkmamla gozlerımın acılması bır oldu
69.2
65 den bu kıloya cıkana kadar aklım neredeydı acaba
neyse hernekadar sınırlerım cok bozulmus olsada moralımı bozmayacagım
en kısa surede eskı kıloma hatta hatta eskı kılomun cok cok altına dusmeye kendıme soz verdım
artık aranızdayım menumude paylasacagım hemen ozlemıstım zaten sızıde
hadı bakalım hosgelmısım ınsallah
aaa şok oldum canım. üzüldüm kavganıza ama sorun etme bunlar küçük şeyler kendince naz ediyor sninki.emin ol erkekler kadınlardan daha nazlı :) arar o seni merak etme. ama sana da bir lafım var. kıyafetine falan karıştırma çünkü küçük karışmalar zaman geçtikçe büyüyor sonra herşeyine karışır. birde alttan alıp gönlünü alacam diye uğraşma. deneyimlerime göre söylüyorum. süründüren kadın hep daha kıymetlidir. ya birde ben çok sinir oldum kıyafetine bu kadar laf söylemesine sanki çıplak gezmişsin. bir kadının en doğal hakkıdır topuklu aaaaaaaaaaa ne karışıyo bu erkekler bu kadar bize bir anlasam
çok tatlısın canım maşallah72 falanda durmuyorsun hiç. benim kolları görsen seninkinin 3 katı nerede ise bende 73 üm sözde
Anladım canım...Zor bi durum yani basit şeyler için bu kadar tartışan biriyle zor olmalı.
Ama diyosun normalde böyle değildir diye inşallah düzelir. Nazar konusu geçmiş.
Bende çok inanırım nazara. Dikkat edin kuzum :26:
aaa şok oldum canım. üzüldüm kavganıza ama sorun etme bunlar küçük şeyler kendince naz ediyor sninki.emin ol erkekler kadınlardan daha nazlı :) arar o seni merak etme. ama sana da bir lafım var. kıyafetine falan karıştırma çünkü küçük karışmalar zaman geçtikçe büyüyor sonra herşeyine karışır. birde alttan alıp gönlünü alacam diye uğraşma. deneyimlerime göre söylüyorum. süründüren kadın hep daha kıymetlidir. ya birde ben çok sinir oldum kıyafetine bu kadar laf söylemesine sanki çıplak gezmişsin. bir kadının en doğal hakkıdır topuklu aaaaaaaaaaa ne karışıyo bu erkekler bu kadar bize bir anlasam
sen sakin ol ama arkadaşa katılıyorum özverili olmak fedakar olmak lazım ama taviz de verme bu ayrımı iyi yap yoksa bu kadarını yapan bu kadarınıda yapar diye artabiliyor talep karşıdan...aranızdaki sorunu bilmiyorum ama üzüldüm ailelerde tanıştıysa bu derece ciddiyse ilişkiniz böyle şeyler ileride anı olarak hatrlayacagınız gulunecek seyler olarak kalır emın ol su an sadece cok duygusalsın oda hassas bı donemde demek kı gececektır sadece bu surede dılınıze haKIM OLUN sonra uzuluyor ınsan
birde hanımlar akıl danışayım size
63 kilo ile hamile kaldım 2012 senesinde doğuma 78 ile girdim , 2,5 kg bir velet doğurdum
süt olayı için 8 ay denemediğim halt kalmadı sonunda sadece 8 ay emzire bildim, ha birde 3 aylıktı kızım işe başladım , en son 1 ay önce 70 kg dım ama diyete başlerken tartının gösterdiği rakam 72 oldu....
çok hareketli bir insanım , güne 7:10 da başlıyorum , 7:30 da evden çıkıyorum 20 dk yürüyorum minibüse binmek için , tempolu yürüyorum yoksa geç kalıyorum işe :)
işim bütüngün bilg. başında pek kalkamıyorum doğal olarak pek hareketim olmuyo
akşam 19:00 da çıkıyorum, bazen daha erken
yine dönüşte 20 dk yürüyüşüm var ama alış-veriş filan derken pek tempolu olmuyor
20:00 gibi akşam yemeğimizi yemiş oluyoruz
ondan sonra çok ama çok hareketli olan kızımla ilgileniyorum , şuaralar yaz diye devamlı dışarılardayız
23:00 gibi kızım uyuyor,tabi o uyuyana kadar iş yapmak mümkün değil
onu yatırdıktan sonra ertesi gün yemeği kızın yemeği filan derken en erken yatışım 1:00 oluyor
birde geçen hafta çarşamba ve perşembe evde egzersiz programı ekledim oda 45 dk sürüyo üzerine duş felan yatmam 2 yi buluyor
uzun süreden beri ev egzersizleri yapmıyordum , kas ağrısı çekerim zannettim ama 5 gündür yapmam rağmen hiç kas ağrım olmadı
acaba diyorum sadece diyetle bu işi götüremezmiyim malum zamanım kıymetli....
oyle acelemde yok 1 yıldada versem o kilo kafada bişey değişmiyecek
fikrinizi almak istiyorum ne yapayım ben....????
Kızlarrrr nişan fotoğraflarını ekledim 3 adet şimdilik :)
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=26465
Yorumlarınızı bekliyorum bu arada bu sırada yaklaşık 72 kiloyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?