70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam EsinCimmm.
Biz hâlâ resim bekliyorruzz amaaa çatlatcann sen bizi burdaaa.

Yazdıklarından kaydadeğer bi kavga çıkması imkansız gibi görünüyo canım.
Alt tarafı ayakkabı çok sorun yaparsa onunla gitmediğiniz bi yerde giyersin olur biter veya giymezsin.
O senin bileceğin iş.

Ben hep derim bizim nasıl regl dönemimiz varsa erkeklerinde öyle bi dönemi var diye bazı zamanlarda hiç çekilcek gibi olmuyorlar.

Kısçem özelinize karışmak istemem ama böyle tavizler verme bence şimdiden.

Topuklu ayakkabıdan nolacakmış kı böyle sınırlamalar evlendikten sonra sınırı çok zorluyo işte.

Ben annemden biliyorum. Yok pantolon giyme yok camdan bakma falan kadıncağız çok çekmiş.

Şimdi babam düzeldi ama ne fayda en güzel zamanları gitti. Biraz ağırlık göster

Ekledim beybi resimlerin boyutları çok büyük anca 3 tane yükleyebildim.

Kısa ve öz oldu ama belli oluyo her bişeyim resimlerde

o ayakkabıyı o kadar büyüttü ki o anlatamam.. bi de annem gitmiş bi karış topuğu var demiş her şeyi abartmakta üstüne yok yangına körükle gidiyor kadın.. bakalım ne döneminden geçiyorsa onu atlatmasını beklicem artık.. ama sorun düşündüğümüzden daha büyük.

yok normalde böyle biri değil.. yani değildi. onun kızdığı bir şeyi umursamadan ve kızacağını bilerek yaptığım için bu kadar büyüttü olayı ama düşünmediğimiz yerlere gitti işte..
topuklu ayakkabı ben de giymem normalde pek sorun yapmadım istememesini ama işte aldığım zaman da iş buralara kadar geldi.
yok canım özeline karışmak istemem ne demek tabii ki yorum yap zaten anlatamıyorum kimseye anca burda rahatlıyorum..

merhaba kızlar:

eskiler sayfaya dönmeye başlamış(benim gibi) yeni üyeler de var. umarım hepimiz başarılı oluruz kilo verme de. valla sayfadan uzaklaşınca kilolar geri geliyo artık önümde sınav falan da yok kolay kolay uzaklaşmam diyorum kendim için. yarından itibaren menülerimi de yazıcam herkesi öpüyorum

Anladım canım...Zor bi durum yani basit şeyler için bu kadar tartışan biriyle zor olmalı.

Ama diyosun normalde böyle değildir diye inşallah düzelir. Nazar konusu geçmiş.

Bende çok inanırım nazara. Dikkat edin kuzum :26:

aaa şok oldum canım. üzüldüm kavganıza ama sorun etme bunlar küçük şeyler kendince naz ediyor sninki.emin ol erkekler kadınlardan daha nazlı :) arar o seni merak etme. ama sana da bir lafım var. kıyafetine falan karıştırma çünkü küçük karışmalar zaman geçtikçe büyüyor sonra herşeyine karışır. birde alttan alıp gönlünü alacam diye uğraşma. deneyimlerime göre söylüyorum. süründüren kadın hep daha kıymetlidir. ya birde ben çok sinir oldum kıyafetine bu kadar laf söylemesine sanki çıplak gezmişsin. bir kadının en doğal hakkıdır topuklu aaaaaaaaaaa ne karışıyo bu erkekler bu kadar bize bir anlasam
Kızlarrrr nişan fotoğraflarını ekledim 3 adet şimdilik :)

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=26465

Yorumlarınızı bekliyorum bu arada bu sırada yaklaşık 72 kiloyum..

çok tatlısın canım maşallah 72 falanda durmuyorsun hiç. benim kolları görsen seninkinin 3 katı nerede ise bende 73 üm sözde

aynı şekilde senin gibi gece makarna yapmıştım
evet bitti artık eski kilomuzdan daha da aşağı olucazz

Sağol canım benim

Jillian sağolsun şınav çektiriyo ya

evet normalde hiç öyle biri değildir bizim her yaz böyle büyük bi tartışmamız olur uzakta olunca çok zor oluyor
ama hiç bu kadar olmamıştı.. bizimkiler ordaydı nazar mı değdi bilmiyorum ama çok kötüyüz şu anda.. inşallah düzelir..

ah canım normalde alttan alan biri değilimdir ben bi şekilde haklı çıkarım ama bu son zamanlarda her şey çok değişti..
beni gördünüz zaten öyle göze batan bi tipim tarzım filan yok.. ona rağmen böyle yaptı işte.. zayıfladıkça daha çok karışmaya başladı. pazar günü gidiyoruz okul için.. muhtemelen etraflıca konuşulur her şey.. kesin karar o zaman alınır muhtemelen. böyle uzaktan halletmeye çalıştıkça daha çok kötüye gidiyor..

sen sakin ol ama arkadaşa katılıyorum özverili olmak fedakar olmak lazım ama taviz de verme bu ayrımı iyi yap yoksa bu kadarını yapan bu kadarınıda yapar diye artabiliyor talep karşıdan...aranızdaki sorunu bilmiyorum ama üzüldüm ailelerde tanıştıysa bu derece ciddiyse ilişkiniz böyle şeyler ileride anı olarak hatrlayacagınız gulunecek seyler olarak kalır emın ol su an sadece cok duygusalsın oda hassas bı donemde demek kı gececektır sadece bu surede dılınıze haKIM OLUN sonra uzuluyor ınsan

işte dilimize hakim olamıyoruz ikimiz de.. ben artık daha fazla üstüne gitmiyordum ama o dur durak bilmedi kırdıkça kırmaya devam etti. inşallah dediğin gibi sadece bi anı olarak kalır.. çünkü işler fazlasıyla ciddi oldu artık bundan sonra çıkıp da ailelerin karşısına biz ayrıldık diyemeyiz ki.. Allah yardımcımız olsun çok sıkıntıdayım..

öğlen:
ufak bir dilim peynirli börek
az mercimek çorba
azcık salata
3 kaşık kadarda yoğurtlu semiz otu

şimdiye kadar 4 kupa yeşil çay içtim şekersiz....

birde hanımlar akıl danışayım size

63 kilo ile hamile kaldım 2012 senesinde doğuma 78 ile girdim , 2,5 kg bir velet doğurdum
süt olayı için 8 ay denemediğim halt kalmadı sonunda sadece 8 ay emzire bildim, ha birde 3 aylıktı kızım işe başladım , en son 1 ay önce 70 kg dım ama diyete başlerken tartının gösterdiği rakam 72 oldu....
çok hareketli bir insanım , güne 7:10 da başlıyorum , 7:30 da evden çıkıyorum 20 dk yürüyorum minibüse binmek için , tempolu yürüyorum yoksa geç kalıyorum işe :)
işim bütüngün bilg. başında pek kalkamıyorum doğal olarak pek hareketim olmuyo
akşam 19:00 da çıkıyorum, bazen daha erken
yine dönüşte 20 dk yürüyüşüm var ama alış-veriş filan derken pek tempolu olmuyor
20:00 gibi akşam yemeğimizi yemiş oluyoruz
ondan sonra çok ama çok hareketli olan kızımla ilgileniyorum , şuaralar yaz diye devamlı dışarılardayız
23:00 gibi kızım uyuyor,tabi o uyuyana kadar iş yapmak mümkün değil
onu yatırdıktan sonra ertesi gün yemeği kızın yemeği filan derken en erken yatışım 1:00 oluyor
birde geçen hafta çarşamba ve perşembe evde egzersiz programı ekledim oda 45 dk sürüyo üzerine duş felan yatmam 2 yi buluyor
uzun süreden beri ev egzersizleri yapmıyordum , kas ağrısı çekerim zannettim ama 5 gündür yapmam rağmen hiç kas ağrım olmadı

acaba diyorum sadece diyetle bu işi götüremezmiyim malum zamanım kıymetli....
oyle acelemde yok 1 yıldada versem o kilo kafada bişey değişmiyecek
fikrinizi almak istiyorum ne yapayım ben....????

Ben 26 kilo falan verdim öyle hergünde egzersiz yapmadım.
Bütün gün pc başında çalıştığım bir işim var.
Yediklerine dikkat edersen egzersizsizde gider canım.
Belli bi kiloya düştükten sonra sıkılaşmak amaçlı egzersiz olabilir.
İlla sporla kilo verilebilir gibi bi durum yok yani.
Dİkkat edilmezse direkt kas yapabilirsin sporla zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…