yaa kızzçelerimmm bu harçlar kalktı dio benim kafa allak bullak oldu sanırım basmıo artık
hemeen size sorayım dedim
şimdi ben açıköğretim muhasebe ve vergi uygulamaları 2 yıllık okuyorum
ben her sene yatırdığım 250+250 =500 tl yi yatırmadan okuyabilecekmiyim artık yoksa 2. öğretimlerde uygulanmaz demiş o ne demek oluo ki ben acaba o grubamı giriyorum bilen biri bana açıklasa durumu yaaaaavv kafam karıştıı valla :44::44:
aşkım mesaj attıııı
canım sabahları serin oluyor ama fena ter döküyorum
sporda yaparmış vay vay vay
sizin orada havalar serin herhalde
gündüz nefes alamıyoruz nemden yaaa
akşam balkondayız idare ediyoruzda
sıcaktan spor falan hayatta yapamam valla
koşu bandınıda sattım arada yürüyordum onda
neyse bulurum biyolunu olmadı bisiklet düşünüyorum
burdayım canımda yatacam yarın yolculuk var
tebrik ederim canımsagolasın cnm rabbım razı olsun tum dıleyenlerdennn ınsll mucks
bende sanırımmm aldım cnm yenı gldm 1 st oluyr emımeeeeeeekocısde yarın gelecek ama
gene azımlıyımmmmramazan dan dolayı costum sonrası bayram saldım ddmm gıdınce devam yanı ara vermedım ama kasmadımda kendımıı malum canım bayramlarımızz cok bereketlı hehehe sbh spora baslıyorum ramazanda hıcc yapmadım cunku yarınkı menume bak sen tammmıııııııııııı herkes yorum yapsın bende cıss mıss yemeyım hehehhe
ıyı geceler bende baktımm sıze cıkayacgımm dus alıp cupp 12 gundur uzak kaldıgım yatagıma hehhehe
aaaaaaa çok ayıp etmiş sevdicekGünaydın bal taneleri.:82:
Yazdıklarınızı okuyunca gaza geldim bende.
Mine, ptty, Black, Neslim, Suzim, Diğer Suzan, Esin, Betül biz yokken gelmiş tüm kısçeler..
Kış yaklaştıkça diyet moduna girmeye başladık sanırım.
Haftasonumda felaket geçti.
Bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım.
Akşamları da menü paylaşıcam yoksa 70 i görmem çokta zor olmaz tekrar.
İşten çıkıştada eve uzak bir yerde inip 40 dk yürüyeyim diyorum.
Fena göbek yaptım.
Bide hftasonu üzüldüğüm bi olay yaşadım.
Yarın benim d.günüm hftasonu en yakın arkadaşlarımla gezdik bi yerlerde oturduk.
Sonra sevdicekle konuştum falan makara yaptık öyle neyse yakın kız ark.ım sonradan msj attı sevdiceğime 3 gün sonrada doğum günü falan diye. Senin için besledik büyüttük bu yaşa getirdik die makara yaptı.
Gelen mesaja arkadaşım nasıl gülüyo resmen kahkaha atıyıo falan.
Bende ne yazmış ki dedim. Boşver ya falan dedi.
Bu kadar güldün ne yazmış falan dedim.
Sevdicekten gelen cevap; fazla beslemişsiniz.
O saatten beri tripteyim makara yapıyoduk dio aptal.
Bende benim kilom hakkında kimseyle makara yapma kaldı ki makara yapılcak bi durumda değilim dedim.
Çok sinir oldum ama.
hoşgeldim hasretciğim çabuk gelen çabuk gider üzülmegunaydın tum topıkdaslarıma!!!!
sanırım 2 ay felan oldu topıkten ayrılalı ayrıldıgım gıbı yemeye basladım
ılk defa yemek gormus gıbı cukulatası colası kebapları sekerlerı... işte aklınıza ne gelıyorsa yedım
gece karnım acıktı makarna yaptım yedım
son 2 haftadır farkındayım gomleklerımın dugmelerı patlayacak gıbı
dedım hasret sen kılo aldn tartılamıyordum da korkudan
gıttım spor salonuna kayıt oldum 1 hafta once bugun baslayacagım ınsallah
sabah tartılayım dedım ılk spor gunum we dıyete yenıden baslama tarıhımdı cunku
tartıya cıkmamla gozlerımın acılması bır oldu
69.2
65 den bu kıloya cıkana kadar aklım neredeydı acaba
neyse hernekadar sınırlerım cok bozulmus olsada moralımı bozmayacagım
en kısa surede eskı kıloma hatta hatta eskı kılomun cok cok altına dusmeye kendıme soz verdım
artık aranızdayım menumude paylasacagım hemen ozlemıstım zaten sızıde
hadı bakalım hosgelmısım ınsallah
minderim çıtır olmuşşşşşş hoşgeldin bebeğimgünaydınlarr
kimleri görüyorum dilom,hasretim
pötüşüm gaza gelmiş tamamdır iş ohhhh bunlarla doydunmu yaffff08:00
Şekersiz Türk kahvesi
09:30
2 domates,
1 dilim peynir,
Ihlamur çayı
11:00
Çubuk tarçınlı yeşilçay
1 avuç beyaz leblebi
13:00
6yk semizotu yemeği,
2 yk yoğurt,
1 dilim tahıllı ekmek
15:30
1 armut,
Sade soda
19:00
Belirsiz.
canım konuyu bilmiyorum ama geçmişe fazla bakamadımaşkım mesaj attıııı
hadi gözün aydın yafrimu kız bi msj nie bu kadar uçurdu senikafgalı falan diildiniz inşaallah
canım konuyu bilmiyorum ama geçmişe fazla bakamadım
sevindimmmmmmm adınaaa
kavgalıydık canlarım.. yani aslında ayrılık gibi olmuştu biraz ağır bi tartışma oldu
ama şükür ki geçti
yaa kısçeler topikde sankim herkes birbirine küs sanki nolii bacım?gelen bi arkadaşa bakmıştım tarzında kaçıyo xeyrdır?:44:
sevdiceğin ayıp etmiş canım ben olsam aynen fena bozulurdumGünaydın bal taneleri.:82:
Yazdıklarınızı okuyunca gaza geldim bende.
Mine, ptty, Black, Neslim, Suzim, Diğer Suzan, Esin, Betül biz yokken gelmiş tüm kısçeler..
Kış yaklaştıkça diyet moduna girmeye başladık sanırım.
Haftasonumda felaket geçti.
Bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım.
Akşamları da menü paylaşıcam yoksa 70 i görmem çokta zor olmaz tekrar.
İşten çıkıştada eve uzak bir yerde inip 40 dk yürüyeyim diyorum.
Fena göbek yaptım.
Bide hftasonu üzüldüğüm bi olay yaşadım.
Yarın benim d.günüm hftasonu en yakın arkadaşlarımla gezdik bi yerlerde oturduk.
Sonra sevdicekle konuştum falan makara yaptık öyle neyse yakın kız ark.ım sonradan msj attı sevdiceğime 3 gün sonrada doğum günü falan diye. Senin için besledik büyüttük bu yaşa getirdik die makara yaptı.
Gelen mesaja arkadaşım nasıl gülüyo resmen kahkaha atıyıo falan.
Bende ne yazmış ki dedim. Boşver ya falan dedi.
Bu kadar güldün ne yazmış falan dedim.
Sevdicekten gelen cevap; fazla beslemişsiniz.
O saatten beri tripteyim makara yapıyoduk dio aptal.
Bende benim kilom hakkında kimseyle makara yapma kaldı ki makara yapılcak bi durumda değilim dedim.
Çok sinir oldum ama.
hoşgeldin canım sendegunaydın tum topıkdaslarıma!!!!
sanırım 2 ay felan oldu topıkten ayrılalı ayrıldıgım gıbı yemeye basladım
ılk defa yemek gormus gıbı cukulatası colası kebapları sekerlerı... işte aklınıza ne gelıyorsa yedım
gece karnım acıktı makarna yaptım yedım
son 2 haftadır farkındayım gomleklerımın dugmelerı patlayacak gıbı
dedım hasret sen kılo aldn tartılamıyordum da korkudan
gıttım spor salonuna kayıt oldum 1 hafta once bugun baslayacagım ınsallah
sabah tartılayım dedım ılk spor gunum we dıyete yenıden baslama tarıhımdı cunku
tartıya cıkmamla gozlerımın acılması bır oldu
69.2
65 den bu kıloya cıkana kadar aklım neredeydı acaba
neyse hernekadar sınırlerım cok bozulmus olsada moralımı bozmayacagım
en kısa surede eskı kıloma hatta hatta eskı kılomun cok cok altına dusmeye kendıme soz verdım
artık aranızdayım menumude paylasacagım hemen ozlemıstım zaten sızıde
hadı bakalım hosgelmısım ınsallah
bende çooook kötü durumdayımGünaydın canımm
Oyy Hasretiimmm çabuk gelen çabuk giderrr takma o kadar kafana.
Sonuçta döndüysen sorun yok.
Eskisi gibi devam edicez.
Bende çok kilo aldım.
Cuma tartılcam sanırım bakalım.
Şişlik gitmezse haftaya bile kalabilir.
Tartıdaki rakama hazır değilim.
sen 59mu oldungünaydınlarr
kimleri görüyorum dilom,hasretim
süper menüyle dönüş yapılmış08:00
Şekersiz Türk kahvesi
09:30
2 domates,
1 dilim peynir,
Ihlamur çayı
11:00
Çubuk tarçınlı yeşilçay
1 avuç beyaz leblebi
13:00
6yk semizotu yemeği,
2 yk yoğurt,
1 dilim tahıllı ekmek
15:30
1 armut,
Sade soda
19:00
Belirsiz.
tatilde diyetmi olurmuştam dıyete baslıorum bısey cıkıyo
haftaya tatıle gıdecegız 4 gunluk bır tatıl ınsallah dıyetıme devam edebılırım:26::26::26:
bendeee istiyoruuuuumHep beraber gaza gelelim tekrar 5leri görelim.
süper olmuşsun canım yaaatsk ederım sız boyle dedıkce ıyıkıde o elbıseyı almısım dıyorum cok kararsız kalmıstım cunku
neoldu size kısçem yaaaabizimkinin pek çabası yok kurtarmaya.. aslında dün gece ayrıldık o zamandan beri iyi değilim pek halim de yok..
regli olamadım hala ama sinirli değil aşırı duygusalım.. ve karşımdaki o kadar duygusuz geliyor ki anlatamam.. sevdiğim insanla dün konuştuğum insan aynı kişi olamaz.. bilmiyorum ne olcak kabullenmiyorum ayrılığı ama kaçınılmaz sonumuz bu olabilir..
bence uzaklıktan kaynaklı sorunlar canımcanım benim biz evli değiliz. onların ailesi bize geldi tanıştılar, şimdi de bizimkiler oraya gitmişti uzak memleketlerimiz ve ailem kaç gündür orda kalıyor şimdi yoldalar geri dönüyorlar. o kadar iyi anlaştı ki aileler her şey bu kadar güzel ilerlerken bizim bu hale gelmemiz çok kötü oldu.. karşıma alıp konuşamam kilometrelerce uzakta benim sevdicek.. bi adım atsa ben zaten yelkenleri suya indiririm ama dün çok kırdı beni.. aslında o kadar saçma bi şekilde başladı ki kavga hiç olmayacak yerden çıktı sorun aptalca uzadı uzadı birbirimize olmayacak laflar ettik ve sonunda buralara kadar geldik.. saatlerdir de ayrıyız ve ben hiç bu kadar acı çekmemiştim.. o artık bana güvenmiyor, sevgime inanmıyor ve ben de onunkine...
bak düzelmişsiniz bileaşkım mesaj attıııı
evet geçmiş birikmişkızlar ben kaçar
mineeeee gene geçmişten çıkamadın kuzu ya
hadi iyi geceler
selam kısçeler 3-4 ündür dikkat ediyorum fazla kasmadan
kilo vermişim biraz sporda işe yarıyor sanırım çok sevindirik oldum bu sabah 62 rakamları gördüm
inşallah herkes tekrardan düzene otutturur
çoğu kısçe gelmiş topiğimiz canlandı gene
supersın cnm olsun sende su ve yemegıne dıkt et gene 20 dk olsayuruyursn cok kasma kendını yoksa kızına aktın azalır dermansız kalırsınz mazallahhbirde hanımlar akıl danışayım size
63 kilo ile hamile kaldım 2012 senesinde doğuma 78 ile girdim , 2,5 kg bir velet doğurdum
süt olayı için 8 ay denemediğim halt kalmadı sonunda sadece 8 ay emzire bildim, ha birde 3 aylıktı kızım işe başladım , en son 1 ay önce 70 kg dım ama diyete başlerken tartının gösterdiği rakam 72 oldu....
çok hareketli bir insanım , güne 7:10 da başlıyorum , 7:30 da evden çıkıyorum 20 dk yürüyorum minibüse binmek için , tempolu yürüyorum yoksa geç kalıyorum işe :)
işim bütüngün bilg. başında pek kalkamıyorum doğal olarak pek hareketim olmuyo
akşam 19:00 da çıkıyorum, bazen daha erken
yine dönüşte 20 dk yürüyüşüm var ama alış-veriş filan derken pek tempolu olmuyor
20:00 gibi akşam yemeğimizi yemiş oluyoruz
ondan sonra çok ama çok hareketli olan kızımla ilgileniyorum , şuaralar yaz diye devamlı dışarılardayız
23:00 gibi kızım uyuyor,tabi o uyuyana kadar iş yapmak mümkün değil
onu yatırdıktan sonra ertesi gün yemeği kızın yemeği filan derken en erken yatışım 1:00 oluyor
birde geçen hafta çarşamba ve perşembe evde egzersiz programı ekledim oda 45 dk sürüyo üzerine duş felan yatmam 2 yi buluyor
uzun süreden beri ev egzersizleri yapmıyordum , kas ağrısı çekerim zannettim ama 5 gündür yapmam rağmen hiç kas ağrım olmadı
acaba diyorum sadece diyetle bu işi götüremezmiyim malum zamanım kıymetli....
oyle acelemde yok 1 yıldada versem o kilo kafada bişey değişmiyecek
fikrinizi almak istiyorum ne yapayım ben....????
aynen bende 5 ay once dedım bebek olursa olur yeterr uleynnn dıe rabbımverırıse zaten durur o dedım cok sukur bak 5 ay oldu 11 kg gıttı cok sukur hhehe gaza gelelım bayb gıtsın kotu yaglarr bende ramazandan sonr bgn basladım cok skr 45 dk jıllıan btun kaslarımı calıstırdıı her tarafımm tutulmus hehehe sbh yuruyuse cıkamazzam gene 2.jıllıanı yapacagım ınsl...sonrada aksam uzerı cıkarımmm yuruyuse ıkısınden bırı mutlaka olacakkkkknassınız bakiiim hımm10 gün oldu herhalde ben gelmeyeli iyide halt yedim ben şunu bilirim burayı bırakan kg almaya mahkum gardaş hakket bak aramızda kalsın 70 e geri döndüm ölmeeek istiyoruuum yaa hamileyim sandım test 15 günden evvel sağlıksız olur dedim bekledim bu arad bir bebeğim daha olsun istiyorumya çok çok işte ya varsa yede senden beslensin dedim aahhhhhhhhhh ahhhh!şu kendime yaptığıma bakın 67 lere düşüp 70 egeri dönmek biri gebertsin beni!yaa iştahımda öle açıldı ki frenlerim tutmuyo yine kızlar yok mu çaresi durdurun beniiiiiiiiiiiii!!
yaa kızzçelerimmm bu harçlar kalktı dio benim kafa allak bullak oldu sanırım basmıo artık
hemeen size sorayım dedim
şimdi ben açıköğretim muhasebe ve vergi uygulamaları 2 yıllık okuyorum
ben her sene yatırdığım 250+250 =500 tl yi yatırmadan okuyabilecekmiyim artık yoksa 2. öğretimlerde uygulanmaz demiş o ne demek oluo ki ben acaba o grubamı giriyorum bilen biri bana açıklasa durumu yaaaaavv kafam karıştıı valla :44::44:
bende jıllıanla bırlıkte hafıf leıgımı hıssedyrmm cumaya gorusuruzz canımmmmmmmmmmmmmmmmmm neskuıkımmmmmselam kısçeler 3-4 ündür dikkat ediyorum fazla kasmadan
kilo vermişim biraz sporda işe yarıyor sanırım çok sevindirik oldum bu sabah 62 rakamları gördüm
inşallah herkes tekrardan düzene otutturur
çoğu kısçe gelmiş topiğimiz canlandı gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?