70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öööle bi başlıyorum ki diyete şu yağlara haddini bildirmenin vakti çoktaaaaan geçti!bir bebiş sahibi olmamı bile belki onlar engelliyodur!kist ve hormon bozukluğuda cabasıyağlara ölüüm!!hem artık ya hamileysem demiycem sadece bitki çayımı içmiycem yine üç üçbuçuk litre suyumu kısılmış yemeklerimi esmer ekmeğimi ve yeme saatlerimi tutturdum mu ben yine aynı ben canım aaaaa ve hamileysem bile zaten o bendenden besleniyor e bende grev diil diyet yapıyor olucam dimi ama...

Canım harçlar tam olarak kalkmadı katkı payları kalktı yani okula ödediğimiz dosya masrafı falan,sen aöf olduğun için 500 yatırıyorsan 410 a falan düşücekmiş,yani bu konularla ilgilenen bi tanıdığımız böyle açıkladı harç diyorlar yanına da katkı payını sıkıştırıyorlar insanlar direk harç olarak algılıyor bana dediği doğru gbi geldi ama bi araştırmakta fayda var

merhaba arkidişler

zaman zaman bir rehavet çöküyor salıveriyoruz kendimizi ve hop kilolar hemen geri geliyor, sanırım daha azimli olmak lazım
bende hala toparlanmış değilim bu günde regli canavarına yenildim resmen doymak bilmiyorum ve tatlı krtizim bir türlü geçmiyor,
bide eve gelecek bakıcı bulamadım bebeğime en birinin evine götürmekte mecbur kaldım canım onada çok sıkkınnn

yaa kısçeler topikde sankim herkes birbirine küs sanki nolii bacım?gelen bi arkadaşa bakmıştım tarzında kaçıyo xeyrdır?:44:

yaa kızzçelerimmm bu harçlar kalktı dio benim kafa allak bullak oldu sanırım basmıo artık

hemeen size sorayım dedim

şimdi ben açıköğretim muhasebe ve vergi uygulamaları 2 yıllık okuyorum

ben her sene yatırdığım 250+250 =500 tl yi yatırmadan okuyabilecekmiyim artık yoksa 2. öğretimlerde uygulanmaz demiş o ne demek oluo ki ben acaba o grubamı giriyorum bilen biri bana açıklasa durumu yaaaaavv kafam karıştıı valla :44::44:[/QUOTE]

canım ben haberleri yanlış anlamadıysam sen harç ödemiyeceksin, çünkü normal eğitimve açık öğretim öğrencileri harç ödemiyecek diyordu, ikinci öğretim öğrencileri ödeyecekmiş harç, ikinci öğretim öğrencileride gece okuyan öğrenciler

kış gelmeden havamıza giremeycez herhalde nese hayırlısı e bende bi arkadaşa baktıydım bari napiiim:26:hadin görüşürük hepinizi mıncırdım yafrileriiii geceler ALLAH'A emanetin hepiniz

canım sabahları serin oluyor ama fena ter döküyorum

tebrik ederim canım
aaaaaaa çok ayıp etmiş sevdicek
yani trip yapılmıcak gibi değilki pötüşüm
bende çok alınganım acayip alınırdım

hoşgeldim hasretciğim çabuk gelen çabuk gider üzülme

günaydınlarr
kimleri görüyorum dilom,hasretim
minderim çıtır olmuşşşşşş hoşgeldin bebeğim
pötüşüm gaza gelmiş tamamdır iş ohhhh bunlarla doydunmu yaffff

aşkım mesaj attıııı
canım konuyu bilmiyorum ama geçmişe fazla bakamadım
sevindimmmmmmm adınaaa

selam kısçeler 3-4 ündür dikkat ediyorum fazla kasmadan
kilo vermişim biraz sporda işe yarıyor sanırım çok sevindirik oldum bu sabah 62 rakamları gördüm
inşallah herkes tekrardan düzene otutturur
çoğu kısçe gelmiş topiğimiz canlandı gene

yaa kısçeler topikde sankim herkes birbirine küs sanki nolii bacım?gelen bi arkadaşa bakmıştım tarzında kaçıyo xeyrdır?:44:

hoşbulduk canım

ben bu aralar pek giremiyorum akşamları işte fırsat bulursam bakınıyorum, ama ben öyle küslük havası sezmedeim öyle bişey varsada haberim yok

yakışmaz zaten topige öyle şeyler

sevdiceğin ayıp etmiş canım ben olsam aynen fena bozulurdum
ama ben o arkadaşınada takıldım
hadi o mesaj attııda
o nasıl oluyorda gülüyor? aynı tiribi onada yapardım valla
kiloyala kimse dalga geçmemeli
samimiyetinizi bilmiyorum ama insana en yakını eşidiri o bile bişey dese bozuluyorsak
neyse umarım sorun düzelmiştir, affettirmiştir kendini
hoşgeldin canım sende
nikahta olmuş hayırlı olsun
allah tamamına erdirsin canım
yani düğünü görmeyi nasip etsin
bende çooook kötü durumdayım
gördünmü fotolarımı bilmiyorum
bakıp duruyorum resmen göbek yapmışım bacak desen hiç gitmedi
akılsız kafam
insanlar ne güzel zayıflamışsın dedikçe yedim:2::2:
günaydınlarr
kimleri görüyorum dilom,hasretim
sen 59mu oldun
süper bacımmmm
süper menüyle dönüş yapılmış
sizi görünce acaip gaza geldim valla
ama benim 1 haftam var
ekimde düğün var ozamana kadar göbek gitmeli
tam dıyete baslıorum bısey cıkıyo
haftaya tatıle gıdecegız 4 gunluk bır tatıl ınsallah dıyetıme devam edebılırım:26::26::26:
tatilde diyetmi olurmuş
Hep beraber gaza gelelim tekrar 5leri görelim.
bendeee istiyoruuuuum
tsk ederım sız boyle dedıkce ıyıkıde o elbıseyı almısım dıyorum cok kararsız kalmıstım cunku
süper olmuşsun canım yaaa
göbek var bende gitmiyor diyordun bence çok iyi görünüyorsun
sporada başlamışsın dahada güzel olacaksın
düğününde kuğu gibi süzüleceksin gör bak
neoldu size kısçem yaaaa
sizi tanımasamda anlattığın kadarıyla imrenilecek bir çift diye düşünüyordum
bence uzaklıktan kaynaklı sorunlar canım
bizde çok tartışırdık
ama benden tavsiye hemen ayrılığı dillendirmeyin
hatta hiç dile getirmeyin
sonra herşeye ayrılalm diyor insan
siz evleneceksiniz ve böyle tartışmalar olabilir
sonrada düzelir
evliykende olacak böyle şeyler
aşkım mesaj attıııı
bak düzelmişsiniz bile
sevindim senin adına
aşk böcüğüüüü

kızlar ben kaçar
mineeeee gene geçmişten çıkamadın kuzu ya
hadi iyi geceler
evet geçmiş birikmiş
senle bidenk gelemiyoruz

süper çok sevindim adına canım
bende bibaşlasam kolay gideceğine inanıyorum
sonradan gelenlerin

supersın cnm olsun sende su ve yemegıne dıkt et gene 20 dk olsayuruyursn cok kasma kendını yoksa kızına aktın azalır dermansız kalırsınz mazallahh

aynen bende 5 ay once dedım bebek olursa olur yeterr uleynnn dıe rabbımverırıse zaten durur o dedım cok sukur bak 5 ay oldu 11 kg gıttı cok sukur hhehe gaza gelelım bayb gıtsın kotu yaglarr bende ramazandan sonr bgn basladım cok skr 45 dk jıllıan btun kaslarımı calıstırdıı her tarafımm tutulmus hehehe sbh yuruyuse cıkamazzam gene 2.jıllıanı yapacagım ınsl...sonrada aksam uzerı cıkarımmm yuruyuse ıkısınden bırı mutlaka olacakkkkk

canım ben haberleri yanlış anlamadıysam sen harç ödemiyeceksin, çünkü normal eğitimve açık öğretim öğrencileri harç ödemiyecek diyordu, ikinci öğretim öğrencileri ödeyecekmiş harç, ikinci öğretim öğrencileride gece okuyan öğrenciler[/QUOTE]oleyy o vakıt bende bu sene osym basuruymm de dısardan dıs tııceret bölumunu hayalımı bıtıreyımm ınsl..kocısı ıkna edeymdee yaaaaaaaaaaa

bende jıllıanla bırlıkte hafıf leıgımı hıssedyrmm cumaya gorusuruzz canımmmmmmmmmmmmmmmmmm neskuıkımmmmm

selam kızlar
nasılsınız?
benim canım sıkkın
koca yaz geçti ama aklım başıma yeni geldi
belkide sayenizde
bugün foto çekildikte göbeğim bacaklarım gözümün önünde
sizede göstereyim

buda haziranda burayı bırakmadan önceki halim
2 ayda ne hale gelmişim bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…