oyy daha çok varmış yawrum yaao zamana kadar victoria screet modellerinden biri olursun şimdiden hayırlı uğurlu olsun hasretcim..
doğru söylüyosun yawrucum,çok çabuk gaza geliyoruz dimizayıflama muhabbeti bu topikte kalmalı
tsk ederım mınecım
hoşgeldin canım sende
nikahta olmuş hayırlı olsun
allah tamamına erdirsin canım
yani düğünü görmeyi nasip etsin
tatilde diyetmi olurmuş
bendeee istiyoruuuuum
süper olmuşsun canım yaaa
göbek var bende gitmiyor diyordun bence çok iyi görünüyorsun
sporada başlamışsın dahada güzel olacaksın
düğününde kuğu gibi süzüleceksin gör bak
bak düzelmişsiniz bile
sevindim senin adına
aşk böcüğüüüü
yok canım neden yanlıs anlayayım mı olur mu oyle seyhasretim yanlış anlama sakında nikah çok erken olmuş daha düğüne bayaa var sanırım yanlış görmüo dimi benim gözler
tabii seçim sizin ama açıkçası neden böyle olduğunu anlayamadım şeker bensakın bana böyle bir soru sorduğum için alınma olurmu kardeşin kadar yakın bir samimiyette soruom bu soruyu saana canım benim
ilk gün olarak güzel şeker bence sen o kadar 69luk durmuosun be şeker nikah fotonuda gördüm ben gayet şık ve zarifsin
sen düzene girersin vücudun belki ödem falan yapmıştır
1-2 haftada kendine gelirsin sen inanıyorum
aşkım mesaj attıııı
kimHahahh Dilek kim acaba
Teşekkürler canım valla elinizde büyüdüm.
dün gece bende çok kıvrandım aksi gibi uyku bile tutmadı ama bu savaştan galip çıkan ben oldumGünaydın herkese...
Arkadaşlar bana bir yol gösterin lütfen...
Akşama kadar herşey yolunda gidiyor. Akşasm yemeği de dahil.
Ne oluyorsa ondan sonra tutamıyorum kendimi. Hele bir de gece uyanıonca kendimi atıştırırken buluyorum. Artık kendimden nefret eder oldum.
Benimle aynı durumda olup da çözüm bulabilen var mı?
Yardıma ihtiyacım var...
Yoksa 100 kilo olucam.
İmdatttttttttttttt!!!!!!!
Bana çözüm bulanın duacısı olurum
off kızlar benim bir an önce kendime gelmem lazım.
8 gündür ne diyet yaptım ne spor. yediklerim de cabası...
bugun kocaman bir çikolata yedim. akşam pide yedim...
çok saldım ben yaa. napıcam. bayramdan sonra başlıcam dedim, başlayamıyorum.
zar zor verdiklerimi de geri alıyorum. moralim bozuk.
beni kendime getirin. saçlarımı çekin.
noluuuuuurrrr
aşkım mesaj attıııı
çok kötü değil şeker azıcık basen ve yan bölge genişlemiş halledersin hemencikselam kızlar
nasılsınız?
benim canım sıkkın
koca yaz geçti ama aklım başıma yeni geldi
belkide sayenizde
bugün foto çekildikte göbeğim bacaklarım gözümün önünde
sizede göstereyim
Eki Görüntüle 497304
buda haziranda burayı bırakmadan önceki halim
2 ayda ne hale gelmişim bakın
Eki Görüntüle 497305
günaydın .. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNNNNN. :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:Günaydın kızlarrr
SELAM HASREEETgunaydn kıscelerrrrrr
dılleeemmm mutlu yıllar canım sewdıcegınle beraber
ıns hep mutlu huzurlu zayıfcık bır hatun olursun
:16:
bol bo bitki çayı içmeni öneririm. birde çok miden kazınıyor ise bir bardak süt ısıt içine tarçın çubuğu at onu iç. tatlı yemişsin gibi etki yaratıyor. yada salatalık a saldır 1 kilo bile yesen yüzde 90ı su olduğu için kalorisi çok düşük. ayran da içebilirsin yada yoğurt kaşıkla. yok doymuyorum diyorsan . bir şeftali yi doğra üstüne 2-3 kaşık yoğurt dök onu ye :)Günaydın herkese...
Ne oluyorsa ondan sonra tutamıyorum kendimi. Hele bir de gece uyanıonca kendimi atıştırırken buluyorum. Artık kendimden nefret eder oldum.
Yardıma ihtiyacım var...
Yoksa 100 kilo olucam.
slm minder nassııııııııııııııngünaydın kısçeler
betülcüm barıştığınıza çok sevindim,ama yine de böyle şeylerden taviz vermemeye çalış..erkekler bir süre sonra kıskançlık krizine giriyor,engel olamıyosun..ama sen sevdiceği yola getirirsin alimallahesincim sana da kıyamam daha yeni nişanlandın,kavga etmişsiniz..ama o çocuğun sevgilisi yüzünden birbirinizi üzmeyin
minecim hemen toparlan hemen saç çekme operasyonuna başlayalımm
canım bende yakalasam çok kızardm kıskançlık krizim tutardı :) haklısın ama benim öğüdüm hemen eşine parlama. ters teper yine tartışma çıkar. yapabilirsen umursamaz gibi basit birşey gibi konusunu aç. "aşkım niye bu fotolara baktın" falan diye ağzını ara. direk krize girip bağırıp çağırma yani. önce işin aslını öğren açıklamasını dinle. yaptığından hoşlanmadığını güzel bir dille anlatkızlarr kızgınlıktan direk sizlere yazma ihtiyacı duydum ve şu an eşim yokken desteğinize ihtiyacım var acilen (o gelmeden sizlere danışayım dedim yoksa gelince yüzüm asık olacak kesin tartışma çıkacak yine )
sizin sevgiliniz ve ya eşiniz önceden kıskandığınız bir kızın profil fotolarına baksa ne düşünnürdünüz ( ama şu da var sebepsiz yere bakmıyorda profil fotosunu değiştirmiş kız ona tıklayınca diğer ileri tuşuna basmaya devam etmiş ve hepsine bakmış profil fotolarının ,ama yine ama dün gece görmüştü o fotouyu zaten yenden tıklayıp neden bakıoki ve ileri tuşuna basma ihtiyacı duyuyoki burasıda var işin ))
içinizde bir acaba oluşurmuydu
başıma gelneleri bildiğiniz için sizlere güveniyorum ve fikirleriniz çok önemli benim için
acaba çok mu gurursuzum ben
çok mu midesiz olmaya başladım
yoksa olayları çok mu abartıyorum ne dersiniz
böyle birşey sadece arkadaşça bakılmış olabilirmi yanında ben uyurken
aklımdan şuan neler geçmiokii resmen içimden öfkem var parçası çalıooodeğermi beni ağlatmaya
önceden birinden hoşlanmış olmuş yada sen birilerini kıskanmışsın vs vs sonuç eşin seni sevmiş geçmişi kurcalamanın gereksiz kıskançlığın manası yok bence.ki bence duygusal değil meraktan bakma ihtiyacı hissetmiştir.biz bakmıyomuyuz sankikızlarr kızgınlıktan direk sizlere yazma ihtiyacı duydum ve şu an eşim yokken desteğinize ihtiyacım var acilen (o gelmeden sizlere danışayım dedim yoksa gelince yüzüm asık olacak kesin tartışma çıkacak yine )
sizin sevgiliniz ve ya eşiniz önceden kıskandığınız bir kızın profil fotolarına baksa ne düşünnürdünüz ( ama şu da var sebepsiz yere bakmıyorda profil fotosunu değiştirmiş kız ona tıklayınca diğer ileri tuşuna basmaya devam etmiş ve hepsine bakmış profil fotolarının ,ama yine ama dün gece görmüştü o fotouyu zaten yenden tıklayıp neden bakıoki ve ileri tuşuna basma ihtiyacı duyuyoki burasıda var işin ))
başıma gelneleri bildiğiniz için sizlere güveniyorum ve fikirleriniz çok önemli benim için
aklımdan şuan neler geçmiokii resmen içimden öfkem var parçası çalıooodeğermi beni ağlatmaya
mutlu yıllar dilom
[video=youtube;dePMU8R131s]http://www.youtube.com/watch?v=dePMU8R131s[/video]
kim
ilkez bukadar erken yemeye başladım.7de uyandım 8 den sonra kahvaltımı hazırladım ve 2 saatlik kahvaltı seramonisine başladımözlemişim böyle yiyip içmeyi.uzun zamandan beri ilkkez peynir yiyorum.
bikaç gündür dolapta bekleyen peynir parçasını tavaya attım iice suyu çekildikten sonra içine 1 yumurta kırdım karıştırmadan tersdüz yaptım.yanına
1 siyah 1 yeşil zeytin (siyah hala tabakta sanki yemicem gibi)
1 domates (orta boy bir domatesin 2 katı )
1 salatalık
1 yeşil biber
6-7 acı biber turşusu (acı biber turşusu sigara tiryakiliği gibi her öğün yemek istiyorum onsuz çok eksik hissediyorum yavan tatsız geliyo yemek :26:)
artı sınırsız çay
bu arada güllaçtan kötü haberdün markete gittim ve kaldırdıklarını öğrendim bu senede güllaçsız geççek
Günaydın herkese...
Yardıma ihtiyacım var...
Yoksa 100 kilo olucam.
kızlarr kızgınlıktan direk sizlere yazma ihtiyacı duydum ve şu an eşim yokken desteğinize ihtiyacım var acilen (o gelmeden sizlere danışayım dedim yoksa gelince yüzüm asık olacak kesin tartışma çıkacak yine )
çok kötü değil şeker azıcık basen ve yan bölge genişlemiş halledersin hemencik
günaydın .. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNNNNN. :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
KAHVENİ İÇ KAPAT ÇEK FOTOLARINI İTİNA İLE FAL BAKILIR
yuru bacımm yuru hıc dglse onu yap gariigıııııııııııııııı
evet alttaki 2 ay önceki halim
başa dönmek üzereyim sanırım
ben spor yapamıyorum ama
bitek koşu bandında yürüyordum artık oda yok
sac kalmadı kız basıdaaa yola yolaa heheh cnm ark..aynaya baktıgında off ne gusel bır gacıı yım ben demek ıstyrsann sımdı durrrrrrrrrrrrrr de hayydı yapabılırsınnn ıradenı kontrol altına alabılırısınn canımmmmmmmmmmmoff kızlar benim bir an önce kendime gelmem lazım.
8 gündür ne diyet yaptım ne spor. yediklerim de cabası...
bugun kocaman bir çikolata yedim. akşam pide yedim...
çok saldım ben yaa. napıcam. bayramdan sonra başlıcam dedim, başlayamıyorum.
zar zor verdiklerimi de geri alıyorum. moralim bozuk.
beni kendime getirin. saçlarımı çekin.
noluuuuuurrrr
gunaydınnn dogum gunu bebe siiiiGünaydın kızlarrr
gıtmıstırrr canım kg lerın ınsl...spor varsa ısın ıcınde tamamdır!!!!!!!!!!!!! ınsl..lıstemıs ter temısss olurrrrrrrrrr:18::18:Herkese günaydınlarrr,
Umarım herkesin keyfi yerindedir ve de kaçamak yapmıyorrsunuzdur. Dün benim için zor bir gündü, çünkü işyerinde baklavalar-dondurmalar fink attı. Akşam parka gittim 30 dk. yaklaşık spor yaptım, umarım artıları tolere etmişimdir. Bu hafta sanırım listemiz güzel olacak. Haydi hep beraberArtısız bir liste görelim kızlar bu hafta ne dersiniz???
canım bas ucuna su koy aklına yemek gelınce ıccc valla ıse yarıyorrr ben gece uyanmam cok skrrr ama gundusde yemek st dısında aklıma gelırse suu ıcerım hemennnnnGünaydın herkese...
Yardıma ihtiyacım var...
Yoksa 100 kilo olucam.
kızlarr kızgınlıktan direk sizlere yazma ihtiyacı duydum ve şu an eşim yokken desteğinize ihtiyacım var acilen (o gelmeden sizlere danışayım dedim yoksa gelince yüzüm asık olacak kesin tartışma çıkacak yine )
Benim klonlanmış halim.
2-3 gün tut kendini sonra yeni düzene alışıyorsun.
kaldırmışlar depolarında vardır kesinTüh güllaç kalmamış.
Yediklerin güzel acı biber midene zararlı olmasın sabah sabah.
Afiyet olsun şeker.
canım benım esımde tıryakısı sanırım markete gıdınce alır her ogundee yer yaaaaaaaaaaaa bendede ıstah actıgı ıcın ben yemıyorummm hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dozunu bıl yeter ama ben esım yedıkce ona yemek yetıstıremyrmmm ya onu yıyınce 2-3 tabak fasla yıyor vallahikaldırmışlar depolarında vardır kesin
napalım önümüzdeki güllaçlara bakçaz artık
acı biber evet mideye zararlı ama bu aynen sigara tiryakiliği gibi bişi.her öğün herşeyle yiyesin geliyor.bunun dışında bağırsakları güzel çalıştırıyordozunu bildikçe yararlıda ben dozununu kaçırıyorum.bimde küçük kavanozlarda satılıyor o küçük kavanozu 4-5 günde bitiriyorum ama değiyo buna
kızlarr dunkı jılan 1 nedenı ıle belım tutulmusssssssssss cok agrıyor ustune cok suku rerken regl oldummm(normalde 30-40gunde bırken ıncır sayesındeeee 31.gunde oldumm yassasınnnnnnnnn)onunda agrısı var uff sızce bgn yapımmı jıllıan 2.yıı ama belımm cok agrıyorrr
bu arada dunku aksam menumde degısıklık oldu taze fasulye yogurt yerıne tavuk yaptım kocısde yoktuu sade tavuk yedım imi etmısımmm hehe teflonda azzeytın yagında yaptımm
neyse sız onu cvplarken menumu yazayımmm
sbh 08:00-1 brdk su
sonra uymusum tekrar kocıs gelıncee
11:00
-Eki Görüntüle 497500
dıger menulerımbellı dgl oluncayazarım ınsll
bu arada dun tartılmısım 1,5 kg fasla cıkmıstımyaaaa sanırım regl denmısss
bgn tartıldımm 900 gr faslalık var hehe cumaya bırsey kalmasss cunku gobıs dede kalmadı bırseyy ınsl...verecegım bu kg lerııı heheheytttttttttt
dilekkk benımm gaz bayımmm ıyıkı dogmussun cnm hayırlı yasların olsun tum sedıklerınle nıce senelere ınsl...
yuru bacımm yuru hıc dglse onu yap gariigıııııııııııııııı
sac kalmadı kız basıdaaa yola yolaa heheh cnm ark..aynaya baktıgında off ne gusel bır gacıı yım ben demek ıstyrsann sımdı durrrrrrrrrrrrrr de hayydı yapabılırsınnn ıradenı kontrol altına alabılırısınn canımmmmmmmmmmm
gunaydınnn dogum gunu bebe siiii
gıtmıstırrr canım kg lerın ınsl...spor varsa ısın ıcınde tamamdır!!!!!!!!!!!!! ınsl..lıstemıs ter temısss olurrrrrrrrrr:18::18:
canım bas ucuna su koy aklına yemek gelınce ıccc valla ıse yarıyorrr ben gece uyanmam cok skrrr ama gundusde yemek st dısında aklıma gelırse suu ıcerım hemennnnn
Nasıl aştın bu durumu?
Aşabildin mi daha doğrusu?
Kaç kiloydun kaç kilo oldun?
Çok soru oldu ama insan sora sora öğrenirmiş.
kaldırmışlar depolarında vardır kesin
napalım önümüzdeki güllaçlara bakçaz artık
acı biber evet mideye zararlı ama bu aynen sigara tiryakiliği gibi bişi.her öğün herşeyle yiyesin geliyor.bunun dışında bağırsakları güzel çalıştırıyordozunu bildikçe yararlıda ben dozununu kaçırıyorum.bimde küçük kavanozlarda satılıyor o küçük kavanozu 4-5 günde bitiriyorum ama değiyo buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?