70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tsk ederım canım benım super bır gelınlıgın ıcerısıne gırmelıyım
tsk ederım mınecım
sanırım sıskınlık war gıdecek ınsallah 65 e enkısa surede donmelıyım
yok canım neden yanlıs anlayayım mı olur mu oyle sey
ama bazı nedenlerden dolayı nıkah olmamız gerektı yoksa bızde bu kadar erken
dusunmuyorduk dogrusu
aşkım mesaj attıııı

ayyy kıyamam ne guzel yaaa
ısın ıcınde ask warsa bıtıyorum ben
kımse sewdıgınden ayrı kalmasın ınsallah duzelmıssınızdır

gunaydn kıscelerrrrrr
dılleeemmm mutlu yıllar canım sewdıcegınle beraber
ıns hep mutlu huzurlu zayıfcık bır hatun olursun
:16
:

Hahahh Dilek kim acaba
Teşekkürler canım valla elinizde büyüdüm.
kim
ilkez bukadar erken yemeye başladım.7de uyandım 8 den sonra kahvaltımı hazırladım ve 2 saatlik kahvaltı seramonisine başladım özlemişim böyle yiyip içmeyi.uzun zamandan beri ilkkez peynir yiyorum.
bikaç gündür dolapta bekleyen peynir parçasını tavaya attım iice suyu çekildikten sonra içine 1 yumurta kırdım karıştırmadan tersdüz yaptım.yanına
1 siyah 1 yeşil zeytin (siyah hala tabakta sanki yemicem gibi )
1 domates (orta boy bir domatesin 2 katı )
1 salatalık
1 yeşil biber
6-7 acı biber turşusu (acı biber turşusu sigara tiryakiliği gibi her öğün yemek istiyorum onsuz çok eksik hissediyorum yavan tatsız geliyo yemek :26:)
artı sınırsız çay
bu arada güllaçtan kötü haber dün markete gittim ve kaldırdıklarını öğrendim bu senede güllaçsız geççek

Son düzenleme:
Günaydın herkese...
Arkadaşlar bana bir yol gösterin lütfen...
Akşama kadar herşey yolunda gidiyor. Akşasm yemeği de dahil.
Ne oluyorsa ondan sonra tutamıyorum kendimi. Hele bir de gece uyanıonca kendimi atıştırırken buluyorum. Artık kendimden nefret eder oldum.
Benimle aynı durumda olup da çözüm bulabilen var mı?
Yardıma ihtiyacım var...
Yoksa 100 kilo olucam.

İmdatttttttttttttt!!!!!!!

Bana çözüm bulanın duacısı olurum

dün gece bende çok kıvrandım aksi gibi uyku bile tutmadı ama bu savaştan galip çıkan ben oldum
gece çok aç hissedildiğinde tarçınlı süt içiyodu sanırım arkadaşlar.ama yinede bunu sen nefsini kontrol ederek başaracaksın.sürekli böyle birşey yaşıyosan istersen bir doktora git belki tetikleyen birşeyler vardır :26:

Son düzenleme:
günaydın kısçeler
betülcüm barıştığınıza çok sevindim,ama yine de böyle şeylerden taviz vermemeye çalış..erkekler bir süre sonra kıskançlık krizine giriyor,engel olamıyosun..ama sen sevdiceği yola getirirsin alimallahesincim sana da kıyamam daha yeni nişanlandın,kavga etmişsiniz..ama o çocuğun sevgilisi yüzünden birbirinizi üzmeyin
minecim hemen toparlan hemen saç çekme operasyonuna başlayalımm

mutlu yıllar dilom
[video=youtube;dePMU8R131s]http://www.youtube.com/watch?v=dePMU8R131s[/video]

Biri de bana yapsın bunu.:)

kızlarr kızgınlıktan direk sizlere yazma ihtiyacı duydum ve şu an eşim yokken desteğinize ihtiyacım var acilen (o gelmeden sizlere danışayım dedim yoksa gelince yüzüm asık olacak kesin tartışma çıkacak yine )

sizin sevgiliniz ve ya eşiniz önceden kıskandığınız bir kızın profil fotolarına baksa ne düşünnürdünüz ( ama şu da var sebepsiz yere bakmıyorda profil fotosunu değiştirmiş kız ona tıklayınca diğer ileri tuşuna basmaya devam etmiş ve hepsine bakmış profil fotolarının ,ama yine ama dün gece görmüştü o fotouyu zaten yenden tıklayıp neden bakıoki ve ileri tuşuna basma ihtiyacı duyuyoki burasıda var işin ))

içinizde bir acaba oluşurmuydu

başıma gelneleri bildiğiniz için sizlere güveniyorum ve fikirleriniz çok önemli benim için

acaba çok mu gurursuzum ben

çok mu midesiz olmaya başladım

yoksa olayları çok mu abartıyorum ne dersiniz

böyle birşey sadece arkadaşça bakılmış olabilirmi yanında ben uyurken

aklımdan şuan neler geçmiokii resmen içimden öfkem var parçası çalıooodeğermi beni ağlatmaya

Son düzenleme:
aşkım mesaj attıııı

çok kötü değil şeker azıcık basen ve yan bölge genişlemiş halledersin hemencik
Günaydın kızlarrr
günaydın .. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNNNNN. :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
KAHVENİ İÇ KAPAT ÇEK FOTOLARINI İTİNA İLE FAL BAKILIR

gunaydn kıscelerrrrrr
dılleeemmm mutlu yıllar canım sewdıcegınle beraber
ıns hep mutlu huzurlu zayıfcık bır hatun olursun
:16
:
SELAM HASREEET
bol bo bitki çayı içmeni öneririm. birde çok miden kazınıyor ise bir bardak süt ısıt içine tarçın çubuğu at onu iç. tatlı yemişsin gibi etki yaratıyor. yada salatalık a saldır 1 kilo bile yesen yüzde 90ı su olduğu için kalorisi çok düşük. ayran da içebilirsin yada yoğurt kaşıkla. yok doymuyorum diyorsan . bir şeftali yi doğra üstüne 2-3 kaşık yoğurt dök onu ye :)
slm minder nassıııııııııııııın
canım bende yakalasam çok kızardm kıskançlık krizim tutardı :) haklısın ama benim öğüdüm hemen eşine parlama. ters teper yine tartışma çıkar. yapabilirsen umursamaz gibi basit birşey gibi konusunu aç. "aşkım niye bu fotolara baktın" falan diye ağzını ara. direk krize girip bağırıp çağırma yani. önce işin aslını öğren açıklamasını dinle. yaptığından hoşlanmadığını güzel bir dille anlat

önceden birinden hoşlanmış olmuş yada sen birilerini kıskanmışsın vs vs sonuç eşin seni sevmiş geçmişi kurcalamanın gereksiz kıskançlığın manası yok bence.ki bence duygusal değil meraktan bakma ihtiyacı hissetmiştir.biz bakmıyomuyuz sanki yeri geliyo arkadaşının resmi var diye hiç tanımadığın insanın profilini inceliyosun ozaman aldatmış yada gönlümüzmü kaymış oluyor bence duygusal bi anın ve çok tepki veriyosun.nekadarlık evlisin bilmem ama güven bağını inceltir böyle davranışlar. düşüncelerinde haklı olup olmadığını görmek için zamana ihtiyacın var.sevginin temeli güvendir bir resimle yıkılacaksa bir anlamı olmaz o sevginin değilmi

Son düzenleme:
mutlu yıllar dilom
[video=youtube;dePMU8R131s]http://www.youtube.com/watch?v=dePMU8R131s[/video]

ahahah yirimmm hatun seniiiiiiiiiiii.....

Tüh güllaç kalmamış.
Yediklerin güzel acı biber midene zararlı olmasın sabah sabah.
Afiyet olsun şeker.

Benim klonlanmış halim.
2-3 gün tut kendini sonra yeni düzene alışıyorsun.

Meraktan bakmış olabilir canım.
Ben olsam gene tribimi atardım.
Hoş kızsan da bağırsan da bakıcak olan gene bakar.
Meraktan bakmış olabilir hemen aşık oldu sevdi diye bişi yok.
Adamın başına ne gelirse ya meraktan ya meraktan demişler.

Sağol Blackimmmmm
Hemen içip kapatıyorum.

kızlarr dunkı jılan 1 nedenı ıle belım tutulmusssssssssss cok agrıyor ustune cok suku rerken regl oldummm(normalde 30-40gunde bırken ıncır sayesındeeee 31.gunde oldumm yassasınnnnnnnnn)onunda agrısı var uff sızce bgn yapımmı jıllıan 2.yıı ama belımm cok agrıyorrr

bu arada dunku aksam menumde degısıklık oldu taze fasulye yogurt yerıne tavuk yaptım kocısde yoktuu sade tavuk yedım imi etmısımmm hehe teflonda azzeytın yagında yaptımm
neyse sız onu cvplarken menumu yazayımmm
sbh 08:00-1 brdk su
sonra uymusum tekrar kocıs gelıncee
11:00
-
dıger menulerımbellı dgl oluncayazarım ınsll

bu arada dun tartılmısım 1,5 kg fasla cıkmıstımyaaaa sanırım regl denmısss
bgn tartıldımm 900 gr faslalık var hehe cumaya bırsey kalmasss cunku gobıs dede kalmadı bırseyy ınsl...verecegım bu kg lerııı heheheytttttttttt

dilekkk benımm gaz bayımmm ıyıkı dogmussun cnm hayırlı yasların olsun tum sedıklerınle nıce senelere ınsl...

evet alttaki 2 ay önceki halim
başa dönmek üzereyim sanırım
ben spor yapamıyorum ama
bitek koşu bandında yürüyordum artık oda yok
yuru bacımm yuru hıc dglse onu yap gariigıııııııııııııııı

sac kalmadı kız basıdaaa yola yolaa heheh cnm ark..aynaya baktıgında off ne gusel bır gacıı yım ben demek ıstyrsann sımdı durrrrrrrrrrrrrr de hayydı yapabılırsınnn ıradenı kontrol altına alabılırısınn canımmmmmmmmmmm

Günaydın kızlarrr
gunaydınnn dogum gunu bebe siiii

gıtmıstırrr canım kg lerın ınsl...spor varsa ısın ıcınde tamamdır!!!!!!!!!!!!! ınsl..lıstemıs ter temısss olurrrrrrrrrr:18::18:

canım bas ucuna su koy aklına yemek gelınce ıccc valla ıse yarıyorrr ben gece uyanmam cok skrrr ama gundusde yemek st dısında aklıma gelırse suu ıcerım hemennnnn

Ben 12 yıllık evliyim. İyi giden evliliğim var. Eşimi seviyorum. Onun da beni sevdiğine inanıyorum. Ama bazen merak edip de bazı kişilerin profillerine baktığım olmuyor değil. Bu tamamen merak. Bakınca hiçbirşey değişmiyor.
Ama sen içinde şüphe varsa direk ve kırmadan sormalısın. Hatta seni rahatsız eden şeyleri ise söylemelisin. Ama sevgisinden şüphen yoksa altında birşey de aramamalısın. Tabi ki kıskanmak da en doğal durum. Bunun için de kendine kızmamalısın. Yargılanacak çok birşey yok gibi. Sadece karşılıklı konuşmak gerek.

Tüh güllaç kalmamış.
Yediklerin güzel acı biber midene zararlı olmasın sabah sabah.
Afiyet olsun şeker.
kaldırmışlar depolarında vardır kesin
napalım önümüzdeki güllaçlara bakçaz artık
acı biber evet mideye zararlı ama bu aynen sigara tiryakiliği gibi bişi.her öğün herşeyle yiyesin geliyor.bunun dışında bağırsakları güzel çalıştırıyor dozunu bildikçe yararlıda ben dozununu kaçırıyorum.bimde küçük kavanozlarda satılıyor o küçük kavanozu 4-5 günde bitiriyorum ama değiyo buna

canım benım esımde tıryakısı sanırım markete gıdınce alır her ogundee yer yaaaaaaaaaaaa bendede ıstah actıgı ıcın ben yemıyorummm hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dozunu bıl yeter ama ben esım yedıkce ona yemek yetıstıremyrmmm ya onu yıyınce 2-3 tabak fasla yıyor vallahi

merhaba arkidişlerr
herkese az kalorili yi günlerrr

DİLEK DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN, SEVDİKLERİNLE BERABER NİCE MUTLU YILLAR DİLERİMMM...

Teşekkür ederim Suzancımmmm. :)))))
Aminn inşaallahh sevdiklerim hiç yanımdan ayrılmazlarr.:)

Nasıl aştın bu durumu?
Aşabildin mi daha doğrusu?
Kaç kiloydun kaç kilo oldun?
Çok soru oldu ama insan sora sora öğrenirmiş.

Tutuyosun valla kendini.
Zayıf olacağını falan hayal et.
86 kilodan 57-58 e kadar düştüm.
3 aydır diyetten eser yok en son 63ü görmüştüm.
Resimleri eklemiştim dün bak ekliyim.
Temmuz 2011 den beri burdayım.

Eki Görüntüle 497584
Eki Görüntüle 497585
Eki Görüntüle 497586

jalapeno biberi mi diyorsun onu diyorsan ona bende bayılıyorum 2-3 günde bir kavanoz bitiririm.
Normalde biber sevmem bide.
Kokusunu falan seviyorum ama yerken ne bilim sevemiyorum jalapeno dışındaİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…