merhaba arkidişlerr
herkese az kalorili yi günlerrr
DİLEK DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN, SEVDİKLERİNLE BERABER NİCE MUTLU YILLAR DİLERİMMM...
iştahım bibersizde açılabilir biberin özel bi etkisi yok bu konuda banacanım benım esımde tıryakısı sanırım markete gıdınce alır her ogundee yer yaaaaaaaaaaaa bendede ıstah actıgı ıcın ben yemıyorummm hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dozunu bıl yeter ama ben esım yedıkce ona yemek yetıstıremyrmmm ya onu yıyınce 2-3 tabak fasla yıyor vallahi
yok bildiğin küçük süsbiberlerinden.jalapone beni kesmez ama pizza içindede süper oluyor o ayrıjalapeno biberi mi diyorsun onu diyorsan ona bende bayılıyorum 2-3 günde bir kavanoz bitiririm.
Normalde biber sevmem bide.
Kokusunu falan seviyorum ama yerken ne bilim sevemiyorum jalapeno dışındaİ
Teşekkür ederim Suzancımmmm. :)))))
Aminn inşaallahh sevdiklerim hiç yanımdan ayrılmazlarr.:)
Tutuyosun valla kendini.
Zayıf olacağını falan hayal et.
86 kilodan 57-58 e kadar düştüm.
3 aydır diyetten eser yok en son 63ü görmüştüm.
Resimleri eklemiştim dün bak ekliyim.
Temmuz 2011 den beri burdayım.
Eki Görüntüle 497584
Eki Görüntüle 497585
Eki Görüntüle 497586
Eki Görüntüle 497587
Eki Görüntüle 497588
Eki Görüntüle 497589
Eki Görüntüle 497590
jalapeno biberi mi diyorsun onu diyorsan ona bende bayılıyorum 2-3 günde bir kavanoz bitiririm.
Normalde biber sevmem bide.
Kokusunu falan seviyorum ama yerken ne bilim sevemiyorum jalapeno dışındaİ
Tutuyosun valla kendini.
Zayıf olacağını falan hayal et.
86 kilodan 57-58 e kadar düştüm.
3 aydır diyetten eser yok en son 63ü görmüştüm.
Resimleri eklemiştim dün bak ekliyim.
Temmuz 2011 den beri burdayım.
Eki Görüntüle 497584
Eki Görüntüle 497585
Eki Görüntüle 497586
Eki Görüntüle 497587
Eki Görüntüle 497588
Eki Görüntüle 497589
Eki Görüntüle 497590
saol canım hepbirlikte inşallah
evet geçmiş birikmiş
senle bidenk gelemiyoruz
süper çok sevindim adına canım
bende bibaşlasam kolay gideceğine inanıyorum
sonradan gelenlerin
oleyy o vakıt bende bu sene osym basuruymm de dısardan dıs tııceret bölumunu hayalımı bıtıreyımm ınsl..kocısı ıkna edeymdee yaaaaaaaaaaasupersın cnm olsun sende su ve yemegıne dıkt et gene 20 dk olsayuruyursn cok kasma kendını yoksa kızına aktın azalır dermansız kalırsınz mazallahh
aynen bende 5 ay once dedım bebek olursa olur yeterr uleynnn dıe rabbımverırıse zaten durur o dedım cok sukur bak 5 ay oldu 11 kg gıttı cok sukur hhehe gaza gelelım bayb gıtsın kotu yaglarr bende ramazandan sonr bgn basladım cok skr 45 dk jıllıan btun kaslarımı calıstırdıı her tarafımm tutulmus hehehe sbh yuruyuse cıkamazzam gene 2.jıllıanı yapacagım ınsl...sonrada aksam uzerı cıkarımmm yuruyuse ıkısınden bırı mutlaka olacakkkkk
canım ben haberleri yanlış anlamadıysam sen harç ödemiyeceksin, çünkü normal eğitimve açık öğretim öğrencileri harç ödemiyecek diyordu, ikinci öğretim öğrencileri ödeyecekmiş harç, ikinci öğretim öğrencileride gece okuyan öğrenciler
üzülme tatlım tavaş yavaş gidecek çabuk gelen çabuk gider biliyorsun bunu deneyimlerimizdenselam kızlar
nasılsınız?
benim canım sıkkın
koca yaz geçti ama aklım başıma yeni geldi
belkide sayenizde
bugün foto çekildikte göbeğim bacaklarım gözümün önünde
sizede göstereyim
Eki Görüntüle 497304
buda haziranda burayı bırakmadan önceki halim
2 ayda ne hale gelmişim bakın
Eki Görüntüle 497305
saol doğum günü pötüşüTeşekkür ederim Minecimmmm.
Güzel dileklerinn içinn aminn inşaallahhh.
Süper canım tekrar 62i görmene çok sevindim.
Akşam da 6 yk kapuska yedim fenalarldayım pötüş.
Mesaj atmasına sevindim.
İyidir canım sen nasılsın??
günaydın doğum günü paçisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiGünaydın kızlarrr
görrüyormusun dilom fadimedeki kıskançlığı çatır çatır çatlıcak sporda yaparmışHerkese günaydınlarrr,
Umarım herkesin keyfi yerindedir ve de kaçamak yapmıyorrsunuzdur. Dün benim için zor bir gündü, çünkü işyerinde baklavalar-dondurmalar fink attı. Akşam parka gittim 30 dk. yaklaşık spor yaptım, umarım artıları tolere etmişimdir. Bu hafta sanırım listemiz güzel olacak. Haydi hep beraberArtısız bir liste görelim kızlar bu hafta ne dersiniz???
OOOOv, bakıyorum kıskançlıktan da hemen kilolar verilmiş.
Dönüşün muhteşem olmuş canım, mesajları döktürmüşsün.
Sil baştan başlamak gerekkkkkk.
Aramıza dön yeter ki, itinayla zayıflatırız biz seni.
Bunun bi kankası var onun sevgilisi çocuğun bizimle görüşmesini istemiyo.
Bugünde sevdicek onlarla görüşecekti bende ona izin vermedim.
O bize vebalı gibi davranıyosa bende ona davranırım.
Sevdicek bana kızıyo niye güvenmiyosun diye.
Güvenle ilgisi yok diyorum. Kız sevgilisini bizimle görüştürmüyo biz ona napmışız dedim.
Sende onla görüşmiceksin dedim görüşmedi ama yine de kavga bitmedi.
nassınız bakiiim hımm10 gün oldu herhalde ben gelmeyeli iyide halt yedim ben şunu bilirim burayı bırakan kg almaya mahkum gardaş hakket bak aramızda kalsın 70 e geri döndüm ölmeeek istiyoruuum yaa hamileyim sandım test 15 günden evvel sağlıksız olur dedim bekledim bu arad bir bebeğim daha olsun istiyorumya çok çok işte ya varsa yede senden beslensin dedim aahhhhhhhhhh ahhhh!şu kendime yaptığıma bakın 67 lere düşüp 70 egeri dönmek biri gebertsin beni!yaa iştahımda öle açıldı ki frenlerim tutmuyo yine kızlar yok mu çaresi durdurun beniiiiiiiiiiiii!!
merhaba arkidişler
zaman zaman bir rehavet çöküyor salıveriyoruz kendimizi ve hop kilolar hemen geri geliyor, sanırım daha azimli olmak lazım
bende hala toparlanmış değilim bu günde regli canavarına yenildim resmen doymak bilmiyorum ve tatlı krtizim bir türlü geçmiyor,
bide eve gelecek bakıcı bulamadım bebeğime en birinin evine götürmekte mecbur kaldım canım onada çok sıkkınnn
selam kısçeler 3-4 ündür dikkat ediyorum fazla kasmadan
kilo vermişim biraz sporda işe yarıyor sanırım çok sevindirik oldum bu sabah 62 rakamları gördüm
inşallah herkes tekrardan düzene otutturur
çoğu kısçe gelmiş topiğimiz canlandı gene
selam kızlar
nasılsınız?
benim canım sıkkın
koca yaz geçti ama aklım başıma yeni geldi
belkide sayenizde
bugün foto çekildikte göbeğim bacaklarım gözümün önünde
sizede göstereyim
Eki Görüntüle 497304
buda haziranda burayı bırakmadan önceki halim
2 ayda ne hale gelmişim bakın
Eki Görüntüle 497305
off kızlar benim bir an önce kendime gelmem lazım.
8 gündür ne diyet yaptım ne spor. yediklerim de cabası...
bugun kocaman bir çikolata yedim. akşam pide yedim...
çok saldım ben yaa. napıcam. bayramdan sonra başlıcam dedim, başlayamıyorum.
zar zor verdiklerimi de geri alıyorum. moralim bozuk.
beni kendime getirin. saçlarımı çekin.
noluuuuuurrrr
Günaydın kızlarrr
herkese merhaba ben de geldim:)
Aaaa, nazar mı değiyor kızçelerim size?
O albeni olmamış, yerine fındık-badem 5-6 tane yiyebilirsin şeker. Akşamları da pilav yok cıssss. Gerisi güzelmiş.
ben olsam bende kızardım ne o öyle çocuk gibi ne biçim kızmış o, misillemeyi bende yapardım valla, sen haklısın
Offf kazzy ya ne olacak bu hallerimizBende alıyorum hemde dikkat ettiğim halde
Bu azim nerdeyse gelsin bulsun bizi artıkCanım üzülme burda da evlere gelmiyor bakıcılar bende götürücem, iyi bakılsın ve sevilsin yeter canım sıkma canını
Ayyyyy ne güzel senin adına çok sevindim canım
Ayyyyyy sen nasıl zayıflamışsın maşallah şekerim, tekrar dönersin o haline üzülme zaten pek fazlan da yok
Neden böyle olduk biz yaMotive edelim azcık birbirimizi
Günaydın tatlım doğum günün kutlu mutlu huzurlu olsunnnnnnn
Hoşgeldin canımmmmmm
olmadı onlar evet biliyorum, döv beniiiii:18:
saol tatlım inşallah darısı bütün topiğimizin başına sağlıklı bir şekilde
ara
-13:50
-1 kelek(kavun un daha olmamıs hali)
selam kalın çubuk krakerlerim nasıl bakalım bugğn
istanbul bugğn fırtınalı yağmurlu güneşli ne yapacağını şaşırmış durumda serin bir hava hakim
kış yaklaşıyor dedi bugğn bizlere
selam kalın çubuk krakerlerim nasıl bakalım bugğn
istanbul bugğn fırtınalı yağmurlu güneşli ne yapacağını şaşırmış durumda serin bir hava hakim
kış yaklaşıyor dedi bugğn bizlere
doğum günü çocuğum benummmmmmm nice sağlıklı yaşlara inşallah sevdiceklerinle birlikte tığ gibi bir paçi olarak İNŞALLAAHHH
ÜFLEEEE BÖLEEEEEEE BAKİMMMMEki Görüntüle 497596
günaydın tatlım doğum günün kutlu mutlu huzurlu olsunnnnnnn
Süper olmuşsun. İradene bravo. Biraz elini falan sürsen ekrandan sırtıma:))
Bu arada mutlu yıllar...
mutlu yıllaaarrr diloooommmm
vayy fıstıksınn resmen yaaaaaaaaaaaaa dılekkkk
iştahım bibersizde açılabilir biberin özel bi etkisi yok bu konuda banadozumu kesinlikle bilmiyorum enaz yediğimde bile 8-9 tane oluyor ve ben okadar acı biberi ekmeksiz yiyorum.hepten mazoşiztim benim eşim ağzına sürmez dünyada okadar acı verken bide ne ben kendimi yakayım der :) zevk meselesi işte ben küçükkende pul biber döker yerdim yemeklerimi
yok bildiğin küçük süsbiberlerinden.jalapone beni kesmez ama pizza içindede süper oluyor o ayrı
günaydın kısçeler
betülcüm barıştığınıza çok sevindim,ama yine de böyle şeylerden taviz vermemeye çalış..erkekler bir süre sonra kıskançlık krizine giriyor,engel olamıyosun..ama sen sevdiceği yola getirirsin alimallahesincim sana da kıyamam daha yeni nişanlandın,kavga etmişsiniz..ama o çocuğun sevgilisi yüzünden birbirinizi üzmeyin
minecim hemen toparlan hemen saç çekme operasyonuna başlayalımm
kızlarr kızgınlıktan direk sizlere yazma ihtiyacı duydum ve şu an eşim yokken desteğinize ihtiyacım var acilen (o gelmeden sizlere danışayım dedim yoksa gelince yüzüm asık olacak kesin tartışma çıkacak yine )
sizin sevgiliniz ve ya eşiniz önceden kıskandığınız bir kızın profil fotolarına baksa ne düşünnürdünüz ( ama şu da var sebepsiz yere bakmıyorda profil fotosunu değiştirmiş kız ona tıklayınca diğer ileri tuşuna basmaya devam etmiş ve hepsine bakmış profil fotolarının ,ama yine ama dün gece görmüştü o fotouyu zaten yenden tıklayıp neden bakıoki ve ileri tuşuna basma ihtiyacı duyuyoki burasıda var işin ))
içinizde bir acaba oluşurmuydu
başıma gelneleri bildiğiniz için sizlere güveniyorum ve fikirleriniz çok önemli benim için
acaba çok mu gurursuzum ben
çok mu midesiz olmaya başladım
yoksa olayları çok mu abartıyorum ne dersiniz
böyle birşey sadece arkadaşça bakılmış olabilirmi yanında ben uyurken
aklımdan şuan neler geçmiokii resmen içimden öfkem var parçası çalıooodeğermi beni ağlatmaya
esıncımm nıcan gectı ama dugununde ınsl...hasretcımm sendee ınsl..2013 hazıranda kı dugunune dusunursen:))
ben olsam bende kızardım ne o öyle çocuk gibi ne biçim kızmış o, misillemeyi bende yapardım valla, sen haklısın
offf kazzy ya ne olacak bu hallerimizbende alıyorum hemde dikkat ettiğim halde
bu azim nerdeyse gelsin bulsun bizi artıkcanım üzülme burda da evlere gelmiyor bakıcılar bende götürücem, iyi bakılsın ve sevilsin yeter canım sıkma canını
ayyyyy ne güzel senin adına çok sevindim canım
ayyyyyy sen nasıl zayıflamışsın maşallah şekerim, tekrar dönersin o haline üzülme zaten pek fazlan da yok
neden böyle olduk biz yamotive edelim azcık birbirimizi
günaydın tatlım doğum günün kutlu mutlu huzurlu olsunnnnnnn
hoşgeldin canımmmmmm
olmadı onlar evet biliyorum, döv beniiiii:18:
diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeek doğum günün kutlu olsun!!!:119:yeni yaşların sana hayır sağlık mutluluk ve çıtırlık getirsin inşaallah!
umicikim ne kadan güzel zayıflamışın öle :) bu arada moralman biraz çöküküm ama bunun dışında iim çok şükür
esoşum herşey yolunda gidicek demiştik sana demi :) bebeğem o fotodaki güzel hatun sensin işte saçlarında çok cici olmuuuuş
veeeeeeeee tüm kısçeler hepinizi seviyorum .........
Dilekciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim canım doğum günün kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?