70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

esıncımm nıcan gectı ama dugununde ınsl...hasretcımm sendee ınsl..2013 hazıranda kı dugunune dusunursen:))

iştahım bibersizde açılabilir biberin özel bi etkisi yok bu konuda bana dozumu kesinlikle bilmiyorum enaz yediğimde bile 8-9 tane oluyor ve ben okadar acı biberi ekmeksiz yiyorum.hepten mazoşiztim benim eşim ağzına sürmez dünyada okadar acı verken bide ne ben kendimi yakayım der :) zevk meselesi işte ben küçükkende pul biber döker yerdim yemeklerimi

jalapeno biberi mi diyorsun onu diyorsan ona bende bayılıyorum 2-3 günde bir kavanoz bitiririm.
Normalde biber sevmem bide.
Kokusunu falan seviyorum ama yerken ne bilim sevemiyorum jalapeno dışındaİ
yok bildiğin küçük süsbiberlerinden.jalapone beni kesmez ama pizza içindede süper oluyor o ayrı

Son düzenleme:

vayy fıstıksınn resmen yaaaaaaaaaaaaa dılekkkk

Süper olmuşsun. İradene bravo. Biraz elini falan sürsen ekrandan sırtıma:))

Bu arada mutlu yıllar...

evet geçmiş birikmiş
senle bidenk gelemiyoruz

süper çok sevindim adına canım
bende bibaşlasam kolay gideceğine inanıyorum
sonradan gelenlerin
saol canım hepbirlikte inşallah
oleyy o vakıt bende bu sene osym basuruymm de dısardan dıs tııceret bölumunu hayalımı bıtıreyımm ınsl..kocısı ıkna edeymdee yaaaaaaaaaaa

bende jıllıanla bırlıkte hafıf leıgımı hıssedyrmm cumaya gorusuruzz canımmmmmmmmmmmmmmmmmm neskuıkımmmmm
[/QUOTE]
spor gerçekten işe yarıyor kısçem devam et hem sıklaşıyorsun hemde yağlardan gidiyor bilinçli yapıldığı sürece

üzülme tatlım tavaş yavaş gidecek çabuk gelen çabuk gider biliyorsun bunu deneyimlerimizden

saol doğum günü pötüşü
Günaydın kızlarrr
günaydın doğum günü paçisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

görrüyormusun dilom fadimedeki kıskançlığı çatır çatır çatlıcak sporda yaparmış

çatla emi çatırttttttttttttttttttttthehheeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sen şişko kal bööööööööööööööööööö

ben olsam bende kızardım ne o öyle çocuk gibi ne biçim kızmış o, misillemeyi bende yapardım valla, sen haklısın

offf kazzy ya ne olacak bu hallerimiz bende alıyorum hemde dikkat ettiğim halde

bu azim nerdeyse gelsin bulsun bizi artık canım üzülme burda da evlere gelmiyor bakıcılar bende götürücem, iyi bakılsın ve sevilsin yeter canım sıkma canını

ayyyyy ne güzel senin adına çok sevindim canım

ayyyyyy sen nasıl zayıflamışsın maşallah şekerim, tekrar dönersin o haline üzülme zaten pek fazlan da yok

neden böyle olduk biz ya motive edelim azcık birbirimizi

Günaydın kızlarrr

günaydın tatlım doğum günün kutlu mutlu huzurlu olsunnnnnnn

herkese merhaba ben de geldim:)

hoşgeldin canımmmmmm

Aaaa, nazar mı değiyor kızçelerim size?

O albeni olmamış, yerine fındık-badem 5-6 tane yiyebilirsin şeker. Akşamları da pilav yok cıssss. Gerisi güzelmiş.

olmadı onlar evet biliyorum, döv beniiiii:18:

Son düzenleme:
selam kalın çubuk krakerlerim nasıl bakalım bugğn
istanbul bugğn fırtınalı yağmurlu güneşli ne yapacağını şaşırmış durumda serin bir hava hakim
kış yaklaşıyor dedi bugğn bizlere
doğum günü çocuğum benummmmmmm nice sağlıklı yaşlara inşallah sevdiceklerinle birlikte tığ gibi bir paçi olarak İNŞALLAAHHH
ÜFLEEEE BÖLEEEEEEE BAKİMMMM

saol tatlım inşallah darısı bütün topiğimizin başına sağlıklı bir şekilde

saol tatlım inşallah darısı bütün topiğimizin başına sağlıklı bir şekilde

bu güzel duaya ancak kocaman bir AMİNNNNNN denir

ara
-13:50
-1 kelek(kavun un daha olmamıs hali)

afiyet bal şeker olsun ama yaramasın vitamini yarasın da kilo aldırmasın

iyiyiş şekerim sen nasılsın? vallahi bizim burada da bir kapalı bir açık hava, serinledi de baya, hatta şiddetli yağış uyarısı yapıldı:18:

Pötüşünn seniii yessiiiinnnnnnnnnnnnn.
Teşekkür ederim canımm benimmmm iyi ki seni tanımışımmmm çok öperim.

günaydın tatlım doğum günün kutlu mutlu huzurlu olsunnnnnnn

Teşekkür ederimm canımm.

Süper olmuşsun. İradene bravo. Biraz elini falan sürsen ekrandan sırtıma:))

Bu arada mutlu yıllar...

Ahahah sürttüm monitöree elimii gel yamacımmaaa
Teşekkür ederim tatlım.

mutlu yıllaaarrr diloooommmm

Uwww teşekkürler Gamzecim

vayy fıstıksınn resmen yaaaaaaaaaaaaa dılekkkk

Yok beaa o kadan da değil.

yuh bide onları çıkarması var leyn.
Ay ne iğrencim.

ben jıllıan 2 yapmaya gdyrmm kas kasılması yasamazzamm aksama gorusuruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Düzeldi kısçem ya şimdilik. Sabah iyi konuşmaya başladık bakalım

Canım valla bende bazen meraktan bakıyorum profillere. Ama sevdiceğe olan duygularımda değişiklik olmuyor.

Bence bu kadar takılma. Böyle bişeyi bende yakalamıştım aslında kendisi söylemişti.

İlk önce biraz üzüldüm ama geçti. Gereksiz insanlar için ilişkini bozma.

esıncımm nıcan gectı ama dugununde ınsl...hasretcımm sendee ınsl..2013 hazıranda kı dugunune dusunursen:))

Çoook güzelmiş canım. Böyle değişik bişey düşünülebilir bence.

Saol canım hak vermene sevindim çünkü bende hiç suçlu olduğumu kabullenemedim

diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeek doğum günün kutlu olsun!!!:119:yeni yaşların sana hayır sağlık mutluluk ve çıtırlık getirsin inşaallah!

umicikim ne kadan güzel zayıflamışın öle :) bu arada moralman biraz çöküküm ama bunun dışında iim çok şükür

esoşum herşey yolunda gidicek demiştik sana demi :) bebeğem o fotodaki güzel hatun sensin işte saçlarında çok cici olmuuuuş

veeeeeeeee tüm kısçeler hepinizi seviyorum .........

iki yumurta sarısı iki dilim esmer ekmek
yarım domates yarım salatalık
üç zeytin su su su
nası kızlar ii mi

canım bugün hiç bişi istemiyo akşam 6 gibide yemeğimi yerim artık öle olur bugün..:44:

Aminn canımmm ne güzel dilekler bunlarrr böyleeeeeee
Çok teşekkür ettim

Dilekciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim canım doğum günün kutlu olsun

Esinnciimmmmmmm çok teşekkürr ederimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…