slm kızlarr
diloşşşşşş doğum günün kutlu olsun tatlımm
Allah gönlüne göre verir inşallah herşeyi kuzum çook çook güzel günler senin olsunnn
geçen hafta werdim kiloları hoş güzelde bu 63 beni bırakmıyor.bıktım yaaaaa..ewlendiğim zaman 63 kiloydum.daha aşağı inmek çokkk zorlayacak beni..cumadan beri bozmuyorum sıkıyorum ama 1 gram gitseya.aldım yine fındık poşetini..dayan diyorum kendime artık sabrım tükendi.62 yi görsem üzülmicem azimlenicem ama yok anacım yokkkkk...
geçen hafta werdim kiloları hoş güzelde bu 63 beni bırakmıyor.bıktım yaaaaa..ewlendiğim zaman 63 kiloydum.daha aşağı inmek çokkk zorlayacak beni..cumadan beri bozmuyorum sıkıyorum ama 1 gram gitseya.aldım yine fındık poşetini..dayan diyorum kendime artık sabrım tükendi.62 yi görsem üzülmicem azimlenicem ama yok anacım yokkkkk...
hata yaptım şimdi we 2 paket rondo 3 awuç fındık 5 yemek kaşığı barbunya yedim.mekik we bacak hareketi yapabiliyorum sadece yürüyüş yok.çocuklardan yapamıyorum.ama tawsiyene uyacağım daha çok yapmaya çalışacağım we bu kadar yedim akşama meywe yiyip geçiştireceğim..boyle durmalarda şoklama yapılıyo benim bildiğim
egzersiz yapıyosan tempo arttır yada yürüyosan koşmaya başla yavaş yavaş 1-2- kalmaz yine düşmeye başlar
noldu nisanımm tırnaklarını yiyon..sıkıntılı gördüm seni..:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Tatlımm sıkma canını hiçç verirsin sen ne kilolar vermişsinbence şu jillian olayına gir sıkılaştırıyomuş vücudu dene bence
son sayfaya bakayim dedim dilegin dogum günü oldugunu gördüm firar ettim
niceee saglikli senelere fistik dogum günün kutlu olsun Eki Görüntüle 497788
kizlar gelemedim kusura bakmayin isyerinde zor evdede yorgun düsüyorum esim giriyor genelde
öptüm kizlar
parmaklarimdada uyusukluk var yarin istrata ayrilirim herhalde hissetmiyorum sol parmaklarimi hadin kactim canlarim
yuh bide onları çıkarması var leyn.
Ay ne iğrencim.
her dk tartılıyosun sanırım.böyle takıntı haline getirme.ve bir sevindirici haber vereyim geçen sene cuma bildirimi yapmadan önce çarşamba yada perşembe tartılır hç kilo vermediğimi görürdüm cuma günü bi çıkıyodum tartıya gitmiş hepsigeçen hafta werdim kiloları hoş güzelde bu 63 beni bırakmıyor.bıktım yaaaaa..ewlendiğim zaman 63 kiloydum.daha aşağı inmek çokkk zorlayacak beni..cumadan beri bozmuyorum sıkıyorum ama 1 gram gitseya.aldım yine fındık poşetini..dayan diyorum kendime artık sabrım tükendi.62 yi görsem üzülmicem azimlenicem ama yok anacım yokkkkk...
sayı teferruat aslında.sende duran 70 le bende duran başka olur diğerinde başka.boylar aynı bile olsa beden yapısı sıkılığa göre 2 beden bile oynayabiliyor.bu yüzden sayılara uzun süredir takılmıyorum.58 bileyken bile 70 gibi duruyodumkurban bayramına kadar 64 olacağım allahın izniyle hırs yaptım şu an yine
ben düğünümde 70 kg idim boyum 1.67 ama o zaman ıyı spor yapıyorum ve vucudum cok sıkıydı oyle ıyıymıskı ipli bikini almıstım kırmızı beyaz eşimde hep senin idealin 70 diyor zaten sen 65 60 falan olmassın dıyor ( gercekten ınanmıyor gaz verdıgınden degıl onla tanstıgımzda 62 -63 tüm sonra teker teker cıktım 80 e kadar sonra hep 70-80 arasında gıttım geldım adamcagız hıc goremedı altını
yok kızlar yok bu iş bitmeli resim paylasamyıda neden ıstedım ınsan gaza gelıyor resımdekı farkı gorunce ıns ben su 77.6 lık resmımı kesıp bıcıyım bıde cuma foto cektırıyım esıme son halımı paylasıyım sızlerle
inşallah canım..bundan sonrası aşırı zorlayacak beni canım bunu biliyorum..inşallah dayancam başka yolu yok..jilliana i ara başladım 3 gün yaptım.çocuklarla yapamıyorum.mekiği falan ile zor çekiyorum üstüme çıkıyolar..jillian aslında muhteşem sıkılaştırır ah yapailsem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?