70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim oyle çok yapmışlığım var , kesip parça lara bölüp buzdolabı poşetiyle sarıp atıyodum , yemeden 1 gece önce buzdolabı kısmına alıyodum , hiç farkı olmuyor ccanım

İnşallah canm yaa bende başlamıştım jillian a ama bıraktım gene başlıycam yarın tatile gidiyoruz havalar bozdu ama kuzenim sporcu eğitmenlik okuyo 15 gün onunla beraber spor+diyet yapcam bakalım nolcak

bz bos otel bulamadık gıdemıyoruz tatıle yanı var otel ama yorumlar kotu
sınırlendım bulamayınca bızde ıstanbulu gezmeye karar verdık
iyi gezmeler buarada

öncelikle benim derdimi okuyup cevap yazan kızçelere çok teşekkür ederim

biliyordum destek olacağınızı ve beni yatıştıracağınızı

o zaman yazdıktan sonra eşim geldi ve netten çıkmak zorunda kaldım yemek hazırlamak için falan

aslında eşim gelince direk konuyu aççaktım ama

öyle sevecen yaklaştıki bana o an sölesem yemekte yemiyecek işe aç gidecekti en iyisi susmaktı ve yemekten sonra konuşmaktı

davranışlarına bakıyorum böyleee öpüp koklamalar sarılmalar

benim için marketten gidip özel olarak ekmek almalar içecek almalar falan filan

insan bunları görünce bir an sapıtıp kalıoo acaba benmi yanlış düşünüyorum neden böyle olduki aman ptty boşver hiç konuyu açma Allaha havale et herşeyi diyorum varsa da öle bişi çıkar kokusu zaten diyorum

ama sonra bir acaba oluşuo içimde ve sölemezsem kendimi kandırıyor olacağımı düşünüp onunla bir an önce konuşmak için can attım resmen

sonraa düşündüm taşındımm ve tam 2. ye yatıcamız sırada eşime şu kızın profil resmini gördünmü hiç dedim bende bir yandan pcde takılıyorumm
eşim ;yoooo görmedim nolmuşki dedi
sonra profil fotosunun üzerine geldim
gece baktığımız o resmi gördünmü dedim
eşim ;eet senle birlikte baktıkya gece işte hatta annemde gördü hep birlikteydikya dedi
ben tekrar ;bu profil resimlerini bugün içerisinde şöyle ileri tuşuna basarak baktınmı hiç dedim
eşim;hayır bakmadım neden bakayımki napçam ben onu dedi
bendeki olayy burda bitio zatennn böle kaldımm
yemin et dedim ki yemin edince kesinlikle inanırım eşime
yemin eder gibi oldu ama o an da sorular art arda geldi eşimden noldu nie soruosun yine başladın eski haline falan filan dediği için yemin biraz absurt bir yemin oldu
yalan söleme bana die bağırmaya başladım birden tartışma o an başladı zaten
akşamdan kalmıştır bakmıştıkya unuttuk herhal dedi
dedim unutulma işi değil aşkım ben gece hepsini kontrol ettim pc de neyle uyuduğumuzu biliyorum o an baktıktan sonra herşeyi kapattın sen dedim
hayır yaa falan der gibi oldu sonra bilmiyorum hatırlamıyorum demeye başladı
sen bir güzel bu fotoya gelince ileri tuşuna basmaya devam etmişsin dedim başka bir fotoya gelinceya kadar gitmişsin ondan sonra durmuşsun dedim
bizimkide işte o fotoya bakmak için ileri tuşuna bastım falan dedi
dedim o fotoyu görmen için bir albümü açıp o fotonun varlığını bilmen lazım dedim
ama sen onu yapmayıp direk o kızın profil fotosundan devam etmişsin ileri dedim
kendide bilgisayarcı olduğu için demek istediğim şeyi anladı ve hak verdi bana
ama gerçekten o amaçla bakmadım ki zaten ben o kıza gönül vermiş olsam o kız hala çalışıo olurdu o iş yerinde
ama gördüğün üzere gitti
hem ben öyle ucuz kızların peşinde koşacak birimiyim
sen beni hala çözemedinmi
ben sana senden önce tek kızı çok sevdiğimi söledim ve o kız tekar bana geri döndüğünde biz seninle arkadaştık ama ben o kızı reddettim sebebide başka bir erkekle olması idi ve artık olmazdı onunla sonrada zaten seninle tanıştım ve seninlede evlendim
korkucaksan o kızı özlememden kork böyle ipten saptan dengesiz kızlara karşı özlem duyacağımı düşünerek bunlardan korkma ,evine erkek almış bir kız ben ne kadar takabilirimki böyle birini dedi benim kalitem bu mu sence ,hem sen nerden gördün o fotoya baktığımı geçmişe baktın dimi hala beni kontrol ediosun dimi hala anlayamıosun dimi seni aldatmayacağımı ,bir gün sırf bu yaptıklarından dolayı gidicem bir kıza takılcam olan olduğu ile kalıcak dedi (bu sözü zaten beni sinir etmek için kullanıo biliyorum yapıcandan değil tınlamıyorum bile bu sözünü ben çünkü öyle bişi yaptığında nasıl bir çıkmaza girdiğini bilio ve sonunda en çok kendi üzüleceğinide bilio ,o yüzden bu konuda rahatım)eğer yediremiosan kendine seni zorla tutan yok gidebilirsin dedii

bende ;anlamıosun beni, ben sadece neden yalan sölediğini kavramaya çalışıyorum ,eğerki ortada yediremeyeceğim bir durum varsa ,o fotolara bakarken içinden bir keşke geçiosa o kişiye karşı ,işte o zaman ben giderim zaten o öyle bir durumda midesiz değilim ve benim miğdem bunu kaldırmaz dedim

eşim;ben o kızı tavlıcak olsam çoktan yapardım bunu ama benim bir karım varken neden bunu yapayım ki hayatımızda herşey çok güzel gidio hiçbir sorun yok sadece böle konular dışında evliliğimizde ilk zamanlar diğer kızı kıskanıodun şimdi ise iş yerinden kızı ki o kız kıskanılmaya bile değmez eğer kendini böyle yiyip bitirceksen ,sürekli kafanı beni takip etmeye yorucaksan bu ilişki böyle devam etmez kendini yazık etme daha fazla sende kurtul bende kurtulayım o zaman boşanmak ayıp bişi değil sonuçta herkes boşanıo hazır çocukda olmamışken karar senin dedi ben seni zorla tutmuyorum ,bundan sonra zaten ben kimseye karşı duygusal bişi hissedecek durumda olamam dedi , ilk sevdiğim kızı şu an bile tüm olanlara rağmen özlemiyorsam +seninlede evliysem ve seni karım olarak görüosam demekki ben seni asla aldatmıycak biriyimdir dimi dedi

bendee ;pekii yaaaa, benii özlüomusun dedimmm ,başladık gülmeyeee
eşim ;all işte bu seferde ilk kızı kıskanıosun dedi
bende;aman ne kıskancam onu ben giden gitti artık o kız evlendi dedim senin tapunda bende
eşimm;eeee o zamann ne die soruonn özledimmi diee dediii
sonrası zatenn sizinde anladığınız üzere mutlu son özledimm falan öptü kokladı sarıp sarmaladı öylee iştee barıştık yanii

ama anladımki bu sefer davamda ben haklıydım
her ne kadar ya baktığını unuttu ya da bana yalan sölüodu beni üzmemek için
ama anladımki o kız ile ıı-ıh benim kocam değil aşkk duygusu arkdaşlık ilişkisi dahi mecburiyetten kurar o derece bir kıza karşı tepkisi var ,

böylee işe kızçeler durum tatlıya bağlandı

DUAM NE BİLİOMUSUNUZ EĞERKİ BÖYLE BİŞİ OLURSA DİLERİM ALLAHTAN BEN TAKİP ETMEDENN BİR ANDA HERŞEY TAK DİE ÇIKIVERSİN KARŞIMA ,EĞERKİ BENDE ÇOK KURUOSAM KAFAMDA BİŞİLERİ ALLAHIM BENİM İÇİMDEN BU KURMACALARI ÇIKARSIN TEK DUAM BU ARTIK BENİM EVLİLİĞİM DİMDİK AYAKTA DURSUN AŞK İLE SAYGI İLE SEVGİ İLE DURSUN

Canm bugün yarın kullanacaksan normal buzdolabında durur ama hemen kullanmıcaksan dondurucuya koy derim

gsl olur cnm foto bu arada herkesesoyluyelım cumaları herkes footo paylassın yada ayda bır denılmıstı oda ololmadı nedenseee yaa ı olur aslında cnm

buzluga at bence ıstedıgın zmn cıkartır kullanırsın ama parcalada at yemeklık boyutuna getr kolay olur cıkartman cnm kavurmayııı

benim oyle çok yapmışlığım var , kesip parça lara bölüp buzdolabı poşetiyle sarıp atıyodum , yemeden 1 gece önce buzdolabı kısmına alıyodum , hiç farkı olmuyor ccanım

canım sağol uc dort gun oldu alalı bozdolabındaydı normal bısey olmamıstır herhalde dı mı gıdınce kucuk parcalara bolup buzluga atayım

bz bos otel bulamadık gıdemıyoruz tatıle yanı var otel ama yorumlar kotu
sınırlendım bulamayınca bızde ıstanbulu gezmeye karar verdık
iyi gezmeler buarada

Teşekkür ederim tatlım sana da iyi gezmeler bende dün istanbula geldim yarın burdan armutluya gidicez devremülk e hem kaplıca hem deniz ikisi bir arada Yağmur yağmaz inşallah

sabah
08:00
1 bardak su

11:00

13:00
ara:1 kelek

15:00
ögle
-1 kepçe kesme aşı corbası
-2 y.k. yogurt

-16:00
ara
-1 kucuk kurabıye
-2 catal karpuzzzz

18:30
aksam
-3-4 y.k.taze fasulye
-2-3 catal salata

**3 lt su
**2kupa yesıl cay
**25 dk jıllıan 2 (30 dk suruyrdu zor dayandım dunku agrılarımm cok her yaım tutulmus yaaaaaa ama yılmakkk yokkk)

yorumlarını beklıyormmmm kızlarrrrrrrr

bu arada bayram sekerlerının kalorısı nasıl ya cnm regl yusunden tatlı ıstyr yesem mı sızceeee ahada sekerlıkde duruyorlarrr

ptty...
oncelıkle barısmanıza cok sevındım
ama esıne uzuldum sakın yanlıs anlama benı kıskanılmak guzel ama asırı kıskanılmak kotu bırsey
bunu daha once yasadım bılıyorum
esın yalan soylemısde olabılır sırf tartısma cıkmasın dıye
ama dedıgı gıbı senı sevıyor ve senın yanında yapma yıpratma bence esını
bende cok cok cok sevıyorum esımı bazen kıskandıgım zamanlarda oluyo sonra dusunuyorum sacma kıskanclık deyıp susuyorum
ki esım gunde kactane bayanla gorusuyo ıs ıcabı
sevmese benımle evlenmezdı yanımda olmazdı cok uzuluyorum kıskanclıktan tartısmalara
yapma canım belkı elınde degıl ama hakım ol kendıne
mutluluk varken ne gerek mutsuzluga
tum guzel gunlerın sızın olması dılegıyle...
ınsallah bır daha bu tur tartısmayla karsıkarsıya kalmazsınız...

buzlukta muhafaza ediyorum ben.her ikisindede olabilir canım..

bıraktımm..ben durmadan bakıyorum.weremediğimi görünce yiyorum.tartı gözümün önünde olduğu müddetçede böyle olur.en iyi si eşime diyeyimde saklasın..bakmasam kaçamak falan yapmam eminim buna..

doğumgünün kutlu olsun kalorisiz sağlıklı çıtır yıllar diliyorum

Yirimmmm
Teşekkür ederimmm canımmm ve dileğine kocamannn bir amiiinnnn diyorummm.

Teşekkür ederim canımmm.
Eş mevzusunda hasretin dedikleri mantıklı geldi canım.

Ne kadar kısarsan, kızarsan o kadarda sende saplantı haline gelir.
Başka şeylerle meşgul et kafanı.
Yoksa dırdırcı biri olup çıkacaksın tatlım.
Eğer seninle evlendiyse, senin yanındaysa sıkıntı yok.

Bi erkek sevmiyorsa belli ediyor çünkü davranışlarıyla.
En basiti dokunmak bile istemez tatlım.

Bol aşklı günler diler bu mesaimi de bitirir eve gidip pastamı da yerim!
Öperimmm

bıraktımm..ben durmadan bakıyorum.weremediğimi görünce yiyorum.tartı gözümün önünde olduğu müddetçede böyle olur.en iyi si eşime diyeyimde saklasın..bakmasam kaçamak falan yapmam eminim buna..
saklasın balkondan atsın
20 kilo vermiş kadınsın 3-4 kilonun hesabınımı yapıyon canım.hiç takmadan bi bakmışsın 50 leri yarılamışsın.stres yaparsan moralini bozarsan iştahın açılır.yine enbüyük zararı sen kendine yapmış olursun

zayıfladıkça daha kilolu hissediyorum kendimi.dahada zayıflamak istiyorum.kayınwalidem we annesi wardı kaynanada oraya indim.daha zayıflama kanser olursun diyip duruyorlar.ya anlamıyorum kiloluyken dalga geçen arkamdan laf eden insanlar zayıfladığımı çekemiyorlar kendileri kilolu kalınca kanser olursun zayıflama falan filan.kilo wermenin neresi kötü ki!!kaynanaya dedim ki benim belim falan inceliyor ama basenler bacaklar duruyor.yani kilo werdiğimde çöküp kalmıcam kalan yağlar yani bacaklarım ericek dedim.oda bana onlar gitmez dedi.bende niye gitmeyecekmiş dedim.kapalıyımya hani diyo ki bacaklarını kim görecek bu yeter dedi.bende kendim görcem kocam görcek dedim..ona göre bu mühim değil.ama benim diğer dal gibi insanlardan neyim eksik..kiloluyken sexi kıyafetleri giyemiyorsun..dal gibi olacaksın ki giyebilesin dimi...5 kilo daha wereyim sırf bunun için alışwerişe çıkacağım okadar yaniiiii

kıyamam sizlere bennn canım benim hiç alınırmıyımm öyle şeymi olur ,alıncak olsam zaten asla derdimi paylaşmam, aksine acaba bendemi sorun die kendimi düzeltebilmek için yazıyorum, eğerki benim kızgınlıkla farkedemediğim bişi varsa sizler görüp beni uyarırsınız die olan olayın aynısını yazıyorum hiç saptırmadan , ya baktığını unuttu ya da dediğiniz gibi tartışma çıkmasın die yalan söledi ,eğer o an deseki bana evet baktım sabah diee dicemki eet arkadaşça baktı geçti ama sanırım benim alınacağımı düşünüp yoo bakmadımda demiş olabilir (bakmadım diye diretmesi beni iyice çileden çıkardı),sonuçta en azından bensiz yapamıycağını çaktırmadanda itiraf ettiya başka ne isterimki ,zaten sonrasında canım karım deyip sarıla sarıla bir kaldı ,doğru diosunuz sanırım eşimde öyle dedi zaten hem seni sevmesem neden senle bişiler paylaşıyımki neden senin üzülüp üzülmeyeceğini kafama takayımki dedi sölerim böle böle var die çeker giderim dedi kimsede bişi yapaamaz dedi ama sen hala bunu anlamıosun gibi hep bana akıllar verdi böyle konuşunca rahatlıyorum hak veriyorum sonra bişiler oluo sinirlerim anında zıplıo sanırım o kızı fazla takıntı haline getirdim aman neyseki uzak şehirlerde kız ,bir an önce kendine bir koca bulsada evlense garibim sinirden dalga geçer oldum ama bakmayın böle dediğime sizler biliosunuz önceki olanları o kız o tavırları sergilemese asla böle düşünmezdim ona karşı ama, işte kızın o çok yakın hareketlerinden sonra bu hale geldim bende ,sanırım artık takmamalıyımm eşimle mutlu mesut yaşamaya bakayımm çok sevdiğimden oluoyo zaten bütün olanlar o da sevmese katlanmaz bu halime boşar giderdi ama hep açık kapı bırakıo delü kocam topu bana atıo gidrsen kapı orda hiç gidermiyimm bennnn iyi günde kötü günde hep yanında oldum eşimin onca sıkıntı çektik tam rahata kavuşacağımız tam hayatı yaşayacağımız sırada asla bırakıp gitmem ,malda mülkte gözüm yok asla bir oda olsun yeter bana birde mutluluk sevgi saygı ve en önemlisi aşkımız olsunn yeterde artarrrrrrr

çok severimmm kocamıı bennn arada kızdırdığına bakmayın alır yine gönlümüüü

akşam işten dönünce güler yüzle naptınn kız diye bir öpücük atar karısına ohhhh karısı herşeyi unutur gider :93::93:

20 kilo az değil haliyle eskiye gözleri alıştığı için yadıramaları normal çekememezlikte olabilir haliyle bölgesel sorunun varsa diyet yerine spor yapman en doğrusu diyetle ister istemez sorunlu sorunsuz heryerinden incelirsin.haliyle çökmüş görünürsün.dedimya sayılar teferruat.o dediğin 5 kiloyu versende istediğin gibi olmazsın.bence bi araştır bölgesel incelten sporları onları dene bir yandanda.

öyle yapıyorum canım doğum göbeği sarktı ama toparladım biraz.hatta sarkma bile toparlandı sıkılaştırcam mekik çekiyorum we bacaklar için hareket yapıyorum.bi kere bi bacağımı yapıp diğerini yapmamıştım işe yarıcak mı diye işe yaradı.şuan bi bacağımın basen kısmı daha düz öteki daha şiş

Sabah/oglen: 1 kase light sutle cornflakes+yesilcay
ara: orta boy yogurtlu dondurma (icine herbiseyi kattim cikolata karamel brownie krokan... :18: )
aksam: 1 kepce yogurt corbasi+1 tabak nohutlu kiymali sulu yemegi+ 5 adet sarma :18:
birazdan da jillian yapip yesilcayimi icicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…