kızlar konuyla hıc alakası yok ama bılemedım sıze sorucam evde hazır kavurma var markette satılıyor ya onlaran almıstık onu derın dondurucdamı muhafaza edıyım yoksa normal buzdoalbında durabılır mı
İnşallah canm yaa bende başlamıştım jillian a ama bıraktım gene başlıycamyarın tatile gidiyoruz havalar bozdu ama kuzenim sporcu eğitmenlik okuyo 15 gün onunla beraber spor+diyet yapcam bakalım nolcak
kızlar konuyla hıc alakası yok ama bılemedım sıze sorucam evde hazır kavurma var markette satılıyor ya onlaran almıstık onu derın dondurucdamı muhafaza edıyım yoksa normal buzdoalbında durabılır mı
sayı teferruat aslında.sende duran 70 le bende duran başka olur diğerinde başka.boylar aynı bile olsa beden yapısı sıkılığa göre 2 beden bile oynayabiliyor.bu yüzden sayılara uzun süredir takılmıyorum.58 bileyken bile 70 gibi duruyodumboşa takıntı yapmaya gerek yok sayıları.nasıl rahatsan öyle güzelsin
[video=youtube;ALLLwBodjqU]http://www.youtube.com/watch?v=ALLLwBodjqU[/video]
benim oyle çok yapmışlığım var , kesip parça lara bölüp buzdolabı poşetiyle sarıp atıyodum , yemeden 1 gece önce buzdolabı kısmına alıyodum , hiç farkı olmuyor ccanım
bz bos otel bulamadık gıdemıyoruz tatıle yanı var otel ama yorumlar kotu
sınırlendım bulamayınca bızde ıstanbulu gezmeye karar verdık
iyi gezmeler buarada
buzlukta muhafaza ediyorum ben.her ikisindede olabilir canım..kızlar konuyla hıc alakası yok ama bılemedım sıze sorucam evde hazır kavurma var markette satılıyor ya onlaran almıstık onu derın dondurucdamı muhafaza edıyım yoksa normal buzdoalbında durabılır mı
her dk tartılıyosun sanırım.böyle takıntı haline getirme.ve bir sevindirici haber vereyim geçen sene cuma bildirimi yapmadan önce çarşamba yada perşembe tartılır hç kilo vermediğimi görürdüm cuma günü bi çıkıyodum tartıya gitmiş hepsiama asla psikolojimi bozmuyodum.bugün olmazsa yarın olacak hedefime ulaşacağım diyordum sende bırak elindeki poşetleri kaşığı çatalı artık saatli kararında istikrarlı bir şekilde devam et bugün olmazsa yarın muhakkak olacak
doğumgünün kutlu olsun kalorisiz sağlıklı çıtır yıllar diliyorum
dileğim demin malum sebeplerden doğum gününü kutlamayı yazcaktım o kızgınlıkla onu dahi unutmuşum kusuruma bakma canım benim yaaaa
tüm sevdiklerinle nice mutlu seneler geçirmen dileğiyle ,DİLEĞİM doğum günün kutlu olsun canım:119::119::119::119:
saklasın balkondan atsınbıraktımm..ben durmadan bakıyorum.weremediğimi görünce yiyorum.tartı gözümün önünde olduğu müddetçede böyle olur.en iyi si eşime diyeyimde saklasın..bakmasam kaçamak falan yapmam eminim buna..
saklasın balkondan atsın
20 kilo vermiş kadınsın 3-4 kilonun hesabınımı yapıyon canım.hiç takmadan bi bakmışsın 50 leri yarılamışsın.stres yaparsan moralini bozarsan iştahın açılır.yine enbüyük zararı sen kendine yapmış olursun
ptty...
oncelıkle barısmanıza cok sevındım
ama esıne uzuldum sakın yanlıs anlama benı kıskanılmak guzel ama asırı kıskanılmak kotu bırsey
bunu daha once yasadım bılıyorum
esın yalan soylemısde olabılır sırf tartısma cıkmasın dıye
ama dedıgı gıbı senı sevıyor ve senın yanında yapma yıpratma bence esını
bende cok cok cok sevıyorum esımı bazen kıskandıgım zamanlarda oluyo sonra dusunuyorum sacma kıskanclık deyıp susuyorum
ki esım gunde kactane bayanla gorusuyo ıs ıcabı
sevmese benımle evlenmezdı yanımda olmazdı cok uzuluyorum kıskanclıktan tartısmalara
yapma canım belkı elınde degıl ama hakım ol kendıne
mutluluk varken ne gerek mutsuzluga
tum guzel gunlerın sızın olması dılegıyle...
ınsallah bır daha bu tur tartısmayla karsıkarsıya kalmazsınız...
Yirimmmm
Teşekkür ederimmm canımmm ve dileğine kocamannn bir amiiinnnn diyorummm.
Teşekkür ederim canımmm.
Eş mevzusunda hasretin dedikleri mantıklı geldi canım.
Ne kadar kısarsan, kızarsan o kadarda sende saplantı haline gelir.
Başka şeylerle meşgul et kafanı.
Yoksa dırdırcı biri olup çıkacaksın tatlım.
Eğer seninle evlendiyse, senin yanındaysa sıkıntı yok.
Bi erkek sevmiyorsa belli ediyor çünkü davranışlarıyla.
En basiti dokunmak bile istemez tatlım.
Bol aşklı günler diler bu mesaimi de bitirir eve gidip pastamı da yerim!
Öperimmm
20 kilo az değil haliyle eskiye gözleri alıştığı için yadıramaları normal çekememezlikte olabilir haliylezayıfladıkça daha kilolu hissediyorum kendimi.dahada zayıflamak istiyorum.kayınwalidem we annesi wardı kaynanada oraya indim.daha zayıflama kanser olursun diyip duruyorlar.ya anlamıyorum kiloluyken dalga geçen arkamdan laf eden insanlar zayıfladığımı çekemiyorlar kendileri kilolu kalınca kanser olursun zayıflama falan filan.kilo wermenin neresi kötü ki!!kaynanaya dedim ki benim belim falan inceliyor ama basenler bacaklar duruyor.yani kilo werdiğimde çöküp kalmıcam kalan yağlar yani bacaklarım ericek dedim.oda bana onlar gitmez dedi.bende niye gitmeyecekmiş dedim.kapalıyımya hani diyo ki bacaklarını kim görecek bu yeter dedi.bende kendim görcem kocam görcek dedim..ona göre bu mühim değil.ama benim diğer dal gibi insanlardan neyim eksik..kiloluyken sexi kıyafetleri giyemiyorsun ..dal gibi olacaksın ki giyebilesin dimi...5 kilo daha wereyim sırf bunun için alışwerişe çıkacağım okadar yaniiiii
20 kilo az değil haliyle eskiye gözleri alıştığı için yadıramaları normal çekememezlikte olabilir haliylebölgesel sorunun varsa diyet yerine spor yapman en doğrusu diyetle ister istemez sorunlu sorunsuz heryerinden incelirsin.haliyle çökmüş görünürsün.dedimya sayılar teferruat.o dediğin 5 kiloyu versende istediğin gibi olmazsın.bence bi araştır bölgesel incelten sporları onları dene bir yandanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?