70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla bnm acelem yok daha 36 beden olucam ondan sonra
hayal gibi ya ben ve 36 beden olmak
halbüki çok yaklaşmıştım 38 olmuştum 63 ü görmüştüm
çok salağım

olcaz bebeğim 36 da olcak manken gibi de olcaz taş gibi de olcaz bomba gibi de olcaz

Geçmişi sil at...

Olm ben yarın tartılcam korkuyorum len

tamam ozmaan omlettim benim

günaydin esincim bol sans canim insallah olur güzel gecer buda kacamaklarin icin

Teşekkür ederim şekercim.Gittim geldim beğenmedim işi

hadı bakalım canım hakkında hayırlısı ne ıse o olsun

Hayırlısı olmamasıymış canım ya kesinlikle yeminliyim öyle işlerde çalışmıcam.

günaydınnn

hakkında hayırlısı olsun inş. güzel geçer :))

Sağol tatlım

Kııııııııııııız menün çok süpermiiiş. İnşallah böyle devam eder.

LEn Utanmıyon mu len sezon başında kaçamak yapmaya

Haydi git işi kap gel bebiş

Valla hayvan gibi yedim. Pişmanım çook

esin iş görüşmen nasılll geçtii tatlımmm ....

Geldim şekerim. Görüşme güzel geçti zaten onlar işe almaya hazırdı bende şüphelendim.

Ben onlara yalvarcağıma onlar bana yalvardı. Ben daha önce bi turizm firmasında çalıştım devremülk hikayesi falan.

Maaş alamadım adamlar dolandırcıydı. Yemin ettim bi daha böyle yerlerde çalışmam diye.

Bu gittiğim yerde aynı böyle bi iş. Bende çok sıcak bakmadım.Adam bi saat beni ikna etmeye çalıştı.

Baktım olmıcak nişanlıma sorayım bi dedim kaçtım. Telefonda sordum tanıtım pazzrlama mı diye hayır dedi gerizekalılar.

Tanıtım işiymiş meğerse. Bide bana iletişim danışmanı arıyoruz diyo. Gıcık oldum zaman kaybı yani.

Adam gibi ilan vermiyo ilandada ofis içinde bilgisayar başında çalışcaj personel yazıyo alakası yok.

Tanıtım elemanı yazsana işte ne çekiniyosun yani. Kısacası boşuna gittim para harcadım zamanımdan oldum geldim

hayirlisi olmamasiymis demekki sonradan seni dolandiracaklarini hemen fark etmen iyi olmus esincim yeni güzel kapilar acilir insallah en kisa zamanda tatlim

daha gülüyonmu lennn

hakkına hayırlısı olsun tatlımm.Allah gönlüne göre bi iş versin sana inş.

Kahvaltı (12:00) : Peynir,3 zeytin,salatalık,2 çatal marmelat,Bi dilim buğdaylı ekmek

Öğle (16:00) : Makarna(Yoğurtlu ve salçalı),Salata

Ara (17:30) : 2 galeta

Akşam (19:30) : Belli değil (Öğlenki makarna nedeniyle hafif geçireceğim)

hayirlisi olmamasiymis demekki sonradan seni dolandiracaklarini hemen fark etmen iyi olmus esincim yeni güzel kapilar acilir insallah en kisa zamanda tatlim

daha gülüyonmu lennn

hakkına hayırlısı olsun tatlımm.Allah gönlüne göre bi iş versin sana inş.

Teşekkürler kızlar İnşallah...

Aceleye gelsin istemiyorum ama iş bulmam lazım. Düğünü nisan yada temmuz da yapacağız.

Sevdicek tek başına yetişemiyor ki

cnm makarna çekti dicektim ki altta norayı gördüm vazgeçtim çekmedi cnm

Bir kapı kapanırken öbürü açılırmış canım, Allah'a dua et. Hayırlı ve devamlı bir iş bulursun inşallah canım, Allah kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın.

topik kaynamış bakıyorum da, koca ..... liler. Hadin bakalım gelin burda bulalım size bir doktor

Bizim Dilek pazartesi mi başlicaktı ki? Gelseydi o da iyiydi, kürkçü dükkanına bi döneydi.

topik kaynamış bakıyorum da, koca ..... liler. Hadin bakalım gelin burda bulalım size bir doktor

önce bi zayiflayalim belki 2inci bebisi de yaparim oglis durmadan kardes istiyom diyo bana kalirsa kapattim cocuk olayini allah sükür 1 tane oglum var diye ama hayirlisi
ondan sonra bana da bulun bi kasab

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…