yazık doktora ama 5 kişiden 10 cicik eder hangi birisine ne yapsın adam
Göbüşten alıp üst e koyamıyorlar mı ya
ay bu muhabbet kopardı beni kendi kendime gülüyorum burdakilerde tuhaf tuhaf bakıyo yüzüme
bence doktor bizi teker tekerde istemez suzimm
hem önce ben yaptırcam kavgası çıkar herkes kendi yaptırsın bence
hem önce ben yaptırcam kavgası çıkar herkes kendi yaptırsın bence
valla bnm acelem yok daha 36 beden olucam ondan sonra
hayal gibi ya ben ve 36 beden olmak
halbüki çok yaklaşmıştım 38 olmuştum 63 ü görmüştüm
çok salağım
olcaz bebeğim 36 da olcak manken gibi de olcaz taş gibi de olcaz bomba gibi de olcaz
Geçmişi sil at...
Olm ben yarın tartılcam korkuyorum len
bende acayip tırsıyorum yine 72 görürmüyüm sence yaaa :18:
sen en son kaçtın ??
tamam ozmaan omlettim benim
günaydin esincim bol sans canim insallah olur güzel gecerbuda kacamaklarin icin
hadı bakalım canım hakkında hayırlısı ne ıse o olsun
günaydınnn
hakkında hayırlısı olsun inş. güzel geçer :))
Biiiiissssmillahirrahmanirrahim Allahım sen bu dobiç kuluna diyet sürecinde sabır var yaraaabbim :18:
Alın size ilk gün menüsü
Sabah:
2 dlm tam buğday ekmek
1 kk penir
3 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
1 domates
1 şekersiz çay
Ara:
1 orta boy şeftali (bayılırım)
Öğlen:
1 Kase mercimek çorbası bol acılı
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 cola zero
Ara:
10 adet beyaz leblebi
Akşam:
Süt ve yulaf ezmesi ( çünkü eve çok geç gidicem)
Su: 1 lt
Çok heyecanlıyım
LEnUtanmıyon mu len sezon başında kaçamak yapmaya
Haydi git işi kap gel bebiş
esin iş görüşmen nasılll geçtii tatlımmm ....
Teşekkür ederim şekercim.Gittim geldim beğenmedim işi
Hayırlısı olmamasıymış canım ya kesinlikle yeminliyim öyle işlerde çalışmıcam.
Sağol tatlım
Kııııııııııııız menün çok süpermiiiş. İnşallah böyle devam eder.
Valla hayvan gibi yedim. Pişmanım çook
Geldim şekerim. Görüşme güzel geçti zaten onlar işe almaya hazırdı bende şüphelendim.
Ben onlara yalvarcağıma onlar bana yalvardı. Ben daha önce bi turizm firmasında çalıştım devremülk hikayesi falan.
Maaş alamadım adamlar dolandırcıydı. Yemin ettim bi daha böyle yerlerde çalışmam diye.
Bu gittiğim yerde aynı böyle bi iş. Bende çok sıcak bakmadım.Adam bi saat beni ikna etmeye çalıştı.
Baktım olmıcak nişanlıma sorayım bi dedim kaçtım. Telefonda sordum tanıtım pazzrlama mı diye hayır dedi gerizekalılar.
Tanıtım işiymiş meğerse. Bide bana iletişim danışmanı arıyoruz diyo. Gıcık oldum zaman kaybı yani.
Adam gibi ilan vermiyo ilandada ofis içinde bilgisayar başında çalışcaj personel yazıyo alakası yok.
Tanıtım elemanı yazsana işte ne çekiniyosun yani. Kısacası boşuna gittim para harcadım zamanımdan oldum geldim
Teşekkür ederim şekercim.Gittim geldim beğenmedim işi
Sağol tatlım
Geldim şekerim. Görüşme güzel geçti zaten onlar işe almaya hazırdı bende şüphelendim.
Ben onlara yalvarcağıma onlar bana yalvardı. Ben daha önce bi turizm firmasında çalıştım devremülk hikayesi falan.
Maaş alamadım adamlar dolandırcıydı. Yemin ettim bi daha böyle yerlerde çalışmam diye.
Bu gittiğim yerde aynı böyle bi iş. Bende çok sıcak bakmadım.Adam bi saat beni ikna etmeye çalıştı.
Baktım olmıcak nişanlıma sorayım bi dedim kaçtım. Telefonda sordum tanıtım pazzrlama mı diye hayır dedi gerizekalılar.
Tanıtım işiymiş meğerse. Bide bana iletişim danışmanı arıyoruz diyo. Gıcık oldum zaman kaybı yani.
Adam gibi ilan vermiyo ilandada ofis içinde bilgisayar başında çalışcaj personel yazıyo alakası yok.
Tanıtım elemanı yazsana işte ne çekiniyosun yani. Kısacası boşuna gittim para harcadım zamanımdan oldum geldim
hayirlisi olmamasiymis demekki sonradan seni dolandiracaklarini hemen fark etmen iyi olmus esincim yeni güzel kapilar acilir insallah en kisa zamanda tatlim
daha gülüyonmu lennn
hakkına hayırlısı olsun tatlımm.Allah gönlüne göre bi iş versin sana inş.
Kahvaltı (12:00) : Peynir,3 zeytin,salatalık,2 çatal marmelat,Bi dilim buğdaylı ekmek
Öğle (16:00) : Makarna(Yoğurtlu ve salçalı),Salata
Ara (17:30) : 2 galeta
Akşam (19:30) : Belli değil (Öğlenki makarna nedeniyle hafif geçireceğim)
canim benim yaa kiyamamTeşekkürler kızlarİnşallah...
Aceleye gelsin istemiyorum ama iş bulmam lazım. Düğünü nisan yada temmuz da yapacağız.
Sevdicek tek başına yetişemiyor ki
cnm makarna çekti dicektim ki altta norayı gördüm vazgeçtim çekmedi cnm
Bir kapı kapanırken öbürü açılırmış canım, Allah'a dua et. Hayırlı ve devamlı bir iş bulursun inşallah canım, Allah kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın.Teşekkür ederim şekercim.Gittim geldim beğenmedim işi
Sağol tatlım
topik kaynamış bakıyorum da, koca ..... liler. Hadin bakalım gelin burda bulalım size bir doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?