cnm makarna çekti dicektim ki altta norayı gördüm vazgeçtim çekmedi cnm
canim benim yaa kiyamamacele is e zaten seytan karisir diyorlar temiz olsun biraz gec olsun gönlünce olsun insallah
Bir kapı kapanırken öbürü açılırmış canım, Allah'a dua et. Hayırlı ve devamlı bir iş bulursun inşallah canım, Allah kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın.
Arzucum yediklerini bize yaz tamam mı biz genelde 3 ana öğün 3 ara öğün yapıyoruz günde en az 2 lt su içmeye çalışıyorum
Çok yağlılar, bol tuzulular, hamurişleri , tatlılar ve kızartmalar yasak
Akşam da çok geç saatte yememeye çalışıyoruz
Genelde etçil ve otçul yada sıvı besleniyoruz yani gerisi yasak
cnm makarna çekti dicektim ki altta norayı gördüm vazgeçtim çekmedi cnm
Teşekkür ederim şekercim.Gittim geldim beğenmedim işi
Hayırlısı olmamasıymış canım ya kesinlikle yeminliyim öyle işlerde çalışmıcam.
Sağol tatlım
Kııııııııııııız menün çok süpermiiiş. İnşallah böyle devam eder.
Valla hayvan gibi yedim. Pişmanım çook
Geldim şekerim. Görüşme güzel geçti zaten onlar işe almaya hazırdı bende şüphelendim.
Ben onlara yalvarcağıma onlar bana yalvardı. Ben daha önce bi turizm firmasında çalıştım devremülk hikayesi falan.
Maaş alamadım adamlar dolandırcıydı. Yemin ettim bi daha böyle yerlerde çalışmam diye.
Bu gittiğim yerde aynı böyle bi iş. Bende çok sıcak bakmadım.Adam bi saat beni ikna etmeye çalıştı.
Baktım olmıcak nişanlıma sorayım bi dedim kaçtım. Telefonda sordum tanıtım pazzrlama mı diye hayır dedi gerizekalılar.
Tanıtım işiymiş meğerse. Bide bana iletişim danışmanı arıyoruz diyo. Gıcık oldum zaman kaybı yani.
Adam gibi ilan vermiyo ilandada ofis içinde bilgisayar başında çalışcaj personel yazıyo alakası yok.
Tanıtım elemanı yazsana işte ne çekiniyosun yani. Kısacası boşuna gittim para harcadım zamanımdan oldum geldim
çok kötü değil,bende tatlı,yağlı bişey yedin sanıdım,bişey olmaz o kadrdan.süper:)) bnde 25 gündür diyetteyim diyetisyenim de yasakladı bu yiyecekleri ama ben zor dayanıyorum. bu konuda burada destek bulacağımı inanıyorum inş.beni yalnz bırakmazsnz :)
bugünkü menümü yazıyım ve yaptığım kaçamağın telafisi var mı die bbi danışıyım dedim :)) bugün güne sporla başladım sonra kahvaltımı yaptım. menüm:
KAHVALTI: domates, salatalık, az yaglı ince dilim beyaz peynir, 3 siyah zeytin, 1 dilim tambuğday ekmek ve yeşilçay
ÖĞLE: bir kase şehriye çorbası ve salata
ARA: bir bardak süt ve eti form bisküvi (( arada bunu yemem gerekiyordu ama çorba doyurmadığı için açlıktan 2 form bisküvi ve bir elma,bir şeftali yedimm:))
AKŞAM: 2 baget ve salata
saat 21.00: 1 elma , 1 şeftali
ilk aramda yaptığım kötülüğe ne diyorsunuzz ??
Kızlar yarın bildirim günüyeni üyeler:
Bildirimler bana özel mesajla yapılacak, yapamayanlar NORANIN DİKKATİNE diye not düşerek buraya yazacaklar.
Bildirim örneği:
Başlangıç kilom:
Geçen Hafta:
Bu Hafta:
Bu Hafta giden kilo:
Toplamda giden kilo:
Hedef:
gün var diye korkmuştum ama iyi geçti,sabah kahvaltı etmedim orda yerim diye,2 dilim kek yedim üstünde kreması vardı sütlü,1 adet mercimeli börek yedim,1 de ufak kase patates salatası,bol su içtim,4 lt yi bulur,yarım paket 3 ü bir arada nescafe içtim,akşamda 1 kase yoğurt yedim,çok dengezi oldu ama bugünlük de böyle olsun:)
Bebiş 4 litre çok fazla bu kadar içme o da zaralı 2,5- 3 arasında iç suyunu tatlım :26:
cnm normalde 3 lt su bitiriyorum,ben çay,kahve,pek sevmem,yani ektra içecek içiyorum sulu hiç,akşam olncada çok susuyorum,1 lt bazen yarım daha içiyorum.
Sağlık olsun esincim bencede pazarlamayla uğraşma çok gıcık iş, hem zaten hergün burda çene çalıyoruz ona enerjin kalmaz
arkadaşlar turşunun çok kalorisi var mı?? diyet yaparken yesem fazla kalori almış olur muyum:)
cnm bildiğim kadarıyla var,hatta bi atasözü varya'' bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu diye'' ,çok tuzlu olduğu için vücut su toplar,ödem oluşur.
tmm dır sen o sekılde verebılıyorsann bende dılımlerımı fazlalastırırımmm hehehe gun dogdu banadaaaaaaaaaa
tşk ederim canımmm
günde 5 dilim ekmeğe kdr serbest aslında çünkü çavdar ekmeği ve dilim halinde
ben diyetisyene gittiğimde aynen böle hatta 1 dilim fazlasını veriyodu günde
sağlıklısı bu şekilde ekmeği öğünlerden tamamen kaldırmak doğru deil
ancak ekmeğin yerini tutan besinler olur pilav veya makarna o zmn kaldırlılr ekmek
ben 20 kilo verdim bu şekilde beslenerek ve kilo vermem hiç bir hafta durmadı
sanada tavsiye ederim öğünlerinden ekmeği eksik etmemeni
tşk ederim bu arada
bosver bacımmm onla yanlıs ılan versınlerr zararın nersınden donersen karr bosver yenı ılanlara yollac ınsl..hayılrısı cıka karsınaaaaaaaaaaa muckkkkkkkGünaydın şekerlerim benim
Bugün iş görüşmesine gidiyorum bana şans dileyiiiiiiiiiiin :18::18:
Birde ben dün menümü paylşamadım çünkü çook fenaydı çook.
Ekmek arası köfteler,hamburgerler,çiğ köfte dürümleri ne ararsanız vardı yani
ayy hamıs olupdaa as veresımmgeldı ancak o vakıt kızmassınız bana dımı:):):):)gamzeeeeeeeeeeeantep yöresine ait fıstıklı katmer çok güzeldi dayanadamadım valla.içinde kaymakla fıstık var
hos geldın cnmmerhabalarr, ben yeniyim ve aranıza katılmak isitiyorum :)) beni de aranıza alır mısınızz??
ınsll da korkuyorum bu hafta hıc spor yok rdeyse regl yakın dıede boll ıstahh varr anammm busrda gelmıssssssssssss:18::18::18::18:Kızlar yarın bildirim günüyeni üyeler:
Bildirimler bana özel mesajla yapılacak, yapamayanlar NORANIN DİKKATİNE diye not düşerek buraya yazacaklar.
Bildirim örneği:
Başlangıç kilom:
Geçen Hafta:
Bu Hafta:
Bu Hafta giden kilo:
Toplamda giden kilo:
Hedef:
busrammmmmmmmmmmmmmm canım hos geldınn sevgı borulcemmmmmmmm muhammett enıste nsll bakalımmmmmm bende wv ye cıkıp tartılmayı planlıyorum ama korkudayım yaaa + gorecegımmuhtemelen ufff ne gusel 69 ları gorectım buhaftaaaaaaaaa regl yaklasmasınınn yerımıydıı yaaaaaaaselam kızlar sizi özledim ve hemen eve gelir gelmez yazmak istedim :)nasılsınız bakalım? beni sorarsanız iyiyim :) sevdiceğimi gördümde geldim 2 gün :) oda inat olsun diye yedirdikçe yedirdi sağolsun :İ( şiştim yine yarım kilo almışım gerçi tok karnına tartıldım ama bilemiyorum yani sabah belli, olacak ak kara :) hemen düzenimi alıyorum diyet pozisyonuna geçiyorum :) yoksa ipin ucu kaçarsa tutamam bir daha :)
NOT: geçmişi okuyamadım henüz bi ara fırsat bulursam okuyacağım inşallah :)
NOT2: suzaaaannnnn belalın döndü :)
Aaaa, geçmiş olsun canım, nasıl oldu?tmm dır sen o sekılde verebılıyorsann bende dılımlerımı fazlalastırırımmm hehehe gun dogdu banadaaaaaaaaaa
bosver bacımmm onla yanlıs ılan versınlerr zararın nersınden donersen karr bosver yenı ılanlara yollac ınsl..hayılrısı cıka karsınaaaaaaaaaaa muckkkkkkk
ayy hamıs olupdaa as veresımmgeldı ancak o vakıt kızmassınız bana dımı:):):):)gamzeeeeeeeeeee
hos geldın cnm
ınsll da korkuyorum bu hafta hıc spor yok rdeyse regl yakın dıede boll ıstahh varr anammm busrda gelmıssssssssssss:18::18::18::18:
busrammmmmmmmmmmmmmm canım hos geldınn sevgı borulcemmmmmmmm muhammett enıste nsll bakalımmmmmm bende wv ye cıkıp tartılmayı planlıyorum ama korkudayım yaaa + gorecegımmuhtemelen ufff ne gusel 69 ları gorectım buhaftaaaaaaaaa regl yaklasmasınınn yerımıydıı yaaaaaaa
bu arada dun evımı su bastıhemde 7.katta yımmm ve pc de baozulduuuuuuuuuu uffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?