ınsll da korkuyorum bu hafta hıc spor yok rdeyse regl yakın dıede boll ıstahh varr anammm busrda gelmıssssssssssss:18::18::18::18:
busrammmmmmmmmmmmmmm canım hos geldınn sevgı borulcemmmmmmmm muhammett enıste nsll bakalımmmmmm bende wv ye cıkıp tartılmayı planlıyorum ama korkudayım yaaa + gorecegımmuhtemelen ufff ne gusel 69 ları gorectım buhaftaaaaaaaaa regl yaklasmasınınn yerımıydıı yaaaaaaa
bu arada dun evımı su bastıhemde 7.katta yımmm ve pc de baozulduuuuuuuuuu uffffffffffff
Günaydııııııınnnnnnnnnnn
ßeni kimsecikler tanımaz da şimdi :26:
çok ara verdim çokkk
Ben hatırladımmmmmmmmm, hoşgeldin canım.
inşallah hepimiz hızlıca veririz canım çok sağolgünaydınn canım aldıklarını hızlıca verirsin inş..
sıkma canını
aynı durumdayız zerracım 1 kilo kadar fark var aramızdaBende artık yeni bir başlangıç yapıyorum kızlar
Hepimize Allah kolaylık versin
Bende seni cok özledimmmmmm suzimmmmmmm
Hala telden giriyorum cok sinir bozucu oluyor biliyorsun
Ama okuyorum elimden geldiğince
Pazartesi ise başlıcam ücretsiz izindeydim
İki seneden sonra çalışmak cok zoruma gidiyor
Yine cok şükür tabi bir isim var
Bende 63 leri görmüş bulunmaktayım
Bu gidişatı tersine çevirmem lazım
ben tanıdımGünaydııııııınnnnnnnnnnn
çok ara verdim çokkk
canım yanlış hatırlamıyorsam sen çok sıkıyordun kendinihoşbuldum canımm
inşallah dün itibari ile diyete başladım
burayı 63 kilo ile bırakmıştım 70 kiloyla qeri dönmüş bulunuyorum
kasımın sonuna kadar 10 kilo hatta 12 kilo vermem gerek o yüzden kasıma kadar dişimi sıkıp qüzel bir diyet yapmam lazım
bunun içinde sizlerin desteğine ve deneyimine ihtiyacım varrr
inşallah hepimiz hızlıca veririz canım çok sağol
aynı durumdayız zerracım 1 kilo kadar fark var aramızda
65i görmediğime şükür
ben tanıdım
hoşgeldin
canım yanlış hatırlamıyorsam sen çok sıkıyordun kendini
onun içinde hızlı kilo almışsın
kasımın sonuna kadar 10 kiloyu rahat verirsin
çok fazla sıkmadan
yoksa kilolar hemen geri geliyor
dun sular kesıktı gomceme gıttık orada yemek yedıkfılann bırde ankomsum aradıkı alt kata su ınmıss cabuk gel dıee geenkı yakındıı ev karsı bınammm kos kos geldıkkı mutfak sular altında hehe hemen esım sulu supurge ıle cektırdı bende mutfk dolaplarını bosalttımm dolmus su ıleee bulasık maınesının ıcı bıle yanı dolmusss halısnı balkona cıkardık fılnnn halımm tozlu duu tozu gıttı heheh bunada sukur...Aaaa, geçmiş olsun canım, nasıl oldu?
canımmm:18::18::18:kızma bana yaaaaaaaaaaa600 gr kdr aldmsanırım dur tartılıyımda eleyımmm gercıı kahvaltımı yaptımmm az oncede 1 parca bıtter ıleee komsumla turk kahvesıııctımmm gelıyorum tartılıpp bakalımmmmm bu hafaaa regl de vr belkıde bebısss ınsll tabı bu kısmıdaa:):)günaydınlar herkese nasılsınız kızlar??? bugün dershanem var benim o yüzden şimdiden kilo bildirimi yapayım dedim :) ayrıca dershanede düzensiz oluyor fazla kaçıyor yemem içmem diyerek den bugün evden buğday ekmeğine tost yapıp götüreceğim dershaneye :)
başlangıç kilom: 72 kg
şuanda: 70.4 kg
geçen hafta: 70.2 kg
gelen:200 gr.
top. giden: 1.6 kg
haftaya hatalarımın telafisi ile geri döneceğim sözzz....
ahh canım yaa kıyamam7.kat birde baya zor olmuştur temizliğibende 69 ları görecektim olmadı işte malum sebeplerden dolayı :) demekki birlikte inmeyince olmayacak biz veremeyeceğiz biz kilo :) anca beraber kanca beraber yani :) yok öyle bensiz 6lı rakamları görmek :)
hos geldın tanısalım o zaman cnm ben suzan kayserı den katılıyorum 24 yasındayım ev hanımıyımm yarısmacılara basarılar dılıyorum her vakıttt ınsl.....Günaydııııııınnnnnnnnnnn
çok ara verdim çokkk
gunaydınlar
sınavdan cıktım ancak gelebıldım
o matematık tarıh neydı ya
neyse sabah kahvaltı yaptım tartılmam gerektıgını hatırladım
yanı tartılamadım haftaya kaldı sekerler
hos geldın tanısalım o zaman cnm ben suzan kayserı den katılıyorum 24 yasındayım ev hanımıyımm yarısmacılara basarılar dılıyorum her vakıttt ınsl.....
[/FONT][/COLOR]
Günaydııııııınnnnnnnnnnn
çok ara verdim çokkk
gunaydınlar
sınavdan cıktım ancak gelebıldım
o matematık tarıh neydı ya
neyse sabah kahvaltı yaptım tartılmam gerektıgını hatırladım
yanı tartılamadım haftaya kaldı sekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?