- 25 Şubat 2012
- 5.522
- 541
- 163
- 34
herkese günaydın arkadaşalar nasılsınız iyisinizdir inşallah SUZAN SEN NASILSIN CNM NASIL GDYOOO BUARADA KAÇ AYDIR BEEBK DÜŞÜNÜYOSUNUZ TATLIM RABBBBİM ÖNCELİKLE HYIRLISINI SONRA SAĞLIKLISINI NASİP ETSİN TÜM İSTEYENLERE..RABBİM BÜYÜKTÜR BEKLETİYORSA SABRINIZI DENİYO HERŞEŞİN BAŞI SABIR VE ŞÜKÜR SEVGİLER CNMMMM[/COLOR]
tabıkıde hayırlı canım oncelıkle gec olsun guc olmasın ınsl..kısmet artıkk hasret cım yengene laporoskopı yapılmıs tır benımde oldu cunku dıstan problem bulamayınca bırde ıcerden bakalımdedıler ve ortada bırsey cıkmadı cok sukurrrrrrrrrrrr hayırlısı herseyın ınsl...rabbım her konuda sabrımızı artırsın ınsll
gunaydın
suzancım benım abım ve yengemınde bebegı olmuyor ne yazıkkı ve doktorlar bır problemde bulamıyorlar
son olarak yengemın gobek delıgınden ıcerıye gırerek problemı gormeye calıstılar
yanı dmek ıstedıgım allah vermedıkce olmuyor yanı
gunu ve saatı var demmekkı
allahım tum ısteyenlere verır ıns
ıyı dıyım ıyı olayım sekerr spor yapamıyoumm yarın esım dr gıdecek sanırım kıl donmesı var ve yarınn muhtemelen amelıyat olacak ozel oldugu ıcn gun ıcnde yapabılıryorlarmıs....bende ayagım ve sacımıcın dr gıttımm ılacladım 2 st kafam ole duracakk bırzda kotu kokuyr öggg sonra ayagımadaaa nasır varmıs oje gıbı bır ılac verdı dr onu surdum sızlamaya basladıı suyum bıttı kalkkıp mutfaktan doldurmaya usenıyorummm öle ısteee senden????Günaydın cnm iyidir senden nbr???
Menünü çok beğendim şeker form bisküvi kaç ad. yiyosun ?
Menün güzel şeker beğendim
iyi bariibakalımben ne durumdayımregl oldum olacaıgımmm sısmeye basladım heheh sporda yok 2 haftadır zatenn pöfffffffffffff
geçen haftayla aynıyım valla
alıntılamışım günaydın demek için ama yazamamışım canım
bugün için günaydın tatlım
canım menüm yazılcak modda değil
yani yazsam saçımdan sürürsünüz beni
sadece akşam 8den sonra hiçbişey yemiyorum
buda artı benim için
ayrılmak nasıl oldu canım?
ben 7. ayında başladım çalışmaya
araya yaz tatili falan girdi tam olarak 1 yaşında diyelim
hiç zorlanmadım
ama bu sene aklı daha çok eriyor galiba bırakmak istemiyor
daha çok özlüyor sanırım
çok zor anne olmak
arkamdan ağladığını görmek, ikna etmeye çalışıyorum ama olmuyor işte
blackcat yakında dönecekmiş canım
dileği bilmiyorum
neskuikte hazır olmayı bekliyor sanırım
faceden yazmıştım ama pek o modda değil galiba
gerçi bende öyleyim ama
şiştikçe şişiyorum
kayınvaliden bakabiliyormu canım?
benim annem bakıyor ama kayınvalidem baksa aklım evde olurdu
çok rahattır sağolsun
öyle olmasıda beni geriyor
sizin işiniz çok zor
2 gün tatil var ama bana hiiiç yetmiyor
cumartesi pazar hep işle geçiyor
haftaiçi daha çok dinleniyorum 2 gün tatil olmasına rağmen
hasrete yazdımya seker yolruldum dr geldımmm ev supurdum sılınecek beklemede kafam ılaclı vakıtgecırıyorum hehehehayy tatli bir kiz geliyor yani aileyeamin canim
insallah hersey istediginiz gibi yolunda gider esincim
bazen insan bunalim takiliyor dimi
günaydin gamzem
günaydin suzisgecmis olsun canim
günaydin canim
amin canim allah isteyen herkese nasip etsin günaydin hasretcim
günaydin canim
günaydin minemkizinin dogum günü kutlu olsun nice yaslara canim
kizlar isden simdi cikmayi düsünüyorum cocugumun gözü sis ayarliycam bizim sekretär beni gönderesi yok ama napalim
cnm ırmık ve kakooyu seversen basıt bır tatı tarıfı verebılırımmm cocukların sevecegı tarzdaaakabak yemeği
Rejim yapanlar içinde üzerine yağ dökmeden çok ideal bir rejim yemeği. Afiyet olsun
Malzemeler
3 adet kabak
1 adet kurusoğan
2 adet yeşilbiber ((acı sevenler acı eklerse lezzeti çok daha güzel oluyor ))
1 küçük domates
2 kaşık sıvıyağ
ÜZERİNE 300 Gram yoğurt
1 diş sarımsak
1 tepeleme yemek kaşığı tereyağ Pulbiber,tuz ..
Soğan yemeklik doğranır, biberler küçük doğranır, sıvıyağda soğan ve biberler pembeleşenene kadar kavrulur, Kabaklar soyulup tavla zarı büyüklüğünde doğranır,kabaklar ve kabuğu soyulup küçük doğranan Domatesler ilave edilerek tencerenin kapağı kapatılarak kabaklar suyunu çekene kadar pişirilir, yağında biraz kavrulup ateşten alınır, soğuyunca üzerine sarımsaklı yoğurt dökülür .Tereyağ eritilip üzerine pulbiber eklenir servis yapılacağı zaman yoğurdun üzerine dökülüp servis yapılır.
hayrdıhayırlısı olsun cnmm yenı odannn ..aksamı hafıf gecırırsın sende canımm....öğlen makarna ve salata yedim..
anladığım kadarıyla burda öğlen hep k.hidrat olucak