Ben de 59 a kadar düşmüştüm, hazirandan bu yana topik bi dağıldı, nedense toparlanamadık bir türlü. Ben de 55 i görmek istiyorum neticede, motiveye ihtiyacım var. Hep beraber toplansak, sporlarımızı yapsak, menüleri paylaşsak süper olacak.
dun aksama kadar guzel giden menumu aksam biraz boozdum cumaya az kaldi bakalim ne olacak
meloj canim listeye talip olmana sevindim obur sekil duzensiz olurdu........
zerram allah kolaylik versin canim arkadasim zor olacak ama sen düzene sokarsin bi sekilkac saat calisacan günde :26:
hadi insallah canim 6li rakamlari gördarisi benim basima
insallah canim benim insallah güzel haberler verirsin bize
affiyet olsun canim
bende cay icemiyorum bu aralar baslasam iyi olur
tatil bitmisdir ama gelen giden yok
bende memnun olurum yaparsan canim
ablanla da güzel sohbetlerimiz oluyordun canim cinsiyeti bellimi bebisinallah anali babali büyütsün güzel dogumu olur insallah
günaydin canim büyük gün yaklasiyormu esincimnezamandin dügün tarihi
cuma günü insallah güzel sonuclar görürüz bende merak ediyorum kim nekadar vermis diye
gecmis olsun canimdis agrisi cok zor :18:
selam kızlar bugün ki menümü yazayım hemen :)
sabah kalkınca
25 dakika nivea ile sabah sporu
kahvaltı:
1 bardak dimes light meyve suyu
1 bardak beşi bir yerde
1/2 dilim kepek ekmeği
15 gr. keçi peyniri
5 ince dilim tavada yağsız pişmiş salam
2 zeytin
ara:
2 kuru kayısı
öğlen:
1 porsiyon baharatlı yasız tavuk taşlığı
kocaman bir salata tabağında bol limonlu marul domates salatalıkla hazırladığım salata
spor:
leslie ile 3 mile 55 dakika spor ( pilates bandı ile yaptım kollarım kopuyor)
50 mekik
ara:
1 dondurma ( algida fruttare çilekli sadece 55 kalori)
akşam:
1 kase lahana çorbası
ara:
1 şeftali yada üzüm yerim karar veremedim henüz :)
spor:
45 dakika yürüyüş
su:1.5 lt. deyim daha ama akşama kadar 2 2.5 olur inşallah..
not: suzanım alıntı yapmadım canıcım ama menün güzelmiş :)
cleopatranında menüsüne birazcık kızdım :)
hasretttttt menündeki akşam yemeği bölümüne bayıldım :) çorbanın yanında salata yiyemiyorum ben yaa:S belkide şuanda sadece laha çorbası tüketiyorum o yüzdendir ama ne bileyim yiyemedim.. yoğurt yiyorum bende onun yerine :)
busracım supersın yaaaaaaaaaaaa bende spor ıstıyorumnıvea nedır yaa hıc duymadım kolaysa yapayım bnde reglbeklıyorum ah br oayımmmfull dırek 69 gorecegım ınsl hehehe
menunde sporda harıkaaaaaaaa
bende 4 e kadar calisiyorum is ev isi cocuk derken günün nasil gectigini anlamiyorsunallah hepimize kolaylik versin canim zor
insallah allahim iyi insanlarla karsilastirsin allahdan korkan biri olsun insallah
bi bakmissin temmuz gelmis bile canimallah mutlu etsin insallah canim canim nisanlin kredi cekecekdin cektimmi merak ettim :26:
bende cok severim hastasiyim esim sevmez onun misirinida ben yerdim hep :84:
affiyet olsun hasretcimm
az olmus canim gecmis olsun düzelir insallah
insallah canim bazen bende diyorum maasi düzgün bir isi olsada bende ev kadini olabilsem diyenapalim dedigin gibi bunada sükür
kactim kizlar mesaim bitmek üzere
zorluklarmı :18::18:kötü bişi değilidr umarım canımen son 63 ü gördüm cnm sonra şimarıklık yaptım sınavdı şuydu buydu diye gece yarıları makarna yedim
akılsız başın cezasını ayaklar çeker diyeboşuna dememişler şimdide yürüyorumki eski formuma kavuşum diye
ama iyi motive oldum toparladım kendimi yinede.zor günler yaşamama rağmen hala kafamı zayıflama işine yorabiliyorum
ben ne yemek yapıcamı bir sölersemmm suzim kesin atarsınız topikten beni bu aralar hiç diyet modunda değilim çok fenalardayım ben yaa sürekli tartıya çıkan ben şimdi hiç çıkmıyorum ,göbiş büyüdü iyice fıçı gibi hissediom şuan kendimi :18::18:öyle canim hayirlisi olsun
ne yemek yapcanacikdikca menü göresim geliyor kolay gelsin canim
yok canım benim ya sonuçta o sporda senibn için ayrılan özel bir zaman gayet güzel bir hatun olucaksın o spor sayesindeevet varda bu kadar etkınlık ıcerısınde bulununca kendıme vakıt ayıraramamaktan kotkuyorum:18::18:
kızzzz ne var halinde hiçbişicin yok azcık üst bölgeden gidecek o kadar çok göze batan bir fazlalılığın yok canım benimsuan kı halım sekerler
pff bıde beyaz gıydım:26::26:Eki Görüntüle 517347
zorluklarmı :18::18:kötü bişi değilidr umarım canım
inş atlatmışsındır huzursuz durumları :18::18:
ben ne yemek yapıcamı bir sölersemmm suzim kesin atarsınız topikten beni bu aralar hiç diyet modunda değilim çok fenalardayım ben yaa sürekli tartıya çıkan ben şimdi hiç çıkmıyorum ,göbiş büyüdü iyice fıçı gibi hissediom şuan kendimi :18::18:
yok canım benim ya sonuçta o sporda senibn için ayrılan özel bir zaman gayet güzel bir hatun olucaksın o spor sayesindeemin ol kendine zaman ayırmaktan kastın şöle bişi ise mesela bütün gün boş ,iş yok ,ev temiz bulaşık yıkanmış yemek yapılmış herşey hazır ama boş vakit var dimi işte o boş vakit olunca insanın canı sıkılıyor o yüzden kendine vakit ayırmak varsın dediğin şeylerle olsun spor ve dans gibi onları tercih ederim şahsen
kızzzz ne var halinde hiçbişicin yok azcık üst bölgeden gidecek o kadar çok göze batan bir fazlalılığın yok canım benim
en azından üst bölgende var fazlalık seninn ahhh birde beni görseniz altt üstt karışık bir durum oldu iyiceeee
nıvea nın balanagıcına baktımda super ved e turkce cnm heheh sagoll busrammmm bnm ınsllbebek gelsınde 70 kg olmakta bana yeter anacımmnasıl olslsa vermeye alıstım dogururda verırımm gene ınsll hehhe ne gusel yuru yuru annenle cnmbenımmm kız sen bacımm sın heeee benım kucuk bacım yok sende kucuk bacımsın tammmııııııııııııııııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!teşekkür ederim canım az önce annemide alıp göl kenarına gittim yürüyüşe birde o var onu yazmadım amabu arada nivea ile dinamik sabahlar yaz youtube dan bulursun canım bende bugün yaptım güzel birşey.. sabah sabah iyi geldi yormadı benide.. hareketleride güzel gösteriyorlar.. ama 3 parttı ben 2sini yapabildim annem kahvaltıyı hazırladı o arada.. 3. partıda yarın sabah yapıcam bakalım o nasılmış.. 1. part ısınma 2. part bacak hareketleri ve bildiğim kadarıyla 3. part göbek egzersizleri:) sende bebiş olsunda varsın 69 olmayı ver kuzum teyzesi onu bekliyor bak
allah kolaylık versın odemelerde cok sukur bısde raaba ıcn cekmıstıkcok suur bu ay bıttı ole rahatladıkkı sorma cunku faız var ısın ıcınde ama sımdıde ev ıcın dusunuyoruz gusel uygun bır ev bulsak keske bırıkımlerleustunu tamamlayıp alacagız ınslll rabbımkımseyı kımseye muhtac etmesın ınlsKredi çekti canım malesef nişan için çekmişti harcandı.
Şimdi asıl evlilik için tekrar çekmeye çalışcak inşallah alabilir bakalım
evet tamda oyle bırsey ıstıyorum bır gun boyunca hıcbırsey yapmıyayımzorluklarmı :18::18:kötü bişi değilidr umarım canım
yok canım benim ya sonuçta o sporda senibn için ayrılan özel bir zaman gayet güzel bir hatun olucaksın o spor sayesindeemin ol kendine zaman ayırmaktan kastın şöle bişi ise mesela bütün gün boş ,iş yok ,ev temiz bulaşık yıkanmış yemek yapılmış herşey hazır ama boş vakit var dimi işte o boş vakit olunca insanın canı sıkılıyor o yüzden kendine vakit ayırmak varsın dediğin şeylerle olsun spor ve dans gibi onları tercih ederim şahsen
kızzzz ne var halinde hiçbişicin yok azcık üst bölgeden gidecek o kadar çok göze batan bir fazlalılığın yok canım benim
en azından üst bölgende var fazlalık seninn ahhh birde beni görseniz altt üstt karışık bir durum oldu iyiceeee
Günaydın hatunlarrrr
Bu gün nasılsınız
Ben dün proteine dayanamadım bozdum valla.başım falan döndü
yinede cıss yemedim akşam yine tavuk salata yedim yatmadan öncede meyveyle yoğurt yedim
Neyse gelelim bu günkü menüme
Kahvaltı:
1 yumurta peynir zeytin 2 dilim tam tahıllı ekmek çay
Ara:
2 ceviz
Öğle:
6 yk. bulgur pilavı yoğurt
Ara:
2 ceviz
Akşam:
Salata
Yoğurt
Ara:
meyve
herkese günaydın arkadaşalar nasılsınız iyisinizdir inşallah SUZAN SEN NASILSIN CNM NASIL GDYOOO BUARADA KAÇ AYDIR BEEBK DÜŞÜNÜYOSUNUZ TATLIM RABBBBİM ÖNCELİKLE HYIRLISINI SONRA SAĞLIKLISINI NASİP ETSİN TÜM İSTEYENLERE..RABBİM BÜYÜKTÜR BEKLETİYORSA SABRINIZI DENİYO HERŞEŞİN BAŞI SABIR VE ŞÜKÜR SEVGİLER CNMMMM[/COLOR]
dünkü menüm
sabah uyanır uanmaz ılk ballı limonlu suuu 2 barbak suuuu
oğluma tereyağda yumurta pişirmştm 2 3lokma ondan 1 salatalık
ara:form çay
öğle:komşumda batırık vardı 2 kaşık ondan 3 köfte 1 sigara böreği etimek tatlısı
ara kahve şekersiz boll çay
akşam yemedim
3 lt geçgin suuuuuuu
biraz spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?