70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sbh-07:00
-1 kayısı
1cay kasıgı corek otu bal

09:30
-ceyrek dılım ekmek arası 3-4 parca sucuk yagı alınmıs
-1bardak sekersız cay

11:00
-1 kase mısır gevregı kucukk

12:00
-1,5 kepce lahana corbası

pazar gezmesi(2 st yurudum)
14:00
-1 yesıl elma

-16:00
-1 eksı elmanın 4 de 1

aksam-18:30
-3y.k patates kavurması az zeytın yagında
-el kadar yufka ekmegi

-2,5 lt yakın su
-2 kupa yesıl cay
-2 st yuruyuss

aksam ekmek yememın sebebı ıkı gundur ekmegı pek tukenmedıgımı farkettımm bgn aksam ıcınde buzluktan yufka cıkardım asılmenumm kızlarrrr

selam kızlar bugün ki menümü yazayım hemen :)

sabah kalkınca
25 dakika nivea ile sabah sporu

kahvaltı:
1 bardak dimes light meyve suyu
1 bardak beşi bir yerde
1/2 dilim kepek ekmeği
15 gr. keçi peyniri
5 ince dilim tavada yağsız pişmiş salam
2 zeytin

ara:
2 kuru kayısı

öğlen:
1 porsiyon baharatlı yasız tavuk taşlığı
kocaman bir salata tabağında bol limonlu marul domates salatalıkla hazırladığım salata

spor:
leslie ile 3 mile 55 dakika spor ( pilates bandı ile yaptım kollarım kopuyor)
50 mekik

ara:
1 dondurma ( algida fruttare çilekli sadece 55 kalori)

akşam:
1 kase lahana çorbası

ara:
1 şeftali yada üzüm yerim karar veremedim henüz :)

spor:
45 dakika yürüyüş

su:1.5 lt. deyim daha ama akşama kadar 2 2.5 olur inşallah..

not: suzanım alıntı yapmadım canıcım ama menün güzelmiş :)
cleopatranında menüsüne birazcık kızdım :)
hasretttttt menündeki akşam yemeği bölümüne bayıldım :) çorbanın yanında salata yiyemiyorum ben yaa:S belkide şuanda sadece laha çorbası tüketiyorum o yüzdendir ama ne bileyim yiyemedim.. yoğurt yiyorum bende onun yerine :)

evet evet kesinlikle bi toparlansak sporlar menülerrr paylaşılsaa tam havaya giricem bendeee çok ii olucakk

58 bi olsam sonra 56 inş. çok istiorum 56 olmayı ama bakalım hayırlısı

dun aksama kadar guzel giden menumu aksam biraz boozdum cumaya az kaldi bakalim ne olacak
meloj canim listeye talip olmana sevindim obur sekil duzensiz olurdu........

evet bencede düzensiz olurdu ben yada başkası farketmez ama belli bi liste yapan olursa çok iyi olurrr karışıklık olmaz

ablamın bebiş kız olucak inş. suziimmm Allah isteyen herkese nasip etsin inş...

busracım supersın yaaaaaaaaaaaa bende spor ıstıyorumnıvea nedır yaa hıc duymadım kolaysa yapayım bnde reglbeklıyorum ah br oayımmmfull dırek 69 gorecegım ınsl hehehe

menunde sporda harıkaaaaaaaa

busracım supersın yaaaaaaaaaaaa bende spor ıstıyorumnıvea nedır yaa hıc duymadım kolaysa yapayım bnde reglbeklıyorum ah br oayımmmfull dırek 69 gorecegım ınsl hehehe

menunde sporda harıkaaaaaaaa

teşekkür ederim canım az önce annemide alıp göl kenarına gittim yürüyüşe birde o var onu yazmadım ama bu arada nivea ile dinamik sabahlar yaz youtube dan bulursun canım bende bugün yaptım güzel birşey.. sabah sabah iyi geldi yormadı benide.. hareketleride güzel gösteriyorlar.. ama 3 parttı ben 2sini yapabildim annem kahvaltıyı hazırladı o arada.. 3. partıda yarın sabah yapıcam bakalım o nasılmış.. 1. part ısınma 2. part bacak hareketleri ve bildiğim kadarıyla 3. part göbek egzersizleri:) sende bebiş olsunda varsın 69 olmayı ver kuzum teyzesi onu bekliyor bak

Kredi çekti canım malesef nişan için çekmişti harcandı.

Şimdi asıl evlilik için tekrar çekmeye çalışcak inşallah alabilir bakalım

Herkese selaaaaam :)

Diyetimin 13. gününde 1 kilonun daha gitmiş olmasının mutluluğunu yaşıyorum. 13 günlük dilimde 3 kilo vermiş olmak harika ama önümde daha çoooook uzun bir yol var. Ama söz verdim kendime bu topik benim başarı hikayem olacak Allah izin verirse :) Şİmdi menüme geleyim;
Bugün

Kahvaltı: Tahıllı gevrek + light süt
bir bardak diet kola ( vazgeçemiyorum napiiim :)
ara: bir adet armut + bir fincan kahve
bir saat sonra bir bardak yeşil çay
akşam: ton balıklı salata + 3 ince dilim kepekli ekmek + yeşil çay

amanınn kızlarr sporumu yaptım geldimmm

bugün jillian'a da başladım platesi yapıyor olmama rağmennn koptu heryerimmm

ne yorucu bi spor bu yahuuu ama yarım saatte bitmesi çok güselll

zorluklarmı :18::18:kötü bişi değilidr umarım canım

inş atlatmışsındır huzursuz durumları :18::18:

öyle canim hayirlisi olsun

ne yemek yapcan acikdikca menü göresim geliyor kolay gelsin canim
ben ne yemek yapıcamı bir sölersemmm suzim kesin atarsınız topikten beni bu aralar hiç diyet modunda değilim çok fenalardayım ben yaa sürekli tartıya çıkan ben şimdi hiç çıkmıyorum ,göbiş büyüdü iyice fıçı gibi hissediom şuan kendimi :18::18:

evet varda bu kadar etkınlık ıcerısınde bulununca kendıme vakıt ayıraramamaktan kotkuyorum:18::18:
yok canım benim ya sonuçta o sporda senibn için ayrılan özel bir zaman gayet güzel bir hatun olucaksın o spor sayesinde emin ol kendine zaman ayırmaktan kastın şöle bişi ise mesela bütün gün boş ,iş yok ,ev temiz bulaşık yıkanmış yemek yapılmış herşey hazır ama boş vakit var dimi işte o boş vakit olunca insanın canı sıkılıyor o yüzden kendine vakit ayırmak varsın dediğin şeylerle olsun spor ve dans gibi onları tercih ederim şahsen

suan kı halım sekerler
pff bıde beyaz gıydım:26::26:Eki Görüntüle 517347
kızzzz ne var halinde hiçbişicin yok azcık üst bölgeden gidecek o kadar çok göze batan bir fazlalılığın yok canım benim

en azından üst bölgende var fazlalık seninn ahhh birde beni görseniz altt üstt karışık bir durum oldu iyiceeee

Günaydın hatunlarrrr

Bu gün nasılsınız

Ben dün proteine dayanamadım bozdum valla.başım falan döndü

yinede cıss yemedim akşam yine tavuk salata yedim yatmadan öncede meyveyle yoğurt yedim

Neyse gelelim bu günkü menüme

Kahvaltı:
1 yumurta peynir zeytin 2 dilim tam tahıllı ekmek çay

Ara:
2 ceviz

Öğle:
6 yk. bulgur pilavı yoğurt

Ara:
2 ceviz

Akşam:
Salata
Yoğurt

Ara:
meyve

tatlım iş güçç işte ya hayat şartları bazen zorluyor insanı ama şükür öyle çok
önemli bi problemim yok

nıvea nın balanagıcına baktımda super ved e turkce cnm heheh sagoll busrammmm bnm ınsllbebek gelsınde 70 kg olmakta bana yeter anacımmnasıl olslsa vermeye alıstım dogururda verırımm gene ınsll hehhe ne gusel yuru yuru annenle cnmbenımmm kız sen bacımm sın heeee benım kucuk bacım yok sende kucuk bacımsın tammmııııııııııııııııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kredi çekti canım malesef nişan için çekmişti harcandı.

Şimdi asıl evlilik için tekrar çekmeye çalışcak inşallah alabilir bakalım
allah kolaylık versın odemelerde cok sukur bısde raaba ıcn cekmıstıkcok suur bu ay bıttı ole rahatladıkkı sorma cunku faız var ısın ıcınde ama sımdıde ev ıcın dusunuyoruz gusel uygun bır ev bulsak keske bırıkımlerleustunu tamamlayıp alacagız ınslll rabbımkımseyı kımseye muhtac etmesın ınls

9 gıbı polıkılınıge gıdecegım ayagımın altında 2 aydır ıgne gıbı bırsey var yaa bırde saclarım cok dokuluyoryaa onu gostereceımm ınsllılac vermes yaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18:sevmıyorummmmılaclarııı

menumu gelınce yazarım ama bgn benım cnm ıspanaklıborek ısıyor as erıyrmm hehe bebekolmadan komsum ogleye yaplım ded bakalımmm kahvalyt hafıf yaptımo yusden heheh

herkese günaydın arkadaşalar nasılsınız iyisinizdir inşallah SUZAN SEN NASILSIN CNM NASIL GDYOOO BUARADA KAÇ AYDIR BEEBK DÜŞÜNÜYOSUNUZ TATLIM RABBBBİM ÖNCELİKLE HYIRLISINI SONRA SAĞLIKLISINI NASİP ETSİN TÜM İSTEYENLERE..RABBİM BÜYÜKTÜR BEKLETİYORSA SABRINIZI DENİYO HERŞEŞİN BAŞI SABIR VE ŞÜKÜR SEVGİLER CNMMMM[/COLOR]

evet tamda oyle bırsey ıstıyorum bır gun boyunca hıcbırsey yapmıyayım
oturayım oyle mıs mıs tv ızlıyeyım hıc oyle hayatım olmuyor kı yahu
bu arada soyledıklerın ıcınde tsk ederım
ama gelınlık ıcın zayflamak gerek hala

ben bıyendım seker

gunaydın
suzancım benım abım ve yengemınde bebegı olmuyor ne yazıkkı ve doktorlar bır problemde bulamıyorlar
son olarak yengemın gobek delıgınden ıcerıye gırerek problemı gormeye calıstılar
yanı dmek ıstedıgım allah vermedıkce olmuyor yanı
gunu ve saatı var demmekkı
allahım tum ısteyenlere verır ıns

dünkü menüm
sabah uyanır uanmaz ılk ballı limonlu suuu 2 barbak suuuu
oğluma tereyağda yumurta pişirmştm 2 3lokma ondan 1 salatalık
ara:form çay
öğle:komşumda batırık vardı 2 kaşık ondan 3 köfte 1 sigara böreği etimek tatlısı

ara kahve şekersiz boll çay
akşam yemedim
3 lt geçgin suuuuuuu
biraz spor

gunaydın topıkdaslarım nasılsınız

menum
sabah
1 dılım ekmek
1 kucuk salata
1 kk peynır
1 tatlı kasıgı ckulata
3 zeytın
cay

ara

form bıskuvı
yesılcay

oglen
karpuz
3 dolma(lahana )
yogurt

aksam :
corba
salata

ara( belkı )
meyve

su
2 bucuk lıtre
spor
1 bucuk saat

ımmmhhhh :26::26::26:
cok karısık gıbı geldı bana:26::26:

arkadaşlar menim çizelgeyi düzeletcek biri varmı rica etsem ben yapamıyor ve anlamıyorum 76.5 olarak sevgiler
yine bir arkadaşımız yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…