lagrıma balına olmak hosuma gıttı kız:)zerra;sagol canım benım evt dun oldu 40 dk uyudu benım m askım bugun sbh da 8 gıbı geldık evımıze ona uzuldugumdemıdrı nedır bu aykı bebek beklentım suya dustu sanırım leke gelmıs bebegımızz bu ayda gelmedı sanırımm esıme gelınce cok sukur ıyı ama benı kızdırıyor dr 2-3 gun sıgara yasak kanamanız artar ıltahap fazlalasır dedı ama bnmkı bugun gelen ark.ile 3 e yakın ıctı sınır ettı benı sımdıde ılacını verdım tv ızlıyor her gun pansumana gıdecek sonra 1 ay ropor oldugu ıcın memlekete annesıgılın yanına gıdecekmısızz kntrolu bıtıncee amannnn hıc ıstemyrmm evım benımm gercı beraber oturuyoruz annesııggılle ama olsun kurbandan sonra geleceklerdı annsıgıl heheh ama herseye ragmen cok sukur esımm ıyı canımmm rabım herkese acıl sıfalar versın hast.ısı cokkk zorrr ssz
ooooooo hatun kızçeeeee havadaa aşk kokusu var diosunnn anammmm topikten kızçeleri evlendiriyoruzz artıkkkk ,hasret ,abababa, nora ,gwnnaz ,hadiyin bakalım hanginiz önce evlenicek kızzzHahah dur sorularını cevaplıyım.
Aylin yani mona Antalya'da canım en son eşiyle tatil yapıyolardı ama orda ablasıyla beraber kalıyor.Eşi malum doğuda görevli.
Kuaför Aslı'dan haberim yok maalesef..
Gelelim bana.
Maalesef aynı yerdeyim hala düzelmede yok. Öyle sabit kaldım iş arama hevesimde kaçtı.
Sevdicekle iyiyiz maşaallah.
Ailesi memlekette Haziran'dan beri. Geldikten sonra tanışıcam ondan sonra olursa olucak.
Annesi olması taraftarı zaten bize bıraktılar. Tamam desek olacak.
Ben tırsıyorum sevdicek önce kışın söz falan filan yapalım dedi yanaşmamıştım şimdi ben istiyorum o bişi demiyo.
Ailelerde anlaşırsa kısmetse nisan mayıs gibi yüzük takarız sanırım.
Hayırlısı olsun bakalım acelemiz yok zamanını bekliyoruz bakalım.:103::103:
Çoğu kısçe bilir zaten ben tekrar yazayım dr dan kaptığım tüyoları.
Acıktığınız zamanlarda 1 yeşil elma dograyıp yogurda karıstırıp bir de tarçın atarsanız metonun hızlanmasını sağlıyormuş.
Hem de tok tutuyormuş.
2 patlıcan dediğin şeker 2 dilim mi patlıcan :26:diğer türlü (2adet)olunca çok oluo dimiHmmm bir de akşamları sebze yemegi + salata + yogurt yiyebilirsiniz.
Sebzeden kastım; haşlanmış karnabahar (fırında da pişirebilirsiniz), kapuska, t.fasulye, bezelye, közlenmiş 2 tane patlıcan 2 tane biber vermiş bide.
Size menü bile buluyorumm beeeee kendimi seviyim.
Patlıcan sevmeyen ben bu aralar müptelası oldum.
Herkes gibi bol yaglı karnıyarık veya kızartması daha cazip olsada sadece fırında kızartılcak şekilde kesip pişirip üstüne yogurt döküp yiyebilrisiniz.
Hem sağlıklı hem doyurucu.
Dr 2 patlıcan 2 bibere kadar izin vermiş.Akşamları közlenmiş güzel bir alternatif olabilir.
kırmızı mercimekmi yeşil mercimek mi :44::44:Aralarda 15 fındık 10 badem 3 ceviz hakkınız var.
Tabi bunlardan biri.
Kararında yerseniz yağ yaktırıyor özellikle bel kısmında.
Fazla yerseniz de kilo yapar.
Aralar için önerim benim bunlar.
Bide yanında mutlaka yeşil çay için.
Tatlı isteği içinde
Sade Türk kahvesi yanına 1 kuru incir veya 3 tane hurma
Çorbalardan da mercimeğin ne hikmeti var çözemedim ama dr ısrarla mercimek çorbası tüketin demişti.
Ana öğünlerinizde 2-3 kaşık mutlaka yoğurt ekleyin.
Yoğurt yağ yakımını hızlandırıyor.
ohhh sabah bir güzel yaptımki ,özlemişim sabah kahvaltı yapmayı bende malum kociş 16-24 mesaide çalıştığı için hep benim menü absurt oluodu bugüne özel 8-4 çalışıo bakalım bugün süper oldu menüm sanırımKahvaltıda muhakkak 2 dilim tam tahıllı/buğday/uno denge ekmeğinden birini tüketin.
Haşlanmış yımırta yiyin.
Yeşilliği bilhassa maydanozu ihmal etmeyin.
Kahvaltıda siyah çaya çok düşkünlüğünüz yoksa yeşil çay veya ıhlamur veya ada çayı için.
Peynir yiyin.
Kahvaltı ne kadar iyi edilirse mide o kadar da iyi çalışıyor ve ara öğüne kadar ciğerci kedisi gibi mutfağın yakınlarında dolaşmıyorsunuz.
Çayların çok faydası var.
Kabız olduğunuzda doğuş un form çaylarından içebilirsiniz.
Form çayına karşıysanız akşam bi su bardağına 3 tane kayısı kurusu atıp suyla doldurun sabah kayısıları da yiyip suyunu için.
Her türlü yeşil çay,
7 otlu çay,
Ihlamur,
Ada çayı öneririm.
Bide yeşil çayın içine aktardan aldığınız çubuk tarçını atıp içebilirsiniz.
Tatlı iştahını yok etmeye yardımcı bi sürü faydası vardı
Yakılan yağlar idrarla dışarı atıldıgı icin bol bol su için.
Anam daha ne diyim yazdıkca yazıyorum biri dur desin.
Bilenler vardır tabi bunları ama yeni gelenlerin cogu okuyarak keşfeder o yüzden tekrar yazıyorum.
töbe töbe deli kızçemm yaa neler düşünmüşün sesin hakkındaGrip canım pazar günü görümcecikimle görüşme öncesi grip oldum.
Sesim bildiğin travesti sesi.
Vücut olarak biraz daha iyiyim ama ses gitti.
Akşama ballı ıhlamur falan içerim artık.
İçim dışım bitki çayı oldu bugün.
Sesim düzelir inş. pazar a kadar yoksa kız abim 5 yıldır bi dönmeyle çıkıyomuş dicek.
Slm kizlar beni hic görmediniz veya sürüye yeni katılan yabancı geldi size ben 3 cocuk annesi 37 yaşındayım 75 kıloyum ve artık yemek istemiyorum bu sabah büyük bir tost yedim simdi is yapıyorum beni görün lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
selam aşk böcüğü dönmüşsün topiğe
çıkmam gerek sorularını cevapssız bırakmıyım dedim.
2 tane orta boy patlıcan canım.
Közleyince kalorisi çok olmuyo zati.
Bide kırmızı mercimek çorbası.
Bi yandan hazırlanıyorumm peff daha makyaj yapcam:
suzanım geçmiş olsun canım alıntılardan gördüm geçmişe gidemedim fazla :18:
hayırdır ne oldu eşine hastahane falan demişsin :26:
umarım tüm zorlukları en kısa zmanda atlatırsınız canım
çocuk konusuna gelince Allah herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda verisin die dua et hep
benim yengemlerinde ilk evlendiklerinde bayaa sorun olmuştu ,hatta bir sorun yok falan demişti doktorlar
sonrdan iyice araştırıldı kistten dolayı olmuo falan denildi
ama kisti atınca Allah nasip etti şimdi öyle tatlı bir yeğenim varki ala (hala) ala ,ala dedikçe kuzum içim bir cısss ediyor şöleee valla
O yüzden sakın üzülme ,herşeyin zamanı vardır tmm
canım benim öncelikle geçmiş olsun rabbim şifa versin.neyden amaliyat oldu cnm...
BEBİŞEDE NE OLUR ÜZÜLÜP STRES YAPMA BU AY OLMADI BU AY OLACAKMI ACABA DEME İNŞALLAH RABBİM ONUN SAATİNİ SANİYESİNİ ÖYLE BİR AYARLAŞTIR İNŞALLAH EN BEKLENMEDİK ANDA HAYIRLI HABERLE UÇARSINIZ İNŞALLAZ SENİN İÇİN HAYIRLISINI İSTİYOR DUA EDİYORUM TATLIM KİB ÖPÜLDÜN
bugünkü menümEvet menümü biraz duzelterek cuma günkü artilarimdan şimdilik kurtuldum
Dünkü menüm
Sabah tost(köy peyniri salam sucuk biber ve domatesli)
Salatalık domates
Ara 20 tane doğal fındık irili ufakliydi
Sabahı geç yediğim için öğle yoktu ama üç gibi acıkdım
Kendi yaptıgım pogacalardan 3 tane yedim küçüktü ama
Ara bir armut
Aksam
Fırında tavuk sebzeli
Üç yemek kasığı pilav
Salata karpuz
Saat 23 gibi bir armut
bende 3 kiloyla döndüm canım ne bulduysam yedim yedimde yedim yani...sormaa zerram yaaa az daha gelemeseydim 70lere kavuşup öle gelcektim buraya ama o sınıra gelmeden geleyim hemen buraya dedim göbiş çıktı valla maşallah benden en küçük rakam diyetteyken 65.8lerdi sanırım öle bbişiler hatırlıom dün gece tartıldım 67.3 ehh ben 70 bekliodum yine korumuş bünye kendini die şükrettim ama yinedee o 1,5 kilo öle fazla gelioki bana şuan bünyemde acayip şişim canım belki sporu bıraktığım içide böle olmuş olabilirim ,ama neyseki gece kendimi motive ettim güne bundan sonra güzel başlıcam buraya da en menü paylaşmaya çalışacağım canım
eee sende durumlar nasıl canımmmm
bu arada menüm başlangıç için güzelmii
sanki yeniden doğmuş gibi hissetttim kendimi bugün
aslında her menümün başına yazmam lazım örnek bir menü değildir diye..kız bu nasıl menü böleee
poğaça
20 fındık çok değilmi kuzum yaaaa sen onu yarıya indir, 2 ara menüü olsun akşama kadar bi daha tmm
hoş geldin canım..Slm kizlar beni hic görmediniz veya sürüye yeni katılan yabancı geldi size ben 3 cocuk annesi 37 yaşındayım 75 kıloyum ve artık yemek istemiyorum bu sabah büyük bir tost yedim simdi is yapıyorum beni görün lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Selam kızlar
bugun her neden se hıc ısteğım yok.sabah kahvaltı edesım bıle yoktu.bu arada 3 defadır yazıyorum ama ya yazdıklarımı okumadınız yada yazdıgım su 9 lu cay konusunda kımsenın bır fıkrı yok.hal boyle olunca sankı kendı kendıme konusuyormusum gıbı oldu .neyse problem yok.menumu yazıp pazar gezmesıne gıdecegım kendınıze ıyı bakın gorusmek dıleğı ıle....
Sabah
1 domates
2-3 dılım çeçil peynırı
4 zeytın
1 kupa nescafe
ara
1 cevız buyuklugunde kurabıye
oğlen
1 kase yogurt
1 kase bulgur çorbası
ara
1 cevız
belkı bır elma
aksam
buyukbır olasılıkla balık
bol yesıl salata
1 bardak fanta
ılaveler.2,5-3 lt su 1 kupa form cayı,1 kupa da içebilirsem yeşil çay...
Herkese iyi tatıller.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?