70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim öncelikle geçmiş olsun rabbim şifa versin.neyden amaliyat oldu cnm...
BEBİŞEDE NE OLUR ÜZÜLÜP STRES YAPMA BU AY OLMADI BU AY OLACAKMI ACABA DEME İNŞALLAH RABBİM ONUN SAATİNİ SANİYESİNİ ÖYLE BİR AYARLAŞTIR İNŞALLAH EN BEKLENMEDİK ANDA HAYIRLI HABERLE UÇARSINIZ İNŞALLAZ SENİN İÇİN HAYIRLISINI İSTİYOR DUA EDİYORUM TATLIM KİB ÖPÜLDÜN

ooooooo hatun kızçeeeee havadaa aşk kokusu var diosunnn anammmm topikten kızçeleri evlendiriyoruzz artıkkkk ,hasret ,abababa, nora ,gwnnaz ,hadiyin bakalım hanginiz önce evlenicek kızzz
şaka bir yana inş. hayırlısı olur canım benim 5 yıl birliktelik yeter artıkın evlilik çağınız gelmiş sizin

özlemişim vaalllaa sizi hemen şöyle azcık göz ucuyla geçmişe bakayım dedim msjlarını gördüm ve bana ders olsun tekrara tekrar okuyupta akıllanayım die hepsini alıntıladım canım

SÜPER TÜYOLAR

2 patlıcan dediğin şeker 2 dilim mi patlıcan :26:diğer türlü (2adet)olunca çok oluo dimi

kırmızı mercimekmi yeşil mercimek mi :44::44:

Ana öğünlerinizde 2-3 kaşık mutlaka yoğurt ekleyin.
Yoğurt yağ yakımını hızlandırıyor.

ohhh sabah bir güzel yaptımki ,özlemişim sabah kahvaltı yapmayı bende malum kociş 16-24 mesaide çalıştığı için hep benim menü absurt oluodu bugüne özel 8-4 çalışıo bakalım bugün süper oldu menüm sanırım

töbe töbe deli kızçemm yaa neler düşünmüşün sesin hakkında

sabah sabah tüm bunlaı okumak çok iyi geldii yaaa saolasın dileğim belli oluyor hemen kaptanımızın kim olduğu

bu arada kilo durumu nasıl sende :18:

kızçeler bu yaz 65 rakamını gördüm seneye yazda 55 rakamını görmeyi planlıyorumm inş.

geç olsunda güç olmasın demişler geç giden bidaha hiç gelemez belkim

neyse hadi şimdilik kaçayım ben gelirim yine okumaya menüler hakkında daha fazla yorum yapalımki hırslanalım kızçeler

anammmmm gözlerim pörtledii ben meğerse kaç haftadır pcme bile tartı ölçülerimi yazmamışım kızçeler

*18mart2012 pazar 75,4kg
23mart2012 cuma 74,4 kg
30mart2012 cuma 73,4 kg
6nisan2012 cuma 73,1 kg
13nisan2012 cuma 72,5 kg
20nisan2012 cuma 71,4 kg

toplam 1 ayda :4 kg

27nisan2012 cuma 71,3 kg
4mayıs2012 cuma 69.8 kg
11mayıs2012cuma 69.4 kg
18mayıs2012cuma 69.3 kg

toplam 2 ayda :6.1 kg

25mayıs2012 cuma 69.8 kg
1haziran2012 cuma 68.7 kg
8haziran2012 cuma 68.5 kg
15haziran2012 cuma 68.5 kg

toplam 3 ayda :6.9 kg

22haziran2012 cuma 67.7 kg
29haziran2012 cuma 67.3 kg
6 temmuz2012 cuma 67.4 kg
13temmuz2012 cuma 66.8kg

toplam 4 ayda :8.6kg

20temmuz2012 cuma 67.4 kg
27temmuz2012 cuma 65.8kg
3ağustos2012 cuma 66,1kg
10 ağustos2012 cuma 65,8 kg

toplam5 ayda :

17ağustos 2012 cuma 65.8 kg burda tam emin değilim rakamda, tatilde idik
24ağustos 2012 cuma 66.8 kg
31ağustos 2012 cuma 65.6 kg
7 eylül 2012 cuma yok

toplam 6ayda:
14 eylül 2012 cuma yok
21 eylül 2012 cuma 66.7 ölesine tartıldım
28 eylül 2012 cuma yok
5 ekim 2012 cuma
işte bu koyu renkli olanlar da hiç yeme düzenime dikkat etmedim hemde hergün nerdeyse cips ,meyve suyu beyaz kepekli karışık ekmek daha neler neler
ama normalden daha hareketli geçti bu dönem sürekşli durağan değildim belki o yüzden kilo alımı fazla olmadı bende az önce tartıldım nerdeyse göbek atıodum 66 ,7kg çıktım ohhh ohhh bu yemeye karşılık fazla kilo alımı olmamış ohhh ohhhh son sess müzik şuan hayde ben temziliğe kaçayım kızçelerim artık bugün kayısı form çayınıda içtimi benim bünye kendine gelir bide zaten regl durumuda var daha yakındır zamanı onunda buna rağmen iyi gidiom ben yaaaa ,biraz dahaa dikkat etsem demekki istediğim kiloya ulaşmam çok yakın yupppiiiiii 5 li rakamı görünce kociş söz verdi istediğin her kıyafeti alcam dedi

hadiyin çok konuştum bennn

[video=youtube;KMF602pBPeY]http://www.youtube.com/watch?v=KMF602pBPeY[/video]:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
Slm kizlar beni hic görmediniz veya sürüye yeni katılan yabancı geldi size ben 3 cocuk annesi 37 yaşındayım 75 kıloyum ve artık yemek istemiyorum bu sabah büyük bir tost yedim simdi is yapıyorum beni görün lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin canım benim ,benim yaşım sizden daha küçük ama ben sanalda genelde ablacımlı konuşmayı sevmiyorum heleki bu topikte diğer türlü kızçem canım benim şeker gibi ifadeler kullanmak dahi yakın gelio bana , o yüzden eğer senin için problem olursa ablacım derim ama olmazsa şakerli canımlı cicimli konuşmaya devam

sen şimcik o tostıun acıısnı bugün bütün evin halılarını silerek başlayabilirisn yakmaya canım benim

bende ara mı yapıodum yazını görünce seni azimlendirmek için yazıyım dedim sakın öle yazmadılar beni görmediler gibi şeyler söyleyip diyetten soğuyup yeniden yemeye yönelme eğer öle yapsarsan cezalarımız var gibi gbi mesela millet şimdi geçmişi okuodur bide pazar ya ondan görememe ihtimali olmuştur sakın vazgeçmek yok tam gaz yola devam herşey çıtır olmak için kocişler çatlasınnn

Selam aşk böcüğü dönmüşsün topiğe
Çıkmam gerek sorularını cevapssız bırakmıyım dedim.
2 tane orta boy patlıcan canım.
Közleyince kalorisi çok olmuyo zati.
Bide kırmızı mercimek çorbası.
Bi yandan hazırlanıyorumm peff daha makyaj yapcam :

tmm canım benim hadi bugün pazar sevdicek seni beklerr güzel bir gün olur inş. Sevdiceğinle aşkk kokulu olsun gününüz cevapların çok teşekkür ederim

Günaydın şekerler.

Anca uyanabildim.

Bugün yine sevdicekle dışarı çıkcaz heralde. :26:

Yine indircem mideye mamaları

günaydın topik GÜZELLERİİİ

bu gün geç kalktım, gece geç yattım kızım uyuduktan sonra biraz pc de işlerim vardı onları yaptım, ütü yaptım tam yatacaktım kzım uyandı gece nedense çok huzursuzdu sabah 5 te uyudu bende sabah kızım uyanınca eşime devrettim, kendimde 11 kadar uyudum
sonra kalk kahvaltı yap derken bu saat oldu, şimdide evei temizleyip yemek yapmam lazım misafirim var akşama

ptty sabah sabah enerjine bayıldımm

herkese güzel günler

esım kıl donmesınden oldu amelıtayını cok sukur ıyı az once pansumandan geldı bende temıslık yaptımgelen gıden cok sımdıde ark.geldı eltımbende oda kek yapıyor mutfakda gelelere ıkram ıcnnn cocuk konusundada kısmet artık gec olsun guc olmasın ınslll optum hepınızıı muckkkkkkkkkkkkkk

Selam kızlar

bugun her neden se hıc ısteğım yok.sabah kahvaltı edesım bıle yoktu.bu arada 3 defadır yazıyorum ama ya yazdıklarımı okumadınız yada yazdıgım su 9 lu cay konusunda kımsenın bır fıkrı yok.hal boyle olunca sankı kendı kendıme konusuyormusum gıbı oldu .neyse problem yok.menumu yazıp pazar gezmesıne gıdecegım kendınıze ıyı bakın gorusmek dıleğı ıle....

Sabah
1 domates
2-3 dılım çeçil peynırı
4 zeytın
1 kupa nescafe

ara
1 cevız buyuklugunde kurabıye

oğlen
1 kase yogurt
1 kase bulgur çorbası

ara

1 cevız
belkı bır elma

aksam

buyukbır olasılıkla balık
bol yesıl salata
1 bardak fanta

ılaveler.2,5-3 lt su 1 kupa form cayı,1 kupa da içebilirsem yeşil çay...

Herkese iyi tatıller.....

bugünkü menüm

sabah
tost[köy peyniri organik anne yapımı,biber,domates,iki dilim ttb ekm,2 dilim sucuk,yarım dilim salamla yağsız tabikide)

domates, salatalık
ara 1dilim karpuz

öğlen
1 kase yoğurtla közlenmiş patlıcan ve biber
[yazın çekmeceli dondurucu aldım herşeyi doldurdum şimdiden biberleri yemeye başladım he he heeee]

ara meyve[şeftali veya üzüm veya armut olabilir]

akşam
balık.salata ve helva
bende 3 kiloyla döndüm canım ne bulduysam yedim yedimde yedim yani...
sen hafif atlatmışsın canım
spor yapıp bırakanlarda aynı durum olabiliyor canım
kız bu nasıl menü böleee
poğaça
20 fındık çok değilmi kuzum yaaaa sen onu yarıya indir, 2 ara menüü olsun akşama kadar bi daha tmm
aslında her menümün başına yazmam lazım örnek bir menü değildir diye..
ama daha öncede yazmıştım ben diyet olayına hayatımdan tamamen bişeyleri çıkararak bakmıyorum canım
o zaman zaten yapamam
bi de benim 3 tane canavarım var
bişey yemeyince onlarda üzülüyor
yani cıss da olsa azaltarak yiyorum..
tabi yediğim saaatlerde önemli
poğaçayı akşam yersem sıkıntı
ama öğlen yiyince erimiştir akşama sanırım
yediğim fındığa gelince biraz fazla olmuş olabilir ama bir avuç anca vardı kızzzzzzzz..
hoş geldin canım..
paylaşımda bulunursan güzel kilolar verirsin..
burda çok güzel kilolar verdik biçoğumuz
benim çizlgemde başlangıç kilom aslında 79.8 di
ama benim motivasyonumu bozuyo diye şu anki kilomu başlangıç olarak aldım
benimde üç çocuğum var..
13 yaşında kızım,11.5 ve 2 yaşında oğullarım var ve 38 yaşındayım ve çalışıyorum

sanki 9 otlu çayın bi topiği var canım duydum ama kullanmadım hiç

Son düzenleme:
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği, sucuklu yumurta, domates, maydanoz, dereotu ama az.

ara
3 ceviz 1 badem
1 az şekerli kahve

öğle
1 kepçe kuru fasülye, 2 3 silme kaşık pilav, küçük kase yoğurt, salata

ara
1 küçük yeşil elma, 1 küçük kase tarçınlı yoğurt

akşamada
1kepçe kru fasülye salata yicem :)

ama çokk açım ciddenn

menümü yazayım bari :)
bugün hastaydım pek birşey yiyemedim ...
sabah: 2 dilim ekmek biraz bal , yarım kibrit kutusu peynir , 3 zeytin bir iki parça domates
ara : 1 muz (yerli küçük olandan)
öğle yok hastaydım 1 muz bir elma zorla yedim
akşam 1 kase çorba , 2 dilim ekmek
ara 1 muz
biraz önce de bir limon

muz dieti yapmışım ayol bugün hiç farkında değilim bu kadar muz yediğimin. midem ktü olunca canım birşey istemedi.
tatilden döndüm yarın işe gidecem ya ondan hastayım kesin
suzan geçmiş olsun canım
mine kızının doğum gününü kutlarım
urke, ptt, zerra , lagrima, dilek , umudum hepinize selaaaaaaam
hoşgeldin akrep
unuttuğum varsa afola 39 derece ateşle bu kadar hatırladım
ben anemi istiyom yaaaaaaaaaaa:84::84::84:
hasta hasta evde tek olmak çok zoooooooooooor . biri gelip kafamı okşasııııııııııııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…