70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba hanımlar,Bende yeniyim.Kısaca anlatıyım kendimi.29 yaşındayım 2 yaşında oğlum var.Şuan evdeyim oğlum 3 yaşını doldurunca çalışmaya devam edicem.Kilolu hamile kaldım sonrada hamilelik emzirme derken hiç zayıflayamadım. Bide şey iradem pek güçlü değildir.Kendi başıma şubattan beri uğraşıyorum pek bişey değişmedi.14 eylülde diyetisyene gittim verdiği listeye uymaya çalıştım(Kaçamaklar oldu arada)ve 2 haftada 2,5 kilo verdim.Enson 3 gün önce 76,5kgdım.Ama adet oldum tekrar kilo almış gibi hissediyorum kendimi.Boyum 170 doktor 63-65e inmelisin dedi.3 ekimde tekrar gidicem.Dr maceramı merak edenlere anlatırım.Destek almaya ve belkide destek olmaya geldim..

Mavi hoş geldin canım

Pisicim gecmis olsun tatlım
Gel şöyle yamacima okşıyayim seni
Kendine dikkat et canım
Biliyodum bol bol sıvı

akşam yemeğinden sonra da 1 salatalık 1 havuç yedim napıyım çok acıktım.
birşey sormuştum kızlar ben siyah cay cok severim yani içerim günde 5 6 kupa ama sekersiz bi sıkıntı olmaz değil mi?

bu arada tarcınlı yogurt ye diye kim bana söylediyse Allah razı olsun valla..

Çay ve özellikle kahveyi çok severim dr sordm.Şekersiz yada tatlandırıcıyla çay serbest ama kahve yasak.olmaz dedim.Kahveyi illada içeceksen günde 1 taneyi geçme dedi.Kilomu aldırıyo dedim yok ama verişini yavaşlatır dedi.

Kansizligin yoksa problem olmaz canım
Ha bi de demi çay kabizlik yapabilir o yönüyle de dikkat etmek lazım

Suziiiii
İyimisin canım merak ettimmmmmmmmmmmmmmm

Suziiiii
İyimisin canım merak ettimmmmmmmmmmmmmmm

ben mı yoksa dıger suzı mı cnm bensem eger cokk yorgunumm esım ıcın gelen gıdennın haddı hesabı yokk yenı gıttıler yatag gectım pc aldım koynuma bıraz bakınıp yatıyım dedımmm esımde cok nazlımm olsu yaff bende regl den dolayı cok asabıyım bu arada hehe cok sukur genede her halımızeee sen naslsnnnn cnmm ıyı gecelerr

bayanlar benimde zayıflamammmm ggerek nedense başlayıp başlayıp bırakıyorum benide alın motive edinnnn desteğe ve itici güçlere ihtiyacım var. kocama beni motive et dedim tamam edeyim camış gibisin kilo versen ya dedi moralim dahada bozuldu ne varsa lüplettim:))))
çok diyetisyene ggittim gene gidip para bayılmak istemiyorum yapmam gerekenin coğınun hatta fazlasını biliyorum ama nedense harekete gecemiyorum belki burada olurrr...

kısadca 73 kiloyum boyum 160.
1 aydır bfite ggidiyorum sadece 1 kilo vermişim diyet falan yok tabi...

58 kilo olmama grek benim yaaaaaa(((((

bayanlar benimde zayıflamammmm ggerek nedense başlayıp başlayıp bırakıyorum benide alın motive edinnnn desteğe ve itici güçlere ihtiyacım var. kocama beni motive et dedim tamam edeyim camış gibisin kilo versen ya dedi moralim dahada bozuldu ne varsa lüplettim:))))
çok diyetisyene ggittim gene gidip para bayılmak istemiyorum yapmam gerekenin coğınun hatta fazlasını biliyorum ama nedense harekete gecemiyorum belki burada olurrr...

kısadca 73 kiloyum boyum 160.
1 aydır bfite ggidiyorum sadece 1 kilo vermişim diyet falan yok tabi...

58 kilo olmama grek benim yaaaaaa(((((

hoş geldin

motivasyon çok önemli, bende haftalardır yarın diye diye haftaları geçirdim ama bu hafta biraz toparladım gibi bir başlayınca gerisi geliyor, nacizane bazı önerilerim olacak sana, öncelikle topiği takip etmen tabiki, sonra başarı öyküleri kısmında diyet öncesi ve sonrası resimlerim olduğu bir bölüm var oraya bakabilirsin hırslanmak için yada aynı başlık altında ki başarı öykülerini okuya bilirsin bunlar benim gaza gelmeme yardımcı oldu belki sended işe yarar, ama en önemlisi menünü paylaşmak, insan paylaşınca ister istemez dikkat ediyor

spor yapıyormuşsun zaten

Blakcat geçmiş olsunn

suzan sanada geçmiş olsun ve bol sabırlar erkekler gerçekten çok nzlı oluyorr

herkese iyi geceler

Teşekkür ediyorum ilginize benim kızlarımda 13 9 1 yasindalar küçük kızım bana cok bağlı yürüyüşe çıkınca iyi motive oluyorum ama onu bırakıp çıkamıyorum onunlada her zaman çıkılmıyor havalar malum artık zayıf bir anne olmak istiyorum kendimde anlayamadığım ne biliyormusunuz bir insan bu kadar zayıf olmak isteyipte neden başarılı olamaz yemek istemiyorum artık Sizlerden rica etsem biz yenileri motive icin kaç kilo ve nekadar zamanda verdiniz yazarimisiniz şimdiden sagolun

Canım ben 16 kiloyu toplamda yediay gibi bir zamanda verdim
Arada hiç dikkat etmediğim aylar oldu onları saymıyorum
Bide emzirdigim için yavaş vrmek istedim
Gören herkes cok şaşırmıştı
Şişman ve zayıf halimi görenler
Ben de tabi baya bir sevinmiştim
Çevremde herkes artık yeter diyor ama ben anca 57 ye düşünce tamam bu is dicem
Geçtiğimiz subatta 59 a düşmüştüm
Ve kendimi gayet iyi hissediyordum

Ben de geldiiim 72 kiloyum. antidepresanlar yüzünden kilo aldım. burayı çok sevdim. Kadın dayanışması harika :)) daha önce de kilo vermiştim yediğime dikkat edip spor yaparak. Yine aynısını yapıcam. Ama moral tabiki çok önemli. Okul yarın açılıyo okulun havuzunda yüzücem umarım herşey yolunda gider.zayıflamak istiyorum ama unutmayın kilolu-zayıf, bir kadın her zaman güzeldir:)) merhaba tekrar :)))

menum

sabah

1 dılım cavdar ekmegı
1 kucuk dılım peynır
2 zeytın
1 tatlı kasıgı ckulata
1 cay kasıgı tereyag
salatalık
cay

ara
form cay
leblebı

oglen
1 tavuk sıs
yogurt
yarım dılım ekmek

aksam
3 yk patlıcan
salata bol
zero

su
3 lıtre

spor

1 bucuk saat

gunaydın dılek
gunaydın tum kısceler

Menün güzelmiş şekerim afiyet olsun.

evet inş. haftaya daha kalabalık olucakkk

kıııısss 76 yım demişinn 69 a ne var 7 kilooo sabırlı ol ver nasıl kıvırttııığını göreekkk
Melojjcum, ellerine sağlık. kilo veren herkese de tebrikler.

Günaydın kısçelerim
Herkese hayırlı haftalar dilerim.
Günaydın canım,

gunaydın dılek
gunaydın tum kısceler
Günaydınnnn

herkese günaydınnn,
Suzaaaan geçmiş olsun canım.
Umarım güzel bir hafta olur. Cumartesi ve Pazar Jillian yaptım, su ter oldu aktı tüm vücudumdan. Melojjj kız senden kıskandım da yaptım , ama gerçekten yatınca o vücudunun yanması müthiş bir duygu. İnşallah bir ay devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…