70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ooovv 2 gündür yapıosan şuan heryerin ağrıodurrr

ben dün 5. gününmü yaptım ama kararlıyım 1 ayı tamamlıcam sonrada

jillian nın 6 week 6 packs egzersizlerine başlıcam karın ağırlıklı

gün içinde de plates yapıyorum yeter artık yaneee

dileekkk kızzz senin görümcenle görüşmende güzel geçmiş sanırımm

biraz ayrıntıya gir kızz üstten üstten anlatmışınnn

Günaydın kuzum. Allah yardımcınız olsun. İstanbulda en tırt düğün salonları bile maalesef 3.000 tl

Biz nisan ve temmuz arasında gidip geliyoruz

Dilek'cim 5000 e bile razıyız biz.
Bi yer bulduk 4000 e güzel görünüyor ama müzikler felaketti.
Benim beğendiğim yerde kişi başı 25 tl diyo. 12500 a geliyo bizim için.

Hasretcim özellikle müziklere dikkat et derim. Ellerinde önceki düğünlerden video varsa versinler izle bi bence.
Görsele asla kapılma.

ahh bunu soyledıgın cok cok ıyı oldu
yoksa kesınlıkle aklıma gelmezdı dogrusu

ahh bunu soyledıgın cok cok ıyı oldu
yoksa kesınlıkle aklıma gelmezdı dogrusu

O kadar çok dikkat edilcek detay var ki kafayı sıyırcam ben sonunda

Aman dikkat et sözleşmelerine falan.

Yinede en önemlisi müzik müzik kötü olursa düğün berbat müzik iyi olursa muhteşem olabiliyo çünkü.

Ortamdan bile önemli aslında.

evet canım haklısın bıde ben roman havasıda oynayamıorum yandım valla
ben cok cok buyuk bır mekan ıstemıyorum tabı bu benım dusuncem buyuklerımız ne der bılınmez kı

mine canımm kıznın doğum günü kutlu olsunn

nicee yaşlarını görün inşallaahhhh

Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Geçmiş doğumgününüz de kutlu mutlu olsun inşallah.
Günaydın canım, Antalya da aynı durumda, her taraf bulut kaplı ve şu an yağmur başladı.
Özellikle kalça kaslarım acaip ağrıyo
Ben 30 day shared yazıyorya, onun 1.bölümünü yapıyorum, zıplamalarda falan yetişemiyorum, ara ara duruyorum, ama süper ter gidiyor. 6 week 6 packs nasılmış ki?

Habire yiyp durursan tabi seversin, tombik kuş

Kızmıyon demi, şaka tabii, inşallah hep iyi anlaşırsınız, insanlar evleninceye kadar, bazı yönlerini saklayabiliyorlar, umarım onlardan değillerdir, içi dışı bir insanlardır, olduğu gibi görünen.

4000-5000 mi, 1 gece için ne kadar pahalı canım ya, burada ne kadar bilmiyorum ama çok para.
Yazık yani, en iyisi köy düğünü yapın, sokakta, tut bi çalgıcı, heh heh, şaka bir yana, bence iyice düşünmek lazım, kolay mı parayı kazanması, bir sürü mobilya alcan, eşya alcan, hangi birinin hakından geleceksin, Allah yardımcınız olsun.

Yok canım yaa kızmıyorum.
İnşaallah öyle insanlardır :)
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bakalım görücez ilerde.

Kuşum yemekli düşünüyormuşsun sen.
Yemekli bizim burda 15000 falan
Sosyal tesis yok mu oralarda? En güzel mekanları aslında onlar kapıyorlar.

dileekkk kızzz senin görümcenle görüşmende güzel geçmiş sanırımm

biraz ayrıntıya gir kızz üstten üstten anlatmışınnn

hahah meraklı melojjjj
Ya gittim canım yemek falan yedik öyle biraz oturduk meyve getirdi meyve gitti çay, çerez, pasta
İyi bi kıza benziyo öyle pek muhabbet edemedik.
9-10 yaşlarında bide erkek kardeşi vardı. Onunla konuştuk falan.
Sonrada kalktım geldim işte.

Hani olumsuz bişi yoktu. Bakalım artık ilerleyen günlerde bişi derler mi bilemedim.

slm fıstıklar nasılsınııııııııııız
alıntı yapayım dedim ama baş edemedim çok konu var :)
düğün hazırlıkları yapanlar kolay gelsin. :) esin hasret tatlı telaşlar bunlar ne güzel düğün solanu gelinlik çiçek ay benim de yeniden evlenesim geldi...
dilek görümce ile tanışmışın hadi hayırlısı. ilk izlenim iyi ise öyle gider ilişki
mine çok geçmiş olsun kızın hastaymış.
ay kızlar bugün işyerindeki wcnin aynasında baktım kendime aman allahım ne hale gelmişim karın bir tarafta kalça bir tarafta koyvermiş kendini... korktum görüntden...
acilinden 1-2 kilo gitmesi lazım. ceket kolları bile feci sıkıyor
kaş için kuaföre gidecektim kadın biraz çenesi düşük şimdi kilo almışınız falan der moralimi bozar diye gidemedim ya ne komiğim değil mi

hahahha çatlaksın kuzum sen yaa aldıgın atla deve değil altı üstü 2-3 kilo yani.
Kadın öyle bişi derse sende onun rahatsız oldugu bi özelliğinden dem vur kendine baksın haspam.

sabah: 1 dilim ekmek 1 çay kaşığı bal yarım kk peynir
ara: 1 paket çubuk kraker
öğle 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 2 kaşık yoğurt
ara: 2 elma
akşam 1 kase çorba , yoğurt ve salata

az olduğunun farkındayım ama diet sebebi ile değil. midemi üşütmüşüm ne yesem midem bulanıyor mecburiyetten
öğlene kadar çubuk kraker kemirdim ama hala midem kötü ...
hım ek olarak ada çayı ve çaaaaaaaaaaaaaay

hahahha çatlaksın kuzum sen yaa aldıgın atla deve değil altı üstü 2-3 kilo yani.
Kadın öyle bişi derse sende onun rahatsız oldugu bi özelliğinden dem vur kendine baksın haspam.

ay sorma dilek ben çok alınganımdır. şimdi biri bir laf ederse hemen hayata küserim. bu kadında çok bıdı bıdı kesin aaaaaaaa kilo almışınıııııııııız diyecek, canımı sıkacak. en iyisi 1-2 kilo verene kadar kaşları yamuk yumuk kendim alırım kafam rahat olur
ya işyerinde bile hayalet gibi dolaşıyprum densizin biri aaa kilo almışınız diyecek diye ben piskopatım bu konuda

Bu kaa takıntı yapma be yawrum.
Hayat kısa.. Kilo olsun tek sorunumuz. Ben senden de çok kiloluydum biliyosun.
Bi kıytırık kuaförün densizliğiyle mutsuz olmaya değmez.

tatlandırıcı falan kullanmıyorum cnm yakşalık 10 senedir şekersiz içiyorum. kahve türk kahvesi neskafe sevmem zaten. onuda 1 çay kaşıgı şekerle yapıyorum. burda okumuştum 1 tnae içilmesi gerektiğini tatlı isteğini kestiğini .

ne açık ne demli içiyorum orta.
Kansizligin yoksa problem olmaz canım
Ha bi de demi çay kabizlik yapabilir o yönüyle de dikkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…