benim menülerime de yorum yapın kızın falan yaagaz verin yoksa ben foslarım motivasyonum çok çabuk kaybolur benim.. yanlışlarımı düzeltmezseniz olmaz başaramam şişko kalırımmmm
hahahha çatlaksın kuzum sen yaa aldıgın atla deve değil altı üstü 2-3 kilo yani.
Kadın öyle bişi derse sende onun rahatsız oldugu bi özelliğinden dem vur kendine baksın haspam.
ah dileğim ah çok piskopatım ben bu konuda acayip takıntılıyım.Bu kaa takıntı yapma be yawrum.
Hayat kısa.. Kilo olsun tek sorunumuz. Ben senden de çok kiloluydum biliyosun.
Bi kıytırık kuaförün densizliğiyle mutsuz olmaya değmez.
canım patlayana kadar şekersiz çay içebilirsin. çay çok faydalıdır. sadece demli içersen kabızlık ve kansızlığa yol açar. onun dışında yan etkisi yok.tatlandırıcı falan kullanmıyorum cnm yakşalık 10 senedir şekersiz içiyorum. kahve türk kahvesi neskafe sevmem zaten. onuda 1 çay kaşıgı şekerle yapıyorum. burda okumuştum 1 tnae içilmesi gerektiğini tatlı isteğini kestiğini .
ne açık ne demli içiyorum orta.
evet canım haklısın bıde ben roman havasıda oynayamıorum yandım valla
ben cok cok buyuk bır mekan ıstemıyorum tabı bu benım dusuncem buyuklerımız ne der bılınmez kı
4000-5000 mi, 1 gece için ne kadar pahalı canım ya, burada ne kadar bilmiyorum ama çok para.
Yazık yani, en iyisi köy düğünü yapın, sokakta, tut bi çalgıcı, heh heh, şaka bir yana, bence iyice düşünmek lazım, kolay mı parayı kazanması, bir sürü mobilya alcan, eşya alcan, hangi birinin hakından geleceksin, Allah yardımcınız olsun.
Yok canım yaa kızmıyorum.
İnşaallah öyle insanlardır :)
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bakalım görücez ilerde.
Kuşum yemekli düşünüyormuşsun sen.
Yemekli bizim burda 15000 falan
Sosyal tesis yok mu oralarda? En güzel mekanları aslında onlar kapıyorlar.
hahah meraklı melojjjj
Ya gittim canım yemek falan yedik öyle biraz oturduk meyve getirdi meyve gitti çay, çerez, pasta
İyi bi kıza benziyo öyle pek muhabbet edemedik.
9-10 yaşlarında bide erkek kardeşi vardı. Onunla konuştuk falan.
Sonrada kalktım geldim işte.
Hani olumsuz bişi yoktu. Bakalım artık ilerleyen günlerde bişi derler mi bilemedim.
slm fıstıklar nasılsınııııııııııız
alıntı yapayım dedim ama baş edemedim çok konu var :)
düğün hazırlıkları yapanlar kolay gelsin. :) esin hasret tatlı telaşlar bunlar ne güzel düğün solanu gelinlik çiçek ay benim de yeniden evlenesim geldi...
dilek görümce ile tanışmışın hadi hayırlısı. ilk izlenim iyi ise öyle gider ilişki
mine çok geçmiş olsun kızın hastaymış.
ay kızlar bugün işyerindeki wcnin aynasında baktım kendime aman allahım ne hale gelmişim karın bir tarafta kalça bir tarafta koyvermiş kendini...korktum görüntden...
acilinden 1-2 kilo gitmesi lazım. ceket kolları bile feci sıkıyor
kaş için kuaföre gidecektim kadın biraz çenesi düşük şimdi kilo almışınız falan der moralimi bozar diye gidemedim yane komiğim değil mi
H.sonu pek girmediğimiz için gözden kaçmış olabilir.
H.içi burdayız canım yaz sen menülerini.
ah dileğim ah çok piskopatım ben bu konuda acayip takıntılıyım.
kimse bana kilo demeyecek dedi mi moral yerlerde hemen yemeğe saldırıyorum.
oysa tüm kitaplar aynı şeyi yazıyor. insanlar sizi sizin kendinizi gördüğünüz şekilde görür. Sen kendini güzel kabul etmediğin sürece kimsenin güzel kabul etmesini bekleme...
kendimi değiştirmem lazım. bu dış görüünüş takıntısından kurtulmam lazııııııııııııım ama yapamıyorum ...
canım patlayana kadar şekersiz çay içebilirsin. çay çok faydalıdır. sadece demli içersen kabızlık ve kansızlığa yol açar. onun dışında yan etkisi yok.
ben günde 10 bardak falan içiyorum ama 15 yıldır şekersiz
hımmm o zaman hugün kini yazayımm
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim normal ekmek ( tam buğday kalmamış ondan) 4 zeytin, 1kk peynir, yarım domates, maydonoz, dere otu
ara
2 3 çatal kazan dibi ama baya bi inceydi. 1 havuç, 1 elma, ( hepsi ard arda değil. )
öğle
4 5 tepeleme kaşık yoğurt üstü tarçın içinede bir muzun 3/1 ini doğradım.
ara
3 ceviz
akşam
Allah Kerim şuan bilmiyorum :) annem ne pişirirse artık :)
aç karnına patlayana kadar olmasada içiyorum. tokken daha bi keyifli oluyor :)
slm kizlar hafta sonunu geride biraktim ama diyet falan kalmmadi ama bugunden itibaren toplanacam duzene tam oturmadim ama peste etmiyecem
bu arada melojjj liste cok guzel ollmus elerine saglik..
bugunki menum
sabah 1 bardak su
2 kayisi
kavalti
1 yumurta
2 dilim koy peyniri
yarimsar salatalik domates
yarim kozlenmmis kirmizi biber
4 tane y zeytin
1 dili ekmek
1 sekersiz cay
ara
2 tane pekmezli kuru kayisi
oglen
kirmizi et haslama (orani biraz kacti)
cacik
yarim bardak fanta
1 yesil cay
aksam nohut yemegi yapiyorum ama buyuk ihtimalen yogurtlu birseyler yerim
belki yaninda iki uc kasik nohut yemegi yerim
3 litre su hedef...
selam kızlar bugunku menumu paylasayım....
sabah
1 domates
2-3 dılım çeçil peynırı
4 zeytın
1/2 yumurta
1 kupa nescafe
ara
yok kahvaltı gec yapmıstım...
öğlen
1 lahmacun
1 bardak ayran
yarım kase mercımek çorba( olmasaydı çok guzel olucaktı ama benım ufaklık yemeyınceatılmasın dedım...:26::26::26::26::26:)
ara
1 kırmızı erık
aksam
4-5 adet sardalya yerım
bol salata
1 bardak fanta
ara
1 elma yada 1 erık yıyebılırım
ılaveler
3 lt su,2 kupa yesıl cay,1 kupa form cayı.....
notgunlerde bugun oğunlerımde ekmek yok cunku oglen hem corba hem de lahmacun yedıgım ıcın fazla oldu dıye dusundum.....ama normalde uno denge lıght ekmek yıyorum...
hepınıze ıyı aksamlar...
Öğlen muz yerine elma falna yeseydin daha iyiydi aralarda muhakkak yeşil çay iç.
Sabah beyaz ekmek sırıtmış
Sabahtan sonraki ara fazla kaçmış. Havucun icinde şeker oranı fazla yememeye özen göster
Benimde canım kaç gündür nohut istiyo yaa
Size gelim miii
Pekmezli kuru kayısı nasıl oluyo mar
evet cnımm cok sbaır ıstıyor bu erkekler yahuuu sagolsınn dıleklerın ıcınn muckkBlakcat geçmiş olsunn
suzan sanada geçmiş olsun ve bol sabırlar erkekler gerçekten çok nzlı oluyorr
herkese iyi geceler
burdada hava ogle cnm yaa artık bolee kapalı kapalı tyakılacagız hehegünaydın kızlaaarrr nasılsınızz
ben uykumu alamamış gibiyim sanki o kdr da uyudum aslında
bulanık görüorumkızımda oyun oynmak istio
onunla saklambaç oynadım biraz enerjim hepten gittti lodos mu var ne
kasvetli gelio havaa bugün bana
ilk menümü yazıyım sözde toprladım bugün
sabah:yumurta salatası,domates,çay
ara:1 ıssırık börek yeşil çay
öğlen:1 dilim börek
ara:1 elma
akşam 1 tabak makarna 1kase yoğurt
1fincan yeşilçay
4 bardak su
spor yok
hoşbuldum bu sabah 77.9dum canmslm cnm hoş geldin
kaç kilosun merak ettim sevgiler kolay kilo vermeler
hıkayemı kısaca anlatayım 55 kılo ıle evlendım. dkontrol haplarıyla 12 kg aldım. kı su ıcsem yarıyor dıyenlerdenım:)
drma gıttım dkontrol hapı kullanmak ıstemıyorum ne yapalım dedım. spınal kullanmama karar verdık hastalanınca gel bu arada hapı bırak dedı. bıraktım 11 ay hastalanamadım :) bır bebıs dunyaya getırdım ve hamılelıgım boyunca tam 25 kg aldım 97 kg ıle dogum yaptım aradan 6 ay gectı su an 76 kgda kaldım sureklı spor salonuna gıdıyorum gunde 1 saat 3 haftadır bedenımde gozle gorulur farklar oldu ama kılo dersenız 3 haftada 2kg verdım. benım sorunum yemıyorum sonra acıkıp yarım ekmek yıyorum yemek yemegı unutuyorum
ama kararlıyım hedef 55
şimdi okuyunca bana bıle komık geldı ama kararlıyımm bırlıkten kuvvet dogar
Öğlen muz yerine elma falna yeseydin daha iyiydi aralarda muhakkak yeşil çay iç.
Sabah beyaz ekmek sırıtmış
Sabahtan sonraki ara fazla kaçmış. Havucun icinde şeker oranı fazla yememeye özen göster
Benimde canım kaç gündür nohut istiyo yaa
Size gelim miii
Pekmezli kuru kayısı nasıl oluyo mar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?