70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim menülerime de yorum yapın kızın falan yaa gaz verin yoksa ben foslarım motivasyonum çok çabuk kaybolur benim.. yanlışlarımı düzeltmezseniz olmaz başaramam şişko kalırımmmm

hahahha çatlaksın kuzum sen yaa aldıgın atla deve değil altı üstü 2-3 kilo yani.
Kadın öyle bişi derse sende onun rahatsız oldugu bi özelliğinden dem vur kendine baksın haspam.

Bu kaa takıntı yapma be yawrum.
Hayat kısa.. Kilo olsun tek sorunumuz. Ben senden de çok kiloluydum biliyosun.
Bi kıytırık kuaförün densizliğiyle mutsuz olmaya değmez.
ah dileğim ah çok piskopatım ben bu konuda acayip takıntılıyım.
kimse bana kilo demeyecek dedi mi moral yerlerde hemen yemeğe saldırıyorum.
oysa tüm kitaplar aynı şeyi yazıyor. insanlar sizi sizin kendinizi gördüğünüz şekilde görür. Sen kendini güzel kabul etmediğin sürece kimsenin güzel kabul etmesini bekleme...
kendimi değiştirmem lazım. bu dış görüünüş takıntısından kurtulmam lazııııııııııııım ama yapamıyorum ...
canım patlayana kadar şekersiz çay içebilirsin. çay çok faydalıdır. sadece demli içersen kabızlık ve kansızlığa yol açar. onun dışında yan etkisi yok.
ben günde 10 bardak falan içiyorum ama 15 yıldır şekersiz

evet canım haklısın bıde ben roman havasıda oynayamıorum yandım valla
ben cok cok buyuk bır mekan ıstemıyorum tabı bu benım dusuncem buyuklerımız ne der bılınmez kı

Ah ben neler neler istemiyorum da işte kimse huzur vermiyor ki.

Keşke herşey gelinlerin istediği gibi olsa

O kadar yerle konuştuk canım en uygunları bunlardı. Daha 10000-17000-20000 şeklinde gidiyor.

Sağol canım ya nası ihtiyacımız var kolaylığa anlatamam.

Yok canımcım ne yemeklisi. Bu söylediğim 12500 sadece koktyel tarzında ordovr tabağı..Yemekli 17000 oluyor.

Sağol kısçem keşke kolay gelse

slm kizlar hafta sonunu geride biraktim ama diyet falan kalmmadi ama bugunden itibaren toplanacam duzene tam oturmadim ama peste etmiyecem
bu arada melojjj liste cok guzel ollmus elerine saglik..
bugunki menum
sabah 1 bardak su
2 kayisi
kavalti
1 yumurta
2 dilim koy peyniri
yarimsar salatalik domates
yarim kozlenmmis kirmizi biber
4 tane y zeytin
1 dili ekmek
1 sekersiz cay

ara
2 tane pekmezli kuru kayisi

oglen
kirmizi et haslama (orani biraz kacti)
cacik

yarim bardak fanta

1 yesil cay
aksam nohut yemegi yapiyorum ama buyuk ihtimalen yogurtlu birseyler yerim
belki yaninda iki uc kasik nohut yemegi yerim
3 litre su hedef...

hımmm o zaman hugün kini yazayımm

sabah
1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim normal ekmek ( tam buğday kalmamış ondan) 4 zeytin, 1kk peynir, yarım domates, maydonoz, dere otu

ara
2 3 çatal kazan dibi ama baya bi inceydi. 1 havuç, 1 elma, ( hepsi ard arda değil. )

öğle

4 5 tepeleme kaşık yoğurt üstü tarçın içinede bir muzun 3/1 ini doğradım.

ara
3 ceviz

akşam
Allah Kerim şuan bilmiyorum :) annem ne pişirirse artık :)

H.sonu pek girmediğimiz için gözden kaçmış olabilir.
H.içi burdayız canım yaz sen menülerini.

aç karnına patlayana kadar olmasada içiyorum. tokken daha bi keyifli oluyor :)

Öğlen muz yerine elma falna yeseydin daha iyiydi aralarda muhakkak yeşil çay iç.
Sabah beyaz ekmek sırıtmış
Sabahtan sonraki ara fazla kaçmış. Havucun icinde şeker oranı fazla yememeye özen göster

Benimde canım kaç gündür nohut istiyo yaa
Size gelim miii
Pekmezli kuru kayısı nasıl oluyo mar

selam kızlar bugunku menumu paylasayım....

sabah
1 domates
2-3 dılım çeçil peynırı
4 zeytın
1/2 yumurta
1 kupa nescafe

ara
yok kahvaltı gec yapmıstım...

öğlen
1 lahmacun
1 bardak ayran
yarım kase mercımek çorba( olmasaydı çok guzel olucaktı ama benım ufaklık yemeyınceatılmasın dedım...:26::26::26::26::26:)

ara
1 kırmızı erık

aksam
4-5 adet sardalya yerım
bol salata
1 bardak fanta

ara
1 elma yada 1 erık yıyebılırım

ılaveler
3 lt su,2 kupa yesıl cay,1 kupa form cayı.....

notgunlerde bugun oğunlerımde ekmek yok cunku oglen hem corba hem de lahmacun yedıgım ıcın fazla oldu dıye dusundum.....ama normalde uno denge lıght ekmek yıyorum...

hepınıze ıyı aksamlar...

Güzel canım beğendim ben. Dr da bana öğlenleri 1 lahmacun yiyebileceğimi söylemişti.

1 ufak muzun 3 de 1 ,n, yedim ama tüh yemesemiydim? sabahta baktım yok 6 aylık bebeğim var cıkıp alamadım .1 ondan 1 ondan yedim. o ara şöyle öğle yemeği yerine sadece yogurt yiyim dedim ondan öyle meyvelerle geçiştirdim. akşam yemeği diyede yarım dilim tam bugday ekmeği azcıkda peynir yedim.

Blakcat geçmiş olsunn

suzan sanada geçmiş olsun ve bol sabırlar erkekler gerçekten çok nzlı oluyorr

herkese iyi geceler
evet cnımm cok sbaır ıstıyor bu erkekler yahuuu sagolsınn dıleklerın ıcınn muckk

burdada hava ogle cnm yaa artık bolee kapalı kapalı tyakılacagız hehe
esıncım ınsll ıstedıgın gıbı bır mekan bulursun canımm

dılekk cok ıyı gordum senı ve menunu seker bomba gıbısın gene

mınee kısının dogum gunu hayırlı olsunn hemde gecmıs olsunn hastalıklar yoldaa mevsımd degıstıgı ıcın dılegın dedıgı gıbıı

hasret cım ust guzel de alt pek hos degıl gelınlık gıbı dgl yanıı

lagrıma nasılsın cnmm

bende bıraz mekık cekıp kendıme geleyımmm kurbana kdr eesım evde ben nsl dıet yapacagım bılmıyorumm ve 10 gun sonra memlekete annesıgıle gıdecegız ordan belkı ankaraya kısmet bakalımmm dua edın bana regl bıradaha bıtsın leslıe ve nıvea ya baslıyacagım ınslll

optum hepınızıı

hee pisicikk ımm uzulme 1-2-3 kg ne dırkı verecegız heımızdee faslalıkları dılegın dedıgı bı sende onun kusurunu gor dımı:)

optum hepınızıı

ilk menümü yazıyım sözde toprladım bugün

sabah:yumurta salatası,domates,çay
ara:1 ıssırık börek yeşil çay
öğlen:1 dilim börek
ara:1 elma
akşam 1 tabak makarna 1kase yoğurt

1fincan yeşilçay
4 bardak su
spor yok

slm benim aç ama herzaman tok görünmeye çalışan arkadaşlarımmmm NASILSINIZ
SUZAN EŞİN NASIL OLDU CNM UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR
YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞ GELMİŞLER SEFALAR GETİRSİNLER İNŞALLAH
DÜNKÜ MENÜM
SABAH:AÇ KARNINA SUUU 3 KURU KAYISI SICAK SUUUU
HAŞLANMIŞ YUMURTA DOM SALTLK
FORM ÇAYYYYYY
ARA 1 KASE YOĞURT
4 GB MANGALDA 2 ŞİİŞ ET KEBAB BOLL SALATA 2 PİRZOLA
AKŞAM YOOK 3 LT GEÇGİN SUUU FORM ÇAYYYYY
BUGÜNKÜ MENÜM
KALKINCA 3 KURU KYISI ILIK SUUU
PEYNİR SALATALIK DOM TES YEŞİLLİK YEŞİLÇAY
ARA FORM ÇAY 1 ELMA
ÖĞLEN YOĞURT KABAK 3 KAŞIK
ARA:4 SIKIM ÇİĞ KÖFTE
AKŞAM 5 DE:1 İZMİR KÖFTE YAĞSIZ 3 KAŞIK SALATA
3 LT GEÇGİN SUUUU FORM ÇAYY
SİZCE NASIL KK ÜYELERİİİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ Bİİİ 75 DÜŞEMEDİM 3 HAFTA OLDU 76 DAYIM

slm cnm hoş geldin
kaç kilosun merak ettim sevgiler kolay kilo vermeler

suzancım sağol cnm iyi olmaya çalısıyorum sen nasılsın? gel gel bizim memlekete :)

kizlar cocuk hasta olunca giremedim kusura bakmayin yarin geri ise basliyorum insallah yine sohbete katilabilirim öpüldünüz kizlar

hıkayemı kısaca anlatayım 55 kılo ıle evlendım. dkontrol haplarıyla 12 kg aldım. kı su ıcsem yarıyor dıyenlerdenım:)
drma gıttım dkontrol hapı kullanmak ıstemıyorum ne yapalım dedım. spınal kullanmama karar verdık hastalanınca gel bu arada hapı bırak dedı. bıraktım 11 ay hastalanamadım :) bır bebıs dunyaya getırdım ve hamılelıgım boyunca tam 25 kg aldım 97 kg ıle dogum yaptım aradan 6 ay gectı su an 76 kgda kaldım sureklı spor salonuna gıdıyorum gunde 1 saat 3 haftadır bedenımde gozle gorulur farklar oldu ama kılo dersenız 3 haftada 2kg verdım. benım sorunum yemıyorum sonra acıkıp yarım ekmek yıyorum yemek yemegı unutuyorum

ama kararlıyım hedef 55
şimdi okuyunca bana bıle komık geldı ama kararlıyımm bırlıkten kuvvet dogar

slm cnm hoş geldin
kaç kilosun merak ettim sevgiler kolay kilo vermeler
hoşbuldum bu sabah 77.9dum canm
hedefm 65

hoşgeldin cnm bende yeniyim inş. hep beraber kurtuluruz kilolardan

iki saatir kendime guluyorum incir o kayisi degil yanlis yazisi eh bawer gibi bir cocukla pc basina gecersem boyle incir yerine kayisi yazarim inciri kurutup sonra pekmezle kaynatiyorlar ustunede ceviz ekle super oluyor...

gel bacim yemegi bol yapmistim ... bende esime is yerine doldurdum pilav ve evde yaptigim tursudan da koydum varsa bekar calisan yesin dedim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…